maanantai 20. elokuuta 2012

Suomalaiset EU-asiantuntijat ja kompetenssi

Laitetaanpa heti kärkeen Aamulehden yleisönosastosta bongaamani nimimerkki Inssin anekdootti: "Idi Amin sanoi aikoinaan, että Ugandan valtio ei voi mennä konkurssiin, koska rahaa voi aina painaa lisää. Häntä pidettiin idioottina. Kun nykypoliitikko sanoo samoin EU:sta ja eurosta, häntä pidetään viisaana valtiomiehenä." Tässä kiteytyy mielestäni loistavasti se, miten tavallinen tervejärkinen ihminen käsittää absurdin eurostoliittoa ylistävän liturgian.




Koska on sopiva hetki olla viisas?
 
Päättäjien peräaukon nuolemisen yököttävää maailmanennätystä havitteleva, legendaarisen surkea Turun Sanomat kirjoitti parisen viikkoa sitten opposition jälkiviisaudesta eurokriisissä. Kuulemma hallituksen päätösten arvostelu on jälkiviisasta tuuleen huutamista, koska ministereillä ja heitä tukevalla virkakoneistolla on  käytössään huippuasiantuntijoiden joukko, joiden neuvojen perusteella päätöksiä tehdään. Vai niin. 


Mahdatteko tietää, että ennen lopullisia EMU-päätöksiä Paavo Lipposen hallitus todellakin kartoitti euron riskejä asiantuntijavoimin. Muodostettiin nk. Jukka Pekkarisen (silloinen professori, nyk. valtionvarainministeriön pääekonomisti) ryhmä. Pekkarisen lisäksi ryhmään kuuluivat professorit Esko Antola, Pertti Haaparanta, Seppo Honkapohja, Erkki Koskela, Heikki A. Loikkanen ja Matti Viren. Bonuksena mainittakoon vielä rehtori Marianne Stenius ja dosentti Raija Julkunen (girlpower!).


Ennen kuin päästään asiaan, mainittakoon, että Ruotsin vastaava ryhmä päätyi samaan aikaan loppupäätelmään, jonka mukaan euron riskit ovat liian suuret. Heidän mielestään kannatti siis odottaa ja katsoa, kuinka rahaliitto toimii. Koska Ruotsi on demokratia, toisin kuin me, asia varmistettiin vielä kansanäänestyksellä, jossa viisaasti ja odotettavasti päädyttiin samaan lopputulokseen (kyllä kansa tietää!).


Asiantuntijat eivät nähneet riskejä (kaikki muut kyllä näkivät)

 
Kyseisen ryhmän yhdeksän talousasiantuntijaa eivät onnistuneet havaitsemaan riskiä, jonka jokainen EU-kriitikko tajusi välittömästi, kun kuultiin, että rahaliittoon otetaan jäseniksi Italian ja Kreikan kaltaisia maita. Asiasta toitotettiin jokaisella keskustelupalstalla 24/7 kuukausitolkulla. Jotenkin nämä "asiantuntijat" onnistuivat olemaan havaitsematta uhkaa, jonka jokainen täysjärkinen vähänkin asioita seuraava tajuaa välittömästi.


Pekkarisen ryhmä kyllä löysi yhden uhan: nk. epäsymmetrinen häiriö. Esimerkki: ulkoinen häiriö, esimerkiksi USA:n talouden taantuma, on epäsymmetrinen silloin, kun se iskee valuutta-alueelle eri tavalla. Sen sijaan ylivelkaantumisen sekä heikompien maiden vapaamatkustamisen riskit aliarvioitiin.


Yllätys: Maastrichtin sopimusta ei noudatettukaan

 
Jossakin kysyttiin hiljattain Jukka Pekkariselta, että miksi EMU joutui vaikeuksiin. "Euroalueeseen hyväksyttiin maita, jotka eivät täyttäneet sisäänpääsyn kriteerejä", kuului vastaus.
Eräs Pekkarisen ryhmän jäsenistä, Professori Viren, on julkisuudessa "jälkiviisaana" pohtinut näin: "Oliko uskottavaa, että jäsenmaat ryhtyvät itse rankaisemaan itseään, tai että jäsenmaat, joilla on ollut krooninen alijäämä, muuttuvat yhtäkkiä finanssikonservatiiveiksi?" "No ei ollut", voi jokainen EU-kriitikko todeta, ja lisätä: "me kyllä kerroimme sen jo silloin!"


Suomen Kuvalehdessä haastateltu CD Financial Technology Ltd:n toimitusjohtaja Urho Lempinen toteaa lisäksi asiasta tähän tapaan: "Vaikka kaikki jäsenmaat olisivat noudattaneet Maastrichtin sopimusta pilkulleen, rahaliitto ei olisi kestänyt maiden välisiä kilpailukykyeroja, jotka johtavat suuriin varallisuuden siirtoihin maiden välillä." No niinhän me sanoimme jo 20 vuotta sitten!!


Pari kysymystä hallituspuolueiden kannattajille

 
Kun tästä "imelästä jälkiviisaudesta" jauhetaan jatkuvasti, koska sitten on sopiva aika olla viisas? Kerroimme etukäteen mitä euron kanssa tulee tapahtumaan ja nyt meitä syytetään jälkiviisaudesta. Entä mitä virkaa on asiantuntijoilla, jotka eivät käsittäneet päivänselviä itsestäänselvyyksiä, jotka jokainen EU-kriitikko tajusi välittömästi? Miten voitte luottaa "asiantuntijoihin", jotka ovat kerta toisensa jälkeen olleet väärässä? Eikö olisi jo aika ottaa se lusikka kauniiseen käteen ja kuunnella niitä, jotka ovat koko ajan olleet oikeassa? Esim. perussuomalaisia.


Muutamia sitaatteja

 
Nigel Farade (Britannian EU-vastaisen puolueen puheenjohtaja): "Se (euroalue) on täydellinen ja syvällinen epäonnistuminen. Tämä laiva, euro-Titanic, on nyt törmännyt jäävuoreen ja murheellista kyllä, pelastusveneitä ei ole tarpeeksi."


Wolgang Schäuble (Saksan valtionvarainministeri): "Ei ole vastuullista heittää rahaa pohjattomaan kaivoon" kertoessaan, että ei halua, että Kreikalle laaditaan enää ainuttakaan uutta apupakettia. Jotenkin tutunomainen lause muuten. Kukas sanoikaan samaa jo vuosi sitten? Ai niin, perussuomalaiset!


Pertti Haaparanta (taloustieteilijä, professori): "Nykyeurossa ei kannata pysyä. Nykyiset kriisit eivät ole sattumaa, vaan järjestelmä luo niitä." Sokea kana on näemmä vihdoin löytänyt jyvän (Haaparanta kuului Pekkarisen ryhmään).


Urho Lempinen (CD Financial Technology Ltd:n toimitusjohtaja): "Mitään etuja (euroon kuulumisesta) lukuun ottamatta triviaalia matkavaluutan vaihdosta vapautumista, ei tietääkseni ole toteutunut." Ja jatkoa seuraa: "Liian monet keskeiset tahot eri maissa joutuvat toteamaan , että ne ovat ajaneet väärää linjaa, mikä kirpaisee. Järkevä linjaus toteutuu silti lopulta, koska eurossa roikkuminen tulee liian kalliiksi."


Suomen teoreettiset vastuut kriisipaketeista ovat tähän mennessä n. 30 miljardia euroa. Lisäksi Suomen Pankki on käyttänyt 7 miljardia euroalueen vakauttamiseen. Kuinka kauan vielä mahtaa kestää (ja kuinka monta miljardia menetetään lisää), että ne "asiantuntijat", jotka hallitustamme neuvovat, käsittävät, että EU ja euro eivät toimi?


Ja kriisin ratkaisu on...

 
Koska EU-kriitikoilta penätään alituiseen kriisin ratkaisua (väitetyn jälkiviisauden sijaan), niin totean asian, jonka olen sanonut ennenkin. Olette itse soppanne keittäneet, joten teidän kuuluisi myös vahinko korjata. Lisäksi neuvominen on täysin turhaa, kun ette neuvoja kuitenkaan usko ettekä edes kuuntele. Humaanina ihmisenä kerron kuitenkin yksinkertaisen ratkaisun. Saa vapaasti lainata ja esittää omanaan: Kreikka potkitaan ulos eurosta ja samaan aikaan käynnistetään puolueettoman selvitysmiehen johdolla (ehdotan tehtävään nobelvoittaja Paul Krugmania) selvitys Suomen eurosta eroamisen seurauksista. Uusien idioottimaisuuksien välttämiseksi tulevaan Krugmanin ryhmään valitaan myös kiintiöpersut, esim. 51% ryhmästä. Mikäli se (eurosta eroaminen) esim. 15 vuoden aikajaksolla tulee (ja aivan varmasti tulee!) halvemmaksi kuin valuuttaliitossa jatkaminen, aloitetaan järjestelyt markan muuttamiseksi valuutaksemme. Markasta on tehtävä ns. kelluva valuutta, joka joustavampana kestää paremmin suhdannevaihteluita kuin kiinteä. Mikäli osoittautuu, että euroero tulee liian kalliiksi (mitä en siis usko mahdolliseksi), ei jää muuta vaihtoehtoa kuin liittovaltio, joka on käytännössä pysyvä tulonsiirtounioni pohjoisen työmuurahaisilta etelän kelmeille. Silloin tämän sotkun kehittäneet poliitikot pitäisi mielestäni tuomita loppuiäkseen vankilaan rikoksista ihmiskuntaa vastaan. Ja tietenkin kyseisiltä koijareilta omaisuus takavarikkoon, niin kerrankin todella nähtäisiin sitä paljon puhuttua "vastuunkantoa".


P.S Olen viime aikoina innostunut yhä enemmän visuaalisesta propagandasta. Lajin haasteena on, että pariin lauseeseen pitäisi onnistua tiivistämään asia, jonka kertominen todellisuudessa vaatisi kymmenien sivujen pohdinnan. Ohessa vaatimaton yritykseni visualisoida EU:n perimmäinen tarkoitus, nimeltään Pieni EU-triptyykki, olkaa hyvät:





Suomi on maksanut EU-urallaan muiden maiden alennuksia yli kahdella miljardilla eurolla.

Turun Sanomat-kuvasta kiitos keskiäkäiselle miehelle:
http://hampaankolosta.blogspot.fi/

88 kommenttia:

  1. Kuvoittavan totta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun olin suhteessa Wilsonin seitsemään vuoteen, hän hajosi kanssani, teen kaiken mahdollisen saadakseni hänet takaisin, mutta kaikki oli turhaa, halusin häntä takaisin niin paljon rakkauden tähden, että minulla oli hänelle, pyydin häntä kaikesta Lupasin, mutta hän kieltäytyi. Selitin ongelmani jollekin verkossa ja hän ehdotti, että ottaisin yhteyttä oikeinkirjoittajan käyttöön, joka auttaisi minua heittämään loitsun, jotta voisin tuoda hänet takaisin, mutta olen tyyppi, joka ei usko oikeuteen, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kokeilla sitä, Tarkoitin oikeinkirjoittajaa nimeltä tohtori AKHERE ja lähetän hänelle sähköpostia, ja hän kertoi minulle, ettei ole mitään ongelmaa, että kaikki on kunnossa ennen kolme päivää, että minun ex palaa minulle kolme päivää ennen, hän heittää loitsun ja yllättävän toisen päivä, se oli noin kuusitoista. Minun ex kutsui minua, olin niin yllättynyt, vastasin puheluun ja kaikki mitä hän sanoi oli, että hän oli niin pahoillani kaikesta, mitä tapahtui, että hän halusi minun palaavan hänelle, että hän rakastaa minua niin paljon. Olin niin onnellinen ja menin hänen luokseen, niin aloimme yhdessä elää yhdessä onnellisina. Siitä lähtien olen luvannut, että kenelläkään tiedän, että minulla on suhde ongelma, olisin auttamassa tällaista henkilöä viittaamalla hänelle ainoaan todellinen ja voimakas oikeinkirjoittaja, joka auttoi minua omalla ongelmallani ja kuka eroaa kaikki fake niistä siellä. Jokainen tarvitsisi oikeinkirjoittajan apua, hänen sähköpostiosoitteensa: AKHERETEMPLE@gmail.com
      tai
      soita / whatsapp: +2349057261346 voit lähettää hänelle sähköpostia, jos tarvitset hänen apua suhteestasi tai muussa. Ota yhteyttä nyt kaikkiin ongelmiin
      AKHERETEMPLE@gmail.com
      tai
      soita / WhatsApp: +2349057261346

      Poista
    2. Tarvitsetko kiireellistä lainaa maksaa laskuja, ostaa talon, refinansiota tai rakentaa uuden yrityksen, henkilökohtaisen lainan, ostaa auton? jne.
      ota yhteyttä tunnettuun lainanantajaan pelkäämättä menetettyä. Tarjoamme lainaa lainoille, jotka tarvitsevat rahoitusta 3%: n korolla. ota meihin yhteyttä tänään laina-palvelun nopeasta ja kätevästä lainaamisesta.
        ota yhteyttä jompaankumpaan seuraavista yksityiskohdista.
      Sähköposti: financial_creditloan@outlook.com

      Poista
  2. RAHOITUSJÄRJESTELMÄ JASON RAYMOND OF FINANCE CIRCLE LOAN INC: n avusta (fundingloanplc@yahoo.com TAI Soita / Teksti +14067326622) ..

    Olen Nathan Davidson liikemies, joka pystyi elvyttämään kuolevan liiketoimintaansa jumalallisen lainanantajan avulla, joka tunnetaan Jason Raymondin rahoittajana CIRCLE INC: n toimitusjohtajana. Olen asunut 1542 Main St, Buffalo, NY. aloittaa liiketoiminta, ratkaista velkasi, laajentaa nykyistä, tarvitset rahaa ostaa tarvikkeita. Onko sinulla ollut ongelma yrittää saada hyvää luottojärjestelyä, haluan sinun tietävän, että RAHOITUSRYHMÄ INC on oikea paikka ratkaista kaikki taloudellinen ongelma, koska olen elävä todistus ja en voi vain pitää sitä itselleni kun muut etsivät tapaa saada taloudellisesti nostettua .. Haluan, että kaikki ottaisit yhteyden tähän jumaliseen lainanantajaan muiden yksityiskohtien tietojen avulla, jotta voimme osallistua tähän hienoon tilaisuuteen Sähköposti: fundingloanplc@yahoo.com TAI Soita / Teksti +14067326622

    VastaaPoista
  3. ÄLÄ KÄYTÄ RAHOITUSRYHMÄSTÄ OTA YHTEYTTÄ NYT TÄMÄNÄ KAIKKI LAATU ALLE 2%.( prosperloanfirm@yahoo.com )

    Lainamme on hyvin vakuutettu, jotta suurin turvallisuus on meidän prioriteettiemme. Päämääränä on auttaa sinua saamaan ansaitsemasi palvelun. Meidän laina-ohjelma on nopein. Annamme laina minkä tahansa valitsemassasi valuutassa (dollari, punta, euro, dinaari jne.) Ja kesto on 1-50 vuotta lainan takaisinmaksamiseksi (turvallinen ja vakuudettomaksi).

    Tarvitsetko minkäänlaista lainaa ja sinulla on alhainen luotto-pisteet, onko sinulla vaikeuksia saada lainoja
    paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta? ratkaisu sinun
    taloudellinen ongelma on PROSPER LOAN FIRM. Ehdot ovat erittäin kohtuullisia
    ja huomaavainen. Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluja, joihin kuuluvat: yrityslaina, velkojen konsolidointi lainat, henkilökohtaiset lainat, autolainat, hotelliluotot, opintolainat, kotimaisen jälleenrahoituksen lainat, joilla on alhainen korko @ 2% per henkilö, yritys ja yhteisö.

    Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: prosperloanfirm1@gmail.com, prosperloanfirm@yahoo.com tai prosperloanfirm@hotmail.com. Käytä ja ole vapaa orjuudesta.//.

    VastaaPoista
  4. AraLjärvestä Mustallemerelle, DEMLA mielissäin ja kissa lainassa - pirkkalasuunitelma 1970->

    ”Valtion budjetin alijäämä ei ole todellisuudessa pienentynyt 3 miljardin tasosta, vaikkakin se on tänä vuonna saatu erinäisten
    kirjanpidollisten tempujen seurauksena laskemaan 1,7 miljardiin.

    Ensi vuonna (2019) alijäämä on taas 3miljardin tasolla
    ja 2020-alkavan laman ja jatkuvan laittoman MAAHANTUNKEUTUMISEN tuloksena velkaantuminen jatkaa edelleen kasvuaan.

    200 miljardin € velkapotti täyttyy viimeistään vuoteen 2030 mennessä. Se taitaa silloin vastata noin 30000€ per asukas – silloin ollaan Kreikan nykyisen
    velkataakan tasolla suhteutettuna väestön kokoon ja BKThen.

    Ns ’haittamaahanmuuton’ tai TODELLISUUDESSA LAITTOMAN MAAHANTUNKEUTUMISEN aiheuttamat KAIKKINAISET KOKONAISKUSTANNUKSET
    ovat jo yli 8,5 miljardia € / vuosi. Kyseiseisen kustannuksen tredi on kasvava – ja on ollut sitä jo yli 20 vuotta.

    Ko kustannukset pyritään jakamaan vääristellen tilastollisesti VVM:ssä eri kustannusmomenteille,
    siten että ns ’suuri kuva – big picture’ saadaan suurelta osin ns ’häivytettyä’
    mm tiedotusvälineiltä – sensurointi – sekä varsinkin KANSALAISILTA eli VERONMAKSAJILTA.
    (tässä NETTO jätetty tarkoituksella pois)

    Ns pÄÄmINNILTÄ (2018) eli pm olisi oltava ROHKEUTTA panna suurimpituloisten eläkkeille katto eli leikata sieltä mistä
    leikattavaa löytyy (kansanedustajat, ministerit, valtion virkamiehet jne), eli esimerkiksi MAKSIMI 2000€ kuukaudessa.

    Ja lisäksi mitään ns lisäeläkkeitä ei kustanneta ns YHTEISESTÄ KASSASTA.

    BKT – BruttoKansan-Tuotto/Tuote
    https://fi.wikipedia.org/wiki/Bruttokansantuote

    BKT ei erottele ns hyödyllistä ja ns haitallista tuotantoa
    eli mm rikollisuus ja onnettomuudet kasvattavat BKT:tä

    VastaaPoista
  5. Hei, Hanki helppo pääsy varmistamaan aidot online-rahapalvelut vain 2 prosentin korolla. Hanki seuraava laina.
    Henkilökohtaiset lainat (suojattu ja vakuudettomat)
    Yritysten luotot (turvallinen ja vakuus)
    Konsolidointilaina ja paljon muuta. Olemme sertifioitu, luotettava, luotettava, tehokas, nopea ja dynaaminen. Jos kiinnostunut, ota meihin yhteyttä käyttäen alla mainittuja yksityiskohtia.

    Sähköposti: progresiveloan@yahoo.com
    Soita / WhatsApp: +16626183756
    Verkkosivusto: https://progresivefunding.wordpress.com

    VastaaPoista
  6. Kun olin suhteessa Wilsonin seitsemään vuoteen, hän hajosi kanssani, teen kaiken mahdollisen saadakseni hänet takaisin, mutta kaikki oli turhaa, halusin häntä takaisin niin paljon rakkauden tähden, että minulla oli hänelle, pyydin häntä kaikesta Lupasin, mutta hän kieltäytyi. Selitin ongelmani jollekin verkossa ja hän ehdotti, että ottaisin yhteyttä oikeinkirjoittajan käyttöön, joka auttaisi minua heittämään loitsun, jotta voisin tuoda hänet takaisin, mutta olen tyyppi, joka ei usko oikeuteen, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kokeilla sitä, Tarkoitin oikeinkirjoittajaa nimeltä tohtori AKHERE ja lähetän hänelle sähköpostia, ja hän kertoi minulle, ettei ole mitään ongelmaa, että kaikki on kunnossa ennen kolme päivää, että minun ex palaa minulle kolme päivää ennen, hän heittää loitsun ja yllättävän toisen päivä, se oli noin kuusitoista. Minun ex kutsui minua, olin niin yllättynyt, vastasin puheluun ja kaikki mitä hän sanoi oli, että hän oli niin pahoillani kaikesta, mitä tapahtui, että hän halusi minun palaavan hänelle, että hän rakastaa minua niin paljon. Olin niin onnellinen ja menin hänen luokseen, niin aloimme yhdessä elää yhdessä onnellisina. Siitä lähtien olen luvannut, että kenelläkään tiedän, että minulla on suhde ongelma, olisin auttamassa tällaista henkilöä viittaamalla hänelle ainoaan todellinen ja voimakas oikeinkirjoittaja, joka auttoi minua omalla ongelmallani ja kuka eroaa kaikki fake niistä siellä. Jokainen tarvitsisi oikeinkirjoittajan apua, hänen sähköpostiosoitteensa: AKHERETEMPLE@gmail.com
    tai
    soita / whatsapp: +2349057261346 voit lähettää hänelle sähköpostia, jos tarvitset hänen apua suhteestasi tai muussa. Ota yhteyttä nyt kaikkiin ongelmiin
    AKHERETEMPLE@gmail.com
    tai
    soita / WhatsApp: +2349057261346

    VastaaPoista
  7. Tarvitsetko kiireellistä lainaa maksaa laskuja, ostaa talon, refinansiota tai rakentaa uuden yrityksen, henkilökohtaisen lainan, ostaa auton? jne.
    ota yhteyttä tunnettuun lainanantajaan pelkäämättä menetettyä. Tarjoamme lainaa lainoille, jotka tarvitsevat rahoitusta 3%: n korolla. ota meihin yhteyttä tänään laina-palvelun nopeasta ja kätevästä lainaamisesta.
      ota yhteyttä jompaankumpaan seuraavista yksityiskohdista.
    Sähköposti: financial_creditloan@outlook.com

    VastaaPoista
  8. TERVETULOA ABIGAIL MILLSiin abigailmills.loans227@gmail.com Tavoitteenamme on tarjota erinomaista ammattitaitoista palvelua.

    Oletko liikemies tai nainen? Oletko taloudellisesti sotkussa tai tarvitset varoja oman yrityksen perustamiseen? Tarvitsetko lainaa pienen mittakaavan ja keskisuuren liiketoiminnan aloittamiseksi? Onko sinulla alhainen luotto-pisteet ja sinulla on vaikea saada pääomalainaa paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta ?.

    Lainamme ovat hyvin vakuutettuja maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi. Tärkein tavoite on auttaa sinua saamaan ansaitsemasi palvelut. Ohjelmamme on nopein tapa saada mitä tarvitset nopeasti. Vähennä maksuja, jotta kuukausittaiset kulut rasittuvat. Hanki joustavuutta, jota voit käyttää mihin tahansa tarkoitukseen - lomista, koulutukseen ja ainutlaatuisiin ostoksiin

    Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluja, joihin kuuluvat: Henkilökohtaiset lainat, Velan vakauttamislainat, Liikelainat, Koulutusluotot, Asuntolainat, Vakuudettomat lainat, Asuntolainat, Palkkapäivälainat, Opintolainat, Kaupalliset lainat, Autolainat, Sijoituslainat, Kehitysluotot, hankintalainat, rakentamislainat, alhainen korkotaso 2% per henkilö, yritykset ja yhteisöt. Hanki paras perheellesi ja omista unelmiesi kotisi myös yleislainajärjestelmämme kanssa.

    TARJOAMME KAIKKI LAINSÄÄDÄNNÖT - SOVELLETAAN KÄYTTÄVÄT LAINAT.

    Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja: abigailmills.loans227@gmail.com
    Kirjoita meille takaisin lainan tiedot;

    VASTAAVAT TIEDOT

    1) Koko nimet:
    2) Maa:
    3) osoite:
    4) Valtion:
    5) Sukupuoli:
    6) Siviilisääty:
    7) Ammatti:
    8) Puhelinnumero:
    9) Kuukausitulot:
    10) Seuraava Kin:
    11) Vaadittu lainan määrä:
    12) Lainan kesto:
    13) Lainan tarkoitus:
    14) Erityinen päivämäärä, jolloin tarvitset lainaa:

    Jos olet kiinnostunut saamaan lainaa, kirjoita meille ystävällisesti lainaehto.
    Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja: abigailmills.loans227@gmail.com

    Vilpittömästi sinun,
    Jäsen Abigail Mills
    abigailmills.loans227@gmail.com

    Odotamme kuulevani sinusta ASAP

    Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: abigailmills.loans227@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Nimeni on rouva Abigail Mills, joka on uusi legit lainanantajien 2019 ja haluamme auttaa kaikkia elimiä, jotka tarvitsevat taloudellista apua tarjoamme alkaen 500000,00 euroa ja 5,000,000,00 euroa joten jos tarvitset apua ystävällisesti lähettää meille sähköpostia osoitteeseen: abigailmills.loans227@gmail.com niin, että lainaustapahtuma voi tapahtua nyt, kun olet lainan kanssa seuraavan 8 tunnin aikana, se on nopea siirto ja se on turvallinen ilman viivytystä. Joten sähköpostitse: abigailmills.loans227@gmail.com jos kiinnostunut

    Sähköposti: abigailmills.loans227@gmail.com

    VastaaPoista
  10. TARJOAMME KAIKKI LAINSÄÄDÄNNÖT - SOVELLETAAN KÄYTTÄVÄT LAINAT.

    Oletko liikemies tai nainen? Oletko taloudellisessa sotkussa tai tarvitsetko varoja oman yrityksen perustamiseen? Tarvitsetko lainaa pienen mittakaavan ja keskisuuren liiketoiminnan aloittamiseksi? Onko sinulla alhainen luotto-pisteet ja sinulla on vaikea saada pääomalainaa paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta ?. Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: abigailmills.loans227@gmail.com

    Lainamme ovat hyvin vakuutettuja maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi. Tärkein tavoite on auttaa sinua saamaan ansaitsemasi palvelut. Ohjelmamme on nopein tapa saada mitä tarvitset nopeasti. Vähennä maksuja, jotta kuukausittaiset kulut rasittuvat. Hanki joustavuutta, jolla voit käyttää mihin tahansa tarkoitukseen lomista, koulutukseen, ainutlaatuisiin ostoksiin. Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: abigailmills.loans227@gmail.com

    Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluja, joihin kuuluvat: Liiketoimintasuunnittelu, Kauppa- ja kehitysrahoitus, Kiinteistöt ja Kiinnitykset, Velkakonsolidointilainat, Liikelainat, Yksityiset lainat, Kotimaan jälleenrahoituslainat, joiden korko on alhainen 2,00% per henkilö, yritykset ja yrityksiä. Hanki paras perheellesi ja omista unelmiesi kotisi myös yleislainajärjestelmämme kanssa. Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: abigailmills.loans227@gmail.com

    TARJOAMME KAIKKI LAINSÄÄDÄNNÖT - SOVELLETAAN KÄYTTÄVÄT LAINAT.

    Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja: abigailmills.loans227@gmail.com
    Kirjoita meille takaisin lainan tiedot;
    - Koko nimi:
    - Lainan määrä:
    - Lainan kesto:
    - Lainan tarkoitus:
    - Kaupunki maa:
    - Puhelin:
    - Kuinka kuulit meistä:

    Jos olet kiinnostunut saamaan lainaa, kirjoita meille ystävällisesti lainaehto. Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja: abigailmills.loans227@gmail.com
    Vilpittömästi sinun,
    Rouva Abigail Mills

    Odotamme kuulevani sinusta ASAP

    Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: abigailmills.loans227@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Terveisiä..
    Ota yhteyttä, jos haluat suojatun ja vakuudettoman lainan, jonka korko on 2%
    ........................................

    Onko talouden vaikeus vaikuttaa sinuun tänä vuonna? Jos vastaus on kyllä, tarvitset lainan. Minä olen Abigail Mills, lainanantajan omistaja. Tarjoamme turvallisia ja luotettavia lainoja 2%: n korolla.

    * Oletko taloudellisesti puristettu?
    * Etsitkö varoja hyvitysten ja velkojen maksamiseen?
    * Etsitkö rahoitusta oman yrityksen perustamiseen?
    * Tarvitsetko yksityisiä tai yrityslainoja eri tarkoituksiin?
    * Etsitkö lainoja suurten hankkeiden toteuttamiseksi?

    Jos sinulla on jokin edellä mainituista ongelmista, voimme auttaa sinua, mutta haluan teidän ymmärtävän, että annamme lainoja 2 prosentin korolla.

    * Lainaa kaikkiaan 95 000 000 euroa.
    * Valitse 1 - 20 vuotta takaisinmaksuun.
    * Valitse kuukausittainen ja vuosimaksujen takaisinmaksusuunnitelma.
    * Joustavat lainaehdot.
    Ole hyvä, jos olet kiinnostunut, ole hyvä ja tarkista tämä sähköpostiosoite: abigailmills.loans227@gmail.com

    Lupaamme 100%: n takuun siitä, että saat lainan tämän luottotapahtuman lopussa.

    Terveiset
    Abigail Mills
    Abigail Millsin lainayritys

    VastaaPoista
  12. Huomio

    Olemme taloudellinen konsultti, joka hoitaa kansainvälistä taloutta mihin tahansa pankkilaitteiden määrään. Meillä on pääsy / yhteystieto nostaa 10 tuhannesta 500 miljoonaan euroon. Yrityksemme (Abigail Millsin lainayritys) ja muut TOP PRIME AA BANKSit kuten Bank of America, HSBC, Lloyds, Wells Fargo, SBA-lainojen parhaat pankit jne. .

    Voit vapaasti harjoittaa vuokrattuja tiloja kaupankäynnin ohjelmiin, projektirahoitukseen, luottolimiittien parantamiseen, yritysluottoihin (yritystoiminnan aloitusluotot tai liiketoiminnan laajentamislainat) ja paljon muuta.

    Olemme antaneet yli 1 miljardia yritystoimilainaa yli 17 000 yrityksen omistajalle aivan kuten sinä. Käytämme omaa nimeämää riskiteknologiaa tarjoamaan sinulle oikean liiketoiminnan lainan, jotta voit kasvattaa liiketoimintaa. Palvelumme ovat nopeita ja luotettavia, lainat hyväksytään 24 tunnin kuluessa onnistuneesta hakemuksesta. Tarjoamme lainoja vähintään 10 000,00 eurosta enintään 500 miljoonaan euroon.

    Löytätkö itsesi hieman maksamatta olevien laskujen kanssa ja etkö tiedä, mihin suuntaan haluat mennä tai mihin kääntyä? Entä löytää hyvämaineinen Velka Consolidation yritys, joka voi auttaa sinua vähentämään kuukausittainen erä niin, että sinulla on kohtuuhintaisia ​​takaisinmaksuvaihtoehtoja sekä tilaa hengittää, kun se tulee kuukauden loppuun ja laskut on maksettava? Vastaus on Abigail Millsin lainayritykselle. Vähennä maksuja, jotta kuukausittaiset kulut rasittuvat. ota yhteyttä sähköpostitse (abigailmills.loans227@gmail.com)

    Välittäjät / konsultit / välittäjät ovat tervetulleita tuomaan asiakkaansa ja ovat 100% suojattuja. Täysin luottavaisesti työskentelemme yhdessä kaikkien osapuolten eduksi. Älä pidä taloudellisia ongelmia itsellesi, jotta et ole velkamestari tai taloudellinen stressi, minkä vuoksi sinun täytyy ottaa meihin yhteyttä nopeasti, jotta voit ratkaista taloudelliset ongelmat. Se on meille suuri ilo, kun olet taloudellisesti vakaa.
    Lähetä meille sähköpostia osoitteella: abigailmills.loans227@gmail.com

    Terveiset
    Jäsen Abigail Mills
    Sähköposti: abigailmills.loans227@gmail.com
    Motto: Tarjoamme nopeimmat ja luotettavat rahoituspalvelut

    VastaaPoista
  13. Hei kaikki,

    Tervetuloa tulevaisuuteen! Rahoitus on helppoa Abigail Mills -yhtiöllä.

    Oletko etsinyt rahoitusvaihtoehtoja uusille liiketoimintasuunnitelmillesi, Etsitkö lainaa nykyisen liiketoiminnan laajentamiseksi, Löytätkö sinut hieman maksamattomien laskujen kanssa ja et tiedä, mihin suuntaan mennä tai mihin kääntyä? Oletko pankkienne hylännyt? Abigail Millsin lainayritys. sanoo KYLLÄ, kun pankit sanovat EI. Ota yhteyttä, koska tarjoamme rahoituspalveluita matalalla ja edullisella korolla 2% pitkä- ja lyhytaikaisille lainoille (vakuudettomat ja vakuudettomat). Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksemme lisää lainaa.

    Palveluihin kuuluvat:

    * Auto laina
    * Asuntolaina
    * Kuorma-auto
    * Asuntolaina
    * Velkakonsolidointilaina
    * Liikelaina
    * Henkilökohtainen laina
    * Opiskelijalaina.

    Abigail Millsin lainayrityksellä. voit sanoa hyvästit kaikesta taloudellisesta kriisistämme ja vaikeuksistamme, koska olemme varmoja, luotettavia, luotettavia, tehokkaita, nopeita ja dynaamisia.
    Sähköposti: abigailmills.loans227@gmail.com

    Terveiset,
    Jäsen Abigail Mills

    VastaaPoista
  14. Olemme rahoitusasiantuntijoita, jotka käsittelevät kansainvälistä taloutta mihin tahansa pankkilaitteiden määrään. Entä löytää hyvämaineinen Velka Consolidation yritys, joka voi auttaa sinua vähentämään kuukausittainen erä niin, että sinulla on kohtuuhintaisia ​​takaisinmaksuvaihtoehtoja sekä tilaa hengittää, kun se tulee kuukauden loppuun ja laskut on maksettava? Vastaus on Abigail Millsin lainayritys (abigailmills.loans227@gmail.com). Vähennä maksuja, jotta kuukausittaiset kulut rasittuvat. Voit vapaasti harjoittaa vuokrattuja tiloja, sillä olemme antaneet yli 2 miljardia euroa yritysluottoja yli 25 000,00 euron yritystoiminnan omistajalle aivan kuten sinä. Käytämme omaa nimeämää riskiteknologiaa tarjoamaan sinulle oikean liiketoiminnan lainan, jotta voit kasvattaa liiketoimintaa. Palvelumme ovat nopeita ja luotettavia, lainat hyväksytään 8 tunnin kuluessa onnistuneesta hakemuksesta.

    * Henkilökohtaiset lainat
    * Velan vakauttamista koskeva laina
    * Opintolaina,
    * Kuorma-autolainat
    * Autolainat
    * Kiinteistölainat
    * Lainojen jälleenrahoitus
    * Velkajärjestelylainat
    * Koulutuslainat
    * Maatilalainat
    * Yrityslainat
    * Liiketoiminnan käynnistyslainat

    Tarjoamme lainoja vähintään 5 000,00 eurosta enintään 500 miljoonaan euroon, Abigail Millsin lainayrityspalvelut Tarjoamme sinulle lainan, jonka edullinen korko on 2% ja laina-aika 1 - 20 vuotta takaisinmaksun takaamiseksi ja vakuudettomia). Tavoitteenamme on tarjota erinomaisia ​​ammatillisia rahoituspalveluja. Välittäjät / konsultit / välittäjät ovat tervetulleita tuomaan asiakkaansa ja ovat 100% suojattuja. Täysin luottavaisesti työskentelemme yhdessä kaikkien osapuolten eduksi. Älä pidä taloudellisia ongelmia itsellesi, jotta et ole velkamestari tai taloudellinen stressi, minkä vuoksi sinun täytyy ottaa meihin yhteyttä nopeasti, jotta voit ratkaista taloudelliset ongelmat. Se on meille suuri ilo, kun olet taloudellisesti vakaa.
    Lähetä meille sähköpostia osoitteella: abigailmills.loans227@gmail.com.

    Vilpittömästi sinun,
    Rouva Abigail Mills.

    Olemme sertifioituja ja tarjoamme nopeita ja luotettavia palveluja….

    VastaaPoista
  15. Hei kaikki

    Nimeni on Tuukka Pessi Topi ja olen Suomesta. Haluan kertoa teille kaikille lainanhakijoille, että on vain yksi todellinen lainayritys, joka tarjoaa lainoja ja ne auttoivat minua lainaani yrityksen nimi on Makro-lainayritys ja lainanantaja, joka auttoi minua lainan kanssa hänen nimensä on Abigail Mills joten jos tarvitset lainaa ilman huijausta, mene tähän yritykseen ja saat lainan, sillä lainat ovat turvallisia ja nopeita. lainoja.

    Sähköposti: abigailmills.loans227@gmail.com

    Terveisin teitä kaikkia

    VastaaPoista
  16. Hei kaikki, nimeni on Ansku Riikka Alina silja, Helsinki. Olen juuri saanut lainan nyt Abigail Millsin lainayritykseltä, joka on uusi legit lainayhtiö 2019, ja se ei ole pitkään saanut lainaa heiltä sain lainan heiltä tänään ja nyt kun lähetän tämän viestin, olen erittäin tyytyväinen tämä yritys on todellinen suuri, joten kuka tahansa, joka tarvitsee lainaa, ota yhteyttä tähän yritykseen, sillä he ovat todella hyviä heidän postinsa on abigailmills.loans227@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Hei kaikki, nimeni on Aleksanteri Jukka Pekka ja olen Suomesta. Olen ollut Internetissä ja olen kuullut, että he ovat sanoneet, että heitä on huijattu ennen, ja tarvitsen kiireellisesti lainaa, joten pelkäsin hakea lainaa online-asiasta, jonka 3 ihmistä todisti Abigail Millsin lainayrityksestä, että he saivat lainan häneltä en ole koskaan hakenut lainaa ennen ja olin niin peloissaan, että saan huijauksen, mutta uskoin, mitä ihmiset sanovat ja hakevat kyseiseltä lainayritykseltä, ja kaikki oli kunnossa, ja he kertoivat minulle lähettävän siirtomaksun, jota käytetään siirtää lainaani, kun he kertoivat minulle, että olin niin peloissaan, että se oli huijaus, joten istuin alas ja ajattelin sitä ja menin takaisin heidän puoleensa ja kerro heille, etten ole koskaan tehnyt tätä ennen, mutta rouva Abigail Mills sanoi, että minun pitäisi luottaa he, että he aikovat auttaa minua niin tein ja menin lähettämään maksun, jonka he sanoivat minun pitäisi lähettää minun lainan siirtoa juuri tänään sain hälytyksen pankiltani, että tililläni on rahaa. Tänään olen erittäin iloinen, etten ole koskaan ollut huijattu ennen ja sain lainan kerran niin nyt olen onnellinen ja minä ja perheeni tulee olemaan onnellisia myös niin, että kuka tahansa, joka tarvitsee lainaa, tulee hakea tästä yrityksestä ilman huijausta, koska hän on huijattu todellinen ja suuri ja rukoilen, että Jumalan pitäisi edelleen käyttää häntä auttamaan ihmisiä siellä olevista lainoista. hänen sähköpostiosoitteensa on abigailmills.loans227@gmail.com.

    Jälleen kerran olen Aleksanteri Jukka Pekka

    VastaaPoista
  18. Nimeni on KYLLIKKI LOUHI MIELIKKI olen kuullut tästä yrityksestä, että he antavat lainoja ja menin hakemaan lainaa heiltä olen kuullut ihmisten sanovan huijauksesta, mutta en ole koskaan huijattu ennen kuin tämä yritys auttoi minua laina, joten jokainen, joka tarvitsee lainan, olisi sovellettava heiltä siellä lainat ovat nopeita ja turvallisia sähköpostiosoitteensa abigailmills.loans227@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Hei kaikki

    Nimeni on Valtteri Eemil olen Suomesta ja asun Turun kaupungissa. Olen etsinyt lainaa verkossa ja kaikki saan on huijareita, mutta löysin tämän lainayrityksen Abigail Millsin lainayritykseksi ja olen nähnyt ihmisiä verkossa todistamassa siellä hyviä tekoja, joten päätin kokeilla, olenko onnellinen jälleen kerran haki 350 000,00 euron lainan ja lainanantajan Abigail Mills vakuutti minulle, että kahdeksan tunnin aikana lainaani tulee pankkitililleni, joten sain tänään töissäni viestin pankilta, että on olemassa joitakin 350 000,00 euron varoja tilini ja kiitän Abigail Millsiä, koska hän on todellinen, joten jos tarvitset online-lainaa, älä huijata, kuten minäkin, tältä yritykseltä, koska hän on ainoa todellinen yritys, joka antaa lainaa verkossa. Niiden sähköpostiosoite on abigailmills.loans227@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Nimeni on Eevertti Susanna, olen Suomesta, sain juuri lainan uudelta, vuoden 2019 lailliselta lainayritykseltä, ja sen yhtiön nimi, joka auttoi minua lainaani tänään, on Abigail Millsin lainayritys, joka on kaikkein ihana lainayritys törmäsin kanssa hakenut laina heiltä eilen ja ainoa asia, tein oli maksaa siirtomaksu, jonka he sanoivat minun pitäisi maksaa ja heti teen maksun seuraavien 8 tunnin aikana olin minun lainan pahoillani en voi sanoa kuinka paljon he auttoivat minua, mutta se on suuri määrä rahaa, joten jokainen, jos tarvitset todellista lainaa, on oikea lainayritys ottamaan yhteyttä sähköpostiosoitteeseensa on abigailmills.loans227@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Hyvää päivää jokainen nimeni on Vilhelmiina Helmi Oona Isla ja olen Helsingistä, Suomesta, haluan käyttää tätä mahdollisuutta nyt kirjoittaa tämän viestin Internetiin, jos joku teistä etsii lainaa todellinen tämä on oikea yritys, jolle haluat ottaa yhteyttä Olen liiketoiminnan nainen ja hakenut lainaa 2018 legit yrityksessä ja yrityksen nimi on Abigail Millsin lainayritys, jota he ovat auttaneet ihmisiä vuodesta 2018 lähtien ja olemme nyt vuonna 2019 ja sain juuri lainan niiltä, jos joku teistä tarvitsee lainaa ja hakea heiltä, koska he ovat todellisia, vain rukoilen teitä ihmisiä, jotka tarvitsevat apua lainan kanssa, eivät saa huijausta, minkä vuoksi käytän tätä mahdollisuutta kirjoittaa tämä viesti Internetiin, jos tarvitset laina legit laina soveltaa tätä yritystä, jotta et tapana huijata, kun haet väärältä yritykseltä. niiden sähköpostiosoite on abigailmills.loans227@gmail.com.

    Olkaa mukava päivä kaikille ja rukoilen, että olette kaikki onnellisia, sillä olen tänään

    VastaaPoista
  22. Nimeni on Seela Stella Vilja ja olen Tampereelta, Suomi haluan käyttää tätä aikaa kertoa kaikille internetissä siitä, miten sain lainaani huijauksen jälkeen 3 kertaa i hakenut lainaa Abigail Millsin lainayritykseltä eilen näin ihmisiä todista hänen hyvistä töistään ja siitä, miten hän auttoi ihmisiä, joten päätin hakea ja hän kertoi minulle, mitä minun tarvitsi tehdä olin peloissaan, mutta tein sen tänä aamuna nyt sain juuri varoituksen pankiltani siitä, että tililläni on rahaa ja minä tarkistin summan ja se oli minun laina olen niin onnellinen. Joten haluan käyttää tätä aikaa ja sanoa kaikille internetissä oleville, että tämä yritys on todellinen, jos tarvitset lainaa tämä yritys on oikea yritys hakea siitä, ettet saa huijausta kuten minä, koska siellä on huijareita, jotka soveltuvat tältä yritykseltä ja tulet olemaan onnellinen. niiden sähköpostiosoite on abigailmills.loans227@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Nimeni on Amanda Elisabet Aava, olen Espoon kotimaasta. Haluan käyttää tätä aikaa kirjoittaa Internetiin, että sain juuri tämän 5 miljoonan euron lainarahaston tästä yrityksestä nimeltä Abigail Mills lainayhtiö, en aluksi uskonut, mitä ihmiset olivat sanoen Internetissä, mutta päätin kokeilla ja hakin lainaa 2 päivää sitten ja sain juuri puhelun pankiltani, että tililläni on 5 miljoonan euron summa ja heti sain hälytyksen pankistani Abigail Millsiltä Lainayhtiö soitti minulle ja kysyi minulta, onko sain lainan ja kerroin heille kyllä, joten he sanoivat, että minun pitäisi tuoda lisää ihmisiä siellä, jos joku tarvitsee lainaa, jos todella tarvitset lainaa ne ovat todella hyviä ja uskon nyt, että on olemassa todellinen lainayhtiö, joka antaa lainoja ja että yritys on Abigail Millsin lainayritys, joten jos joku teistä tarvitsee kiireellistä lainaa ja on tärkeää, että tämä on oikea yritys, jolta voit hakea. Niiden sähköpostiosoite on abigailmills.loans227@gmail.com.

    Lopuksi olen todella onnellinen ja voin aloittaa oman liiketoiminnan nyt. Kiitos vielä kerran Abigail, että olet suuri ja Jumala siunatkoon sinua ja yritystäsi.

    VastaaPoista
  24. Nimeni on Gwendolyn Tammie Shari. Olen yksinhuoltajaäiti ja olen Suomesta ja asun Helsingin kaupungissa. Haluan käyttää tätä aikaa kertoa kaikille internetissä, että on vain yksi yritys, joka tarjoaa todellista lainaa ja että yritys on Abigail Mills. Olin etsimässä lainaa verkossa viimeisten 3 viikon ajan, ja kaikki, mitä olen saanut, ovat lainanantajia huijaamassa minua rahani, että minulla oli Jumala tietää, että olin niin huono ja halusin tappaa itseni, mutta näin niin monta ihmistä todistaa tämä yritys, joka antaa alun perin lainoja, en uskonut, että olin nähnyt muita lainanantajan todistuksia, ja he kaikki kääntyivät huijauksiksi. Sanoin anna minun hakea tästä yrityksestä ja nähdä, onko se totta, ja heti sovellin he kertoivat minulle kaiken, mitä minun tarvitsi tehdä, ja suostuin ja he vakuuttivat minulle, että 8 tunnin aikana aion olla lainan takia, koska he sanoivat, että käyttävät nopeaa siirtopalvelua. Aluksi en uskonut, mutta odotin lainaani ennen 8 tuntia aikaa, kun sain hälytyksen pankiltani ja pidän sitä minun lainaani olin hyvin järkyttynyt, kun näin sen, ja rukoilin Jumalaa kohtaan ohjaamaan minua oikeaan yritykseen joka auttoi minua tänään, kun kirjoitan tämän Internetissä nyt, sain juuri lainan tästä yhtiöstä ja käytän tätä aikaa todistamaan muille ihmisille, jos tarvitset lainaa, jota ei pidä huijata tämä on oikea yritys sovelletaan. Heidän sähköpostiosoitteensa on abigailmills.loans227@gmail.com ja teille, joilla ei ole sähköpostiosoitetta, yritys whatsapp-numero on +1 (903) 378-6704.

    Tämä yritys on totta ja hienoa, jos tarvitset lainaa nyt ja odota lainaasi, koska olet tyytyväinen tähän yritykseen.

    Kiitos kaikille ja olen edelleen Gwendolyn Tammie Shari.

    VastaaPoista
  25. Good day My name is Johanna Ilona Aada i am from Finland this company Abigail Mills people are talking about is real i never wanted a loan but i just said i should try this company and see if what people are saying is true and i applied for a loan from them yesterday and i just received my loan today from Abigail Mills loan company anyone if you read this message and you need a loan apply from this company cause they are going to help you this company is the only company that offers real loan online. The loan i applied from them was 75,000.00 Euro and in 8 hours time i received my loan so my friends don't be scammed if you need a real loan this is the right company to apply from. If you are interested of there loans their mail address is abigailmills.loans227@gmail.com and their whatsapp number is +1 (903) 378-6704.

    VastaaPoista
  26. Hei kaikki

    Olen Väinö Julius Mikael ja olen Vantaalta. Etsin online-lainaa ja olin hyvin peloissani, etten ole koskaan hakenut lainaa ennen kuin etsin ja etsin hyvin ja etsin siellä todellista yritystä, jonka löysin Abigail Mills -lainayrityksen. tämä yritys oli totta, päätin hakea lainaa yhtiöltä, ja tarvitsin 150 000,00 euron lainan liiketoiminnan aloittamiseksi, kun hakin hän kertoi minulle kaiken, mitä minun tarvitsi tehdä, ja hän vakuutti minulle, että 8 tunnin kuluttua i aikoi olla minun lainan sanoin okei ja odotin täsmälleen 8 tuntia aikaa saan lainan tästä yhtiöstä, kun kirjoitan tätä nyt en ole koskaan ollut scammed ennen ja tämä yritys on suuri olen kuullut ihmiset puhuvat huijauksista mutta en ole koskaan aikaisemmin huijattu ja kiitän Jumalaa siitä. Joten kaikki, jos tarvitset todellista lainaa, on oikea yritys, jota he hakevat, ja ne auttavat sinua ja kun he kertovat sinulle, että saat lainan, joka on tarkka aika, jolloin saat lainan. Minun täytyy vain kirjoittaa tämä viesti kaikille, jotta et halua hakea lainaa väärästä yrityksestä, jos tarvitset todellista lainaa ota yhteyttä tähän yritykseen ja olet onnellinen. Niiden sähköpostiosoite on abigailmills.loans227@gmail.com.

    VastaaPoista
  27. Hyvää päivää kaikille

    Nimeni on Vanessa Jodi, olen Suomesta ja asun Turun kaupungissa perheeni kanssa. Haluan käyttää tätä aikaa kirjoittaa Internetiin, että kuka tahansa, jos tarvitset todellista lainaa Abigail Mills, on oikea yritys hakea muutamasta päivästä, kun tarvitsin rahaa ja etsin lainaa internetissä. että yritys huijasi minua 2 kertaa rahani olin niin surullinen syy, että tarvitsin rahaa, joten päätin etsiä toista yritystä ja hakin toiselta yritykseltä, että sama yritys kertoi myös tallettamaan rahaa ja en ja sain lainaa en kuten mitä tapahtuu minulle aiheuttaa tarvitsen rahaa kiireellisesti ostaa talon syy, jos en saa talon pian minun vuokranantaja ajaa i ja perheeni pois talostaan ​​niin minun tarvitsi saada oma talo. Kun olin etsimässä uudelleen, näin tämän yhtiön Abigail Millsin, jonka sain paljon ihmisiä todistamaan tästä yrityksestä, että yritys on todella hyvä, joten aluksi pelkäsin hakea syytä, koska olin huijattu 2 kertaa, joten sanoin itselleni, että sanoin itselleni ja katso, onko tämä yritys todellinen, joten sovellin. Kun olen hakenut he kertoivat minulle, että minun tarvitsi tehdä, että olin vielä peloissaan, mutta luotin heihin ja he vakuuttivat minulle, että 8 tunnin aikana aion olla minun lainan kanssa, jota halusin lainaani ja silmäni sain hälytyksen pankiltani, että pankkitililleni oli 200 000,00 euroa ja olin hyvin iloinen jo jonkin aikaa sitten, kun yritys soitti minulle ja kysyi, olenko saanut lainan ja kerroin heille kyllä ​​ja kiitän heitä ja kiitän heitä ja kiitän heitä ja kirjoitan tämä viesti Internetissä nyt tämä yritys on myös auttanut 2 veljeäni niin, että kuka tahansa, jos tarvitset todellista lainaa, Abigail Mills on oikea yritys, jota hän voi hakea. Jos tarvitset rahaa, voit ottaa yhteyttä vain postitse ja heidän sähköpostiosoitteensa on abigailmills.loans227@gmail.com. Kiitän kaikkia, jotka lukivat viestini ja ovat turvallisia ja hakenut tätä yritystä, koska olette tyytyväisiä niihin.

    VastaaPoista
  28. My name is Rasmus Daniel. I am from Helsinki Finland. I want to write to the internet that if you need a real loan Abigail Mills is the real loan company that gives loan i applied for a loan from this company last week Friday and i just received my loan from them today so everyone if you need a real loan without been scammed this is the right company to apply from thus company is truly great and they are real so many people that have been scammed if you need a loan without being scammed this is the real company that gives loans i applied for a loan from this company Abigail Mills and i received my loan today so anyone around the world if you need a true loan locate this company and be rest assured that this company is going to put a smile to your face. the company can be contacted via mail their mail address is abigailmills.loans227@gmail.com and there whatsapp number is +1 (903)378-6704. Thanks to anyone that will read this message this company does not know am doing this am only doing it for people in need of a real loan to be safe.

    VastaaPoista
  29. Olen Brayden Wyatt Bryce nimeni mukaan poliisin ja asun Porin kaupungissa Suomessa. Muutama päivä sitten etsin lainaa verkossa ja löysin vain ihmisiä, jotka huijaivat minua rahani. Tarvitsen todellakin tätä lainaa Norjan hankkeelle, ja olen ollut petetty yksi päivä, kun olin poissa tullista, ja päätin tarkastella uudelleen tällä kertaa todellista yritystä, joka antaa lainoja, jotka löysin tämän yrityksen nimeltä Abigail Mills lainayhtiö ja paljon ihmiset ovat todistamassa tästä yrityksestä aluksi en uskonut, mutta päätin soveltaa lainaa, jonka etsin, oli 120 000,00 euron summa, jota olen hakenut tästä yrityksestä, ja he kertoivat minulle kaiken, mitä tarvitsen, kun luotin niihin ja tein mitä he kertoivat minun tekevän ja he vakuuttivat minulle, että 8 tunnin aikana aion olla lainan kanssa turvallisesti en koskaan uskonut heitä, mutta odotin lainaani täsmälleen 8 tunnin aikana, kun sain yrityksen kutsun, jos minulla on sain lainan vielä ja sanoin ei. He sanoivat minun mennä pankkini ja tarkistaa tilini, että pankki ei ehkä lähetä minulle varoitusta, jota tottelin, ja menin pankkini ja tarkistaa tilini silmissäni, kun näin lainan 120 000,00 euroa tililleni ennen kuin tililläni oli rahaa, oli 100,00 Euro ja nyt löysin 120.100,00 euroa pulssi rahani ja laina oli 120 100,00 euroa olen niin onnellinen ja kiitän tätä yritystä, koska he ovat suuria. Haluan käyttää vähän aikaa kirjoittaa suomalaisille ihmisille, että jos tarvitset todellista lainaa, Abigail Mills on oikea yritys, jota hän voi hakea tältä yritykseltä, joka ei tiedä tekevän näin, joten jos tarvitset lainaa, voit ottaa yhteyttä tähän yritykseen postitse tai whatsappilla, mutta en käytä whatsappia, joten heidän sähköpostiosoitteensa on abigailmills.loans227@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Nimeni on Oliver Lenni Oskari ja olen Suomesta, jossa asun Lahden kaupungissa. Olen etsinyt lainaa verkossa, koska ei voi saada lainaa pankiltani ja löysin vain ihmisiä, jotka huijaavat minua rahani. Viime viikolla olin scammed lainan yritys ja Jumala tietää, että olin valmis lopettamaan elämäni, mutta sanoin itselleni anna minun yrittää nähdä, jos näen rehellinen yritys, joka oli valmis auttamaan sinua. Joten asuin alas ja etsin yritystä ja luin niin monia hyviä kommentteja tästä yrityksestä Abigail Mills ja sanoin, että haluan hakea ja nähdä, onko minulla onnea, koska muut ihmiset pelkäsin, mutta annoin itselleni mahdollisuuden ja sovellin 80 000,00 euron lainan osalta selitin tälle yritykselle, että olen ollut huijattu, ja he kertoivat minulle, etten pelkää, että he auttavat sinua, että he ovat auttaneet niin monta maata aiemmin kotimaassani. Joten annoin tälle yritykselle mahdollisuuden ja he vakuuttivat minulle, että 8 tunnin aikana olin aikonut olla lainan kanssa, jota en uskonut, mutta odotin lainaani. Tarkalleen 8 tunnin aikana sain varoituksen siitä, että tilini on hyvitetty 80 000,00 eurolla Kaikki kiitos Abigail Millsille, tämä yritys on Jumala sentti. Ja lupasin itselleni, että aion todistaa tämän yrityksen siitä, miten he auttoivat minua tällä yrityksellä ei tiedä, että teen tämän nyt, kun kerron ihmisille internetissä, miten he auttoivat minua niin, jos tarvitset todellista lainaa Abigail Mills on täällä auta sinua olemaan huijata väärennettyjä ihmisiä, jotka clam ovat lainanantaja. Lähes unohdin, että voit ottaa yhteyttä tähän yritykseen vain postitse, ja yhteystiedot ovat abigailmills.loans227@gmail.com. whatsapp on +1 (903) 378-6704. Tämä yritys on todellinen ja totta, joten jokainen, joka lukee tämän viestin ja olet kiinnostunut, ota yhteyttä tähän yritykseen, koska ne ovat ainoat, jotka voivat auttaa ratkaisemaan ongelmasi.

    VastaaPoista
  31. Abigail Jumala siunaa sinua ja yritystäsi

    Nimeni on Veronica Rose Holly. Olen Tampereelta. Minulla ei ole juurikaan sanottavaa kenellekään, joka tarvitsee todellisen lainan ilman sinua huijata, olisi sovellettava Abigail Millsiltä, ​​koska olen hakenut lainaa tästä yhtiöstä tänään, kun olen lukenut niin paljon hyviä ja ihania kommentteja tästä yrityksestä. Pyysin lainaa velkojen maksamiseen ja kaikki mitä tarvitsin oli 50 000,00 euroa, koska aion myös käyttää osaa tästä rahasta lasteni koulumaksujen maksamiseen. Koska kirjoitan tämän Internetissä nyt, sain juuri lainan tästä yhtiöstä tänään ja olen niin onnellinen, etten koskaan uskonut, että olisin koskaan onnellinen jälleen, koska olen läpäissyt paljon ja kiitän Jumalaa Abigail Millsistä Jumalan siunaamiseksi ja hänen yrityksensä hymyilemään kasvoni. Joten kuka tahansa ympäri maailmaa Chicagosta ja muista maista, jotka tarvitsevat lainaasi, on täällä ja yritys on Abigail Mills, kenelläkään, joka on hakenut Abigail Millsin lainayritykseltä, ei ole ongelmaa, koska saat lainan juuri silloin, kun hän kertoo. heidän yrityksensä sähköpostiosoite on abigailmills.loans227@gmail.com

    Jälleen kerran Jumala siunatkoon teitä Abigail Millsille ja voisitteko elää pitkään auttamaan ihmisiä.

    VastaaPoista
  32. Nimeni on Sofia Venla Eevi, ja olen kotoisin Turusta Suomesta, ja sain juuri lainan Abigail Millsin lainayritykseltä juuri nyt ja olen kuullut tästä yrityksestä ja ajattelin, että se oli väärennetty yritys, mutta nyt olen niin iloinen, että tämä yritys auttoi minua ja 100% tämä yritys on todellinen, joten joku, joka tarvitsee lainaa, on oikea yritys hakea nyt, kun haken lainaa yritykselleni 250 000,00 euroa ja tämä yritys auttoi minua viipymättä olen niin onnellinen, että todistan tämän yrityksen, koska olen näki, että muut ihmiset tekevät sen, ja olen iloinen voidessani olla niiden ihmisten joukossa, jotka jakavat todistuksen siitä, miten tämä yritys auttoi minua niin, jos tarvitset todellista lainaa auttajasi on täällä. niiden yhteystiedot ovat abigailmills.loans227@gmail.com

    VastaaPoista
  33. My name is Anni Kerttu Hilla Lotta I am from Finland. I want to use my little time to write to the internet to people in need of a real loan that if you need a loan without getting cheated Abigail Mills is the right company to apply from i am a teacher of Mathematics and English and i was cheated 2 time by a fake company who clam to be lenders but i no longer worry because Abigail Mills has already helped me so if you need an urgent loan to do anything this company is going to put a smile to your face i have also introduced most of my friends to this company and only 2 of my friends told me they have received there loans already one of my friend received a loan of 38,000.00 Euro and the other of my friend received the sum of 75,000.00 Euro so anyone in need of an online loan apply from this company and you will be happy no doubt about that because this company is really helpful and God will continue to use them to help people in need of a loan. If you need an online loan apply from this company and contact them via this means email address abigailmills.loans227@gmail.com and also you can contact them via Whatsapp +1 (903)378-6704. Regards to anyone who reads my messages.

    VastaaPoista
  34. Hyvää päivää kaikille

    Nimeni on Luukas Otto Jimi, joka olen Suomesta ja asun Oulun kaupungissa. Haluan käyttää tätä vähän aikaa minun täytyy kirjoittaa Internetiin, että jos tarvitset todellista ja laillista lainaa, Abigail Mills on oikea yritys, jota haen 2 yritystä, joita hain lainaa ja Abigail Mills oli kolmas Olen hakenut lainaa Abigail Millsin lainayritykseltä alle kahdeksan tunnin kuluttua, kun yritys kertoi minulle, että kuka tahansa, joka tarvitsee online-lainaa ilman huijauksia, tulee Abigail Millsiltä ja olkaa varma, että olet tyytyväinen tähän yritykseen . Voit ottaa yhteyttä tähän yritykseen vain postitse tai whatsapp-osoitteella abigailmills.loans227@gmail.com Whatsapp +1 (903) 378-6704. Suhtautuu kaikkiin, jotka lukevat tämän viestin kaikkialla maailmassa.

    VastaaPoista
  35. Kuka tahansa nimeni on Kojonka Moe ja olen Suomesta ja asun Jyväskylän kaupungissa. Olen kuullut, että ihmiset todistavat tästä yrityksestä nimeltä Abigail Mills, ja tämä on ensimmäinen kerta, kun haken online-lainaa, ja pelkäsin hakea online-lainaa, koska huijain internetissä, mutta kun olen lukenut niin paljon todistuksia tästä päätin antaa sille kokeilun ja hakenut lainaa tästä yhtiöstä nimeltä Abigail Mills lainayhtiö, jota tarvitsin rahaa ja tarvitsin 95 000,00 euron lainan. Joten olen hakenut ja minulle kerrottiin, mitä pelkään, mutta annoin yritykselle mahdollisuuden auttaa minua ja he vakuuttivat minulle, että alle 8 tunnin aikana saan lainan tililleni. En koskaan uskonut, mutta odotin alle kahdeksan tunnin aikana, että sain pankilta puhelun, että tililläni oli 95 000,00 euroa ja heti pankki soitti minulle, kun otin yhteyttä yritykseen ja kerroin, että sain lainan ja tänään olen onnellinen. Joten jos tulit minun viestini ja olet lukenut sen ja tarvitset legit lainaa tältä yritykseltä ja olla varma, että olette tyytyväisiä tähän yritykseen, uskon, että tämä yritys on Jumala, ja minä rukoilen, että he kestävät ja auttavat ihmisiä . Ota yhteyttä tähän yritykseen sähköpostitse osoitteessa abigailmills.loans227@gmail.com

    VastaaPoista
  36. Kaikki kiitos Abigail Millsille siitä, että hän auttoi minua lainaani sen jälkeen, kun vääriä ihmisiä, jotka sotivat lainanantajiksi, huijatiin 6 kertaa.

    Nimeni on Joona Arttu Roope Suomesta ja asun Espoon kaupungissa. Kuukausi sitten olin etsimässä online-lainaa ja näin eri lainanantajan Internetissä ja joidenkin väärennettyjen todistusten kanssa ja hakenut heiltä ja kaikki sain huijarit i soveltamaan yli 6 yritystä ja olin huijattu kokonaan. Joten luovuin toivosta, kunnes päätin tarkistaa uudelleen, jos löydän apua, kun etsin ja etsin alas etsimään legit lainayritystä, jonka löysin tämän yrityksen nimeltä Abigail Mills lainayhtiö, ja näin paljon todistuksia siitä, että ihmiset kommentoivat hän, mutta koska olin huijattu erikseen, ajattelin, että se oli huijaus, mutta tein mitä pyydettiin tekemään ja odotin lainaani ja rouva Abigail Mills kertoi minulle alle 8 tunnin aikana, kun olette lainan kanssa turvallisesti en uskonut Siksi ajattelin, että se oli myös huijaus, joten sinä päivänä se oli yöllä Suomessa ja nukuin pesän aamulla, kun heräsin, että sain pankiltani varoituksen siitä, että tililläni on rahaa ja soitin heti pankkini vahvistamaan ja pankkihoitaja kertoi minulle, että tulin heti pankkiin, ja menin heti pankin avautuessa pankin päällikkö tarkistaa tilini, kun näimme 135 000,00 euron summan ja selitin johtajalle, että hakin lainaa verkossa ja pankkini johtaja oli järkyttynyt, jos oli vielä rea l ja legit laina yritys verkossa olen niin onnellinen kaikki kiitos Abigail Mills päätin kirjoittaa Internetissä, koska näin muut ihmiset tekevät sen ja todistaa tästä yrityksestä, miksi olen lähettämistä tämän viestin verkossa kaikille, jotka tarvitsevat lainaa jopa jos olet ollut huijattu ennen tätä yritystä, voit olla varma siitä, että tämä yritys ei anna sinun. Tervetuloa kenellekään, joka lukee viestini ja voit ottaa yhteyttä tähän yritykseen postitse abigailmills.loans227@gmail.com ja he käyttävät myös Whatsappia, jonka numero on +1 (903) 378-6704. Jälleen kerran suhtaudun niihin, jotka lukevat viestini ja rukoilen, että olette onnellisia, koska olen tänään tämän yrityksen kanssa, koska tuon enemmän ihmisiä tähän yritykseen auttamaan.

    VastaaPoista
  37. Tarvitsetko lainaa? Tämä on rekisteröity ja sertifioitu lainayritys, takaama ja valtion sertifioima, toimimme kansainvälisessä lainayrityksessä eri maissa ja annamme lainoja yksityishenkilöille, yrityksille, laitoksille, liike-elämän järjestöille ja kaikenlaisille ihmisille ympäri maailmaa. Tarvitsetko lainaa mihin tahansa tarkoitukseen? Onko sinulla taloudellisia ongelmia, tarvitsetko avustajia KREDIT MARKET WAY on ratkaisu kaikkiin taloudellisiin ongelmiin, lainamme ovat helppoja, halpoja ja nopeita. Ota yhteyttä jo tänään tarvitsemastasi lainasta. Voimme järjestää minkä tahansa lainan budjettiisi sopivaksi vain 2%: n korolla. kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse: KREDITMARKETWAY@GMAIL.COM

    VastaaPoista
  38. Hei kaikki, olen Taru Porista, Suomea ja haluan vain sanoa kiitollisen kiitoksen Dante Paola -osuuskunnan avulle vilpittömyydestä, avoimuudesta, läpinäkyvyydestä, totuudenmukaisuudesta, rakkaudesta ja tuesta lainavarojen saamisen aikana ja sen jälkeen. Olen ollut paljon läpi näiden huijareiden käsissä, ja aika ei salli minun sanoa kaikkea mitä kävin läpi vuonna 2018 verkossa vieraana tai saada lainavaroja kotiin saamiseksi täällä Suomessa, mutta Jumala vastasi rukoukset tuen ja rakkauden kautta herralta Dante Paolalta, joka omaksui minut ja ymmärsi kanssani alkuperäisestä epäilystäni ja epäkohteliaisuudestani huolimatta ja hänen hyvällä sydämellään ja rakkaudellaan olen nyt kodinomistaja hänen 2%: n korkolainavarojensa kautta ja olen luvannut levitä uutisia ja kertoa myös maailmalle, että siellä on edelleen aitoja ja harvoja hyviä online-lainayrityksiä, jotka voivat auttaa ja elvyttää myös kuivaa luuta, kuten olin vuonna 2018. Älä jätä kuuntelematta ja lukemassa tätä todistusta, koska tämä on todellinen elämää muuttava kokemus, ja jokaisen, joka tarvitsee tällaista kääntymistä, ei pitäisi epäröida tai epäillä sitä, koska olen todistanut ja vannon taivaan Jumalalle, että tämä tarina on todellinen ja myös tarina kokemuksestani heidän kanssaan. Katso heidät heidän sähköpostistaan, jos tarvitset rahoitusta! sähköposti: Dantecooperativehelp@hotmail.com, tai Voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com, jos haluat pikaviestin tai whatsapp / +35677926593

    Kiitos
    TARU

    VastaaPoista
  39. Hei kaikki ,
    Olen Tuija kotoisin Oulusta ja haluan vain sanoa kovan kiitoksen Dante Paola -osuuskunnan avulle vilpittömyydestä, avoimuudesta, läpinäkyvyydestä, totuudenmukaisuudesta, rakkaudesta ja tuesta lainavarojen saamisen aikana ja sen jälkeen. Olen ollut paljon läpi näiden huijareiden käsissä, ja aika ei salli minun sanoa kaikkea sitä, jonka olen käynyt viime kuukauden aikana verkossa vieraassa tai saada lainavaroja kotiin täällä Suomessa, mutta Jumala vastasi rukoukseni tien ja rakkauden kautta herralta Dante Paolalta, joka omaksui minut ja ymmärsi kanssani alkuperäisestä epäilystäni ja epäherkkyydestäni huolimatta ja olen hänen hyvällä sydämellään ja rakkaudellaan nyt kodinomistaja hänen 2%: n korkolainavarojensa kautta ja minulla on lupaus. levittää tätä uutisia ja kertoa myös maailmalle, että siellä on edelleen aitoja ja harvoja hyviä online-lainayrityksiä, jotka voivat auttaa ja elvyttää myös kuivaa luuta, kuten olin ennen. Älä jätä kuuntelematta ja lukemassa tätä todistusta, koska tämä on todellinen elämää muuttava kokemus, ja jokaisen, joka tarvitsee tällaista kääntymistä, ei pitäisi epäröida tai epäillä sitä, koska olen todistanut ja vannon taivaan Jumalalle, että tämä tarina on todellinen ja myös tarina kokemuksestani heidän kanssaan. Katso heidät heidän sähköpostistaan, jos tarvitset rahoitusta! sähköposti: Dantecooperativehelp@hotmail.com, tai Voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com, jos haluat pikaviestin tai whatsapp / +35677926593

    Kiitos
    Tuija

    VastaaPoista
  40. Hei,
    Etsitkö hyvämaineista lainanantajaa, olet kyllästynyt pankkien ja asuntolainojen hylkäämiseen, etsitkö väsymystä rahastosi rahoittaaksesi yritystäsi vai oletko taloudellisesti nolo, ettet pysty maksamaan velkaa ja veksejä? Ajattelitko saada taloudellista apua? Vaikka et kiirehdi nyt ja tartu taattua ja vakuutettua lainaasi tänään, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: annaloanfinance@gmail.com, pikakeskustelupalvelu tai whatsapp / +35677926593.

    VastaaPoista
  41. Tarvitsetko henkilökohtaista tai yrityslainaa ilman stressiä ja nopeaa hyväksyntää? Jos kyllä, ota yhteyttä, tarjoamme nyt lainoja 3%: n korolla. Lainamme on turvattu ja turvallinen. Lisätietoja ja sovelluksia varten ota meihin yhteyttä sähköpostitse: saara.kemi@gmail.com tai Whasapp +48732104354

    VastaaPoista
  42. Tarvitsetko henkilökohtaista tai yrityslainaa ilman stressiä ja nopeaa hyväksyntää? Jos kyllä, ota yhteyttä, tarjoamme nyt lainoja 3%: n korolla. Lainamme on turvattu ja turvallinen. Lisätietoja ja sovelluksia varten ota meihin yhteyttä sähköpostitse: saara.kemi@gmail.com tai Whasapp +48732104354

    VastaaPoista
  43. Etsitkö hätälainaa? Ota yhteyttä sähköpostitse: saara.kemi@gmail.com tai Whatsapp +48732104354

    VastaaPoista
  44. Etsitkö hätälainaa X-masin juhlimiseksi? Jos kyllä, lähetä sähköpostia; saara.kemi@gmail.com / whatsapp +48732104354

    VastaaPoista
  45. Tarjoamme kaikenlaisia lainoja 3%. Voimme auttaa jokaista hankkimaan lainaa älykkäillä ja tehokkailla palveluilla. Tarjoamme lainoja välillä 1 000–10 000 000 dollaria. Annamme laillisia lainoja vakaville henkilöille tai yritysyrityksille, jotka tarvitsevat lainoja. lainojamme tarjotaan tuetulla korolla, joka on kaikille suotuisa. Voimme vastata rahoituslainoihisi. kiinnostunut upeasta tarjouksesta. Ota meihin yhteyttä kiireellistä lainaa varten tänään: robertokennety@gmail.com

    Yrityksen nimi: Roberto Loan Service
    Yrityksen sähköposti: robertokennety@gmail.com
    WhatsApp: +15079442795

    VastaaPoista
  46. Hyvää päivää

    Tarvitsetko lainaa jokaiseen tarkoitukseen? Oletko taloudellisessa ongelmassa? Bridge Finance on taattu tarjoamalla asiakkaille edullisia korkoja tarjoavia rahoituspalveluita. Lainojamme ovat helppoja ja nopeita. Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi tarvitsemasi lainan. Voimme sovittaa minkä tahansa lainan korkoon 2%. Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä heti seuraavien yksityiskohtien kautta (adrianbay0008@gmail.com)

    VastaaPoista
  47. Jos tarvitset kiireellistä lainaa rahoitustarpeidesi tyydyttämiseksi, lainaamme sinulle korkeintaan 3 000–80 000 000 euroa, luotettava, tehokas, nopea ja dynaaminen 100-prosenttinen takuu. Kaikkien lainojen korko on (2%). Ota yhteyttä tänään saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: Leroynormanfirm@gmail.com

    VastaaPoista
  48. Laillisen lainan saaminen on aina ollut valtava ongelma asiakkaille, joilla on taloudellisia ongelmia ja jotka tarvitsevat siihen ratkaisun. Luotto- ja vakuusasiat ovat asia, josta asiakkaat ovat aina huolissaan hakeessaan lainaa lailliselta lainanantajalta. Mutta olemme tehneet tämän eron laina-alalla. Voimme järjestää lainan välillä 5000 euroa. 500 000 000 euroon, jopa 3%: n korko Vastaa heti tähän sähköpostiin: Gregowenloanfirm1@gmail.com
    Palvelumme sisältävät seuraavat:

    1) Velkojen konsolidointi
    2) Toinen asuntolaina
    3) yrityslainat
    4) Henkilökohtaiset lainat
    5) Kansainväliset lainat
    6) Laina kaikenlaisille
    7) Perhelaina E.T.C

    Ei sosiaaliturvaa eikä luoton tarkistusta, 100% takuu. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on kertoa meille tarkalleen, mitä haluat, ja teemme varmasti unelmasi totta. GREG OWEN LOAN FIRM1 sanoo KYLLÄ, kun pankkisi sanovat EI. Viimeiseksi rahoitamme pienimuotoista lainayritystä, välittäjiä ja pienimuotoisia rahoituslaitoksia, koska meillä on rajaton pääoma. Jos haluat lisätietoja lainan hankkimisesta, ota meihin yhteyttä, vastaa ystävällisesti heti.

    Yrityksen yhteystiedot InfoEmail-osoite: Gregowenloanfirm1@gmail.com

    VastaaPoista
  49. Hyvää päivää

    Tarvitsetko lainaa jokaiseen tarkoitukseen? Oletko taloudellisessa ongelmassa? Bridge Financen lainapalvelu on taattu tarjoamalla asiakkaille edullisia korkoja sisältäviä rahoituspalveluita. Lainojamme ovat helppoja ja nopeita. Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi tarvitsemasi lainan. Voimme sovittaa minkä tahansa lainan korolla 2% budjettisi. Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä heti yhteyshenkilön9 kautta (adrianbay0008@gmail.com)

    VastaaPoista
  50. Hyvät lainanhakijat

    Onko sinulla taloudellisia vaikeuksia? Haluatko perustaa oman yrityksen? Lainayhtiö perustettiin ympäri maailmaa ihmisoikeusjärjestöksi, jonka ainoana tarkoituksena on auttaa köyhiä ja taloudellisissa vaikeuksissa olevia ihmisiä. Jos haluat hakea lainaa, ota meihin yhteyttä alla olevista tiedoista sähköpostitse: elenanino0007@gmail.com

    Nimi:
    Vaadittava lainasumma:
    Lainan kesto:
    Matkapuhelinnumero:

    Kiitos ja Jumala siunatkoon
    LUOTTAMUS
    Elena

    VastaaPoista
  51. Hyvää päivää

    Tarvitsetko lainaa jokaiseen tarkoitukseen? Oletko taloudellisessa ongelmassa? Bridge Finance Service on taattu tarjoamalla asiakkaille edullisia korkoja koskevia rahoituspalveluita. Lainojamme ovat helppoja ja nopeita. Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi tarvitsemasi lainan. Voimme sovittaa minkä tahansa lainan korolla 2% budjettisi. Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä heti seuraavien yksityiskohtien kautta (adrianbay0008@gmail.com)

    VastaaPoista
  52. Sky Wealth -lainayritys, annamme lainoja korolla 0f 3%.

    Hyvää päivää herra / olen.

    Olemme yksityinen yritys ja tarjoamme lainoja alhaisilla korkoilla lainan määrän määrittämisessä on 100 miljoonan euron lainavaraus 1 000 euron lainasta liiketoiminnan kehittämiseen: reuna / liiketoiminnan laajennus kilpailukyky.

    (Whatsapp-numero: +79652625435)

    Tarjoamme erilaisia lainoja

    * Henkilökohtaiset lainat (vakuutetut ja vakuudettomat)
    * Liiketoimintalainat (vakuutetut ja vakuudettomat)
    * Konsolidointilaina

    Ei ennakkomaksuja

    Kiitos, että käytit aikaa tämän ilmoituksen lukemiseen.Lisätietoja ja lisätietoja, lähetä meille sähköpostia tänään

    skywealthloanfirm@gmail.com
    skywealthloanfirm@gmail.com
    skywealthloanfirm@gmail.com

    Rouva Mary Mason.

    VastaaPoista
  53. Elämme maailmassa, jossa hyvän ja luotettavan lainanantajan löytäminen on ongelma. Siksi teemme kaikille asiakkaille helpon saada nopeaa lainaa korolla 3%. Valtio tunnustaa meidät ja myöntää lainoja sekä etäisyydeltä että lähistöllä. Ole ensimmäinen, joka hakee kaikenlaista lainaa. Myönnämme lainoja yksityishenkilöille, instituutioille, liikeyhdistyksille ja yrityksille. Olemme nopea dynaaminen ja luotettava. Kiinnostuneet hakijat voivat ottaa meihin yhteyttä tänään sähköpostitse; saara.kemi@gmail.com tai whatsapp: +48732104354

    VastaaPoista
  54. Tarjoamme seuraavia lainapalveluita:.

    * Sijoittajien lainat ..........
    * Velan vakauttaminen ...........
    * Asuntolainat .......
    * Yrityslainat ........
    * Henkilökohtaiset lainat ...............
    * Kansainväliset lainat ...
    * Matkalainat .........
    * Visa-lainat .........

    Tarjoamme lainoja avustajan tarpeessa oleville ihmisille, joiden korko on alhainen (3%). Saadaksesi lainaa tämän yrityksen kanssa voit kertoa tarkan tarvitsemasi lainan määrän ja ajan, jonka kuluessa voit maksaa lainan takaisin. joten jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä alla olevilla yksityiskohdilla.

    Sähköposti: kateloansss@hotmail.com

    VastaaPoista
  55. Elämme maailmassa, jossa hyvän ja luotettavan lainanantajan löytäminen on ongelma. Siksi teemme kaikille asiakkaille helpon saada nopeaa lainaa korolla 3%. Valtio tunnustaa meidät ja myöntää lainoja sekä etäisyydeltä että lähistöllä. Ole ensimmäinen, joka hakee kaikenlaista lainaa. Myönnämme lainoja yksityishenkilöille, instituutioille, liikeyhdistyksille ja yrityksille. Olemme nopea dynaaminen ja luotettava. Kiinnostuneet hakijat voivat ottaa meihin yhteyttä tänään sähköpostitse; saara.kemi@gmail.com tai whatsapp: +48732104354

    VastaaPoista
  56. Hei kaikki!
    Olen Sara, asun tällä hetkellä Tampereella. Olen tällä hetkellä leski kahden lapsen kanssa ja olin maaliskuussa taloudellisessa tilanteessa ja minun piti rahoittaa uudelleen ja maksaa laskuni. Yritin hakea lainoja useilta sekä yksityisiltä että yrityslainayrityksiltä, ​​mutta en koskaan onnistuneesti, ja useimmat pankit hylkäsivät luottoani. Mutta kuten jumala haluaisi, jumalan ihminen esitteli minua osuuskuntien johtamiin yksityisten lainojen lainanantajaan, joka antoi minulle 80 000 euron lainan ja olen tänään yrityksen omistaja ja lapseni menestyvät tällä hetkellä hyvin, jos sinun on otettava yhteyttä mihin tahansa yritykseen lainan vakuuttamiseksi ilman vakuuksia, luottotarkistusta, ilman allekirjoittajaa, jolla on vain 2% korko ja parempia takaisinmaksusuunnitelmia ja aikataulua, ota yhteyttä Dante Paolaan sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com Hän ei tiedä, että teen tämän, mutta olen nyt niin onnellinen ja päätin antaa ihmisille tietää enemmän hänestä ja haluan myös, että Jumala siunatkoon häntä enemmän. Voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com, jos haluat pikaviestin tai whatsapp / +35677926593

    Kiitos
    Sara

    VastaaPoista
  57. Olen yksityinen lainanantaja ja sijoittaja. Tarvitsetko laillisen, rehellisen, hyvämaineisen ja nopean lainan? Voin auttaa sinua 100% takauslainalla, tarjoan yritys- ja yksityislainaa, lisäksi rahoitamme kaikenlaisia projekteja. Lisätietoja ota yhteyttä meihin: saara.kemi@gmail.com

    VastaaPoista
  58. Hei,
    Olen tällä hetkellä Suomessa asuva Matti Pentti, olen perheen mies, jolla on 2 lasta ja olin varastossa taloudellisessa velkatilanteessa tämän Corona-viruspandemian aikana, ja minun piti rahoittaa uudelleen ja maksaa takaisin velat. Yritin hakea lainoja useilta sekä yksityisiltä että yrityslainayrityksiltä, ​​mutta en koskaan onnistuneesti, ja suurin osa pankeista kielsi luottoani. Mutta kuten jumala haluaisi, minulle esiteltiin jumalanaista yksityisen lainanantaja, joka antoi minulle 50 000 euron lainan ja olen tänään yrityksen omistaja ja perheeni menestyvä tällä hetkellä, jos sinun on otettava yhteyttä johonkin yritykseen viittaus lainan vakuuttamiseen ilman vakuuksia, ilman luottotarkistusta, ei allekirjoittajaa vain 2%: n korolla ja paremmilla takaisinmaksusuunnitelmilla ja aikataululla, ota yhteyttä rouva Bianca Alessandroon biancaloanfinance@hotmail.com, hän ei tiedä, että teen tämän, mutta olen Niin onnellinen nyt ja päätin antaa ihmisille tietää enemmän hänestä ja haluan myös, että Jumala siunaa häntä enemmän. Voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: biancaloanfinance@hotmail.com tai hänen Whatsapp-chattiin: +14096552748

    Kiitos.

    Matti

    VastaaPoista
  59. TERVETULOA ABIGAIL MILLSiin abigailmills.loans227@gmail.com Tavoitteenamme on tarjota erinomaista ammattitaitoista palvelua.

    Oletko liikemies tai nainen? Oletko taloudellisesti sotkussa tai tarvitset varoja oman yrityksen perustamiseen? Tarvitsetko lainaa pienen mittakaavan ja keskisuuren liiketoiminnan aloittamiseksi? Onko sinulla alhainen luotto-pisteet ja sinulla on vaikea saada pääomalainaa paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta ?.

    Lainamme ovat hyvin vakuutettuja maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi. Tärkein tavoite on auttaa sinua saamaan ansaitsemasi palvelut. Ohjelmamme on nopein tapa saada mitä tarvitset nopeasti. Vähennä maksuja, jotta kuukausittaiset kulut rasittuvat. Hanki joustavuutta, jota voit käyttää mihin tahansa tarkoitukseen - lomista, koulutukseen ja ainutlaatuisiin ostoksiin

    Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluja, joihin kuuluvat: Henkilökohtaiset lainat, Velan vakauttamislainat, Liikelainat, Koulutusluotot, Asuntolainat, Vakuudettomat lainat, Asuntolainat, Palkkapäivälainat, Opintolainat, Kaupalliset lainat, Autolainat, Sijoituslainat, Kehitysluotot, hankintalainat, rakentamislainat, alhainen korkotaso 2% per henkilö, yritykset ja yhteisöt. Hanki paras perheellesi ja omista unelmiesi kotisi myös yleislainajärjestelmämme kanssa.

    TARJOAMME KAIKKI LAINSÄÄDÄNNÖT - SOVELLETAAN KÄYTTÄVÄT LAINAT.

    Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja: abigailmills.loans227@gmail.com
    Kirjoita meille takaisin lainan tiedot;

    VASTAAVAT TIEDOT

    1) Koko nimet:
    2) Maa:
    3) osoite:
    4) Valtion:
    5) Sukupuoli:
    6) Siviilisääty:
    7) Ammatti:
    8) Puhelinnumero:
    9) Kuukausitulot:
    10) Seuraava Kin:
    11) Vaadittu lainan määrä:
    12) Lainan kesto:
    13) Lainan tarkoitus:
    14) Erityinen päivämäärä, jolloin tarvitset lainaa:

    Jos olet kiinnostunut saamaan lainaa, kirjoita meille ystävällisesti lainaehto.
    Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja: abigailmills.loans227@gmail.com

    Vilpittömästi sinun,
    Jäsen Abigail Mills
    abigailmills.loans227@gmail.com

    Odotamme kuulevani sinusta ASAP

    Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: abigailmills.loans227@gmail.com

    VastaaPoista
  60. Nimeni on rouva Abigail Mills, joka on uusi legit lainanantajien 2020 ja haluamme auttaa kaikkia elimiä, jotka tarvitsevat taloudellista apua tarjoamme alkaen 500000,00 euroa ja 5,000,000,00 euroa joten jos tarvitset apua ystävällisesti lähettää meille sähköpostia osoitteeseen: abigailmills.loans227@gmail.com niin, että lainaustapahtuma voi tapahtua nyt, kun olet lainan kanssa seuraavan 8 tunnin aikana, se on nopea siirto ja se on turvallinen ilman viivytystä. Joten sähköpostitse: abigailmills.loans227@gmail.com jos kiinnostunut

    Sähköposti: abigailmills.loans227@gmail.com

    VastaaPoista
  61. TARJOAMME KAIKKI LAINSÄÄDÄNNÖT - SOVELLETAAN KÄYTTÄVÄT LAINAT.

    Oletko liikemies tai nainen? Oletko taloudellisessa sotkussa tai tarvitsetko varoja oman yrityksen perustamiseen? Tarvitsetko lainaa pienen mittakaavan ja keskisuuren liiketoiminnan aloittamiseksi? Onko sinulla alhainen luotto-pisteet ja sinulla on vaikea saada pääomalainaa paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta ?. Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: abigailmills.loans227@gmail.com

    Lainamme ovat hyvin vakuutettuja maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi. Tärkein tavoite on auttaa sinua saamaan ansaitsemasi palvelut. Ohjelmamme on nopein tapa saada mitä tarvitset nopeasti. Vähennä maksuja, jotta kuukausittaiset kulut rasittuvat. Hanki joustavuutta, jolla voit käyttää mihin tahansa tarkoitukseen lomista, koulutukseen, ainutlaatuisiin ostoksiin. Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: abigailmills.loans227@gmail.com

    Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluja, joihin kuuluvat: Liiketoimintasuunnittelu, Kauppa- ja kehitysrahoitus, Kiinteistöt ja Kiinnitykset, Velkakonsolidointilainat, Liikelainat, Yksityiset lainat, Kotimaan jälleenrahoituslainat, joiden korko on alhainen 2,00% per henkilö, yritykset ja yrityksiä. Hanki paras perheellesi ja omista unelmiesi kotisi myös yleislainajärjestelmämme kanssa. Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: abigailmills.loans227@gmail.com

    TARJOAMME KAIKKI LAINSÄÄDÄNNÖT - SOVELLETAAN KÄYTTÄVÄT LAINAT.

    Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja: abigailmills.loans227@gmail.com
    Kirjoita meille takaisin lainan tiedot;
    - Koko nimi:
    - Lainan määrä:
    - Lainan kesto:
    - Lainan tarkoitus:
    - Kaupunki maa:
    - Puhelin:
    - Kuinka kuulit meistä:

    Jos olet kiinnostunut saamaan lainaa, kirjoita meille ystävällisesti lainaehto. Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja: abigailmills.loans227@gmail.com
    Vilpittömästi sinun,
    Rouva Abigail Mills

    Odotamme kuulevani sinusta ASAP

    Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: abigailmills.loans227@gmail.com

    VastaaPoista
  62. Hyvää päivää kaikille tällä sivustolla

    Nimeni on Teemu Vu Oskari, olen kotoisin Suomesta ja lähden Helsingin kaupunkiin. Haluan käyttää tätä tilaisuutta kirjoittaaksesi Internetissä rouva Abigail Millsistä muutama viikko sitten, tarvitsin lainaa ja väärennetyt lainanantajat huijasivat minua noin 2000,00 euroa. joten jonain päivänä päätin etsiä uudelleen lainaa, koska laina oli erittäin tärkeä liiketoiminnalleni. Löysin sitten rouva Abigail Millsin ja näin kuinka monet ihmiset todistivat yrityksestäan ja en ollut varma, että hänen lainansa oli legitiimi, mutta päätin antaa se yritti ja hain 47 000,00 euron lainasummaa hän kertoi minulle kaiken, mitä minun piti tehdä, mukaan lukien maksu, joka minun piti tallettaa ensin. Ajattelin, että se oli huijaus, mutta annoin sille kokeilun, koska näin ihmisten todistavan hänestä. hyviä tekoja siitä, että hän on erittäin ystävällinen ja avulias, joten talletettuaan lainaani varten tarvittavat rahat hän vakuutti minulle, että saan lainaani alle 8 tunnissa tai viimeistään 8 tunnissa pankkitililleni, sanoin, että okei ja odotin juuri eilen Sain pankistani viestin, että olen ollut pankkitililleni hyvitettiin 47 000,00 euroa, joten otin hänen kanssaan yhteyttä ja kertoin hänelle siitä ja hän oli onnellinen siitä, että olen saanut lainaani. Ja lupaan itselleni, että kuka tahansa auttanut minua jakaa hänen nimensä kaikkialla Internetissä hänen suuresta avustaan. Joten kuka tahansa Suomessa tai muualla maailmassa, jos tarvitset laillista lainayhteyttä rouva Abigail Millsiin, aiheuttaa hänelle legitiimin ja tiedän nyt, vaikka on olemassa vääriä ihmisiä, jotka vaativat lainanantajaa rouva Abigail Mills on Jumalan lähettämä. Jokainen, joka tarvitsee nopeaa lainaa, ottaa yhteyttä häneen Whatsappin kautta tai postitse, mutta otin yhteyttä häneen Whatsappin kautta, koska se on nopeampi. Whatsapp-numero on +1 (575) -655-0066 ja yrityksen sähköpostiosoite on abigailmills.loans227@gmail.com. Kiitos kaikille, jotka lukevat viestini.

    VastaaPoista
  63. Hei kaikki. Nimeni on Jeannette Ramona Tallulah, olen kotoisin Tampereelta, näin ihmisten todistavan tästä yrityksestä nimeltä Abigail Mills -lainayritys, ja on hyvä asia, että olin myös huijauksen uhri 3 kertaa, kunnes löysin tämän yrityksen nimeltä Abigail Mills -lainayhtiö Jumalan karhu Todistan, että tämä yritys on todellinen ja legit olen 3 yksinhuoltajaäiti ja työskentelen kahdessa paikassa ansaitaksesi enemmän rahaa minulle ja lapsilleni tämä yritys auttoi minua sen jälkeen kun selitettiin heille yritys kertoi minulle, että älä ole huolissani siitä, että olen aioin vastaanottaa lainaani turvallisesti, pelkäsin syytä huijata, ennen kuin ajattelin, että sama asia tapahtuu minulle, mutta sanoin itselleni, että Jumala tietää parhaiten. Yhtiö kertoi minulle, että lainan saaminen oli 8 tuntia ja ajattelin sitä 8 tunnin nopeaan. Sanoin, että etsin lainan määrä oli 350.000.00 dollaria ja kun tein kaikki yritys pyysi minua tekemään ja lähetin vaaditut tiedot sain lainaani 8 tunnissa ilmoitetun ajan kuluessa. Saatuaani lainaani sanoin itselleni, että Jumala on se, joka sai minut perustamaan tämän yrityksen, ja olen jo tutustunut tähän yritykseen yhdelle ystävälleni, joka tarvitsee myös apua, jotta kuka tahansa täällä tai muualla näet tämän viestin, jos tarvitset todellista laina tämä on ainoa yritys, joka voi auttaa epäilemättä epäonnistumisessa. Olen onnellinen joka päivä tämän yrityksen takia, ja Jumala rukoilen Jumalaa, että rouva Abigail Mills pysyisi viimeisenä tässä maailmassa, jotta hän voi jatkaa apua tarvitsevien ihmisten auttamisessa. Otin yhteyttä tähän yritykseen sähköpostitse, joka on abigailmills.loans227@gmail.com. Kiitos kaikille, jotka lukevat viestini ja viestini.

    VastaaPoista
  64. Terveisiä kaikille tai kenelle tahansa, jonka nimeni on Landrew Paul, olen kotoisin Helsingistä, olen kuullut tästä yrityksestä nimeltä Abigail Mills, että he auttavat ihmisiä lainoilla ympäri maailmaa. Minua etsittiin kerran lainaa verkossa ja minua huijasi 2 yritystä, jotka oli väärennös ja sen jälkeen en koskaan uskonut hyvään lainayhtiöön, joka voisi tulla Internetistä. Ajattelin, että ne kaikki olivat petoksia, kunnes löysin tämän yrityksen nimeltä Abigail Mills -lainayritys. Löysin ihmisiä todistamaan tästä yrityksestä ja olin yllättynyt, miksi tein ei löydä tätä yritystä ajoissa. En koskaan uskonut, mitä ihmiset sanoivat yrityksestä, ennen kuin hain hakemuksen ja annoin sille kokeilun, jonka etsin oli suuri ja kiinteistöjen osalta lainan määrä oli 10,5 miljoonaa euroa, joten hain ja lady Abigail Mills puhui minulle, mutta koska lainani oli suuri, lainan saaminen kesti vain 15 tuntia, koska he kertoivat minulle, että lainapalvelu oli 8 tuntia lainan saamiseksi. Ainoa asia, jonka hän käski minun tehdä, oli tallettaa pankkisiirtomaksu, jonka pankki käytti siirtääksesi lainaani pankkitililleni, kun hän kertoi minulle, että pelkäsin kerran olevan huijaus, mutta sanoin, että annan sen antaa Yritin tallettaa ilmoittamasi siirtomaksu ja se oli kaikki, kun talletin, katso alle 15 tunnissa, sain pankistani viestin, että 10,5 miljoonan euron rahasumma on hyvitetty pankkitililleni ja kaiken rahat yksityiskohdat ja siitä, mistä se tuli, katso, se oli Abigail Mills, joka auttoi minua, kun näin ensimmäisen kerran, olin yllättynyt, en koskaan uskonut silmiini, mutta se oli totta. Joten kerroin itselleni, koska muut ihmiset, että yritys auttoi todistamaan siellä hyvistä teoista, annan minun tehdä minun syytäni, jonka vuoksi ei ole helppo nähdä legit lainayritystä verkossa nykyään, joten kuka tahansa mistä tahansa, joka tarvitsee online-lainan hankkimatta huijausta, hakevat tätä yritystä koska he vain auttavat Olen vahvistanut sen, ja on totta, että olen niin onnellinen ja tiedän, että tämä yritys tekee muista ihmisistä onnellisempia kuin minä. Voit ottaa yhteyttä tähän yritykseen sähköpostitse tai Whatsapp bt: llä. Käytin Whatsappia, koska se oli nopeampi yrityksen sähköpostiosoite on abigailills.loans227@gmail.com ja Whatsapp on +1 (575) 655-0066. Kiitos kaikille, tervetulleiksi Landrew Paul Helsinki Finlandista.

    VastaaPoista
  65. Kaikki kiitos Abigail Millsille siitä, että hän auttoi minua lainaani sen jälkeen, kun vääriä ihmisiä, jotka sotivat lainanantajiksi, huijatiin 6 kertaa.

    Nimeni on Joona Arttu Roope Suomesta ja asun Espoon kaupungissa. Kuukausi sitten olin etsimässä online-lainaa ja näin eri lainanantajan Internetissä ja joidenkin väärennettyjen todistusten kanssa ja hakenut heiltä ja kaikki sain huijarit i soveltamaan yli 6 yritystä ja olin huijattu kokonaan. Joten luovuin toivosta, kunnes päätin tarkistaa uudelleen, jos löydän apua, kun etsin ja etsin alas etsimään legit lainayritystä, jonka löysin tämän yrityksen nimeltä Abigail Mills lainayhtiö, ja näin paljon todistuksia siitä, että ihmiset kommentoivat hän, mutta koska olin huijattu erikseen, ajattelin, että se oli huijaus, mutta tein mitä pyydettiin tekemään ja odotin lainaani ja rouva Abigail Mills kertoi minulle alle 8 tunnin aikana, kun olette lainan kanssa turvallisesti en uskonut Siksi ajattelin, että se oli myös huijaus, joten sinä päivänä se oli yöllä Suomessa ja nukuin pesän aamulla, kun heräsin, että sain pankiltani varoituksen siitä, että tililläni on rahaa ja soitin heti pankkini vahvistamaan ja pankkihoitaja kertoi minulle, että tulin heti pankkiin, ja menin heti pankin avautuessa pankin päällikkö tarkistaa tilini, kun näimme 135 000,00 euron summan ja selitin johtajalle, että hakin lainaa verkossa ja pankkini johtaja oli järkyttynyt, jos oli vielä rea l ja legit laina yritys verkossa olen niin onnellinen kaikki kiitos Abigail Mills päätin kirjoittaa Internetissä, koska näin muut ihmiset tekevät sen ja todistaa tästä yrityksestä, miksi olen lähettämistä tämän viestin verkossa kaikille, jotka tarvitsevat lainaa jopa jos olet ollut huijattu ennen tätä yritystä, voit olla varma siitä, että tämä yritys ei anna sinun. Tervetuloa kenellekään, joka lukee viestini ja voit ottaa yhteyttä tähän yritykseen postitse abigailmills.loans227@gmail.com ja he käyttävät myös Whatsappia, jonka numero on +1 (575) 655-0066. Jälleen kerran suhtaudun niihin, jotka lukevat viestini ja rukoilen, että olette onnellisia, koska olen tänään tämän yrityksen kanssa, koska tuon enemmän ihmisiä tähän yritykseen auttamaan.

    VastaaPoista
  66. Nimeni on Sofia Venla Eevi, ja olen kotoisin Turusta Suomesta, ja sain juuri lainan Abigail Millsin lainayritykseltä juuri nyt ja olen kuullut tästä yrityksestä ja ajattelin, että se oli väärennetty yritys, mutta nyt olen niin iloinen, että tämä yritys auttoi minua ja 100% tämä yritys on todellinen, joten joku, joka tarvitsee lainaa, on oikea yritys hakea nyt, kun haken lainaa yritykselleni 250 000,00 euroa ja tämä yritys auttoi minua viipymättä olen niin onnellinen, että todistan tämän yrityksen, koska olen näki, että muut ihmiset tekevät sen, ja olen iloinen voidessani olla niiden ihmisten joukossa, jotka jakavat todistuksen siitä, miten tämä yritys auttoi minua niin, jos tarvitset todellista lainaa auttajasi on täällä. niiden yhteystiedot ovat abigailmills.loans227@gmail.com

    VastaaPoista
  67. My name is Anni Kerttu Hilla Lotta I am from Finland. I want to use my little time to write to the internet to people in need of a real loan that if you need a loan without getting cheated Abigail Mills is the right company to apply from i am a teacher of Mathematics and English and i was cheated 2 time by a fake company who clam to be lenders but i no longer worry because Abigail Mills has already helped me so if you need an urgent loan to do anything this company is going to put a smile to your face i have also introduced most of my friends to this company and only 2 of my friends told me they have received there loans already one of my friend received a loan of 38,000.00 Euro and the other of my friend received the sum of 75,000.00 Euro so anyone in need of an online loan apply from this company and you will be happy no doubt about that because this company is really helpful and God will continue to use them to help people in need of a loan. If you need an online loan apply from this company and contact them via this means email address abigailmills.loans227@gmail.com and also you can contact them via Whatsapp +1 (575) 655-0066. Regards to anyone who reads my messages.

    VastaaPoista
  68. Hyvää päivää kaikille

    Nimeni on Luukas Otto Jimi, joka olen Suomesta ja asun Oulun kaupungissa. Haluan käyttää tätä vähän aikaa minun täytyy kirjoittaa Internetiin, että jos tarvitset todellista ja laillista lainaa, Abigail Mills on oikea yritys, jota haen 2 yritystä, joita hain lainaa ja Abigail Mills oli kolmas Olen hakenut lainaa Abigail Millsin lainayritykseltä alle kahdeksan tunnin kuluttua, kun yritys kertoi minulle, että kuka tahansa, joka tarvitsee online-lainaa ilman huijauksia, tulee Abigail Millsiltä ja olkaa varma, että olet tyytyväinen tähän yritykseen . Voit ottaa yhteyttä tähän yritykseen vain postitse tai whatsapp-osoitteella abigailmills.loans227@gmail.com Whatsapp +1 (575) 655-0066. Suhtautuu kaikkiin, jotka lukevat tämän viestin kaikkialla maailmassa.

    VastaaPoista
  69. Tarvitsetko lainaa? Oletko finanssikriisissä vai tarvitset rahaa aloittamiseen
    oma yritys? Tarvitsetko lainaa velan maksamiseen tai laskujen maksamiseen
    tai perustaa hieno yritys? Sinulla on alhainen luotto-pistemäärä ja olet löytämässä
    on vaikea saada pääomalainaa paikallisilta pankeilta ja muuta rahoitusta
    toimielimissä? Tässä on mahdollisuus saada lainaa organisaatioltamme. Me
    tarjota lainoja yksityishenkilöille seuraaviin tarkoituksiin ja paljon muuta.
    Henkilökohtainen laina, yritystoiminnan laajentaminen, yrityksen perustaminen, koulutus, velat
    Konsolidointi, kova rahalainat. Tarjoamme lainaa alhaisella 3%: n korolla.
    Ota yhteyttä tänään sähköpostitse: robettojohn0147@gmail.com

    VastaaPoista
  70. Laillisen lainan saaminen on aina ollut valtava ongelma ihmisille, joilla on taloudellisia ongelmia ja jotka tarvitsevat siihen ratkaisun. Luotto- ja vakuusasiat ovat asia, josta asiakkaat ovat aina huolissaan hakeessaan lainaa lailliselta lainanantajalta. Palvelumme sisältävät seuraavat:

    Velkojen vakauttaminen
    Toinen asuntolaina
    Liiketoimintalainat
    Henkilökohtaiset lainat
    Kansainväliset lainat
    Opintolainat
    Perhelaina

    Lainamme annetaan 3%: n korolla. Jos haluat lisätietoja lainan hankkimisesta, ota meihin yhteyttä, vastaa ystävällisesti heti tähän sähköpostiin: saara.kemi@gmail.com

    VastaaPoista
  71. Do you need personal or business loan without stress and fast approval??? If yes, please contact us we are now offering loans at 3% interest rate. Our loan is secured and safe, for more information and applications, please contact us via email: saara.kemi@gmail.com

    VastaaPoista
  72. TESTIMONY ON HOW I GOT MY LOAN FROM A GENUINE FINANCE COMPANY LAST WEEK. Email for immediate response: drbenjaminfinance@gmail.com

    I am Mrs,Leores Jazbel by name, I live in United State Of America, who have been a scam victim to so many fake lenders online between November last year till July this year but i thank my creator so much that he has finally smiled on me by directing me to this new lender who put a smile on my face this year 2020 and he did not scam me and also by not deceiving or lying to me and my friends but however this lending firm is BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE (drbenjaminfinance@gmail.com) gave me 2% loan which amount is $900,000.00 united states dollars after my agreement to their company terms and conditions and one significant thing i love about this loan company is that they are fast and unique. {Dr.Benjamin Scarlet Owen} can also help you with a legit loan offer. He Has also helped some other colleagues of mine. If you need a genuine loan without cost/stress he his the right loan lender to wipe away your financial problems and crisis today. BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE holds all of the information about how to obtain money quickly and painlessly via Call/Text: +1(415)630-7138 Email: drbenjaminfinance@gmail.com

    When it comes to financial crisis and loan then BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE is the place to go please just tell him I Mrs. Leores Jazbel direct you Good Luck.......................

    VastaaPoista
  73. Tarvitsetko nopean henkilökohtaisen lainan, yrityslainaa ja joulua ilman stressiä ja nopeaa hyväksyntää??? Jos kyllä, ota meihin yhteyttä, tarjoamme nyt lainoja 3%: n korolla. Lainamme on turvattu ja turvallinen, jos haluat lisätietoja ja hakemuksia, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: anette.olsson14@gmail.com

    VastaaPoista
  74. Hei Hyvät naiset ja herrat, tarvitsette taloudellista apua? Olen Susan Benson. Olen lainanantaja ja myös finanssikonsultti.

    Tarvitsetko yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa tai lainaa projektisi loppuun saattamiseksi? Jos vastauksesi on kyllä, suosittelen, että otat yhteyttä yritykseeni. Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluja, mukaan lukien pitkä- ja lyhytaikaiset lainat. Jos haluat lisätietoja, kirjoita meille sähköpostitse: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) tai Lähetä minulle sähköpostia WhatsApp-palveluun: +447903159998 ja saa vastauksen hetkessä.

    Olemme kattava rahoituspalveluyritys ja olemme sitoutuneet auttamaan sinua täyttämään kaikki toiveesi. Olemme erikoistuneet tarjoamaan jäsenneltyjä rahoitusratkaisuja yksityisille ja yrityksille tehokkaimmalla ja nopeimmalla tavalla.

    Tässä on joitain syitä, miksi sinun pitäisi ottaa meihin yhteyttä lainan saamiseksi;
    * Mukavuus - Voit hakea lainaa missä ja milloin tahansa.
    * Joustava summa - Voit päättää, kuinka paljon haluat lainata.
    * Nopea suora rahoitus - saat lainasi 24 tunnin kuluessa hyväksynnästä.
    * Joustava korko - kohtuullinen korko 3%.
    * Korkea hyväksyntä
    * Joustava takaisinmaksu - saat mahdollisuuden valita takaisinmaksupäivä joko viikoittain, kuukausittain tai vuosittain 1-30 vuoden ajan.
    * Yksinkertainen online-sovellus.
    * Henkilökohtainen ohjaus ja asiantuntemus.
    * Ei piilotettuja maksuja

    Älä menetä mahdollisuutta varojen puutteen vuoksi. Ota nyt yhteyttä yritykseeni, voimme auttaa sinua lainalla, koska olemme auttaneet lukuisia henkilöitä ja organisaatioita, jotka ovat kohdanneet taloudellisia vaikeuksia ympäri maailmaa

    Jos haluat lisätietoja lainatarjouksestamme, lähetä meille lainapyyntösi tähän sähköpostiosoitteeseen sunshinefinancialgroupinc@gmail.com tai WhatsApp-palveluun numeroon +447903159998

    Välittäjät / konsultit / välittäjät ovat tervetulleita tuomaan asiakkaansa ja ovat täysin suojattuja. Työskentelemme luottamuksellisesti yhdessä kaikkien osapuolten hyödyksi.

    VastaaPoista
  75. Haluan varauksetta suositella työskentelemään Frank Lainapalveluiden kanssa, jos olet asuntolainan markkinoilla. Olen puhunut monille välittäjille ostaessani asuntolainaa verkossa. Ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen voisin kertoa, että hän on sellainen henkilö, johon voisin luottaa auttaakseni tekemään parhaan päätöksen minulle ja perheelleni. lainan nostaminen 1–30 vuoden sisällä, vakuudella tai ilman, mutta ei luottotarkistusta, ja heidän palvelunsa ovat nopeita, luotettavia ja luotettavia, koska olen testannut ja luottanut niihin toisin kuin muut yritykset. Niiden palveluihin kuuluvat jälleenrahoituslainat, kuorma-autolainat, koulutuslainat, opintolainat, henkilökohtaiset lainat, autolainat, lainojen vakauttamislainat, yrityslainat, vakuudelliset ja vakuudettomat lainat, asuntolainat, asuntolainat ja ne tarjoavat lainoja erittäin edullisella 2 prosentin korolla. kiinnostuneista henkilöistä tulee ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: k.frankloans@gmail.com. Luotto on avoin kaikille kansalaisuudesta riippumatta.

    Sähköposti: k.frankloans@gmail.com

    VastaaPoista
  76. Tarjoamme lainaa matalalla korolla, 3%. Hae nopeaa ja kätevää lainaa laskujen maksamiseksi ja uuden yrityksen perustamiseksi tai rahoita heidän hankkeitaan uudelleen halvemmalla 3 prosentin korolla. Sinulla on alhainen luottopiste ja sinulla on vaikea hankkia pääomalainaa paikallisilta pankit ja muut rahoituslaitokset? Tässä on tilaisuutesi saada lainaa organisaatioltamme. Tarjoamme lainoja yksityishenkilöille seuraaviin tarkoituksiin ja paljon muuta. Henkilökohtainen laina, liiketoiminnan laajentaminen, yrityksen perustaminen, koulutus, velkojen vakauttaminen, kovat rahalainat. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse saadaksesi nopean välittömän vastauksen. Sähköposti: protonloan2020@hotmail.com tai Mobile / Whatsapp: +1 (204) 410-2623

    VastaaPoista
  77. Olen ollut haluton ostamaan tätä tyhjää pankkiautomaattikorttia, josta kuulin verkossa, koska kaikki näyttää liian hyvältä ollakseen totta, mutta olin vakuuttunut ja järkyttynyt, kun ystäväni työpaikallani sai kortin takuuautomaatin tyhjältä kortilta ja me molemmat vahvistimme se todella toimii, annoin sen viipymättä. Siitä lähtien olen nostanut kortilta 5000€ päivittäin ja rahat ovat olleet omalla tililläni. Olen niin iloinen, että vihdoin kokeilin sitä ja tämä kortti on todella muuttanut elämäni taloudellisesti jäämättä kiinni, sen todellinen ja todella toimii, vaikka se on laitonta, mutta teki minut rikkaaksi!! Jos tarvitset tämän kortin takuuautomaatin tyhjältä kortilta, tässä on heidän SÄHKÖPOSTI: blankatm156@gmail.com

    VastaaPoista
  78. Hei, taloudellista apua kaikille!
    Olemme rahoitusrakenne, joka lainaa kiireesti rehellisiä ja vilpittömiä ihmisiä, jotka todella tarvitsevat luottoa hankkeen rahoittamiseen. Onko sinulla kiireellisiä velkoja, haluatko maksaa ammattivarusteista tai ostaa uuden talon tai uuden auton? Autamme sinua 2 %:n nimelliskorolla vuodessa.

    WhatsApp lisätietoja: +1 (689) 210-7004 tai tinvestor53@gmail.com

    VastaaPoista
  79. Tarvitsetko pikalainaa taloudellisten tarpeidesi ratkaisemiseksi, Tarjoamme lainaa 3 000,00 € - 100 000 000,00 € Max, olemme luotettavia, tehokkaita, nopeita ja dynaamisia, 100% takuulla Annamme myös lainaa (euroissa, punnissa ja dollareissa . ) Kaikkiin lainoihin sovellettava korko on (2%), jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: robertokennety@gmail.com tai WhatsApp: +1(313)636-6776.

    Huomaa: Toivotamme tervetulleeksi vain vakavasti ajattelevia ihmisiä, koska olemme laillisia ja rekisteröimme LAINAYHTIÖN ja haluamme rahoittaa lainoja todellisille ihmisille, jotka ovat vakavia.

    VastaaPoista
  80. Kiireellinen lainatarjous herra Roberto Kennethiltä... Onko sinulla vaikeuksia saada lainaa käyttöpääomaa varten paikallisista pankeista ja muista rahoituslaitoksista? Tämän palvelun tarkoituksena on tarjota taloudellista tukea yksityishenkilöille, liikemiehille ja naisille yritystoiminnassa. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä ROBERTO KENNETHin lainayhtiöön nyt sähköpostitse: Yrityksen sähköposti: robertokennety@gmail.com
    WhatsApp: +1(313)636-6776


    Huomaa: Tervetuloa vain vakavamieliset ihmiset, koska olemme laillisia ja halukkaita rahoittamaan lainoja oikeille ja vakaville ihmisille. Voit palata meille seuraavilla tiedoilla, jos olet kiinnostunut:

    VastaaPoista
  81. Tarvitsetko henkilökohtaisen tai yrityslainan ilman stressiä ja nopeaa hyväksyntää? ota meihin yhteyttä, sillä tarjoamme nyt lainoja prime-korolla 3%. Lainamme on vakuudellinen ja turvallinen,email: herofinancein@gmail.com, whatsapp +917338386140

    VastaaPoista
  82. Hei Tarvitsetko kiireellistä lainaa taloudellisten tarpeidesi ratkaisemiseksi? Tarjoamme lainoja välillä 2 000,00 - 50 000 000,00, olemme luotettavia, vahvoja, nopeita ja dynaamisia, ei luottotarkastusta ja tarjoamme 100% ulkomaisen lainatakauksen siirtojakson aikana. Myönsimme myös kaikki valuuttalainat 2 % korolla kaikille lainoille. Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä tällä sähköpostilla: (bryanstefanloanfirm@gmail.com)   (bryanstefanloanfirm@outlook.com) tai WhatsApp: +919654763221

    VastaaPoista
  83. Hae nopeaa ja kätevää lainaa maksaaksesi laskut ja aloittaaksesi uuden rahoituksen projekteillesi Tarjoamme lainaa huonokuntoisille ihmisille, kodin kunnostuslainaa, henkilökohtaista ja yrityslainaa, taloudellista apua etsivälle opiskelijalle Sähköposti Financialserviceswld@gmail.com Whats- sovellus +19175254553

    VastaaPoista
  84. Joukko verkkohuijareita petti minulta 150 000 dollaria, olin järkyttynyt ja halusin lopettaa elämäni, mutta onneksi eräs ystäväni esitteli minut tälle huijaustutkijaryhmälle, "(Global Funds Recovery Experts)", ja he auttoivat minua. saa rahani takaisin. En uskonut sitä aluksi, se oli kuin ihme. He palauttivat kaikki rahani minulle takaisin hyvin lyhyessä ajassa. Kaikki kiitos hyvälle ystävälleni, joka tutustutti minut tähän petostutkijatiimiin. Olen taas onnellinen nainen. Voit kokeilla sitä, jos sinua on petetty aiemmin. He auttavat sinua saamaan rahasi takaisin. Tämä on heidän verkkosivustonsa (w w w. gfrexperts . com)

    VastaaPoista
  85. Hei Tarvitsetko kiireellistä lainaa taloudellisten tarpeidesi ratkaisemiseksi? Tarjoamme lainoja välillä 2 000,00 - 50 000 000,00, olemme luotettavia, vahvoja, nopeita ja dynaamisia, ei luottotarkastusta ja tarjoamme 100% ulkomaisen lainatakauksen siirtojakson aikana. Myönsimme myös kaikki valuuttalainat, joiden korko on 3 %. Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä tällä sähköpostilla: (bryanstefanloanfirm@gmail.com)   (bryanstefanloanfirm@outlook.com) tai WhatsApp: +919654763221

    VastaaPoista
  86. Hei Tarvitsetko kiireellistä lainaa taloudellisten tarpeidesi ratkaisemiseksi? Tarjoamme lainoja 2 000 000 - 50 000 000,00, olemme luotettavia, vahvoja, nopeita ja dynaamisia, ei luottotarkastusta ja tarjoamme 100 % ulkomaisen lainatakauksen siirtojakson aikana. Myönsimme myös kaikki valuuttalainat 2% korolla kaikille lainoille. Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä tämän sähköpostin kautta: (bryanstefanloanfirm@gmail.com) (bryanstefanloanfirm@outlook.com) tai WhatsApp: +919654763221

    VastaaPoista