lauantai 28. heinäkuuta 2012

Dan Koivuhalon henki uhattuna - joukko natseja uhkaili aseella

Suomalaisella äärioikeistolla on näköjään lähtenyt mopo keulimaan ja pahasti. Vasemmistoaktivisti, kuuluisa natsinmetsästäjä Dan Koivuhalko joutui jälleen (!) uusnatsien väkivallan kohteeksi. Koivuhalko oli ystävättärensä kanssa rauhallisella iltakävelyllä eräässä sukupuolivähemmistöjen ja maahanmuuttajien suosimassa puistossa Helsingissä, kun hän huomasi ryhmän epäilyttävästi käyttäytyviä nuorehkoja miehiä. Koivuhalon mentyä ottamaan selvää, mitä joukkio oikein puistossa puuhaili, nämä yllättäen piirittivät hänet ja uhkailivat pistooleilla. Koivuhalko selvisi uhkaavasta tilanteesta näyttämällä neonatseille jiu-jitsua. Nähtyään, että heidän viaton uhrinsa olikin kamppailulajien mestari, pötkivät nämä Halla-ahoa lukevat, hommafoorumilla pyörivät Breivikin aateveljet pelkurimaisesti pakoon. Ilmeisesti  jotain kemiallista liuosta käytettiin pakotilanteessa aseena, koska jälkikäteen Koivuhalon paita oli tahmea. "Se on jiu-jitsu nyt, senkin ällöttävät natsit!"

Kännykkäkuvaa ei saatu, kun sossu ei ollut maksanut kännykkälaskua

Koivuhalon seuralainen, ilmeisesti sukupuolivähemmistöön kuuluva ulkoisesti hieman maahanmuuttajan näköinen, hento ja hauras (ja luonteeltaan herkkä ja haavoittuvainen) taiteilija Pipsa Yli-Torakka (nimi muutettu) piirsi poliisin pyynnöstä tilanteesta havainnekuvan, jonka Median vahtikoira erinäisten mutkien kautta sai käsiinsä. Kuva julkaistaan varmuuden vuoksi natsien silmät peitettynä, koska heitä ei ole vielä todettu syyllisiksi rikokseen. Jos joku tunnistaa äärioikeistolaiset kuvan perusteella, kehotan ottamaan yhteyttä poliisiin tai suoraan Koivuhalkoon. Äärinationalistien löytymiseen johtavasta vihjeestä on palkkioksi luvassa Koivuhalon superhaluttu runokirja  "Näin minä metsässä natsin".


Päivitys 29.07.2012 klo.22.50 

Sain niin mielenkiintoisen sähköpostiviestin, että katson parhaaksi todeta, että Daniel Koivuhalko ja Dan Koivulaakso ovat eri henkilöitä. Ensiksi mainittu on mielikuvitukseni tuotetta, jälkimmäinen säkenöivästä älystään, rehellisyydestään, huumorintajustaan ja tervejärkisyydestään tunnettu vasemmistopoliitikko. Kaikki mahdolliset ja mahdottomat yhtäläisyydet heidän välillään ovat silkkaa sattumaa.

11 kommenttia:

 1. Mihis mentäs nauramaan vai nauretaanko tässä?

  VastaaPoista
 2. Tää on niin vakava asia että tästä on kuule leikki kaukana...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmainen vinkki.

   Älä vaan vakavissaan harkitse koomikon uraa. Ainakaan jos sulla on perhe elätettävänä.

   Poista
  2. Kiitos huolenpidosta, en ole harkinnut. Juuri sinunlaistesi yksilöiden vuoksi näitä juttuja jaksaa vääntää, vaikka välillä tuntuu että olisi tärkeämpääkin tekemistä.

   Poista
 3. En tiedä huomasitko, mutta Dan kävi 24.7 puhumassa ajankohtaisessa kakkosessa "äärioikeiston" noususta ja kohtaamastaan "hyökkäyksestä". Video poistettiin jo areenasta, mutta ilokseni huomasin, että "ANTIFAxFINLAND" on uppinut klipin youtubeen. Alhaalla linkki jos ohjelma meni sinulta ohi.

  http://www.youtube.com/watch?v=kfIsP2tCrMc&feature=relmfu

  Suomen Antifalta löytyy muuten blogikin. Toivon tosiaan, ettei blogi ole järjestön virallinen tiedoituskanava, sillä poimimalla sieltä muutamia merkintöjä, saat vähintäänkin uuden yhtä hauskan merkinnän blogiisi kuin tämä. Heitetäämpä tähän vähän ensimakua blogin tekstistä:

  "Älkää antako tuumakaan periksi näille natseille! Valmistautukaa ideologiseen ja fyysiseen taisteluun. Ottakaa selville missä he piileskelevät ja murskatkaa heidät. Tehkää fasistien elämä ja oleskelu sietämättömäksi. Häpeä niille, jotka veljeilevät noiden paskiaisten kanssa!"

  "MURSKATAAN NÄMÄ KURJAT MANNERHEIMILÄISET PERSSUOMALAISET, JOTKA LIETSOVAT ROTUVIHAA JA KIIHKO NATIONALISMIA!

  ELÄKÖÖN KANSAINVÄLINEN TYÖVÄENLUOKKA!"

  http://suomenantifa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei saakeli :D Ajattelin jossain välissä tehdä huumorimielessä "antifasistiset" sivut, mutta tämä oli kyllä aika silmiä avaava kokemus. En pystyisi millään vetämään juttua niin överiksi että nämä sekopäät ymmärtäisivät, että kyseessä on vitsi.

   Sekä ns. antifasistien että muiden punavihreiden kiihkoilijoiden pahin ongelma on se, että Suomessa nyt ei vaan kertakaikkiaan ole oikeaa äärioikeistoa. Ja kun sitä ei ole, se pitää keksiä. Keksittyjen vihollisten kanssa "taistelemisesta" tulee väkisinkin surkuhupaisaa.

   Täytyy vaan toivoa että tämäntyyppisten ryhmien touhu jää uhoamisen asteelle. Esim. Norjassa paikalliset hullut jo hakkaavat "natseja". Ja aivan kuten täälläkin, oikeiden natsien puuttuessa, natsiksi luokittelu tehdään hyvinkin heppoisilla perusteilla.

   Mutta kiitos linkistä, huumorisivustojen aatelia, vaikkakin huumori ilmeisesti on tahatonta...

   Vaikea kyllä uskoa että että kyseiset tyypit ovat ihan tosissaan. Toisaalta esim. Koivulaakson juttuja kuunnellessa tulee suorastaan surrealistinen fiilis, niin harhaisessa todellisuudessa kaveri elää. Silti häntä haastatellaan Ajankohtaisessa kakkosessa ja muissa laatuohjelmissa jonkinlaisena äärioikeisto-asiantuntijana.

   Tosin kyseisessä haastattelussa olin kyllä huomaavani, että toimittaja tunsi ainakin jonkinasteista myötähäpeää.

   Ilmeisesti jokaisen sukupolven naiiveimmat ja pölhöimmät yksilöt tarvitsevat omat kollektiiviset harhansa, meillä se on EU:n ja monikulttuurisuuden ihanuus, sekä "äärioikeiston" uhka.

   Poista
  2. "Toisaalta esim. Koivulaakson juttuja kuunnellessa tulee suorastaan surrealistinen fiilis, niin harhaisessa todellisuudessa kaveri elää."

   Aika mielenkiintoinen näkemys.

   Nimittäin kun näitä sinun kirjoituksiasi lukee, niin sinähän olet itse täysin samanlainen kuin Koivulaakso.

   Elät itse aivan vastaavassa harhamaailmassa ja levität sitä muille ainoana absoluutisena "totuutena".

   Poista
  3. Lisätään vielä sen verran, että kun pari kertaa olen tätä blogia lukenut, niin on tullut paikoitellen mieleen, että onko tämä joku vitsi??

   Mutta ilmeisesti kaikki on kuitenkin vakavalla mielellä tehtyä.

   Poista
  4. Anonyymille: en kyllä mielestäni ole väittänyt kertovani absoluuttista totuutta mistään asiasta, vaan nimenomaan oman mielipiteeni.

   Mielipiteeni perustuu aina faktoihin, jotka voi kyllä jokainen yrittää todistaa vääriksi, jos tarmoa riittää.

   Poista
 4. Tervehdys / Hail. Aloin lukea tätäkin blogia nyt ihan virallisesti, vaikka löysin jo kauan sitten mutta unohdin pitkäksi aikaa. Tämä on paikoittain ihan sika-hyvä logi(sic). Kävin täälä jo silloin anastamassa tuon yhden "mokutus-taulun" tuosta oikealta ja läppäsin sen oman logiini, mutta se vaan on niin hyvä, että se täytyi ottaa mukaansa. Pahoitteluni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moro! Kiitos positiivisesta palautteesta. Mitä kuvien "anastamiseen" tulee, et ole ainoa joka niitä on napannut.

   Laitoin aiheesta oikein oman sivun "tekijänoikeuksista ja moderoinnista" tuohon sivupalkkiin, siellä on nyt selkeä kantani aiheesta.

   Poista