perjantai 15. tammikuuta 2016

Boikotti MV-lehteä vastaan perustuu härskiin valehteluun





Kun kuulin MV-lehteä vastaan organisoidusta boikotista, en aluksi korvaani lotkauttanut. En lue kyseistä julkaisua kuin hyvin harvoin ja tiedossa on, että raivopäisen suvakkilauman perustarpeisiin kuuluu vainota jotakuta. Tällä kertaa huono arpa napsahti MV-lehden priimusmoottori Ilja J:lle, ensi kuussa uhrina on jo mahdollisesti joku toinen. ”Suvaitsevaisia” on ollut aina, heitä on kutsuttu mm. inkvisitioksi, bolsevikeiksi, natseiksi tai vaikka taistolaisiksi. Natsit haaveilivat tuhatvuotisesta valtakunnasta, suvakit monikulttuurisesta valtakunnasta.  Aina ollaan ehdottoman oikeassa ja vastustajat pitää tuhota. Mikään ei muutu, ainoastaan vainon kohde. Eli lyhyesti: kun asialle ei oikein mitään mahda, on sitä turha pohtia.







Sanden blogikirjoitus


Törmättyäni Sanden blogiin ja kolumniin, joka oli raflaavasti otsikoitu ”Mitä Vittua”, ryhdyin pohtimaan asiaa tarkemmin. Kuten kirjoittaja aivan oikein totesi : ”ei ole olemassa mitään osittaista sensuuria, sitä joko on tai ei ole”. Kun sananvapautta vastaan hyökätään, jokaisen ajattelevan ihmisen pitäisi havahtua. Sananvapaus on demokratian tärkein kivijalka, ilman sitä ei ole demokratiaa.

Sananvapauden rajoittamisessa on ongelmana myös se, että mihin raja vedetään. Pyritäänkö vastaavaan sensuuriin kuin tällä hetkellä Venäjällä, onko esikuvana jo edesmennyt Neuvostoliitto tai Natsi-Saksa vai tavoitellaanko peräti Pohjois-Korean järjestelmää, jossa internet on suljettu kokonaan. Kummastusta herättää myös hyökkäyksen laajuus. Kun sekä media että koko puoluekenttä (persuja lukuun ottamatta) hyökkää yhtenäisenä vihaa hyökyvänä massana yhden nettikirjoittajan kimppuun, sitä voisi verrata vaikka siihen, että USA, Venäjä, Kiina ja EU sekä miljoonat vapaaehtoiset muista maista hyökkäisivät Islantia vastaan.


Päättelin, että väitettyjen nk. ”valeuutisten” määrän ja törkeyden pitää olla jotain ennenkuulumatonta.




Kiihkoilu ”valeuutisista” on silkkaa valehtelua


Tutkijaluonteena päätin satunnaisotannalla ryhtyä etsimään niitä ”keksittyjä uutisia”, joiden olemassaololla MV-lehden vastaista boikottia perustellaan. Käytyäni huolellisesti läpi jokusen kymmenen juttua olin ihmeissäni. Olivatko jutut provosoivia? Kyllä. Liikuttiinko hyvän maun rajoilla? Ehdottomasti. Löysinkö valheita? No en löytänyt.


Suunnistin seuraavaksi kyseisen kampanjan alkulähteelle Facebookiin ”Loppu MV-lehdelle” -ryhmän seinälle. Ajatuksena oli, että tarkistan heidän listansa valheellisista uutisista, kun en niitä itse löydä. Suuri oli tyrmistykseni, kun tajusin, että he eivät ole laittaneet sivuilleen ainuttakaan esimerkkiä valheellisesta uutisoinnista! En ole suinkaan ainoa, jota asia ihmetyttää. Kerta toisensa jälkeen sivun keskusteluissa pyydettiin linkkejä uutisiin, jotka eivät pidä paikkaansa. Kyselijä sai vastaansa joko solvausmyrskyn tai hiljaisuuden  ja sitten kiusallisia kyselevä jo kiireesti bannattiinkin ylläpidon toimesta.  Ainuttakaan esimerkkiä valeuutisista ei ole kukaan kyennyt esittämään! Kun keskusteluissa väitetään mm. että ”98-100% MV-lehden jutuista on paskaa”, luulisi olevan helppoa laittaa sivuille vaikka kymmenen pahimman valheuutisen lista.


Johtopäätös: MV- lehteä ei haluta vaientaa siksi, että siinä valehdeltaisiin. Se halutaan vaientaa siksi, että se kertoo totuuden, jota ei haluta kuulla.



Kukaan ei tykkää totuudenpuhujasta


MV-lehden levikki on jo satojatuhansia, suurempi kuin yhdelläkään maakuntalehdellä. Suvakit eivät enää millään pysty kokonaan peittämään maahanmuuton ongelmia, koska kuka tahansa voi käydä päivittäin MV- lehdestä katsomassa totuuden. MV-lehti ei ole mitään täydellistä journalismia, eikä voikaan olla, kun sitä vääntää käytännössä yksi kaveri kengännauhabudjetilla. Kaikkine puutteineenkin se on parasta, mitä suomalaiselle journalismille on tapahtunut kymmeniin vuosiin. MV-lehti on selvästi provosoiva ja hyvin maahanmuuttovastainen sivusto. Mutta. Media valehtelee, pimittää uutisia, muuttaa faktoja omiin agendoihinsa sopiviksi, vääristelee ja jopa suvakkileirin raivoa pelkäävä poliisikin on tässä mukana. YLE valehtelee aivan suoraan päin naamaa ja vääntää juttuja miten haluaa. Osa kansasta ei enää luota valtamediaan. MV-lehti kirjoittaa asioista eri tavalla. Se on siis saatava lopetettua. Näin toimii näennäisdemokratia. Näin ei toimi demokratia.





Jättitulot ovat suuresti liioiteltuja


Jokainen, joka jaksaa käyttää viisi minuuttia elämästään googlettamiseen, oppii pian, että netissä on käytännössä mahdotonta tehdä tiliä mainoksilla ilman Google AdSence -ohjelmaa. Ilman sitä puhutaan nimellisistä summista. Vielä helpompaa on todeta, onko MV-lehden sivuilla kyseistä ohjelmaa. Käykää muutamana päivänä (ilman mainosten blokkausohjelmaa) vaikka iltapäivälehtien sivuilla. Huomaatte, että mainokset vaihtuvat, koska AdSense toimii niin. Se vaihtaa mainoksia epäsäännöllisen säännöllisesti. Sitten menette MV-lehden sivuille ja havaitsette, että siellä ovat samat mainokset kuukaudesta toiseen. Mitä ilmeisimmin MV-lehdellä ei ole sopimusta Google AdSense:n kanssa. Eli Ilja J:n rikastuminen mainoksilla on kyllä aivan täyttä puppua, kuten lähes kaikki muutkin boikottikampanjan väitteet.


Välinpitämättömän sivustakatsojan on aika herätä


Väitetään, että esim. vuonna 1940 saksalaisista oli natseja n. 7%. Loput olivat sivustakatsojia, joita kiinnostivat lähinnä omat asiat. Absoluuttinen pahuus pääsee aina valtaan juuri siksi, että välinpitämättömät sivustakatselijat antavat pahuudelle vallan. He eivät toimi ennen kuin on liian myöhäistä.


Törmäsin Facebookissa kampanjaan, jossa on mielestäni oivallettu paras tapa vastustaa tätä mielipidetyranniaa: laita roposi likoon. Äänestä rahalla, onko sananvapaus tärkeää vai ei. Laitan tähän kyseisen tekstin kokonaisuudessaan:


”Mua alkoi nyt tosissaan ärsyttämään tämä ihmisjahti ja noitavaino mikä Iljaa ja MV-lehteä vastaan on organisoitu. Tuntuu, että jotain tarttis tehrä!


Lapsenakin oli pakko mennä väliin kun koulussa pienempiä kiusattiin, vaikka välillä tuli turpaan niin että vieläkin hirvittää.


Tuhansia kiihkoilevia ihmisiä vs. yksi. Onko reilua?


Vetoan kaikkiin lukijoihin: mitäs ajattelisitte jos laitettaisiin pystyyn epävirallinen "euro kuussa MV- lehdelle kampanja"?


Jos edes suurin osa julkaisun lukijoista uhraisi euron kuussa, se auttaisi jo paljon. Yksi iltapäivälehtikin maksaa enemmän. Kun täytyy siinä lehden toimittamisen ohessa ihmisen syödäkin ja maksaa laskut jne. Ja kaikki maksaa ihan sairaasti nykyään.


Olisi lisäksi mielestäni hyvä vastaisku tälle suvakkihysterialle.


Tässä ei enää ole kyse ainoastaan MV-lehdestä, vaan siitä annammeko suvakkien hallita tiedonvälitystä täydellisesti. Tarvitsemmeko totuutta jonka ainoastaan vaihtoehtomedia punavihreän progandan hallitsemassa mediaympäristössä meille pystyy antamaan?



Tämä noitavaino ja ihmisjahti mikä MV-lehteä vastaan on suvakkikiihkoilijoiden toimesta polkaistu käyntiin, on nykyajan versio 1930- saksan kirjaroviosta. Kun mielipide on väärä, ja totuus on epämiellyttävä, totuudenkertoja on vaiennettava.


Olemme perimmäisten kysymysten äärellä, annammeko suvakkien saada mediakentän täydellisesti valtaansa ja Suomen muuttua Ruotsin kaltaiseksi suvakkilandiaksi, jossa ikävien tosiasioiden kertomisesta ei menetä pelkästään ystäviään ja mainettaan vaan myös toimeentulonsa? Oma vastaukseni on jyrkkä EI!


Tiedän, että näinä aikoina monella on raha tiukalla, mutta euron kai useimmat pystynevät irrottamaan ilman, että talous kaatuu? Ja jos ei pysty, niin edes sanaa levittämällä voisi antaa panoksensa asialle.


Jos vastustat vihaa ja kiihkoilua, ja sananvapaus sekä totuus ovat sinulle tärkeitä, tue MV-lehteä eurolla kuussa. Maksutiedot löytyvät aina jutun alapuolelta.”




Lopuksi: itse teen jotain, mitä en koskaan olisi uskonut tekeväni. Tulen laittamaan kuukausittain kohtalaisen summan nettijulkaisun tukemiseen, jota kaiken huipuksi en välttämättä edes lue. Kuten alla olevassa kuvassa todetaan: vihaa ja kiihkoilua vastaan, totuuden ja sananvapauden puolesta. Voisi sitä huonommankin asian puolesta muutaman euron tuhlata.


Vetoankin kaikkiin inhimillisyytensä säilyttäneisiin, täyspäisiin ihmisiin ja erityisesti bloggaajiin: (koska seuraavana vainolistalla olette te) tukekaa MV-lehteä, vaikka edes sillä eurolla kuussa. Taistelkaa sensuuria ja suvakkien mielipideterroria vastaan. Kiitos.


Jakakaa tätä kuvaa! Kiitos!



126 kommenttia:

  1. Täyttä asiaa! Vaikka suvakit ovat nähtävästi joukkopsykoosissa, ei meidän tavallisten täyspäisten tarvitse siihen osallistua. Boikotoikoon niin paljon kuin haluavat.

    Kiihkosuvakkeja on enintään muutama tuhat, MV-lehden lukijoita on satoja tuhansia. Tämän voisivat mainostajat ottaa huomioon.

    Ja lopuksi vielä lainaus, joka on hyvin osuva MV:n kohdalle:

    "First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." -Mahatma Gandhi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HOW I BECAME A VICTOR AFTER SO MANY FAILED ATTEMPT OF GETTING A LOAN.

      I feel so blessed and fulfilled. I've been reluctant in applying for a loan i heard about online because everything seems too good to be true, but i was convinced & shocked when my friend at my place of work got a loan from Progresive Loan INC. & we both confirmed it and i also went ahead to apply, today am a proud owner of my company and making money for my family and a happy mom. Well i'm Annie Joe by name from Pauls Valley, Oklahoma. As a single mom with three kids it was hard to get a job that could take care of me and my kids and I had so much bills to pay and to make it worst I had bad credit so i couldn't obtain a loan from any bank. I had an ideal to start a business as an hair stylist but had no capital to start, Tried all type of banks but didn't work out until I was referred by my co-worker to a godsent lender advertising to give a loan at 2% interest rate. I sent them a mail using their official email address (progresiveloan@yahoo.com) and I got a reply immediately and my loan was approved, and I was directed to the Bank site where I withdrawed my loan directly to my account. To cut the story short am proud of my hair stylist company and promise to testify to the world how my life was transformed.. If you are in need of any kind of loan, i advise you contact Progresive Loan INC and be financially lifted Email: progresiveloan@yahoo.com OR Call/Text +1(603) 786-7565



      Poista
    2. Kun olin suhteessa Wilsonin seitsemään vuoteen, hän hajosi kanssani, teen kaiken mahdollisen saadakseni hänet takaisin, mutta kaikki oli turhaa, halusin häntä takaisin niin paljon rakkauden tähden, että minulla oli hänelle, pyydin häntä kaikesta Lupasin, mutta hän kieltäytyi. Selitin ongelmani jollekin verkossa ja hän ehdotti, että ottaisin yhteyttä oikeinkirjoittajan käyttöön, joka auttaisi minua heittämään loitsun, jotta voisin tuoda hänet takaisin, mutta olen tyyppi, joka ei usko oikeuteen, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kokeilla sitä, Tarkoitin oikeinkirjoittajaa nimeltä tohtori AKHERE ja lähetän hänelle sähköpostia, ja hän kertoi minulle, ettei ole mitään ongelmaa, että kaikki on kunnossa ennen kolme päivää, että minun ex palaa minulle kolme päivää ennen, hän heittää loitsun ja yllättävän toisen päivä, se oli noin kuusitoista. Minun ex kutsui minua, olin niin yllättynyt, vastasin puheluun ja kaikki mitä hän sanoi oli, että hän oli niin pahoillani kaikesta, mitä tapahtui, että hän halusi minun palaavan hänelle, että hän rakastaa minua niin paljon. Olin niin onnellinen ja menin hänen luokseen, niin aloimme yhdessä elää yhdessä onnellisina. Siitä lähtien olen luvannut, että kenelläkään tiedän, että minulla on suhde ongelma, olisin auttamassa tällaista henkilöä viittaamalla hänelle ainoaan todellinen ja voimakas oikeinkirjoittaja, joka auttoi minua omalla ongelmallani ja kuka eroaa kaikki fake niistä siellä. Jokainen tarvitsisi oikeinkirjoittajan apua, hänen sähköpostiosoitteensa: AKHERETEMPLE@gmail.com
      tai
      soita / whatsapp: +2349057261346 voit lähettää hänelle sähköpostia, jos tarvitset hänen apua suhteestasi tai muussa. Ota yhteyttä nyt kaikkiin ongelmiin
      AKHERETEMPLE@gmail.com
      tai
      soita / WhatsApp: +2349057261346

      Poista
    3. Tarvitsetko kiireellistä lainaa maksaa laskuja, ostaa talon, refinansiota tai rakentaa uuden yrityksen, henkilökohtaisen lainan, ostaa auton? jne.
      ota yhteyttä tunnettuun lainanantajaan pelkäämättä menetettyä. Tarjoamme lainaa lainoille, jotka tarvitsevat rahoitusta 3%: n korolla. ota meihin yhteyttä tänään laina-palvelun nopeasta ja kätevästä lainaamisesta.
        ota yhteyttä jompaankumpaan seuraavista yksityiskohdista.
      Sähköposti: financial_creditloan@outlook.com

      Poista
  2. Näin se ILOSANOMA leviää...

    JAKAKAA, jakakaa niin perkeleesti !!??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ÄLÄ KÄYTÄ RAHOITUSRYHMÄSTÄ OTA YHTEYTTÄ NYT TÄMÄNÄ KAIKKI LAATU ALLE 2%.( prosperloanfirm@yahoo.com )

      Lainamme on hyvin vakuutettu, jotta suurin turvallisuus on meidän prioriteettiemme. Päämääränä on auttaa sinua saamaan ansaitsemasi palvelun. Meidän laina-ohjelma on nopein. Annamme laina minkä tahansa valitsemassasi valuutassa (dollari, punta, euro, dinaari jne.) Ja kesto on 1-50 vuotta lainan takaisinmaksamiseksi (turvallinen ja vakuudettomaksi).

      Tarvitsetko minkäänlaista lainaa ja sinulla on alhainen luotto-pisteet, onko sinulla vaikeuksia saada lainoja
      paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta? ratkaisu sinun
      taloudellinen ongelma on PROSPER LOAN FIRM. Ehdot ovat erittäin kohtuullisia
      ja huomaavainen. Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluja, joihin kuuluvat: yrityslaina, velkojen konsolidointi lainat, henkilökohtaiset lainat, autolainat, hotelliluotot, opintolainat, kotimaisen jälleenrahoituksen lainat, joilla on alhainen korko @ 2% per henkilö, yritys ja yhteisö.

      Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: prosperloanfirm1@gmail.com, prosperloanfirm@yahoo.com tai prosperloanfirm@hotmail.com. Käytä ja ole vapaa orjuudesta.

      Poista
    2. MITEN VOITTAIN VOITTAIN, SINUA TÄSSÄ KÄYTETTÄVÄSSÄ VÄLTTÄMÄTTÖMÄSTÄ LAKKOON.

      Olen niin siunattu ja täytetty. Olen ollut haluton hakea lainaa, jonka kuulin verkosta, koska kaikki tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, mutta olin vakuuttunut ja järkyttynyt, kun ystäväni työpaikallani sai lainan Progressive Loan INC: lta. & Molemmat vahvistimme sen ja olen myös jatkanut hakemusta, tänään olen yrityksen ylpeä omistaja ja rahoille perheeni ja onnellinen äiti. No olen Annie Joe nimeltä Pauls Valley, Oklahoma. Yhtenä äidinä kolmella lapsella oli vaikea saada työtä, joka voisi hoitaa minua ja lapsia, ja minulla oli niin paljon laskuja maksaa ja pahimmillaan minulla oli huono luotto, joten en voinut saada lainaa mistään pankki. Minulla oli ihanteellinen aloittaa liiketoiminta kampaajana, mutta ei ollut pääomaa aloittaa, Tyypillinen kaikenlaisia ​​pankkeja, mutta ei toimivat, kunnes minulle oli viitannut minun työtoverin jumalallinen lainanantaja mainonta antaa lainan 2 % korko. Lähetin heille sähköpostia virallisella sähköpostiosoitteellani (progresiveloan@yahoo.com) ja sain vastauksen heti ja laina hyväksyttiin, ja minua ohjasi pankin sivustoon, jossa nostin lainani suoraan tililleni. Leikata tarina lyhyt olen ylpeä minun hiustyyliyritys ja lupaus todistaa maailmalle, miten elämäni muuttui .. Jos tarvitset minkäänlaista lainaa, kehotan ottamaan yhteyttä Progressive Loan INC ja taloudellisesti nosta Email: progresiveloan@yahoo.com TAI Soita / WhatsApp: +16626183756, voit myös käydä osoitteessa: https://progresivefunding.wordpress.com




      Poista
  3. MV lehteä jokapäivä lukeva vaikka olen täällä Brasilian lämmössä ja vois olla muutakin tekemistä.Toivon että lehti tekis myös enemmän selväksi äänestäjillemme siitä että ketkä näitä sss pellejä oikein johtaa sillä se ei ole monellekkaan lukijalle tullu selväksi.Eihän eduskunnan keskimääräisessä älykkyysosamäärässä ole juuri hurraamisen varaa ja ruottinki exfinannssi ministeri Bosse Ringholm sai matikassa nippanappa hyväksytyn ja tää toinen ruottalaine joka laskeskeli Kataiselle jotain joka tuli maksaan hunjaa kansallemme siis Anders Borg jolla oli myös matikassa suuriaongelmia koulussa niin tälläisiä Superosaajia meillä on esikuvina suomalaisille poliittisille päättäjille jotka itseasissa ei päätä hevonhelvettiä mistään kun ei niillä ole järkeä käsittää näin laajoihin perspektiiveihin vietyjä asioita vaan ne kulissientakana olijat olis hyvä saattaa päivänvaloon ettei tarttis kokoajan syyttää väärääpuolta koska kuten sanoin Ruotsissa ja Suomessa heidä ÄÖ:nsä ei ole edes 100 vaikka 100 mennään alamäkeä ilman ymmäryksen häivää tulevasta äkkipysäyksestä ja STOPPI olemme me eikä siinä silloin ennää Kunniankukko laula.Siis MV läiset todelliset syylliset julki ja kansan tuomittavaksi ennenkuin he pakenevat jonnekin hevonhelvetin kuuseen josta voivat jatkaa tätä kusetusta ilmanpelkoa ja ruuanpuutetta joka meillä on kohta kaikilla tätämenoa eessä eikä todellakaan kaukana.Kansalaiset Omat kasvimaat kukoistaan sillä pian on Piruirti ja halvanruuantuonti loppuu Euroopasta.

    VastaaPoista
  4. Voi olla totta, että MV lehteä vastaan käydään jotain laajempaakin taistelua, mutta onhan sieltä niitä vika uutisia tullut. Sen kyllä sanon, että huvittavasti vastustajat kritisoivat julkaisua kiihkoilusta, kun nyt vastustajien touhu tuntuu vähän samanlaiselta.

    Mutta niihin uutisiin. Ei kai niitä virheellisiä uutisointeja kannata jättää enää jakoon? Näitä on kuitenkin helppopoistaa facebookista ja saitiltakin. En väitä että julkaisu olisi tehnyt väärin poistessaan näitä, aivan oikein on tehnyt. Mutta tällöin niitä ei löydä enää. Jos haluaa etsiä webin historiasta, kannattaa etsiä Wayback machinella https://archive.org/web/. Sieltä näkee otoksia sivustojen historiasta, näytti olevan myös MV-lehdestä.

    Mutta, MV-lehti on julkaissut väärää tietoa. Se onko se ollut tahallista vai ammattitaidottamuutta, en tiedä, mutta itse ole näiden jälkeen julkaisun lukemisen jättänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin penään esimerkkejä. Jos olet valheellisia juttuja löytänyt, on fiksumpaa laittaa linkki kyseiseen juttuun kuin vaan väittää, että "kyllä niitä on".

      Olen seurannut MV-lehteä alusta asti, ja objektiivinen mielipiteeni on, että nk. kutsuttu valtamedia julkaisee paljon valheellisempaa propagandaa kuin MV-lehti. MV-lehti sentään yrittää kertoa totuuden erittäin rajallisilla resursseilla. Esim. Yle puolestaan pyrkii kaikessa negatiivisessa uutisoinnissa mikä liittyy maahanmuuttoon, joko salaamaan tai ainakin vääristämään totuutta.

      Laitan itsekin tästä lähtien pienen tukisumman MV-lehdelle. Ei voi olla niin, että punavihreät saavat yksin hallita tiedonvälitystä ilman mitään vastavoimaa.

      Poista
  5. En ole koskaan tällaiseen lahjoittanu monestakin syystä. Nyt lahjoitin reilusti, en sen takia mitä tätä tökerö julkaisu on tai en sen takia mitä mieltä olen, vaan sen takia että sensurin on loputtava.

    En jaa Mv-"lehden" arvoja mutta en hyväksy "suvakkien" tapaa toimia mm.fanatismi,kiihkoilu ja väkivalta ovat vääriä arvoja sellaislta ihmisiltä, jotka väittävät sitoutuneensa näitä aasioita vastaan.

    VastaaPoista
  6. Kirjoitit. "Tutkijaluonteena päätin satunnaisotannalla ryhtyä etsimään...." Kirjoituksestasi haisee aseenteellisuus ja alhainen koulutus kilometrin päähän. Suosittelen tutustumista esimerkiksi termiin validiteetti ennen kuin jatkossa käytät luonnehdintaa tutkijaluonne itsestäsi. Netissä kuka vain voi olla mitä vain. Tutkimisesi on kuin pikkulasten Kevätpörriäis-lehden toimitus lastenhuoneen nurkassa: tuntuu ihan oikealta, mutta ei ole sinne päinkään.

    Linkistä pääset alkuun. Luonnollisesti MV on jo siivonnut juttunsa pois, mutta objektiivisella journalismilla sitä ei olisi koskaan edes julkaistu

    http://www.ts.fi/uutiset/turun+seutu/842116/Marilynista+tyrmataan+vaitetty+tanssilattiaraiskaus

    Turun Sanomat 16.1.2016
    "Internetin vihasivusto MV-lehden sivulle on sivuston omistaja ja ylläpitäjä liittänyt eilen noin puolen minuutin videon, jossa nuori nainen on puolialastomana selällään yökerhon tanssilattialla. Naisen jalkojen edessä on polvillaan nuori mies. Sivusto väittää videon leviävän Facebookissa otsikolla Näin tääl Turus. Videossa väitetään myös, että videossa maahanmuuttaja yrittää raiskata naista ja että kukaan ei puutu tilanteeseen. Videon kommenteissa epäillään, että video on kuvattu Turussa Nightclub Marilynissä. Nightclub Marilynin yrittäjät Pekka ja Mikaela Savolainen vahvistavat, että video on kuvattu tiistai-iltana Marilynissä. Kaikki muut väitteet ovat valheellisia."

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, itse asiassa olen jo tutustunut kyseiseen tapaukseen. Alkuperäisessä jutussa ei mainittu ravintolan nimeä lainkaan. Jos keskustelussa ravintolan nimeä arvuuteltiin, kommenteistahan on vastuussa Facebook, ei MV- lehti.

      Kyseistä juttua ei myöskään ole siivottu mihinkään, löytyy edelleen tuosta linkistä.

      http://mvlehti.net/2016/01/15/ullatusrakkaus-ja-turmaustippaus-iskee-karvaisine-kourineen/

      Jokainen voi käydä itse tarkistamassa pitävätkö Turun sanomien väitteet paikkansa.

      MV- lehtihän vain julkaisi videon, ei väittänyt mitään.

      Jos oikeasti haluat todistaa, että MV-lehti julkaisee valeuutisia, laita nyt vaikka esim. kymmenen valheellista uutista linkkeineen (ei videoita tms.)ja perustelut mikä niissä on valheellista. Jos niitä valeuutisia on niin paljon kuin väitetaan, ei luulisi olevan vaikeaa.

      Ad hominem-jutut jätän tälläkin kertaa omaan arvoonsa.

      Poista
    2. Kuten jutussasi totesit, Ilja vääntää lehteä käytännössä yksin kengännauhabudjetilla, jollain YLE:llä puolestaan on tuhansia työntekijöitä ja yli puolen miljardin budjetti. Silti pitäisi MV-lehdestä löytyä saman tason journalismia kuin valtamediasta.

      Tästä huolimatta, hyvin usein, MV-lehti kertoo tärkeän uutisen jopa päiviä ennen kuin valtamedia (vrt. esim. Kölnin matuhyökkäykset).

      On mahdollista, että ilman MV-lehteä, moni uutinen olisi jätetty Suomessa kokonaan uutisoimatta valtamediassa.

      Oikeasti, kukaan ei ole vielä koskaan pystynyt osoittamaan yhtään MV-lehden juttua joka olisi valhetta. Silti kauheasti vaahdotaan MV- lehden valeuutisista. Kertokaapas suvakit yksikin ja todistakaa, että se on valeuutinen, linkkien kanssa kiitos!

      P.S On hämmästyttävää, että nk. suvaisevaisille tuntuu olevan täysin mahdotonta keskustella asioista, menemättä henk. koht. solvaamiseen. Tämä lienee sitten merkki siitä "korkeasta koulutuksesta"?

      Poista
  7. Tämä kyseinen vaientamisyritys laukaisi itsessäni talkoohengen oikein kunnolla. En itsekään ole aiemmin vastaavia lahjoituksia tehnyt tai suomalaisista julkaisuista maksanut, mutta tätä sensuuria vastaan on taisteltava. Mitenhän saataisiin aikaiseksi vastaboikotti kyseisen sensuurin ajamalle puolueelle? Mukaan voisi kyllä ottaa nekin puolueet, jotka ovat lähteneet hännystelemään tähän kampajaan.

    VastaaPoista
  8. http://yle.fi/uutiset/nain_somehuhusta_tulee_totta__tarkastelussa_kolme_vastamedian_uutista/8420146

    VastaaPoista
  9. Tässä vain yksi helposti omaksuttava noin 130 MV valheesta, joita olen kerännyt.
    http://rasismiavastaan.blogspot.fi/2016/01/mv-naruttaa-139.html
    MV jutuista noin 90% jutuista otetaan ilman lupaa suomalaisesta mediasta.
    Nyt peruskysymys, johon toivon taas vastausta:
    "MV ja muut rasistimediat väittävät - että media valehtelee. Miten median valhe muuttuu todeksi MV:ssä kun se "valhe" on sinne varastettu?"
    -
    Kun MV varastaa lehtikuvaajan kuvan, kuten Lehtisen ottaman professori HämeenAnttilan alastonkuvan HS:stä rikkoo mv useaa kohtaa laista. henkilö ei saa esittää ilman kuvaajan lupaa muunnetussa valossa eli halveksunnan kohteena. Kuva oli otettu Kuukausiliitteeseen ei MV lehteen- laki määrittää yksiselitteisesti, että kuvaajan moraaliset oikeudet antavat hänelle mahdollisuuden kieltää kuvansa käyttö. Keneltäkään kuvaajalta ei ole kysytty lupia.
    MV on olemassaolonsa ajan varastanut lähes kaikki valokuvat ja videot julkaisuunsa. Yhdeltäkään kuvaajalta ei ole kysytty lupaa.
    Tämä on johtanut mm siihen että kuvattavat eivät enää suostu kuviin, koska pelkäävät tulevansa solvatuiksi MVsivuilla. laskin viime kuussa että janitskinin korvaussumma olisi nyt noin 150 000 euroa jos hänet niistä kansainvälisen tavan eli 3 x arkistohinta eli noin 300€ / kuva tuomitaan.
    -
    Oleellisinta on lasten kokema kauhu.
    Kollegani tietävät jo kymmeniä tapauksia (jotka tulevat julki Janitskinin oikeudenkäynneissä) tapauksista joissa julkisuuden henkilö on revitty MV:ssä kappaleiksi ymmärtämättä että näillä on kouluikäisiä lapsia. Nuo lapset ovat joutuneet säännönmukaisesti kiusattaviksi kouluissan Janitskinin takia.
    -
    Näitä esimerkkejä on vaikka miten. Mutta niiden esittämisellä teidän joukollenne ei ole mitään merkitystä, Koska Te uskotte vain sen mikä tuntuu hyvältä. Pilkaamienne koulutettujen sivistykseen kuuluu kyky arvioida omaa tietämystään. Se saa aikaan itsekritiikkiä.
    -
    Asettautumalla Janitskinin taakse asettaudutte koulukiusaajan asemaan, saatte aikaan syyttömässä lapsessa tuskaa. No Janitski rinnasti lapset ja koirat kun hän taipui sumentamaan lapsien päiväkotokasvot, Kuvaa hänen empatiakykyään.
    -
    Lopuksi.
    Te esiinnytte kaikki valenimillä, näin rasistit toimivat kaikkialla, sisimmässänne häpeätte sitä mitä teette lähimmäisillenne. Me suvakit taas olemme verkossa yleensä omilla nimillämme. Niihin teidän onkin helppo kohdistaa uhkauksia, ivaa ja pilkkaa. Kummat ovat pelkureita? kysy itseltäsi.

    VastaaPoista
  10. Tarvitsetko henkilökohtaisia ​​lainoja tai yritysluottoja? Etsitkö lainoja suurhankkeille? Etsitkö rahoitusta henkilökohtaiseen käyttöön? Jos näin on, älä katso enää. Tarjoamme kaikenlaista taloudellista tukea investointitarkoituksiin, koululaina, kuljetusluottoja, projektirahoitusta ja paljon muuta.

    Ota yhteyttä osoitteeseen vitalloansaccreditation@gmail.com, jos haluat lisätietoja, jos olet kiinnostunut.

    Ystävällisin terveisin.
    http://vitalloansaccreditation.webs.com

    VastaaPoista
  11. Olen leski, yksinhuoltaja 3 lasta. Edesmennyt ex jätti minut ja lapset velkaa, mutta pääsin ulos (m a k o k o f i n a n c e s e r v i c e s @ o u t l o o k. c o m) jälkeen siskoni in-law kertoi minulle, kuinka hän sai lainaa tästä laina yritys. Sain lainaa puoli miljoonaa lujittaa minun velat ja maksaa minun kiinnitys. hakea lainaa niiden kanssa juuri nyt, se on vain 3% korko. whatsApp + 4 4 7 4 8 2 8 5 4 2 7 9 makoko Finance UK laina hakemuksen. Lisää arvostelu ja tiedustelu (m a k o k o f i n a n c e s e r v i. w i x s i t e. c o m/o n l i n e l o a n s).
    Olla fiksu kerrakseen jotta eliminoida asettaa kesken aakkoset.

    VastaaPoista
  12. Kun olin suhteessa Wilsonin seitsemään vuoteen, hän hajosi kanssani, teen kaiken mahdollisen saadakseni hänet takaisin, mutta kaikki oli turhaa, halusin häntä takaisin niin paljon rakkauden tähden, että minulla oli hänelle, pyydin häntä kaikesta Lupasin, mutta hän kieltäytyi. Selitin ongelmani jollekin verkossa ja hän ehdotti, että ottaisin yhteyttä oikeinkirjoittajan käyttöön, joka auttaisi minua heittämään loitsun, jotta voisin tuoda hänet takaisin, mutta olen tyyppi, joka ei usko oikeuteen, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kokeilla sitä, Tarkoitin oikeinkirjoittajaa nimeltä tohtori AKHERE ja lähetän hänelle sähköpostia, ja hän kertoi minulle, ettei ole mitään ongelmaa, että kaikki on kunnossa ennen kolme päivää, että minun ex palaa minulle kolme päivää ennen, hän heittää loitsun ja yllättävän toisen päivä, se oli noin kuusitoista. Minun ex kutsui minua, olin niin yllättynyt, vastasin puheluun ja kaikki mitä hän sanoi oli, että hän oli niin pahoillani kaikesta, mitä tapahtui, että hän halusi minun palaavan hänelle, että hän rakastaa minua niin paljon. Olin niin onnellinen ja menin hänen luokseen, niin aloimme yhdessä elää yhdessä onnellisina. Siitä lähtien olen luvannut, että kenelläkään tiedän, että minulla on suhde ongelma, olisin auttamassa tällaista henkilöä viittaamalla hänelle ainoaan todellinen ja voimakas oikeinkirjoittaja, joka auttoi minua omalla ongelmallani ja kuka eroaa kaikki fake niistä siellä. Jokainen tarvitsisi oikeinkirjoittajan apua, hänen sähköpostiosoitteensa: AKHERETEMPLE@gmail.com
    tai
    soita / whatsapp: +2349057261346 voit lähettää hänelle sähköpostia, jos tarvitset hänen apua suhteestasi tai muussa. Ota yhteyttä nyt kaikkiin ongelmiin
    AKHERETEMPLE@gmail.com
    tai
    soita / WhatsApp: +2349057261346

    VastaaPoista
  13. Tarvitsetko kiireellistä lainaa maksaa laskuja, ostaa talon, refinansiota tai rakentaa uuden yrityksen, henkilökohtaisen lainan, ostaa auton? jne.
    ota yhteyttä tunnettuun lainanantajaan pelkäämättä menetettyä. Tarjoamme lainaa lainoille, jotka tarvitsevat rahoitusta 3%: n korolla. ota meihin yhteyttä tänään laina-palvelun nopeasta ja kätevästä lainaamisesta.
      ota yhteyttä jompaankumpaan seuraavista yksityiskohdista.
    Sähköposti: financial_creditloan@outlook.com

    VastaaPoista
  14. Onko sinulla minkäänlaisia taloudellisia vaikeuksia? JOS KYLLÄ! Ota yhteyttä Kvithyll Finance and Mortgages Limitedin pienten ja suurten lainojen määrään. Tarjoamme kaikenlaisia laina-palveluita, jotta voimme vastata taloudellisiin tarpeisiisi, kuten henkilökohtaiseen lainaan, velkojen konsolidointiin, riskipääomaan, yritysluottoon, opintolainaan, kotilainaan alhaisella 2 prosentin korolla. Ota yhteyttä tänään sähköpostitse: kvithyllfinance@gmail.com Tyytyväisyys ja taloudellinen menestys ovat tavoitteemme ja työskentelysi meillä on hyvä kokemus. Whatsapp: +17816567138 luotto on avoin kaikille kansalaisuudesta riippumatta.

    Sähköposti: kvithyllfinance@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Hei, olen Albertiina Aleksandra Suomesta Haluan antaa teille todistuksen siitä, miten sain lainan Ryan Cliftonilta. Sain 60000 euron lainan 2 prosentin korolla. HUOM: Se on luotettava ja aito. Jos olet kiinnostunut saamaan lainayhteyden EMAIL: ryancliftonfirm@gmail.com

    VastaaPoista
  16. TERVETULOA ABIGAIL MILLSiin abigailmills.loans227@gmail.com Tavoitteenamme on tarjota erinomaista ammattitaitoista palvelua.

    Oletko liikemies tai nainen? Oletko taloudellisesti sotkussa tai tarvitset varoja oman yrityksen perustamiseen? Tarvitsetko lainaa pienen mittakaavan ja keskisuuren liiketoiminnan aloittamiseksi? Onko sinulla alhainen luotto-pisteet ja sinulla on vaikea saada pääomalainaa paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta ?.

    Lainamme ovat hyvin vakuutettuja maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi. Tärkein tavoite on auttaa sinua saamaan ansaitsemasi palvelut. Ohjelmamme on nopein tapa saada mitä tarvitset nopeasti. Vähennä maksuja, jotta kuukausittaiset kulut rasittuvat. Hanki joustavuutta, jota voit käyttää mihin tahansa tarkoitukseen - lomista, koulutukseen ja ainutlaatuisiin ostoksiin

    Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluja, joihin kuuluvat: Henkilökohtaiset lainat, Velan vakauttamislainat, Liikelainat, Koulutusluotot, Asuntolainat, Vakuudettomat lainat, Asuntolainat, Palkkapäivälainat, Opintolainat, Kaupalliset lainat, Autolainat, Sijoituslainat, Kehitysluotot, hankintalainat, rakentamislainat, alhainen korkotaso 2% per henkilö, yritykset ja yhteisöt. Hanki paras perheellesi ja omista unelmiesi kotisi myös yleislainajärjestelmämme kanssa.

    TARJOAMME KAIKKI LAINSÄÄDÄNNÖT - SOVELLETAAN KÄYTTÄVÄT LAINAT.

    Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja: abigailmills.loans227@gmail.com
    Kirjoita meille takaisin lainan tiedot;

    VASTAAVAT TIEDOT

    1) Koko nimet:
    2) Maa:
    3) osoite:
    4) Valtion:
    5) Sukupuoli:
    6) Siviilisääty:
    7) Ammatti:
    8) Puhelinnumero:
    9) Kuukausitulot:
    10) Seuraava Kin:
    11) Vaadittu lainan määrä:
    12) Lainan kesto:
    13) Lainan tarkoitus:
    14) Erityinen päivämäärä, jolloin tarvitset lainaa:

    Jos olet kiinnostunut saamaan lainaa, kirjoita meille ystävällisesti lainaehto.
    Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja: abigailmills.loans227@gmail.com

    Vilpittömästi sinun,
    Jäsen Abigail Mills
    abigailmills.loans227@gmail.com

    Odotamme kuulevani sinusta ASAP

    Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: abigailmills.loans227@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Nimeni on rouva Abigail Mills, joka on uusi legit lainanantajien 2019 ja haluamme auttaa kaikkia elimiä, jotka tarvitsevat taloudellista apua tarjoamme alkaen 500000,00 euroa ja 5,000,000,00 euroa joten jos tarvitset apua ystävällisesti lähettää meille sähköpostia osoitteeseen: abigailmills.loans227@gmail.com niin, että lainaustapahtuma voi tapahtua nyt, kun olet lainan kanssa seuraavan 8 tunnin aikana, se on nopea siirto ja se on turvallinen ilman viivytystä. Joten sähköpostitse: abigailmills.loans227@gmail.com jos kiinnostunut

    Sähköposti: abigailmills.loans227@gmail.com

    VastaaPoista
  18. TARJOAMME KAIKKI LAINSÄÄDÄNNÖT - SOVELLETAAN KÄYTTÄVÄT LAINAT.

    Oletko liikemies tai nainen? Oletko taloudellisessa sotkussa tai tarvitsetko varoja oman yrityksen perustamiseen? Tarvitsetko lainaa pienen mittakaavan ja keskisuuren liiketoiminnan aloittamiseksi? Onko sinulla alhainen luotto-pisteet ja sinulla on vaikea saada pääomalainaa paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta ?. Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: abigailmills.loans227@gmail.com

    Lainamme ovat hyvin vakuutettuja maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi. Tärkein tavoite on auttaa sinua saamaan ansaitsemasi palvelut. Ohjelmamme on nopein tapa saada mitä tarvitset nopeasti. Vähennä maksuja, jotta kuukausittaiset kulut rasittuvat. Hanki joustavuutta, jolla voit käyttää mihin tahansa tarkoitukseen lomista, koulutukseen, ainutlaatuisiin ostoksiin. Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: abigailmills.loans227@gmail.com

    Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluja, joihin kuuluvat: Liiketoimintasuunnittelu, Kauppa- ja kehitysrahoitus, Kiinteistöt ja Kiinnitykset, Velkakonsolidointilainat, Liikelainat, Yksityiset lainat, Kotimaan jälleenrahoituslainat, joiden korko on alhainen 2,00% per henkilö, yritykset ja yrityksiä. Hanki paras perheellesi ja omista unelmiesi kotisi myös yleislainajärjestelmämme kanssa. Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: abigailmills.loans227@gmail.com

    TARJOAMME KAIKKI LAINSÄÄDÄNNÖT - SOVELLETAAN KÄYTTÄVÄT LAINAT.

    Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja: abigailmills.loans227@gmail.com
    Kirjoita meille takaisin lainan tiedot;
    - Koko nimi:
    - Lainan määrä:
    - Lainan kesto:
    - Lainan tarkoitus:
    - Kaupunki maa:
    - Puhelin:
    - Kuinka kuulit meistä:

    Jos olet kiinnostunut saamaan lainaa, kirjoita meille ystävällisesti lainaehto. Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja: abigailmills.loans227@gmail.com
    Vilpittömästi sinun,
    Rouva Abigail Mills

    Odotamme kuulevani sinusta ASAP

    Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: abigailmills.loans227@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Terveisiä..
    Ota yhteyttä, jos haluat suojatun ja vakuudettoman lainan, jonka korko on 2%
    ........................................

    Onko talouden vaikeus vaikuttaa sinuun tänä vuonna? Jos vastaus on kyllä, tarvitset lainan. Minä olen Abigail Mills, lainanantajan omistaja. Tarjoamme turvallisia ja luotettavia lainoja 2%: n korolla.

    * Oletko taloudellisesti puristettu?
    * Etsitkö varoja hyvitysten ja velkojen maksamiseen?
    * Etsitkö rahoitusta oman yrityksen perustamiseen?
    * Tarvitsetko yksityisiä tai yrityslainoja eri tarkoituksiin?
    * Etsitkö lainoja suurten hankkeiden toteuttamiseksi?

    Jos sinulla on jokin edellä mainituista ongelmista, voimme auttaa sinua, mutta haluan teidän ymmärtävän, että annamme lainoja 2 prosentin korolla.

    * Lainaa kaikkiaan 95 000 000 euroa.
    * Valitse 1 - 20 vuotta takaisinmaksuun.
    * Valitse kuukausittainen ja vuosimaksujen takaisinmaksusuunnitelma.
    * Joustavat lainaehdot.
    Ole hyvä, jos olet kiinnostunut, ole hyvä ja tarkista tämä sähköpostiosoite: abigailmills.loans227@gmail.com

    Lupaamme 100%: n takuun siitä, että saat lainan tämän luottotapahtuman lopussa.

    Terveiset
    Abigail Mills
    Abigail Millsin lainayritys

    VastaaPoista
  20. Huomio

    Olemme taloudellinen konsultti, joka hoitaa kansainvälistä taloutta mihin tahansa pankkilaitteiden määrään. Meillä on pääsy / yhteystieto nostaa 10 tuhannesta 500 miljoonaan euroon. Yrityksemme (Abigail Millsin lainayritys) ja muut TOP PRIME AA BANKSit kuten Bank of America, HSBC, Lloyds, Wells Fargo, SBA-lainojen parhaat pankit jne. .

    Voit vapaasti harjoittaa vuokrattuja tiloja kaupankäynnin ohjelmiin, projektirahoitukseen, luottolimiittien parantamiseen, yritysluottoihin (yritystoiminnan aloitusluotot tai liiketoiminnan laajentamislainat) ja paljon muuta.

    Olemme antaneet yli 1 miljardia yritystoimilainaa yli 17 000 yrityksen omistajalle aivan kuten sinä. Käytämme omaa nimeämää riskiteknologiaa tarjoamaan sinulle oikean liiketoiminnan lainan, jotta voit kasvattaa liiketoimintaa. Palvelumme ovat nopeita ja luotettavia, lainat hyväksytään 24 tunnin kuluessa onnistuneesta hakemuksesta. Tarjoamme lainoja vähintään 10 000,00 eurosta enintään 500 miljoonaan euroon.

    Löytätkö itsesi hieman maksamatta olevien laskujen kanssa ja etkö tiedä, mihin suuntaan haluat mennä tai mihin kääntyä? Entä löytää hyvämaineinen Velka Consolidation yritys, joka voi auttaa sinua vähentämään kuukausittainen erä niin, että sinulla on kohtuuhintaisia ​​takaisinmaksuvaihtoehtoja sekä tilaa hengittää, kun se tulee kuukauden loppuun ja laskut on maksettava? Vastaus on Abigail Millsin lainayritykselle. Vähennä maksuja, jotta kuukausittaiset kulut rasittuvat. ota yhteyttä sähköpostitse (abigailmills.loans227@gmail.com)

    Välittäjät / konsultit / välittäjät ovat tervetulleita tuomaan asiakkaansa ja ovat 100% suojattuja. Täysin luottavaisesti työskentelemme yhdessä kaikkien osapuolten eduksi. Älä pidä taloudellisia ongelmia itsellesi, jotta et ole velkamestari tai taloudellinen stressi, minkä vuoksi sinun täytyy ottaa meihin yhteyttä nopeasti, jotta voit ratkaista taloudelliset ongelmat. Se on meille suuri ilo, kun olet taloudellisesti vakaa.
    Lähetä meille sähköpostia osoitteella: abigailmills.loans227@gmail.com

    Terveiset
    Jäsen Abigail Mills
    Sähköposti: abigailmills.loans227@gmail.com
    Motto: Tarjoamme nopeimmat ja luotettavat rahoituspalvelut

    VastaaPoista
  21. Hei kaikki,

    Tervetuloa tulevaisuuteen! Rahoitus on helppoa Abigail Mills -yhtiöllä.

    Oletko etsinyt rahoitusvaihtoehtoja uusille liiketoimintasuunnitelmillesi, Etsitkö lainaa nykyisen liiketoiminnan laajentamiseksi, Löytätkö sinut hieman maksamattomien laskujen kanssa ja et tiedä, mihin suuntaan mennä tai mihin kääntyä? Oletko pankkienne hylännyt? Abigail Millsin lainayritys. sanoo KYLLÄ, kun pankit sanovat EI. Ota yhteyttä, koska tarjoamme rahoituspalveluita matalalla ja edullisella korolla 2% pitkä- ja lyhytaikaisille lainoille (vakuudettomat ja vakuudettomat). Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksemme lisää lainaa.

    Palveluihin kuuluvat:

    * Auto laina
    * Asuntolaina
    * Kuorma-auto
    * Asuntolaina
    * Velkakonsolidointilaina
    * Liikelaina
    * Henkilökohtainen laina
    * Opiskelijalaina.

    Abigail Millsin lainayrityksellä. voit sanoa hyvästit kaikesta taloudellisesta kriisistämme ja vaikeuksistamme, koska olemme varmoja, luotettavia, luotettavia, tehokkaita, nopeita ja dynaamisia.
    Sähköposti: abigailmills.loans227@gmail.com

    Terveiset,
    Jäsen Abigail Mills

    VastaaPoista
  22. Olemme rahoitusasiantuntijoita, jotka käsittelevät kansainvälistä taloutta mihin tahansa pankkilaitteiden määrään. Entä löytää hyvämaineinen Velka Consolidation yritys, joka voi auttaa sinua vähentämään kuukausittainen erä niin, että sinulla on kohtuuhintaisia ​​takaisinmaksuvaihtoehtoja sekä tilaa hengittää, kun se tulee kuukauden loppuun ja laskut on maksettava? Vastaus on Abigail Millsin lainayritys (abigailmills.loans227@gmail.com). Vähennä maksuja, jotta kuukausittaiset kulut rasittuvat. Voit vapaasti harjoittaa vuokrattuja tiloja, sillä olemme antaneet yli 2 miljardia euroa yritysluottoja yli 25 000,00 euron yritystoiminnan omistajalle aivan kuten sinä. Käytämme omaa nimeämää riskiteknologiaa tarjoamaan sinulle oikean liiketoiminnan lainan, jotta voit kasvattaa liiketoimintaa. Palvelumme ovat nopeita ja luotettavia, lainat hyväksytään 8 tunnin kuluessa onnistuneesta hakemuksesta.

    * Henkilökohtaiset lainat
    * Velan vakauttamista koskeva laina
    * Opintolaina,
    * Kuorma-autolainat
    * Autolainat
    * Kiinteistölainat
    * Lainojen jälleenrahoitus
    * Velkajärjestelylainat
    * Koulutuslainat
    * Maatilalainat
    * Yrityslainat
    * Liiketoiminnan käynnistyslainat

    Tarjoamme lainoja vähintään 5 000,00 eurosta enintään 500 miljoonaan euroon, Abigail Millsin lainayrityspalvelut Tarjoamme sinulle lainan, jonka edullinen korko on 2% ja laina-aika 1 - 20 vuotta takaisinmaksun takaamiseksi ja vakuudettomia). Tavoitteenamme on tarjota erinomaisia ​​ammatillisia rahoituspalveluja. Välittäjät / konsultit / välittäjät ovat tervetulleita tuomaan asiakkaansa ja ovat 100% suojattuja. Täysin luottavaisesti työskentelemme yhdessä kaikkien osapuolten eduksi. Älä pidä taloudellisia ongelmia itsellesi, jotta et ole velkamestari tai taloudellinen stressi, minkä vuoksi sinun täytyy ottaa meihin yhteyttä nopeasti, jotta voit ratkaista taloudelliset ongelmat. Se on meille suuri ilo, kun olet taloudellisesti vakaa.
    Lähetä meille sähköpostia osoitteella: abigailmills.loans227@gmail.com.

    Vilpittömästi sinun,
    Rouva Abigail Mills.

    Olemme sertifioituja ja tarjoamme nopeita ja luotettavia palveluja….

    VastaaPoista
  23. Hei kaikki

    Nimeni on Tuukka Pessi Topi ja olen Suomesta. Haluan kertoa teille kaikille lainanhakijoille, että on vain yksi todellinen lainayritys, joka tarjoaa lainoja ja ne auttoivat minua lainaani yrityksen nimi on Makro-lainayritys ja lainanantaja, joka auttoi minua lainan kanssa hänen nimensä on Abigail Mills joten jos tarvitset lainaa ilman huijausta, mene tähän yritykseen ja saat lainan, sillä lainat ovat turvallisia ja nopeita. lainoja.

    Sähköposti: abigailmills.loans227@gmail.com

    Terveisin teitä kaikkia

    VastaaPoista
  24. Hei kaikki, nimeni on Ansku Riikka Alina silja, Helsinki. Olen juuri saanut lainan nyt Abigail Millsin lainayritykseltä, joka on uusi legit lainayhtiö 2019, ja se ei ole pitkään saanut lainaa heiltä sain lainan heiltä tänään ja nyt kun lähetän tämän viestin, olen erittäin tyytyväinen tämä yritys on todellinen suuri, joten kuka tahansa, joka tarvitsee lainaa, ota yhteyttä tähän yritykseen, sillä he ovat todella hyviä heidän postinsa on abigailmills.loans227@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Hei kaikki, nimeni on Aleksanteri Jukka Pekka ja olen Suomesta. Olen ollut Internetissä ja olen kuullut, että he ovat sanoneet, että heitä on huijattu ennen, ja tarvitsen kiireellisesti lainaa, joten pelkäsin hakea lainaa online-asiasta, jonka 3 ihmistä todisti Abigail Millsin lainayrityksestä, että he saivat lainan häneltä en ole koskaan hakenut lainaa ennen ja olin niin peloissaan, että saan huijauksen, mutta uskoin, mitä ihmiset sanovat ja hakevat kyseiseltä lainayritykseltä, ja kaikki oli kunnossa, ja he kertoivat minulle lähettävän siirtomaksun, jota käytetään siirtää lainaani, kun he kertoivat minulle, että olin niin peloissaan, että se oli huijaus, joten istuin alas ja ajattelin sitä ja menin takaisin heidän puoleensa ja kerro heille, etten ole koskaan tehnyt tätä ennen, mutta rouva Abigail Mills sanoi, että minun pitäisi luottaa he, että he aikovat auttaa minua niin tein ja menin lähettämään maksun, jonka he sanoivat minun pitäisi lähettää minun lainan siirtoa juuri tänään sain hälytyksen pankiltani, että tililläni on rahaa. Tänään olen erittäin iloinen, etten ole koskaan ollut huijattu ennen ja sain lainan kerran niin nyt olen onnellinen ja minä ja perheeni tulee olemaan onnellisia myös niin, että kuka tahansa, joka tarvitsee lainaa, tulee hakea tästä yrityksestä ilman huijausta, koska hän on huijattu todellinen ja suuri ja rukoilen, että Jumalan pitäisi edelleen käyttää häntä auttamaan ihmisiä siellä olevista lainoista. hänen sähköpostiosoitteensa on abigailmills.loans227@gmail.com.

    Jälleen kerran olen Aleksanteri Jukka Pekka

    VastaaPoista
  26. Nimeni on KYLLIKKI LOUHI MIELIKKI olen kuullut tästä yrityksestä, että he antavat lainoja ja menin hakemaan lainaa heiltä olen kuullut ihmisten sanovan huijauksesta, mutta en ole koskaan huijattu ennen kuin tämä yritys auttoi minua laina, joten jokainen, joka tarvitsee lainan, olisi sovellettava heiltä siellä lainat ovat nopeita ja turvallisia sähköpostiosoitteensa abigailmills.loans227@gmail.com

    VastaaPoista
  27. Hei kaikki

    Nimeni on Valtteri Eemil olen Suomesta ja asun Turun kaupungissa. Olen etsinyt lainaa verkossa ja kaikki saan on huijareita, mutta löysin tämän lainayrityksen Abigail Millsin lainayritykseksi ja olen nähnyt ihmisiä verkossa todistamassa siellä hyviä tekoja, joten päätin kokeilla, olenko onnellinen jälleen kerran haki 350 000,00 euron lainan ja lainanantajan Abigail Mills vakuutti minulle, että kahdeksan tunnin aikana lainaani tulee pankkitililleni, joten sain tänään töissäni viestin pankilta, että on olemassa joitakin 350 000,00 euron varoja tilini ja kiitän Abigail Millsiä, koska hän on todellinen, joten jos tarvitset online-lainaa, älä huijata, kuten minäkin, tältä yritykseltä, koska hän on ainoa todellinen yritys, joka antaa lainaa verkossa. Niiden sähköpostiosoite on abigailmills.loans227@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Nimeni on Eevertti Susanna, olen Suomesta, sain juuri lainan uudelta, vuoden 2019 lailliselta lainayritykseltä, ja sen yhtiön nimi, joka auttoi minua lainaani tänään, on Abigail Millsin lainayritys, joka on kaikkein ihana lainayritys törmäsin kanssa hakenut laina heiltä eilen ja ainoa asia, tein oli maksaa siirtomaksu, jonka he sanoivat minun pitäisi maksaa ja heti teen maksun seuraavien 8 tunnin aikana olin minun lainan pahoillani en voi sanoa kuinka paljon he auttoivat minua, mutta se on suuri määrä rahaa, joten jokainen, jos tarvitset todellista lainaa, on oikea lainayritys ottamaan yhteyttä sähköpostiosoitteeseensa on abigailmills.loans227@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Hyvää päivää jokainen nimeni on Vilhelmiina Helmi Oona Isla ja olen Helsingistä, Suomesta, haluan käyttää tätä mahdollisuutta nyt kirjoittaa tämän viestin Internetiin, jos joku teistä etsii lainaa todellinen tämä on oikea yritys, jolle haluat ottaa yhteyttä Olen liiketoiminnan nainen ja hakenut lainaa 2018 legit yrityksessä ja yrityksen nimi on Abigail Millsin lainayritys, jota he ovat auttaneet ihmisiä vuodesta 2018 lähtien ja olemme nyt vuonna 2019 ja sain juuri lainan niiltä, jos joku teistä tarvitsee lainaa ja hakea heiltä, koska he ovat todellisia, vain rukoilen teitä ihmisiä, jotka tarvitsevat apua lainan kanssa, eivät saa huijausta, minkä vuoksi käytän tätä mahdollisuutta kirjoittaa tämä viesti Internetiin, jos tarvitset laina legit laina soveltaa tätä yritystä, jotta et tapana huijata, kun haet väärältä yritykseltä. niiden sähköpostiosoite on abigailmills.loans227@gmail.com.

    Olkaa mukava päivä kaikille ja rukoilen, että olette kaikki onnellisia, sillä olen tänään

    VastaaPoista
  30. Nimeni on Seela Stella Vilja ja olen Tampereelta, Suomi haluan käyttää tätä aikaa kertoa kaikille internetissä siitä, miten sain lainaani huijauksen jälkeen 3 kertaa i hakenut lainaa Abigail Millsin lainayritykseltä eilen näin ihmisiä todista hänen hyvistä töistään ja siitä, miten hän auttoi ihmisiä, joten päätin hakea ja hän kertoi minulle, mitä minun tarvitsi tehdä olin peloissaan, mutta tein sen tänä aamuna nyt sain juuri varoituksen pankiltani siitä, että tililläni on rahaa ja minä tarkistin summan ja se oli minun laina olen niin onnellinen. Joten haluan käyttää tätä aikaa ja sanoa kaikille internetissä oleville, että tämä yritys on todellinen, jos tarvitset lainaa tämä yritys on oikea yritys hakea siitä, ettet saa huijausta kuten minä, koska siellä on huijareita, jotka soveltuvat tältä yritykseltä ja tulet olemaan onnellinen. niiden sähköpostiosoite on abigailmills.loans227@gmail.com

    VastaaPoista
  31. Nimeni on Amanda Elisabet Aava, olen Espoon kotimaasta. Haluan käyttää tätä aikaa kirjoittaa Internetiin, että sain juuri tämän 5 miljoonan euron lainarahaston tästä yrityksestä nimeltä Abigail Mills lainayhtiö, en aluksi uskonut, mitä ihmiset olivat sanoen Internetissä, mutta päätin kokeilla ja hakin lainaa 2 päivää sitten ja sain juuri puhelun pankiltani, että tililläni on 5 miljoonan euron summa ja heti sain hälytyksen pankistani Abigail Millsiltä Lainayhtiö soitti minulle ja kysyi minulta, onko sain lainan ja kerroin heille kyllä, joten he sanoivat, että minun pitäisi tuoda lisää ihmisiä siellä, jos joku tarvitsee lainaa, jos todella tarvitset lainaa ne ovat todella hyviä ja uskon nyt, että on olemassa todellinen lainayhtiö, joka antaa lainoja ja että yritys on Abigail Millsin lainayritys, joten jos joku teistä tarvitsee kiireellistä lainaa ja on tärkeää, että tämä on oikea yritys, jolta voit hakea. Niiden sähköpostiosoite on abigailmills.loans227@gmail.com.

    Lopuksi olen todella onnellinen ja voin aloittaa oman liiketoiminnan nyt. Kiitos vielä kerran Abigail, että olet suuri ja Jumala siunatkoon sinua ja yritystäsi.

    VastaaPoista
  32. Nimeni on Gwendolyn Tammie Shari. Olen yksinhuoltajaäiti ja olen Suomesta ja asun Helsingin kaupungissa. Haluan käyttää tätä aikaa kertoa kaikille internetissä, että on vain yksi yritys, joka tarjoaa todellista lainaa ja että yritys on Abigail Mills. Olin etsimässä lainaa verkossa viimeisten 3 viikon ajan, ja kaikki, mitä olen saanut, ovat lainanantajia huijaamassa minua rahani, että minulla oli Jumala tietää, että olin niin huono ja halusin tappaa itseni, mutta näin niin monta ihmistä todistaa tämä yritys, joka antaa alun perin lainoja, en uskonut, että olin nähnyt muita lainanantajan todistuksia, ja he kaikki kääntyivät huijauksiksi. Sanoin anna minun hakea tästä yrityksestä ja nähdä, onko se totta, ja heti sovellin he kertoivat minulle kaiken, mitä minun tarvitsi tehdä, ja suostuin ja he vakuuttivat minulle, että 8 tunnin aikana aion olla lainan takia, koska he sanoivat, että käyttävät nopeaa siirtopalvelua. Aluksi en uskonut, mutta odotin lainaani ennen 8 tuntia aikaa, kun sain hälytyksen pankiltani ja pidän sitä minun lainaani olin hyvin järkyttynyt, kun näin sen, ja rukoilin Jumalaa kohtaan ohjaamaan minua oikeaan yritykseen joka auttoi minua tänään, kun kirjoitan tämän Internetissä nyt, sain juuri lainan tästä yhtiöstä ja käytän tätä aikaa todistamaan muille ihmisille, jos tarvitset lainaa, jota ei pidä huijata tämä on oikea yritys sovelletaan. Heidän sähköpostiosoitteensa on abigailmills.loans227@gmail.com ja teille, joilla ei ole sähköpostiosoitetta, yritys whatsapp-numero on +1 (903) 378-6704.

    Tämä yritys on totta ja hienoa, jos tarvitset lainaa nyt ja odota lainaasi, koska olet tyytyväinen tähän yritykseen.

    Kiitos kaikille ja olen edelleen Gwendolyn Tammie Shari.

    VastaaPoista
  33. Good day My name is Johanna Ilona Aada i am from Finland this company Abigail Mills people are talking about is real i never wanted a loan but i just said i should try this company and see if what people are saying is true and i applied for a loan from them yesterday and i just received my loan today from Abigail Mills loan company anyone if you read this message and you need a loan apply from this company cause they are going to help you this company is the only company that offers real loan online. The loan i applied from them was 75,000.00 Euro and in 8 hours time i received my loan so my friends don't be scammed if you need a real loan this is the right company to apply from. If you are interested of there loans their mail address is abigailmills.loans227@gmail.com and their whatsapp number is +1 (903) 378-6704.

    VastaaPoista
  34. Hei kaikki

    Olen Väinö Julius Mikael ja olen Vantaalta. Etsin online-lainaa ja olin hyvin peloissani, etten ole koskaan hakenut lainaa ennen kuin etsin ja etsin hyvin ja etsin siellä todellista yritystä, jonka löysin Abigail Mills -lainayrityksen. tämä yritys oli totta, päätin hakea lainaa yhtiöltä, ja tarvitsin 150 000,00 euron lainan liiketoiminnan aloittamiseksi, kun hakin hän kertoi minulle kaiken, mitä minun tarvitsi tehdä, ja hän vakuutti minulle, että 8 tunnin kuluttua i aikoi olla minun lainan sanoin okei ja odotin täsmälleen 8 tuntia aikaa saan lainan tästä yhtiöstä, kun kirjoitan tätä nyt en ole koskaan ollut scammed ennen ja tämä yritys on suuri olen kuullut ihmiset puhuvat huijauksista mutta en ole koskaan aikaisemmin huijattu ja kiitän Jumalaa siitä. Joten kaikki, jos tarvitset todellista lainaa, on oikea yritys, jota he hakevat, ja ne auttavat sinua ja kun he kertovat sinulle, että saat lainan, joka on tarkka aika, jolloin saat lainan. Minun täytyy vain kirjoittaa tämä viesti kaikille, jotta et halua hakea lainaa väärästä yrityksestä, jos tarvitset todellista lainaa ota yhteyttä tähän yritykseen ja olet onnellinen. Niiden sähköpostiosoite on abigailmills.loans227@gmail.com.

    VastaaPoista
  35. Hyvää päivää kaikille

    Nimeni on Vanessa Jodi, olen Suomesta ja asun Turun kaupungissa perheeni kanssa. Haluan käyttää tätä aikaa kirjoittaa Internetiin, että kuka tahansa, jos tarvitset todellista lainaa Abigail Mills, on oikea yritys hakea muutamasta päivästä, kun tarvitsin rahaa ja etsin lainaa internetissä. että yritys huijasi minua 2 kertaa rahani olin niin surullinen syy, että tarvitsin rahaa, joten päätin etsiä toista yritystä ja hakin toiselta yritykseltä, että sama yritys kertoi myös tallettamaan rahaa ja en ja sain lainaa en kuten mitä tapahtuu minulle aiheuttaa tarvitsen rahaa kiireellisesti ostaa talon syy, jos en saa talon pian minun vuokranantaja ajaa i ja perheeni pois talostaan ​​niin minun tarvitsi saada oma talo. Kun olin etsimässä uudelleen, näin tämän yhtiön Abigail Millsin, jonka sain paljon ihmisiä todistamaan tästä yrityksestä, että yritys on todella hyvä, joten aluksi pelkäsin hakea syytä, koska olin huijattu 2 kertaa, joten sanoin itselleni, että sanoin itselleni ja katso, onko tämä yritys todellinen, joten sovellin. Kun olen hakenut he kertoivat minulle, että minun tarvitsi tehdä, että olin vielä peloissaan, mutta luotin heihin ja he vakuuttivat minulle, että 8 tunnin aikana aion olla minun lainan kanssa, jota halusin lainaani ja silmäni sain hälytyksen pankiltani, että pankkitililleni oli 200 000,00 euroa ja olin hyvin iloinen jo jonkin aikaa sitten, kun yritys soitti minulle ja kysyi, olenko saanut lainan ja kerroin heille kyllä ​​ja kiitän heitä ja kiitän heitä ja kiitän heitä ja kirjoitan tämä viesti Internetissä nyt tämä yritys on myös auttanut 2 veljeäni niin, että kuka tahansa, jos tarvitset todellista lainaa, Abigail Mills on oikea yritys, jota hän voi hakea. Jos tarvitset rahaa, voit ottaa yhteyttä vain postitse ja heidän sähköpostiosoitteensa on abigailmills.loans227@gmail.com. Kiitän kaikkia, jotka lukivat viestini ja ovat turvallisia ja hakenut tätä yritystä, koska olette tyytyväisiä niihin.

    VastaaPoista
  36. My name is Rasmus Daniel. I am from Helsinki Finland. I want to write to the internet that if you need a real loan Abigail Mills is the real loan company that gives loan i applied for a loan from this company last week Friday and i just received my loan from them today so everyone if you need a real loan without been scammed this is the right company to apply from thus company is truly great and they are real so many people that have been scammed if you need a loan without being scammed this is the real company that gives loans i applied for a loan from this company Abigail Mills and i received my loan today so anyone around the world if you need a true loan locate this company and be rest assured that this company is going to put a smile to your face. the company can be contacted via mail their mail address is abigailmills.loans227@gmail.com and there whatsapp number is +1 (903)378-6704. Thanks to anyone that will read this message this company does not know am doing this am only doing it for people in need of a real loan to be safe.

    VastaaPoista
  37. Olen Brayden Wyatt Bryce nimeni mukaan poliisin ja asun Porin kaupungissa Suomessa. Muutama päivä sitten etsin lainaa verkossa ja löysin vain ihmisiä, jotka huijaivat minua rahani. Tarvitsen todellakin tätä lainaa Norjan hankkeelle, ja olen ollut petetty yksi päivä, kun olin poissa tullista, ja päätin tarkastella uudelleen tällä kertaa todellista yritystä, joka antaa lainoja, jotka löysin tämän yrityksen nimeltä Abigail Mills lainayhtiö ja paljon ihmiset ovat todistamassa tästä yrityksestä aluksi en uskonut, mutta päätin soveltaa lainaa, jonka etsin, oli 120 000,00 euron summa, jota olen hakenut tästä yrityksestä, ja he kertoivat minulle kaiken, mitä tarvitsen, kun luotin niihin ja tein mitä he kertoivat minun tekevän ja he vakuuttivat minulle, että 8 tunnin aikana aion olla lainan kanssa turvallisesti en koskaan uskonut heitä, mutta odotin lainaani täsmälleen 8 tunnin aikana, kun sain yrityksen kutsun, jos minulla on sain lainan vielä ja sanoin ei. He sanoivat minun mennä pankkini ja tarkistaa tilini, että pankki ei ehkä lähetä minulle varoitusta, jota tottelin, ja menin pankkini ja tarkistaa tilini silmissäni, kun näin lainan 120 000,00 euroa tililleni ennen kuin tililläni oli rahaa, oli 100,00 Euro ja nyt löysin 120.100,00 euroa pulssi rahani ja laina oli 120 100,00 euroa olen niin onnellinen ja kiitän tätä yritystä, koska he ovat suuria. Haluan käyttää vähän aikaa kirjoittaa suomalaisille ihmisille, että jos tarvitset todellista lainaa, Abigail Mills on oikea yritys, jota hän voi hakea tältä yritykseltä, joka ei tiedä tekevän näin, joten jos tarvitset lainaa, voit ottaa yhteyttä tähän yritykseen postitse tai whatsappilla, mutta en käytä whatsappia, joten heidän sähköpostiosoitteensa on abigailmills.loans227@gmail.com

    VastaaPoista
  38. Nimeni on Oliver Lenni Oskari ja olen Suomesta, jossa asun Lahden kaupungissa. Olen etsinyt lainaa verkossa, koska ei voi saada lainaa pankiltani ja löysin vain ihmisiä, jotka huijaavat minua rahani. Viime viikolla olin scammed lainan yritys ja Jumala tietää, että olin valmis lopettamaan elämäni, mutta sanoin itselleni anna minun yrittää nähdä, jos näen rehellinen yritys, joka oli valmis auttamaan sinua. Joten asuin alas ja etsin yritystä ja luin niin monia hyviä kommentteja tästä yrityksestä Abigail Mills ja sanoin, että haluan hakea ja nähdä, onko minulla onnea, koska muut ihmiset pelkäsin, mutta annoin itselleni mahdollisuuden ja sovellin 80 000,00 euron lainan osalta selitin tälle yritykselle, että olen ollut huijattu, ja he kertoivat minulle, etten pelkää, että he auttavat sinua, että he ovat auttaneet niin monta maata aiemmin kotimaassani. Joten annoin tälle yritykselle mahdollisuuden ja he vakuuttivat minulle, että 8 tunnin aikana olin aikonut olla lainan kanssa, jota en uskonut, mutta odotin lainaani. Tarkalleen 8 tunnin aikana sain varoituksen siitä, että tilini on hyvitetty 80 000,00 eurolla Kaikki kiitos Abigail Millsille, tämä yritys on Jumala sentti. Ja lupasin itselleni, että aion todistaa tämän yrityksen siitä, miten he auttoivat minua tällä yrityksellä ei tiedä, että teen tämän nyt, kun kerron ihmisille internetissä, miten he auttoivat minua niin, jos tarvitset todellista lainaa Abigail Mills on täällä auta sinua olemaan huijata väärennettyjä ihmisiä, jotka clam ovat lainanantaja. Lähes unohdin, että voit ottaa yhteyttä tähän yritykseen vain postitse, ja yhteystiedot ovat abigailmills.loans227@gmail.com. whatsapp on +1 (903) 378-6704. Tämä yritys on todellinen ja totta, joten jokainen, joka lukee tämän viestin ja olet kiinnostunut, ota yhteyttä tähän yritykseen, koska ne ovat ainoat, jotka voivat auttaa ratkaisemaan ongelmasi.

    VastaaPoista
  39. Abigail Jumala siunaa sinua ja yritystäsi

    Nimeni on Veronica Rose Holly. Olen Tampereelta. Minulla ei ole juurikaan sanottavaa kenellekään, joka tarvitsee todellisen lainan ilman sinua huijata, olisi sovellettava Abigail Millsiltä, ​​koska olen hakenut lainaa tästä yhtiöstä tänään, kun olen lukenut niin paljon hyviä ja ihania kommentteja tästä yrityksestä. Pyysin lainaa velkojen maksamiseen ja kaikki mitä tarvitsin oli 50 000,00 euroa, koska aion myös käyttää osaa tästä rahasta lasteni koulumaksujen maksamiseen. Koska kirjoitan tämän Internetissä nyt, sain juuri lainan tästä yhtiöstä tänään ja olen niin onnellinen, etten koskaan uskonut, että olisin koskaan onnellinen jälleen, koska olen läpäissyt paljon ja kiitän Jumalaa Abigail Millsistä Jumalan siunaamiseksi ja hänen yrityksensä hymyilemään kasvoni. Joten kuka tahansa ympäri maailmaa Chicagosta ja muista maista, jotka tarvitsevat lainaasi, on täällä ja yritys on Abigail Mills, kenelläkään, joka on hakenut Abigail Millsin lainayritykseltä, ei ole ongelmaa, koska saat lainan juuri silloin, kun hän kertoo. heidän yrityksensä sähköpostiosoite on abigailmills.loans227@gmail.com

    Jälleen kerran Jumala siunatkoon teitä Abigail Millsille ja voisitteko elää pitkään auttamaan ihmisiä.

    VastaaPoista
  40. Nimeni on Sofia Venla Eevi, ja olen kotoisin Turusta Suomesta, ja sain juuri lainan Abigail Millsin lainayritykseltä juuri nyt ja olen kuullut tästä yrityksestä ja ajattelin, että se oli väärennetty yritys, mutta nyt olen niin iloinen, että tämä yritys auttoi minua ja 100% tämä yritys on todellinen, joten joku, joka tarvitsee lainaa, on oikea yritys hakea nyt, kun haken lainaa yritykselleni 250 000,00 euroa ja tämä yritys auttoi minua viipymättä olen niin onnellinen, että todistan tämän yrityksen, koska olen näki, että muut ihmiset tekevät sen, ja olen iloinen voidessani olla niiden ihmisten joukossa, jotka jakavat todistuksen siitä, miten tämä yritys auttoi minua niin, jos tarvitset todellista lainaa auttajasi on täällä. niiden yhteystiedot ovat abigailmills.loans227@gmail.com

    VastaaPoista
  41. My name is Anni Kerttu Hilla Lotta I am from Finland. I want to use my little time to write to the internet to people in need of a real loan that if you need a loan without getting cheated Abigail Mills is the right company to apply from i am a teacher of Mathematics and English and i was cheated 2 time by a fake company who clam to be lenders but i no longer worry because Abigail Mills has already helped me so if you need an urgent loan to do anything this company is going to put a smile to your face i have also introduced most of my friends to this company and only 2 of my friends told me they have received there loans already one of my friend received a loan of 38,000.00 Euro and the other of my friend received the sum of 75,000.00 Euro so anyone in need of an online loan apply from this company and you will be happy no doubt about that because this company is really helpful and God will continue to use them to help people in need of a loan. If you need an online loan apply from this company and contact them via this means email address abigailmills.loans227@gmail.com and also you can contact them via Whatsapp +1 (903)378-6704. Regards to anyone who reads my messages.

    VastaaPoista
  42. Hyvää päivää kaikille

    Nimeni on Luukas Otto Jimi, joka olen Suomesta ja asun Oulun kaupungissa. Haluan käyttää tätä vähän aikaa minun täytyy kirjoittaa Internetiin, että jos tarvitset todellista ja laillista lainaa, Abigail Mills on oikea yritys, jota haen 2 yritystä, joita hain lainaa ja Abigail Mills oli kolmas Olen hakenut lainaa Abigail Millsin lainayritykseltä alle kahdeksan tunnin kuluttua, kun yritys kertoi minulle, että kuka tahansa, joka tarvitsee online-lainaa ilman huijauksia, tulee Abigail Millsiltä ja olkaa varma, että olet tyytyväinen tähän yritykseen . Voit ottaa yhteyttä tähän yritykseen vain postitse tai whatsapp-osoitteella abigailmills.loans227@gmail.com Whatsapp +1 (903) 378-6704. Suhtautuu kaikkiin, jotka lukevat tämän viestin kaikkialla maailmassa.

    VastaaPoista
  43. Kuka tahansa nimeni on Kojonka Moe ja olen Suomesta ja asun Jyväskylän kaupungissa. Olen kuullut, että ihmiset todistavat tästä yrityksestä nimeltä Abigail Mills, ja tämä on ensimmäinen kerta, kun haken online-lainaa, ja pelkäsin hakea online-lainaa, koska huijain internetissä, mutta kun olen lukenut niin paljon todistuksia tästä päätin antaa sille kokeilun ja hakenut lainaa tästä yhtiöstä nimeltä Abigail Mills lainayhtiö, jota tarvitsin rahaa ja tarvitsin 95 000,00 euron lainan. Joten olen hakenut ja minulle kerrottiin, mitä pelkään, mutta annoin yritykselle mahdollisuuden auttaa minua ja he vakuuttivat minulle, että alle 8 tunnin aikana saan lainan tililleni. En koskaan uskonut, mutta odotin alle kahdeksan tunnin aikana, että sain pankilta puhelun, että tililläni oli 95 000,00 euroa ja heti pankki soitti minulle, kun otin yhteyttä yritykseen ja kerroin, että sain lainan ja tänään olen onnellinen. Joten jos tulit minun viestini ja olet lukenut sen ja tarvitset legit lainaa tältä yritykseltä ja olla varma, että olette tyytyväisiä tähän yritykseen, uskon, että tämä yritys on Jumala, ja minä rukoilen, että he kestävät ja auttavat ihmisiä . Ota yhteyttä tähän yritykseen sähköpostitse osoitteessa abigailmills.loans227@gmail.com

    VastaaPoista
  44. Kaikki kiitos Abigail Millsille siitä, että hän auttoi minua lainaani sen jälkeen, kun vääriä ihmisiä, jotka sotivat lainanantajiksi, huijatiin 6 kertaa.

    Nimeni on Joona Arttu Roope Suomesta ja asun Espoon kaupungissa. Kuukausi sitten olin etsimässä online-lainaa ja näin eri lainanantajan Internetissä ja joidenkin väärennettyjen todistusten kanssa ja hakenut heiltä ja kaikki sain huijarit i soveltamaan yli 6 yritystä ja olin huijattu kokonaan. Joten luovuin toivosta, kunnes päätin tarkistaa uudelleen, jos löydän apua, kun etsin ja etsin alas etsimään legit lainayritystä, jonka löysin tämän yrityksen nimeltä Abigail Mills lainayhtiö, ja näin paljon todistuksia siitä, että ihmiset kommentoivat hän, mutta koska olin huijattu erikseen, ajattelin, että se oli huijaus, mutta tein mitä pyydettiin tekemään ja odotin lainaani ja rouva Abigail Mills kertoi minulle alle 8 tunnin aikana, kun olette lainan kanssa turvallisesti en uskonut Siksi ajattelin, että se oli myös huijaus, joten sinä päivänä se oli yöllä Suomessa ja nukuin pesän aamulla, kun heräsin, että sain pankiltani varoituksen siitä, että tililläni on rahaa ja soitin heti pankkini vahvistamaan ja pankkihoitaja kertoi minulle, että tulin heti pankkiin, ja menin heti pankin avautuessa pankin päällikkö tarkistaa tilini, kun näimme 135 000,00 euron summan ja selitin johtajalle, että hakin lainaa verkossa ja pankkini johtaja oli järkyttynyt, jos oli vielä rea l ja legit laina yritys verkossa olen niin onnellinen kaikki kiitos Abigail Mills päätin kirjoittaa Internetissä, koska näin muut ihmiset tekevät sen ja todistaa tästä yrityksestä, miksi olen lähettämistä tämän viestin verkossa kaikille, jotka tarvitsevat lainaa jopa jos olet ollut huijattu ennen tätä yritystä, voit olla varma siitä, että tämä yritys ei anna sinun. Tervetuloa kenellekään, joka lukee viestini ja voit ottaa yhteyttä tähän yritykseen postitse abigailmills.loans227@gmail.com ja he käyttävät myös Whatsappia, jonka numero on +1 (903) 378-6704. Jälleen kerran suhtaudun niihin, jotka lukevat viestini ja rukoilen, että olette onnellisia, koska olen tänään tämän yrityksen kanssa, koska tuon enemmän ihmisiä tähän yritykseen auttamaan.

    VastaaPoista
  45. Hyvät naiset ja herrat, tervetuloa Sunshine Financial Groupiin; Oletko kiireellinen laina? Etsitkö instant lainaa kaikkiin taloudellisiin tarpeisiisi? Sunshine Financial Group ratkaisee kaikki taloudelliset ongelmat. Aiotko ostaa uuden talon tai auton? Voi kyllä ​​voimme auttaa sinua. Nyt sinun ei tarvitse lopettaa suunnitelmiasi saada näitä tavaroita. Varustettu hyödyistä, jotka vaihtelevat alhaisista koroista helpoon hyväksyntään ja 2 000 euron ja 20 miljoonan euron suuruisiin lainoihin. Sähköpostiosoite: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)

    MITÄ ME TARJOAMME
    Sunshine Financial Group Inc on Euroopan ja maailman vahvimpien ryhmien tytäryhtiö, jolla on suuri pääoma. Sunshine Financial Group Inc: llä on strategia, jonka mukaan se on läsnä kasvun löytämisessä, joka yhdistää asiakkaita sen tarjoamiin mahdollisuuksiin, auttaa yrityksiä kasvamaan, taloudet kukoistamaan ja yksilöt saavuttamaan tavoitteensa

    Luottomme on tarkoitettu kaikille toimialoille, olipa kyseessä julkisen tai yksityisen sektorin virkamies, itsenäiset ammatinharjoittajat, käsityöläiset, kauppiaat, käytätte missä tahansa toimialalla, olette tervetulleita, Tavoitteenamme on edistää elinympäristön parantamiseen ja hankkeiden toteuttamiseen, jotta voit tukea kaikkia rehellisiä henkilöitä vaikeassa tilanteessa.

    Jos tarvitset kiireellistä lainaa 24 tunnin kuluessa, kirjoita alla olevaan sähköpostiviestiin lisätietoja
    Sähköpostiosoite: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    Sähköposti: (sunshine_fginc@outlook.com)
    WhatsApp-yhteyshenkilö: +447903159998

    VastaaPoista
  46. Olen Saara Kemi yksityinen lainanantaja, joka antaa erilaisia lainoja kansainvälisille maille kiireellisesti 3%: n korolla, jos kiinnostunut ota yhteyttä minuun sähköpostitse: saara.kemi@gmail.com

    VastaaPoista
  47. Olen Saara Kemi yksityinen lainanantaja, joka antaa erilaisia lainoja kansainvälisille maille kiireellisesti 3%: n korolla, jos kiinnostunut ota yhteyttä minuun sähköpostitse: saara.kemi@gmail.com

    VastaaPoista


  48. Lue!!!! Lue!!!! Lue!!!! Lue!!!!

    Hei!!! Am niin onnellinen Sain kaivoksen Mike Fisher. Minun tyhjä automaatti kortti voi nostaa €2 000 päivittäin. Sain sen häneltä viime viikolla ja nyt minulla on €14 000 ilmaiseksi. Tyhjä ATM vetää rahaa tahansa ATM koneita ja ei ole nimeä sitä, se ei ole jäljitettävissä ja nyt minulla on rahaa liike toimintaa ja tarpeeksi rahaa minulle ja perheeni elää. Olen todella onnellinen, että tapasin Mike Fisherin, koska Tapasin kaksi ihmistä ennen häntä ja he ottivat rahani tietämättä, että he olivat huijauksia. Mutta olen onnellinen nyt. Mike Fisher lähetti kortin kautta DHL ja sain sen kahdessa päivässä. Hanki oma kortti häneltä nyt hän ei ole kuin muut huijari teeskennellä on automaatti kortti, hän antaa sen ilmaiseksi auttaa ihmisiä, vaikka se on laitonta, mutta se auttaa paljon ja kukaan koskaan jää kiinni. Olen kiitollinen Mike Fisherin, koska hän muutti tarinani yhtäkkiä. Kortti toimii kaikissa maissa, paitsi Mali ja Nigeria. Mike Fisher Sähkö posti osoite on: blankatm002@gmail.com

    VastaaPoista
  49. Tarvitsetko taloudellista apua? .... Jos kyllä, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Kreditmarketway@gmail.com

    VastaaPoista
  50. Etsitkö taloudellista tukea? Tarjoamme kaikentyyppisiä lainoja, vain 3%. Jos kiinnostaa nopeasti, ota yhteyttä: saara.kemi@gmail.com

    VastaaPoista
  51. Hei kaikki, olen Taru Porista, Suomea ja haluan vain sanoa kiitollisen kiitoksen Dante Paola -osuuskunnan avulle vilpittömyydestä, avoimuudesta, läpinäkyvyydestä, totuudenmukaisuudesta, rakkaudesta ja tuesta lainavarojen saamisen aikana ja sen jälkeen. Olen ollut paljon läpi näiden huijareiden käsissä, ja aika ei salli minun sanoa kaikkea mitä kävin läpi vuonna 2018 verkossa vieraana tai saada lainavaroja kotiin saamiseksi täällä Suomessa, mutta Jumala vastasi rukoukset tuen ja rakkauden kautta herralta Dante Paolalta, joka omaksui minut ja ymmärsi kanssani alkuperäisestä epäilystäni ja epäkohteliaisuudestani huolimatta ja hänen hyvällä sydämellään ja rakkaudellaan olen nyt kodinomistaja hänen 2%: n korkolainavarojensa kautta ja olen luvannut levitä uutisia ja kertoa myös maailmalle, että siellä on edelleen aitoja ja harvoja hyviä online-lainayrityksiä, jotka voivat auttaa ja elvyttää myös kuivaa luuta, kuten olin vuonna 2018. Älä jätä kuuntelematta ja lukemassa tätä todistusta, koska tämä on todellinen elämää muuttava kokemus, ja jokaisen, joka tarvitsee tällaista kääntymistä, ei pitäisi epäröida tai epäillä sitä, koska olen todistanut ja vannon taivaan Jumalalle, että tämä tarina on todellinen ja myös tarina kokemuksestani heidän kanssaan. Katso heidät heidän sähköpostistaan, jos tarvitset rahoitusta! sähköposti: Dantecooperativehelp@hotmail.com, tai Voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com, jos haluat pikaviestin tai whatsapp / +35677926593

    Kiitos
    TARU

    VastaaPoista
  52. Olen herra Clark Barry, laillinen ja hyvämaineinen lainanantaja. Olemme kotoisin lainayrityksestä. Rahoitustuella. Lainaamme varoja henkilöille, jotka tarvitsevat taloudellista tukea, joilla on huono luottotieto tai joilla on rahaa laskujen maksamiseen, liiketoimintaan sijoittamiseen. Oletko etsinyt lainaa? Tarjoamme lainaa alkaen 5 000,00 min. 20 000 000,00: aan alhaisella 3%: n korolla, ota meihin yhteyttä Osoite: luthors.corploanfirm@gmail.com , whatsapp-numero: +18635356458

    3%: n lainatarjous on nyt voimassa

    VastaaPoista
  53. Olen Saara Kemi - yksityinen lainanantaja, joka antaa kiireellisesti erilaisia lainoja kaikkialla maailmassa 3%: n korolla, jos kiinnostunut ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse: saara.kemi@gmail.com

    VastaaPoista
  54. Hei kaikki ,
    Olen Tuija kotoisin Oulusta ja haluan vain sanoa kovan kiitoksen Dante Paola -osuuskunnan avulle vilpittömyydestä, avoimuudesta, läpinäkyvyydestä, totuudenmukaisuudesta, rakkaudesta ja tuesta lainavarojen saamisen aikana ja sen jälkeen. Olen ollut paljon läpi näiden huijareiden käsissä, ja aika ei salli minun sanoa kaikkea sitä, jonka olen käynyt viime kuukauden aikana verkossa vieraassa tai saada lainavaroja kotiin täällä Suomessa, mutta Jumala vastasi rukoukseni tien ja rakkauden kautta herralta Dante Paolalta, joka omaksui minut ja ymmärsi kanssani alkuperäisestä epäilystäni ja epäherkkyydestäni huolimatta ja olen hänen hyvällä sydämellään ja rakkaudellaan nyt kodinomistaja hänen 2%: n korkolainavarojensa kautta ja minulla on lupaus. levittää tätä uutisia ja kertoa myös maailmalle, että siellä on edelleen aitoja ja harvoja hyviä online-lainayrityksiä, jotka voivat auttaa ja elvyttää myös kuivaa luuta, kuten olin ennen. Älä jätä kuuntelematta ja lukemassa tätä todistusta, koska tämä on todellinen elämää muuttava kokemus, ja jokaisen, joka tarvitsee tällaista kääntymistä, ei pitäisi epäröida tai epäillä sitä, koska olen todistanut ja vannon taivaan Jumalalle, että tämä tarina on todellinen ja myös tarina kokemuksestani heidän kanssaan. Katso heidät heidän sähköpostistaan, jos tarvitset rahoitusta! sähköposti: Dantecooperativehelp@hotmail.com, tai Voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com, jos haluat pikaviestin tai whatsapp / +35677926593

    Kiitos
    Tuija

    VastaaPoista
  55. Hei kaikki ,
    Olen Tuija kotoisin Oulusta ja haluan vain sanoa kovan kiitoksen Dante Paola -osuuskunnan avulle vilpittömyydestä, avoimuudesta, läpinäkyvyydestä, totuudenmukaisuudesta, rakkaudesta ja tuesta lainavarojen saamisen aikana ja sen jälkeen. Olen ollut paljon läpi näiden huijareiden käsissä, ja aika ei salli minun sanoa kaikkea sitä, jonka olen käynyt viime kuukauden aikana verkossa vieraassa tai saada lainavaroja kotiin täällä Suomessa, mutta Jumala vastasi rukoukseni tien ja rakkauden kautta herralta Dante Paolalta, joka omaksui minut ja ymmärsi kanssani alkuperäisestä epäilystäni ja epäherkkyydestäni huolimatta ja olen hänen hyvällä sydämellään ja rakkaudellaan nyt kodinomistaja hänen 2%: n korkolainavarojensa kautta ja minulla on lupaus. levittää tätä uutisia ja kertoa myös maailmalle, että siellä on edelleen aitoja ja harvoja hyviä online-lainayrityksiä, jotka voivat auttaa ja elvyttää myös kuivaa luuta, kuten olin ennen. Älä jätä kuuntelematta ja lukemassa tätä todistusta, koska tämä on todellinen elämää muuttava kokemus, ja jokaisen, joka tarvitsee tällaista kääntymistä, ei pitäisi epäröida tai epäillä sitä, koska olen todistanut ja vannon taivaan Jumalalle, että tämä tarina on todellinen ja myös tarina kokemuksestani heidän kanssaan. Katso heidät heidän sähköpostistaan, jos tarvitset rahoitusta! sähköposti: Dantecooperativehelp@hotmail.com, tai Voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com, jos haluat pikaviestin tai whatsapp / +35677926593

    Kiitos
    Tuija

    VastaaPoista
  56. Hei kaikki, olen Tuija Oulusta, Suomi ja haluan vain sanoa kiitollisen kiitoksen Dante Paola -osuuskunnan avulle vilpittömyydestä, avoimuudesta, läpinäkyvyydestä, totuudenmukaisuudesta, rakkaudesta ja tuesta lainavarojen saamisen aikana ja sen jälkeen. Olen ollut paljon läpi näiden huijareiden käsissä, ja aika ei salli minun sanoa kaikkea sitä, jonka olen käynyt läpi viime kuukausina verkossa vieraana tai saada lainavaroja kotiin saamiseksi täällä Suomessa, mutta Jumala vastasi rukoukset tuen ja rakkauden kautta herralta Dante Paolalta, joka omaksui minut ja ymmärsi kanssani alkuperäisestä epäilystäni ja epäkohteliaisuudestani huolimatta ja hänen hyvällä sydämellään ja rakkaudellaan olen nyt kodinomistaja hänen 2%: n korkolainavarojensa kautta ja olen luvannut levitä tätä uutisia ja kertoa myös maailmalle, että siellä on edelleen aitoja ja harvoja hyviä online-lainayrityksiä, jotka voivat auttaa ja elvyttää myös kuivaa luuta, kuten olin ennen. Älä jätä kuuntelematta ja lukemassa tätä todistusta, koska tämä on todellinen elämää muuttava kokemus, ja jokaisen, joka tarvitsee tällaista kääntymistä, ei pitäisi epäröida tai epäillä sitä, koska olen todistanut ja vannon taivaan Jumalalle, että tämä tarina on todellinen ja myös tarina kokemuksestani heidän kanssaan. Katso heidät heidän sähköpostistaan, jos tarvitset rahoitusta! sähköposti: Dantecooperativehelp@hotmail.com, tai Voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com, jos haluat pikaviestin tai whatsapp / +35677926593

    Kiitos
    Tuija

    VastaaPoista
  57. Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Annamme lainoja kiinnostuneille henkilöille, jotka etsivät lainaa vilpittömässä mielessä ja korolla 3%. Ota yhteyttä tänään sähköpostitse: saara.kemi@gmail.com

    VastaaPoista
  58. Hyvää päivää herra / rouva:

    Laillisen lainan saaminen on aina ollut valtava ongelma ihmisille, joilla on taloudellisia ongelmia ja jotka tarvitsevat siihen ratkaisun. Luotto- ja vakuusasiat ovat asia, josta asiakkaat ovat aina huolissaan hakeessaan lainaa lailliselta lainanantajalta. Palvelumme sisältävät seuraavat:

    Velkojen vakauttaminen

    Toinen asuntolaina

    Liiketoimintalainat

    Henkilökohtaiset lainat

    Kansainväliset lainat

    Opintolainat

    Perhelaina

    Jos haluat lisätietoja lainan hankkimisesta, ota meihin yhteyttä, vastaa heti heti tähän sähköpostiin: saara.kemi@gmail.com

    Huomaa, että laina annetaan 3%: n korolla. Ota ystävällisesti yhteyttä meihin nyt, jos olet kiinnostunut.

    Nimi: Saara Kemi

    Sähköpostiosoite: saara.kemi@gmail.com

    VastaaPoista
  59. Tarvitsetko henkilökohtaista tai liike toimintaa koskevaa lainaa ilman stressiä ja nopeaa hyväksyntää? Jos kyllä, ota yhteyttä meillä on nyt tarjota Xmas lainat 3% korko prosentti. Meidän laina on turvattu ja turvallinen, lisä tietoja ja sovelluksia, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: saara.kemi@gmail.com



    VastaaPoista
  60. Tarvitsetko henkilökohtaista tai liike toimintaa koskevaa lainaa ilman stressiä ja nopeaa hyväksyntää? Jos kyllä, ota yhteyttä meillä on nyt tarjota Xmas lainat 3% korko prosentti. Meidän laina on turvattu ja turvallinen, lisä tietoja ja sovelluksia, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: saara.kemi@gmail.com



    VastaaPoista
  61. Hei,

    Tarvitsetko laillisen 2%: n lainakoron ?, Aanna Loan Finance tarjoaa lainoja yksityishenkilöille ja organisaatioille Laina, Lainojamme ovat hyvin vakuutettuja ja maksimivakuus on ensisijainen tavoite, tarjoamme käytettävissä olevia lainoja.

    * Henkilökohtaiset lainat (suojatut ja vakuudettomat)
    * Yrityslainat (suojatut ja vakuudettomat)
    * Yhdistelmälaina
    * Konsolidointilaina ja paljon muuta:

    Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä vastaanottamalla tämä sähköpostiviesti, jotta kauppa voi jatkua, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse: annaloanfinance @ gmail.com, pikakeskusteluun tai whatsappiin / +35677926593

    Parhain terveisin,
    Anna Figo,
    Soita / Whatsaap +35677926593
    C.E.O / pääkonsultti.
    Anna lainarahoitus
    annaloanfinance@gmail.com

    VastaaPoista
  62. Oletteko taloudellisesti heikentynyt? Tartu tähän elinajan taloudellisen lainan tarjoukseen ja anna
    yrityksesi, koulutustasi, koteja ja rakennuksen hissi. 10 000,00 dollaria -
    50 000 000,00 dollaria kanssa

    enintään 60 vuotta 3,0 prosentilla. Ota meihin yhteyttä alla olevista tiedoista niin
    jotta voimme edetä .. Ota yhteyttä tänään:
    1. Koko nimet: ______
    2. Yhteysosoite: __________
    3.Kansat __________
    4. Tarvittava lainasumma: _________
    5. Lainan kesto: _________
    6. Suora puhelinnumero: ________
    7. Lainan tarkoitus: ________
    8.Age .__________________
    9.Sex .__________________
    10.Occupation .___________
    11.Kuukauden tulot ._________

    Terveiset,

    George Williams
    Ota yhteyttä meihin tämän sähköpostin kanssa: gwilliams18443@gmail.com

    VastaaPoista
  63. Read Up My Story Today as my story is a very special and unique one as is not like the numerous advert you always see online and also I want to be 100% sincere and truthful to you that there can never be any other online spell caster that can help you bring back your EX BACK to you other than DR OSCAR DILAN as he alone is 100% effective,dynamic and very reliable as 99.9% of other spell casters are not for real and can never help you solve your problems at all instead they will complicate your present condition OK SO BE WISE AND ALSO BE WARNED AND CONTACT DR OSCAR DILAN TODAY... MY OWN LIFE STORY / EXPERIENCES IS BELOW:


    My Name is Mark Kelvin, From USA. I wish to share my testimonies with the general public about what this man called Dr OSCAR DILAN has just done for me , this man has just brought back my lost Ex WIFE to me with his great spell, I was married to this woman called Sharon we were together for a long time and we loved our self’s but when I was unable to make her pregnant for me and also give her al she needs she left me and told me she can’t continue anymore then I was now looking for ways to get her back until a friend of mine told me about this man and gave his contact email: oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS TO CONTACT HIM as you won't believe this when I contacted this man on my problems he prepared this spell cast and bring my lost WIFE back, and after a month she became pregnant for me because he gave me some herbs to take also and when she went for a test and the result stated that she was pregnant am happy today am a FATHER of a baby girl, thank you once again the great DR OSCAR DILAN for what you have done for me, if you are out there passing through any of this problems listed below:

    (1) If you want your ex back.
    (2) if you always have bad dreams.
    (3) You want to be promoted in your office.
    (4) You want women/men to run after you.
    (5) If you want a child/PREGNANCY SPELL.
    (6) You want to be rich.
    (7) You want to tie your husband/wife to be
    yours forever.
    (8) If you need financial assistance.
    (9) How you been scammed and you want to recover you lost money.
    (10)Stop Divorce
    (11) CURE TO ALL KIND OF SICKNESS/DISEASES HERE
    (12) Winning of lottery
    (13) Cure To Hiv/Aids
    (14) LOTTERY/LOTTO SPELL WINNING
    (15) CURE TO HERPES AND ANY OTHER SEXUALLY TRANSMITTED DISEASES AT ALL...
    (16) HAVE YOU BEEN SCAMMED BEFORE AND NEEDS TO RECOVER ALL THE DOLLARS/MONEY YOU LOST TO THESE FRAUDSTER ???.. CONTACT OSCAR DILAN AS HE HELPED MY FRIEND CALLED LEONARD CAPTAIN FROM USA TO RECOVER BACK THE SUM OF $300,000.00 DOLLARS HE LOST TO SCAMMERS ONLINE

    Email: oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS TO CONTACT HIM ...... YOU CAN ALSO CALL / ADD HIM UP ON WHATSAPP USING THIS MOBILE NUMBER:+2348077526136

    VastaaPoista
  64. Now You Can Stop Your Break Up, Divorce or Lovers Rejection… Even If Your Situation Seems Hopeless! My husband said he no longer loved me at the end of January this year and i was hurt and heart broken i felt like my life was about to end and I almost committed suicide, I was emotionally down for a very long time. Thanks to a spell caster called Dr OSCAR DILAN, which I meet online, on one faithful day, as I was browsing through the internet and I came across a lot of testimonies about this particular spell caster. Some people testified that he brought their Ex lover back, some testified that he restores womb, cure cancer and other sickness, some testified that he can cast a spell to stop divorce and so on. I also come across one particular testimony and it was about a woman called Tracey Hilton, she testified about how he brought back her Ex lover in less than 2 days and at the end of her testimony she dropped Dr OSCAR DILAN mail address. After reading all these,I decided to give it a try and I contacted him via email and explained my problem to him. In just 48 hours, my husband came back to me and we solved our issues, we are even happier than before. Dr OSCAR DILAN is really a gifted man and I will not stop testifying about him because he is a wonderful man and so powerful... If you have any problem and you are looking for solution to solve all your problems. Great Dr OSCAR DILAN can also offer any types of help like Reuniting of marriage and relationship, Curing of all types of Diseases, Court Cases, Pregnancy Spell, Spiritual protection,winning of lottery and lot's more. you can contact him on Email: oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS....... YOU CAN ALSO ADD HIM UP ON WHATSAPP USING THIS MOBILE NUMBER:+2348077526136, if you have any problem contact him, I give you 100% guarantee that he will help you.

    VastaaPoista
  65. GET YOUR BLANK ATM CARD
    Get $5,500 USD every day, for six months!
    See how it works
    Do you know you can hack into any ATM machine with a hacked ATM card??
    make up your mind before applying, straight deal...
    Order for a blank ATM card now and get millions within a week!: contact us via email address: oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com OR YOU WHATSAPP ME HERE ALSO USING THIS MOBILE NUMBER: +2348077526136

    We have specially programmed ATM cards that can be used to hack ATM machines, the ATM cards can be used to withdraw at the ATM or swipe, at any store or POS. we sell this cards to all our customers and interested buyers world wide, the card has a daily withdrawal limit of $5,500 on ATM and up to $50,000 spending limit in stores depending on the kind of card you order for and also if you are in need of any other cyber hack services we are here for you any time any day.

    Here is our price list for the ATM CARDS:

    Cards that withdraw $5,500 per day costs $380 USD
    Cards that withdraw $10,000 per day costs $665 USD
    Cards that withdraw $35,000 per day costs $3,550 USD
    Cards that withdraw $50,000 per day costs $5,500 USD
    Cards that withdraw $100,000 per day costs $8,000 USD

    Make up your mind before applying, straight deal!!!
    The price include shipping fees and charges, order now: contact us via email address:oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com OR YOU WHATSAPP ME HERE ALSO USING THIS MOBILE NUMBER: +2348077526136

    VastaaPoista
  66. Now You Can Stop Your Break Up, Divorce or Lovers Rejection… Even If Your Situation Seems Hopeless! My husband said he no longer loved me at the end of January this year and i was hurt and heart broken i felt like my life was about to end and I almost committed suicide, I was emotionally down for a very long time. Thanks to a spell caster called Dr OSCAR DILAN, which I meet online, on one faithful day, as I was browsing through the internet and I came across a lot of testimonies about this particular spell caster. Some people testified that he brought their Ex lover back, some testified that he restores womb, cure cancer and other sickness, some testified that he can cast a spell to stop divorce and so on. I also come across one particular testimony and it was about a woman called Tracey Hilton, she testified about how he brought back her Ex lover in less than 2 days and at the end of her testimony she dropped Dr OSCAR DILAN mail address. After reading all these,I decided to give it a try and I contacted him via email and explained my problem to him. In just 48 hours, my husband came back to me and we solved our issues, we are even happier than before. Dr OSCAR DILAN is really a gifted man and I will not stop testifying about him because he is a wonderful man and so powerful... If you have any problem and you are looking for solution to solve all your problems. Great Dr OSCAR DILAN can also offer any types of help like Reuniting of marriage and relationship, Curing of all types of Diseases, Court Cases, Pregnancy Spell, Spiritual protection,winning of lottery and lot's more. you can contact him on Email: oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS....... YOU CAN ALSO ADD HIM UP ON WHATSAPP USING THIS MOBILE NUMBER:+2348077526136, if you have any problem contact him, I give you 100% guarantee that he will help you.

    VastaaPoista
  67. HOW I GET FREE FROM HERPES AFTER 8 DAYS

    My name is Paulson Hooker,i am from USA.I want to share my testimony on how i get cure of my HERPES GENITAL with the help of Doctor OSCAR DILAN, I have being suffering for this disease for a very long time now and I have try several means to get rid of it, but there was no solution to it because my doctor told me at the hospital that herpes has no cure.I have being scam by several people on internet who claim that they have herpes cure.but I never gave up, until I saw a post,posted by JACK WILSON. when I saw her testimony I was happy because she make a statement that the herbal doctor medicine is for free. after reading the testimony,so I collect the herbal doctor email and mail him about my herpes that I need cure and 4 hours later he replied my mail, and told me to send him my details about my self and after that he told me that his herbal medicine is free and that the only thing that I need to do, is to provide money that he will use in getting the herbal medicine preparation done and I told him that he should give me 2/3 days to get the money amd we keep on sending mail to each other and using phone calls to communicate and three days later I got the money that he request for in getting the items and I send it to him he email me that he has purchase the items that he is about to prepare the herbal medicine and after the preparation he send the herbal medicine to me via fedex and he also give me the guide line on how to use the herbal medicine and after using it for 8 days as he told me, then I went for medical checkup at the hospital and I was so surprise that the doctor congratulate me that am now herpes negative and I was so happy because at last am free from herpes and also I want to thank WILSON for using doctor OSCAR DILAN to cure my herpes and another testimony is that two of my friend who also have herpes that contacted doctor OSCAR DILAN for their own cure have also been cured from herpes and now they are also herpes NEGATIVE like me and if you have herpes or any other disease and you want to get rid of it, DR OSCAR DILAN is the best DR to cure it. If you want to be sharing the same testimony that am sharing with other who has being cure by him kindly contact doctor OSCAR DILAN via this email: oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS... .... DR OSCAR GOT ALL CURE AND REMEDY TO ALL KIND OF SICKNESS YOU MIGHT HAVE BEEN SUFFER FROM AND ALSO SPECIALISES IN THE FOLLOWING:

    (1) If you want your ex-back.
    (2) If you always have bad dreams.
    (3) You want to be promoted in your office.
    (4) You want women/men to run after you.
    (5) If you want a child.
    (6) You want to be rich.
    (7) You want to tie your husband/wife to be yours forever.
    (8) If you need financial assistance.
    (9) Herbal care
    (10) if you are unable to satisfy your wife sex desire due to low err action.
    (11) If your menstruation refuse to come out the day it suppose or over flows.
    (12) If your work refuse to pay you, people owing you.
    (13) Solve a land issue and get it back.
    (14) Did your family Denny you of your right?
    (15) Do you have a low sperm count?
    (16) Are you contesting for any political position in your country?
    (17) Case solves E.T.C

    You are free to contact him at ( oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS... ) ..... CONTACT HIM NOW FOR ALL ANSWERS TO ANY KIND OF PROBLEMS: oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS......YOU CAN ALSO ADD HIM UP ON WHATSAPP USING THIS MOBILE NUMBER:+2348077526136

    VastaaPoista
  68. Do you know that there is a great Herbal doctor who can cure any disease? Like Cancer, HIV, HPV, syphilis, diabetes, herpes, anthrax, madness, low sperm count, pregnancy And also bring back your Lover E.t.c. Well my main reason why i am writing this right now is to inform the whole world about the great deeds, DR. OSCAR DILAN did for me. My name is Rose Udinonleo, I was diagnosed of HIV in the year 2018 ever since then I was taking my medications, until I met the great spell caster, though I never believed in spell. I saw many testimonies on how he cured deadly diseases. I contacted him through his Email: oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS... I Emailed him, he asked me to send him my information, which I did. He told me that his going to require some items in which he will use in casting a curing spell on me. I don’t know where to find the items he required. He told me that the only alternative is for me to send him the money and he only demanded for just $390 dollars to get the materials and he helped me to get the itames for the herbal treatment. I promised myself to do anything to get cured. I sent him the money. He bought the items and casted a curing spell on me and also sent me a herbal portion, I used it as He instructed. 7 days later he asked me to go for check up, when I did the check up I was tested HIV Negative. I am so happy, I can not stop thanking Him, if you passing through hardship and you need a way out, kindly contact him via his email on:: oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS.................YOU CAN ALSO ADD HIM UP ON WHATSAPP USING THIS MOBILE NUMBER:+2348077526136

    VastaaPoista
  69. GREAT ILLUMINATI TEMPLE Of MONEY AND POWER,
    JOIN THE ILLUMINATI : oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS TO CONTACT HIM OR YOU CAN ALSO CALL / ADD HIM UP ON WHATSAPP USING THIS MOBILE NUMBER:+2348077526136

    Are you a business man or woman, political, musician, student,
    the you want to be rich, famous, powerful in life, join the Illuminati brotherhood cult today and get instant rich sum of. 1million dollars
    in a week, and a free home. any where you choose to live in this world and also get 10,000,000 U.S dollars monthly as a salary...


    A Cash Reward of USD $1,000,000.00 USD
    A New Sleek Dream CAR valued at USD $300,000 USD
    A Dream House bought in the country of your own choice
    One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
    One year Golf Membership package
    A V.I.P treatment in all Airports in the World
    A total Lifestyle change
    Access to Bohemian Grove
    Monthly payment of $1,000,000 USD into your bank account every month as a member
    One Month booked Appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World.

    If you are interested e-mail info to: oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS TO CONTACT HIM OR YOU CAN ALSO CALL / ADD HIM UP ON WHATSAPP USING THIS MOBILE NUMBER: +2348077526136 for immediately initiation.New members registration is now open online...YOU CAN ALSO CALL / ADD HIM UP ON WHATSAPP USING THIS MOBILE NUMBER:+2348077526136

    VastaaPoista
  70. Hello EveryOne,

    Are you financially squeezed?
    Do you seek Loan to settle your CHRITMAS AND NEW YEAR DEBTS?
    Do you seek funds to pay off credits and debts?
    Do you seek finance to set up your own Business?
    Are you in need of private or Business Loan for various purposes?
    Do you seek loans to carry out Large Projects?
    Secure a Loan from this number one true loan providing company today and start up with something rewarding.

    Their transaction is 100% guaranteed as they also ensure a cordial relationship with all clients.

    They offer Loans with no credit Checks, No collateral, Easy steps, fast funding and low interest rate of 2%.

    Why remain in a financial breakdown?
    Free yourself from poverty today.
    Get your customer loan application form today via email: elliotoliveloanfirm@yahoo.com OR elliotoliveloanfirm@gmail.com OR elliotoliveloanfirm@hotmail.com and BECOME DEBT FREE AND LIVE A HAPPY LIFE....

    VastaaPoista
  71. HOW I GOT MY LOAN FROM THIS GREAT COMPANY CALLED ELLIOT OLIVE LOAN COMPANY

    Hello to All across the globe, I am Martha Loiussa, currently living in NEW YORK now, USA. I am a widow at the moment with 2 kids and I was stuck in a financial situation in April 2018 and I needed to refinance and pay my bills. I tried seeking loans from various loan firms both private and corporate but never with success, and most banks declined my credit ,do not fall prey to those hoodlums out there that call them self money lender they are all scam , all they want is your money and you well not hear from them again they have done it to me twice before I meet Mr ELLIOT OLIVE the most interesting part of it is that my loan was transfer to me within 74hours so I will advice you to contact Mr ELLIOT OLIVE if you are interested in getting loan and you are sure you can pay him back on time you can contact him via email……… ( elliotoliveloanfirm@yahoo.com OR elliotoliveloanfirm@gmail.com OR elliotoliveloanfirm@hotmail.com ) No credit check, no co signer with just 2% interest rate and better repayment plans and schedule if you must contact any firm with reference to securing a loan without collateral then contact Mr ELLIOT OLIVE today for your loan

    They offer all kind of categories of loan they

    Short term loan (5_10years)
    Long term loan (20_40)
    Media term loan(10_20)
    They offer loan like
    Home loan............., Business loan........ Debt loan .......
    Student loan..........,Business start up loan
    Business loan....... , Company loan.............. etc
    Email..........( elliotoliveloanfirm@yahoo.com OR elliotoliveloanfirm@gmail.com OR elliotoliveloanfirm@hotmail.com )
    When it comes to financial crisis and loan then Mr ELLIOT OLIVE loan financial is the place to go please just tell him I Martha Loiussa direct you Good Luck.... HS EMAIL IS : elliotoliveloanfirm@yahoo.com OR elliotoliveloanfirm@gmail.com OR elliotoliveloanfirm@hotmail.com ..

    VastaaPoista
  72. Read Up My Story Today as my story is a very special and unique one as is not like the numerous advert you always see online and also I want to be 100% sincere and truthful to you that there can never be any other online spell caster that can help you bring back your EX BACK to you other than DR OSCAR DILAN as he alone is 100% effective,dynamic and very reliable as 99.9% of other spell casters are not for real and can never help you solve your problems at all instead they will complicate your present condition OK SO BE WISE AND ALSO BE WARNED AND CONTACT DR OSCAR DILAN TODAY... MY OWN LIFE STORY / EXPERIENCES IS BELOW:


    My Name is Mark Kelvin, From USA. I wish to share my testimonies with the general public about what this man called Dr OSCAR DILAN has just done for me , this man has just brought back my lost Ex WIFE to me with his great spell, I was married to this woman called Sharon we were together for a long time and we loved our self’s but when I was unable to make her pregnant for me and also give her al she needs she left me and told me she can’t continue anymore then I was now looking for ways to get her back until a friend of mine told me about this man and gave his contact email: oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS TO CONTACT HIM as you won't believe this when I contacted this man on my problems he prepared this spell cast and bring my lost WIFE back, and after a month she became pregnant for me because he gave me some herbs to take also and when she went for a test and the result stated that she was pregnant am happy today am a FATHER of a baby girl, thank you once again the great DR OSCAR DILAN for what you have done for me, if you are out there passing through any of this problems listed below:

    (1) If you want your ex back.
    (2) if you always have bad dreams.
    (3) You want to be promoted in your office.
    (4) You want women/men to run after you.
    (5) If you want a child/PREGNANCY SPELL.
    (6) You want to be rich.
    (7) You want to tie your husband/wife to be
    yours forever.
    (8) If you need financial assistance.
    (9) How you been scammed and you want to recover you lost money.
    (10)Stop Divorce
    (11) CURE TO ALL KIND OF SICKNESS/DISEASES HERE
    (12) Winning of lottery
    (13) Cure To Hiv/Aids
    (14) LOTTERY/LOTTO SPELL WINNING
    (15) CURE TO HERPES AND ANY OTHER SEXUALLY TRANSMITTED DISEASES AT ALL...
    (16) HAVE YOU BEEN SCAMMED BEFORE AND NEEDS TO RECOVER ALL THE DOLLARS/MONEY YOU LOST TO THESE FRAUDSTER ???.. CONTACT OSCAR DILAN AS HE HELPED MY FRIEND CALLED LEONARD CAPTAIN FROM USA TO RECOVER BACK THE SUM OF $300,000.00 DOLLARS HE LOST TO SCAMMERS ONLINE

    Email: oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS TO CONTACT HIM ...... YOU CAN ALSO CALL / ADD HIM UP ON WHATSAPP USING THIS MOBILE NUMBER:+2348077526136

    VastaaPoista
  73. Hello everyone, Do you need hacking services? TESTED AND TRUSTED WITHIN 1 HOUR .. please contact: oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com
    Be warned, most of these hackers called here are imposters, I know how real hackers work, they never advertise in such a gullible way and they are always discreet. I was tricked so many times out of desperation trying to find urgent help to change my grades from school, finally my friend introduced me to a group of trusted hackers who work with discretion and delivery promptly, they do all sorts of hacking that vary;
    - Sales of ATM cards in white.
    - Changes in university or school
    - Confidence in bank accounts and transfer of funds
    - Delete criminal records hack
    - Facebook hack, Twitters hack
    - email accounts hack, gmail, yahoomail, hotmail etc.
    - Skype hack
    - Databases pirate
    - Word Press Blogs hack
    - Individual Computers
    - Remote control devices
    - Verified accounts of the Paypal hack
    - Android and iPhone Hack etc.
    But they helped me;
    - Changed my school grades
    - Hacked my girlfriend boyfriend
    - Most of it, they helped me with the money transfer Western Union and I accompanied and confirmed the money. I've made them my permanent hackers and you too can enjoy their services.
    You can contact them at: oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com for any hacking service and also strive to spread the good news about how they have helped you to merit publicity.

    VastaaPoista
  74. Janny Maxwell Says

    Am giving this testimony because am happy and only GOD in heaven will help me to bless and protect this great spell caster called Dr OSCAR DILAN as he is a GODSENT into my life to change the situation of my life and restore JOY, HAPPINESS AND LAUGHTER into my life again as he alone is who I can say contact because he was the only one that could help me get my ex back to me and made him love and cherish me like never before....

    My name is Janny Maxwell from Michigan I never believed in love spells or magic until I met this spell caster once. when I went to Africa last year on a business summit. I ment a man called DR OSCAR DILAN. He is powerful he could help you cast a spells to bring back your love’s gone, misbehaving lover looking for some one to love you, bring back lost money and magic money spell or spell for a good job.i’m now happy & a living testimony because the man I had wanted to marry left me 3 weeks before our wedding and my life was upside down because our relationship has been on for 2 years… I really loved him, but his mother was against me and he had no good paying job. so when I met this spell caster, I told him what happened and explained the situation of things to him and at first I was undecided,skeptical and doubtful, but I just gave it a try and in less than 2 days when I returned to MICHIGAN, my boyfriend (is now my husband ) he called me by himself and came to me apologize for everything and we had been settled with his mom and family and he got a new job interview so we should get married..I didn’t believe it because the spell caster only asked for my name and my boyfriends name and all I wanted him to do… well we are happily married now and we are expecting our little kid,and my husband also got a new job and our lives became much better. in case anyone needs the spell caster for some help, email address: oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS TO CONTACT HIM and he will help out...

    GREAT OSCAR DILAN I thank you very much thank you in 1000000 times.. if not you I would have been losted and wasted thank you. Email Him Through his email address..oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com

    Please make sure you contact him for any financial difficulties okay or any kind of problem you are facing in life as this man is GODSENT into this world to help everyone solve their problems today in life..

    What a powerful man such as DR OSCAR DILAN.. he is so much powerful..\\ email him for any difficulties.. oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS TO CONTACT HIM................... YOU CAN ALSO CALL / ADD HIM UP ON WHATSAPP USING THIS MOBILE NUMBER:+2348077526136

    VastaaPoista
  75. ARE YOU SICK? HAS THE MEDICAL DOCTORS TOLD YOU THERE IS NO CURE? WHAT IS THAT DISEASE THAT YOU ARE BATTING WITH FOR YEARS THAT HAS REFUSE TO GO? DR OSCAR DILAN HERBAL REMEDY HAS THE SOLUTION TO ALL YOUR PROBLEM,HERE ARE SOME OF THE DISEASE I HAVE CURED AND I CAN BOLDLY SAY THERES NO SICKNESS WITHOUT CURE:

    herpes virus
    cancer of all kind
    als
    Hepatitis A,B,C
    Diabetes
    infertility problem
    low sperm count
    skin infection
    toilet infection
    chest pain
    malaria of any kind
    weakness of the body
    miscarriage
    CHRONIC DISEASE
    Coronary Artery Disease (Ischemic Heart Disease)
    Alopecia
    Bipolar disorder
    Bedwetting
    Carpal tunnel syndrome
    Celiac disease
    Ear Infections
    Endometriosis
    Epilepsy
    Chlamydia
    Syphilis
    Gonorrhea
    Abdomen Pain After Child Birth
    Abdominal Colic (Infants)
    Abdominal Discomfort
    Abdominal Pain and Cramps
    Vomiting
    Vomiting in Pregnancy
    Warts
    Weak Eyes
    Weakness
    Weeds
    Weight Loss
    Weight Reduction
    Welders Flash
    Wisdom Teeth
    Wisdom Tooth
    Wisdom Tooth Removal
    Worms (Children)
    Wounds
    Wrinkles
    Yeast Infections
    Yellow Teeth and many more, what is that sickness contact me today, my herbal cure are very affordable and very effective in action, all my herbs are registered, i also want to thank the various channels and my viewer out there,thanks for your calls and support, if you need my help you can contact me directly oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS .. You can also call me or add him on what-app : +2348077526136 contact me today and live a healthy life after.

    VastaaPoista
  76. Do you know that there is a great Herbal doctor who can cure any disease? Like Cancer, HIV, HPV, syphilis, diabetes, herpes, anthrax, madness, low sperm count, pregnancy And also bring back your Lover E.t.c. Well my main reason why i am writing this right now is to inform the whole world about the great deeds, DR. OSCAR DILAN did for me. My name is Rose Udinonleo, I was diagnosed of HIV in the year 2018 ever since then I was taking my medications, until I met the great spell caster, though I never believed in spell. I saw many testimonies on how he cured deadly diseases. I contacted him through his Email: oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS... I Emailed him, he asked me to send him my information, which I did. He told me that his going to require some items in which he will use in casting a curing spell on me. I don’t know where to find the items he required. He told me that the only alternative is for me to send him the money and he only demanded for just $390 dollars to get the materials and he helped me to get the itames for the herbal treatment. I promised myself to do anything to get cured. I sent him the money. He bought the items and casted a curing spell on me and also sent me a herbal portion, I used it as He instructed. 7 days later he asked me to go for check up, when I did the check up I was tested HIV Negative. I am so happy, I can not stop thanking Him, if you passing through hardship and you need a way out, kindly contact him via his email on:: oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS.................YOU CAN ALSO ADD HIM UP ON WHATSAPP USING THIS MOBILE NUMBER:+2348077526136

    VastaaPoista
  77. HOW I GET FREE FROM HERPES AFTER 8 DAYS

    My name is Paulson Hooker,i am from USA.I want to share my testimony on how i get cure of my HERPES GENITAL with the help of Doctor OSCAR DILAN, I have being suffering for this disease for a very long time now and I have try several means to get rid of it, but there was no solution to it because my doctor told me at the hospital that herpes has no cure.I have being scam by several people on internet who claim that they have herpes cure.but I never gave up, until I saw a post,posted by JACK WILSON. when I saw her testimony I was happy because she make a statement that the herbal doctor medicine is for free. after reading the testimony,so I collect the herbal doctor email and mail him about my herpes that I need cure and 4 hours later he replied my mail, and told me to send him my details about my self and after that he told me that his herbal medicine is free and that the only thing that I need to do, is to provide money that he will use in getting the herbal medicine preparation done and I told him that he should give me 2/3 days to get the money amd we keep on sending mail to each other and using phone calls to communicate and three days later I got the money that he request for in getting the items and I send it to him he email me that he has purchase the items that he is about to prepare the herbal medicine and after the preparation he send the herbal medicine to me via fedex and he also give me the guide line on how to use the herbal medicine and after using it for 8 days as he told me, then I went for medical checkup at the hospital and I was so surprise that the doctor congratulate me that am now herpes negative and I was so happy because at last am free from herpes and also I want to thank WILSON for using doctor OSCAR DILAN to cure my herpes and another testimony is that two of my friend who also have herpes that contacted doctor OSCAR DILAN for their own cure have also been cured from herpes and now they are also herpes NEGATIVE like me and if you have herpes or any other disease and you want to get rid of it, DR OSCAR DILAN is the best DR to cure it. If you want to be sharing the same testimony that am sharing with other who has being cure by him kindly contact doctor OSCAR DILAN via this email: oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS... .... DR OSCAR GOT ALL CURE AND REMEDY TO ALL KIND OF SICKNESS YOU MIGHT HAVE BEEN SUFFER FROM AND ALSO SPECIALISES IN THE FOLLOWING:

    (1) If you want your ex-back.
    (2) If you always have bad dreams.
    (3) You want to be promoted in your office.
    (4) You want women/men to run after you.
    (5) If you want a child.
    (6) You want to be rich.
    (7) You want to tie your husband/wife to be yours forever.
    (8) If you need financial assistance.
    (9) Herbal care
    (10) if you are unable to satisfy your wife sex desire due to low err action.
    (11) If your menstruation refuse to come out the day it suppose or over flows.
    (12) If your work refuse to pay you, people owing you.
    (13) Solve a land issue and get it back.
    (14) Did your family Denny you of your right?
    (15) Do you have a low sperm count?
    (16) Are you contesting for any political position in your country?
    (17) Case solves E.T.C

    You are free to contact him at ( oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS... ) ..... CONTACT HIM NOW FOR ALL ANSWERS TO ANY KIND OF PROBLEMS: oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS......YOU CAN ALSO ADD HIM UP ON WHATSAPP USING THIS MOBILE NUMBER:+2348077526136

    VastaaPoista
  78. GREAT ILLUMINATI TEMPLE Of MONEY AND POWER,
    JOIN THE ILLUMINATI : oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS TO CONTACT HIM OR YOU CAN ALSO CALL / ADD HIM UP ON WHATSAPP USING THIS MOBILE NUMBER:+2348077526136

    Are you a business man or woman, political, musician, student,
    the you want to be rich, famous, powerful in life, join the Illuminati brotherhood cult today and get instant rich sum of. 1million dollars
    in a week, and a free home. any where you choose to live in this world and also get 10,000,000 U.S dollars monthly as a salary...


    A Cash Reward of USD $1,000,000.00 USD
    A New Sleek Dream CAR valued at USD $300,000 USD
    A Dream House bought in the country of your own choice
    One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
    One year Golf Membership package
    A V.I.P treatment in all Airports in the World
    A total Lifestyle change
    Access to Bohemian Grove
    Monthly payment of $1,000,000 USD into your bank account every month as a member
    One Month booked Appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World.

    If you are interested e-mail info to: oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS TO CONTACT HIM OR YOU CAN ALSO CALL / ADD HIM UP ON WHATSAPP USING THIS MOBILE NUMBER: +2348077526136 for immediately initiation.New members registration is now open online...YOU CAN ALSO CALL / ADD HIM UP ON WHATSAPP USING THIS MOBILE NUMBER:+2348077526136

    VastaaPoista
  79. HOW I GOT MY LOAN FROM THIS GREAT COMPANY CALLED ELLIOT OLIVE LOAN COMPANY

    Hello to All across the globe, I am Martha Loiussa, currently living in NEW YORK now, USA. I am a widow at the moment with 2 kids and I was stuck in a financial situation in April 2018 and I needed to refinance and pay my bills. I tried seeking loans from various loan firms both private and corporate but never with success, and most banks declined my credit ,do not fall prey to those hoodlums out there that call them self money lender they are all scam , all they want is your money and you well not hear from them again they have done it to me twice before I meet Mr ELLIOT OLIVE the most interesting part of it is that my loan was transfer to me within 74hours so I will advice you to contact Mr ELLIOT OLIVE if you are interested in getting loan and you are sure you can pay him back on time you can contact him via email……… ( elliotoliveloanfirm@yahoo.com OR elliotoliveloanfirm@gmail.com OR elliotoliveloanfirm@hotmail.com ) No credit check, no co signer with just 2% interest rate and better repayment plans and schedule if you must contact any firm with reference to securing a loan without collateral then contact Mr ELLIOT OLIVE today for your loan

    They offer all kind of categories of loan they

    Short term loan (5_10years)
    Long term loan (20_40)
    Media term loan(10_20)
    They offer loan like
    Home loan............., Business loan........ Debt loan .......
    Student loan..........,Business start up loan
    Business loan....... , Company loan.............. etc
    Email..........( elliotoliveloanfirm@yahoo.com OR elliotoliveloanfirm@gmail.com OR elliotoliveloanfirm@hotmail.com )
    When it comes to financial crisis and loan then Mr ELLIOT OLIVE loan financial is the place to go please just tell him I Martha Loiussa direct you Good Luck.... HS EMAIL IS : elliotoliveloanfirm@yahoo.com OR elliotoliveloanfirm@gmail.com OR elliotoliveloanfirm@hotmail.com ..

    VastaaPoista
  80. Janny Maxwell Says

    Am giving this testimony because am happy and only GOD in heaven will help me to bless and protect this great spell caster called Dr OSCAR DILAN as he is a GODSENT into my life to change the situation of my life and restore JOY, HAPPINESS AND LAUGHTER into my life again as he alone is who I can say contact because he was the only one that could help me get my ex back to me and made him love and cherish me like never before....

    My name is Janny Maxwell from Michigan I never believed in love spells or magic until I met this spell caster once. when I went to Africa last year on a business summit. I ment a man called DR OSCAR DILAN. He is powerful he could help you cast a spells to bring back your love’s gone, misbehaving lover looking for some one to love you, bring back lost money and magic money spell or spell for a good job.i’m now happy & a living testimony because the man I had wanted to marry left me 3 weeks before our wedding and my life was upside down because our relationship has been on for 2 years… I really loved him, but his mother was against me and he had no good paying job. so when I met this spell caster, I told him what happened and explained the situation of things to him and at first I was undecided,skeptical and doubtful, but I just gave it a try and in less than 2 days when I returned to MICHIGAN, my boyfriend (is now my husband ) he called me by himself and came to me apologize for everything and we had been settled with his mom and family and he got a new job interview so we should get married..I didn’t believe it because the spell caster only asked for my name and my boyfriends name and all I wanted him to do… well we are happily married now and we are expecting our little kid,and my husband also got a new job and our lives became much better. in case anyone needs the spell caster for some help, email address: oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS TO CONTACT HIM and he will help out...

    GREAT OSCAR DILAN I thank you very much thank you in 1000000 times.. if not you I would have been losted and wasted thank you. Email Him Through his email address..oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com

    Please make sure you contact him for any financial difficulties okay or any kind of problem you are facing in life as this man is GODSENT into this world to help everyone solve their problems today in life..

    What a powerful man such as DR OSCAR DILAN.. he is so much powerful..\\ email him for any difficulties.. oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS TO CONTACT HIM................... YOU CAN ALSO CALL / ADD HIM UP ON WHATSAPP USING THIS MOBILE NUMBER:+2348077526136

    VastaaPoista
  81. GET YOUR BLANK ATM CARD
    Get $5,500 USD every day, for six months!
    See how it works
    Do you know you can hack into any ATM machine with a hacked ATM card??
    make up your mind before applying, straight deal...
    Order for a blank ATM card now and get millions within a week!: contact us via email address: oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com OR YOU WHATSAPP ME HERE ALSO USING THIS MOBILE NUMBER: +2348077526136

    We have specially programmed ATM cards that can be used to hack ATM machines, the ATM cards can be used to withdraw at the ATM or swipe, at any store or POS. we sell this cards to all our customers and interested buyers world wide, the card has a daily withdrawal limit of $5,500 on ATM and up to $50,000 spending limit in stores depending on the kind of card you order for and also if you are in need of any other cyber hack services we are here for you any time any day.

    Here is our price list for the ATM CARDS:

    Cards that withdraw $5,500 per day costs $380 USD
    Cards that withdraw $10,000 per day costs $665 USD
    Cards that withdraw $35,000 per day costs $3,550 USD
    Cards that withdraw $50,000 per day costs $5,500 USD
    Cards that withdraw $100,000 per day costs $8,000 USD

    Make up your mind before applying, straight deal!!!
    The price include shipping fees and charges, order now: contact us via email address:oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com OR YOU WHATSAPP ME HERE ALSO USING THIS MOBILE NUMBER: +2348077526136

    VastaaPoista
  82. Tracey Wilson Says

    Am giving this testimony because am happy and I want you all to be 100% careful on who you contact online so you will never and never be scammed at all as I have held an experiences with some useless and jobless spell caster who ripped me off the total sum of $39,000.00 dollars and another one also scammed me out of the sum of just $10,000.00 while the last one I meet collected the sum of $12,000.00 dollars from me and all these happened to me because I was so desperate in getting my lover back to me and one faithful and wonderful after noon as I was surfing the net I came accross a testimony on how one Tracey Jackson got her EX back to her with the help of DR OSCAR DILAN and I decided to give him a TRIAL because of all the testimony I read online about this man and at the end of it all it ended well as my ex came back to me at once and he has done all I asked of him to do for me and it did not only end up there this spell caster as did PREGNANCY SPELL for me and today am pregnant... His email address is : oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS...... YOU CAN ALSO ADD HIM UP ON WHATSAPP USING THIS MOBILE NUMBER:+2348077526136

    VastaaPoista
  83. Hei kaikki, nimeni on Sofia Soininen, Espoosta. Olen täällä todistaakseni, kuinka sain lainaani rouva Anna Figolta sen jälkeen, kun hain useita kertoja eri lainanantajilta, jotka lupasivat auttaa, mutta eivät koskaan antaneet minulle lainaa. Kunnes ystäväni esitteli minut rouva Anna Figolle, hän lupasi auttaa minua ja todellakin teki niin kuin lupasi ilman minkäänlaista viivytystä. En ole koskaan uskonut, että luotettavia lainanantajia on edelleen, kunnes tapasin rouva Anna Figon, joka todellakin auttoi lainalla ja muutti uskoni. En tiedä, tarvitsetko jollain tavalla aitoa ja kiireellistä lainaa, ota rohkeasti yhteyttä Anna Figoon hänen sähköpostitse: annaloanfinance@gmail.com nopeaa chat-puhelua varten tai whatsapp / +35677926593.

    Kiitos .

    sofia

    VastaaPoista
  84. Hei kaikki!
    Olen Sara, asun tällä hetkellä Tampereella. Olen tällä hetkellä leski kahden lapsen kanssa ja olin maaliskuussa taloudellisessa tilanteessa ja minun piti rahoittaa uudelleen ja maksaa laskuni. Yritin hakea lainoja useilta sekä yksityisiltä että yrityslainayrityksiltä, ​​mutta en koskaan onnistuneesti, ja useimmat pankit hylkäsivät luottoani. Mutta kuten jumala haluaisi, jumalan ihminen esitteli minua osuuskuntien johtamiin yksityisten lainojen lainanantajaan, joka antoi minulle 80 000 euron lainan ja olen tänään yrityksen omistaja ja lapseni menestyvät tällä hetkellä hyvin, jos sinun on otettava yhteyttä mihin tahansa yritykseen lainan vakuuttamiseksi ilman vakuuksia, luottotarkistusta, ilman allekirjoittajaa, jolla on vain 2% korko ja parempia takaisinmaksusuunnitelmia ja aikataulua, ota yhteyttä Dante Paolaan sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com Hän ei tiedä, että teen tämän, mutta olen nyt niin onnellinen ja päätin antaa ihmisille tietää enemmän hänestä ja haluan myös, että Jumala siunatkoon häntä enemmän. Voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com, jos haluat pikaviestin tai whatsapp / +35677926593

    Kiitos
    Sara

    VastaaPoista
  85. Hei,
    Olen tällä hetkellä Suomessa asuva Matti Pentti, olen perheen mies, jolla on 2 lasta ja olin varastossa taloudellisessa velkatilanteessa tämän Corona-viruspandemian aikana, ja minun piti rahoittaa uudelleen ja maksaa takaisin velat. Yritin hakea lainoja useilta sekä yksityisiltä että yrityslainayrityksiltä, ​​mutta en koskaan onnistuneesti, ja suurin osa pankeista kielsi luottoani. Mutta kuten jumala haluaisi, minulle esiteltiin jumalanaista yksityisen lainanantaja, joka antoi minulle 50 000 euron lainan ja olen tänään yrityksen omistaja ja perheeni menestyvä tällä hetkellä, jos sinun on otettava yhteyttä johonkin yritykseen viittaus lainan vakuuttamiseen ilman vakuuksia, ilman luottotarkistusta, ei allekirjoittajaa vain 2%: n korolla ja paremmilla takaisinmaksusuunnitelmilla ja aikataululla, ota yhteyttä rouva Bianca Alessandroon biancaloanfinance@hotmail.com, hän ei tiedä, että teen tämän, mutta olen Niin onnellinen nyt ja päätin antaa ihmisille tietää enemmän hänestä ja haluan myös, että Jumala siunaa häntä enemmän. Voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: biancaloanfinance@hotmail.com tai hänen Whatsapp-chattiin: +14096552748

    Kiitos.

    Matti

    VastaaPoista
  86. Hei,
    Olen tällä hetkellä Suomessa asuva Matti Pentti, olen perheen mies, jolla on 2 lasta ja olin varastossa taloudellisessa velkatilanteessa tämän Corona-viruspandemian aikana, ja minun piti rahoittaa uudelleen ja maksaa takaisin velat. Yritin hakea lainoja useilta sekä yksityisiltä että yrityslainayrityksiltä, ​​mutta en koskaan onnistuneesti, ja suurin osa pankeista kielsi luottoani. Mutta kuten jumala haluaisi, minulle esiteltiin jumalanaista yksityisen lainanantaja, joka antoi minulle 50 000 euron lainan ja olen tänään yrityksen omistaja ja perheeni menestyvä tällä hetkellä, jos sinun on otettava yhteyttä johonkin yritykseen viittaus lainan vakuuttamiseen ilman vakuuksia, ilman luottotarkistusta, ei allekirjoittajaa vain 2%: n korolla ja paremmilla takaisinmaksusuunnitelmilla ja aikataululla, ota yhteyttä rouva Bianca Alessandroon biancaloanfinance@hotmail.com, hän ei tiedä, että teen tämän, mutta olen Niin onnellinen nyt ja päätin antaa ihmisille tietää enemmän hänestä ja haluan myös, että Jumala siunaa häntä enemmän. Voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: biancaloanfinance@hotmail.com tai hänen Whatsapp-chattiin: +14096552748

    Kiitos.

    Matti

    VastaaPoista
  87. Hei,
    Olen tällä hetkellä Suomessa asuva Matti Pentti, olen perheen mies, jolla on 2 lasta ja olin varastossa taloudellisessa velkatilanteessa tämän Corona-viruspandemian aikana, ja minun piti rahoittaa uudelleen ja maksaa takaisin velat. Yritin hakea lainoja useilta sekä yksityisiltä että yrityslainayrityksiltä, ​​mutta en koskaan onnistuneesti, ja suurin osa pankeista kielsi luottoani. Mutta kuten jumala haluaisi, minulle esiteltiin jumalanaista yksityisen lainanantaja, joka antoi minulle 50 000 euron lainan ja olen tänään yrityksen omistaja ja perheeni menestyvä tällä hetkellä, jos sinun on otettava yhteyttä johonkin yritykseen viittaus lainan vakuuttamiseen ilman vakuuksia, ilman luottotarkistusta, ei allekirjoittajaa vain 2%: n korolla ja paremmilla takaisinmaksusuunnitelmilla ja aikataululla, ota yhteyttä rouva Bianca Alessandroon biancaloanfinance@hotmail.com, hän ei tiedä, että teen tämän, mutta olen Niin onnellinen nyt ja päätin antaa ihmisille tietää enemmän hänestä ja haluan myös, että Jumala siunaa häntä enemmän. Voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: biancaloanfinance@hotmail.com tai hänen Whatsapp-chattiin: +14096552748

    Kiitos.

    Matti

    VastaaPoista
  88. Hei, hae sinulle nopeaa ja kätevää lainaa maailmanlaajuisesti. CORONA VIRUS: n (COVID-19) nopean leviämisen vuoksi maailmassa kansainväliset rahoituslaitokset (IFI), joihin kuuluu Maailmanpankki, Kansainvälinen valuuttarahasto, sekä International Finance Corporation ja Euroopan unionin finanssilautakunta ovat hyväksyneet joitain rekisteröityjä yksityiset lainanantajat tarjoavat ei-vakuudellista lainaa välitöntä lainatoimitusta verkossa tapatakseen yksilöitä, joita tarvitaan tällä kaudella COVID19-epidermissä. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja. sähköposti: kateloansss@hotmail.com tai WhatsApp: +79274265428 tai WhatsApp: +2348075180625

    VastaaPoista
  89. Hei kaikille, tämä on todistus siitä, kuinka sain lainaani, niin monet yritykset, jotka ovat väittäneet olevansa todellisia lainanantajia, ovat huijalleet minua, mutta kaikki ponnisteluni olivat turhaa, olen menettänyt yli 1800 euroa väärentäjille, jotka vaativat olla mitä he eivät ole. Ennen kuin ystäväni esitteli minulle oikean lainanantajan, johon otin yhteyttä ja sain lainan onnistuneesti heiltä vain 48 tunnin sisällä, kehotan kaikkia, jotka etsivät lainaa, ottamaan heihin yhteyttä ilman pelkoa sähköpostitse: mobilfunding1999@gmail.com tai WhatsApp: +12342411827 ja hanki laina Asap.

    VastaaPoista
  90. Olen Leena Vantaalta, ja haluan vain sanoa erittäin kiitollisen Rossella Osuuskunnalle vilpittömyydestä, avoimuudesta, avoimuudesta, totuudenmukaisuudesta, rakkaudesta ja tuesta lainarahoituksen saamisen aikana ja sen jälkeen. Olen käynyt läpi paljon huijareiden käsissä, eikä aika salli minun sanoa kaikkea, mitä kävin läpi viimeisen vuoden 2020 vieraana tai sain lainavaroja saadakseni kodin täällä Suomessa, mutta Jumala vastasi rukouksiini rouva Rossella Riccardon tuki ja rakkaus, joka syleili minua ja ymmärsi kanssani huolimatta alkuperäisestä epäilyksestäni ja epäoikeudenmukaisuudestani sekä hänen hyvällä sydämellään ja rakkaudellaan, olen nyt kodin omistaja hänen 2 prosentin korkolainarahastojensa kautta ja olen vannonut lupauksen levittää tätä uutisia ja kerro myös maailmalle, että siellä on edelleen aitoja ja vähän hyviä online-lainayrityksiä, jotka voivat auttaa ja elvyttää kuivan luun kuten olin aiemmin. Älä kuuntele ja lue tätä todistusta, koska tämä on todellinen elämää muuttava kokemus, ja kenenkään, joka tarvitsee tällaista kääntymistä, ei pitäisi epäröidä tai epäillä sitä, koska olen todistanut ja vannon taivaalliselle Jumalalle, että tämä tarina on todellinen ja myös tarina kokemuksestani heidän kanssaan. Tarkista heidät heidän sähköpostiosoitteestaan, jos tarvitset rahoitusta! sähköposti: rossellacooperative@hotmail.com, tai voit ottaa häneen yhteyttä sähköpostitse: rossellacooperative@hotmail.com, jos haluat saada pikaviestipuhelun tai whatsapp / +35677926593

    Kiitos
    Leena

    VastaaPoista
  91. VÄLITTÖMÄN HENKILÖSTÖ / LIIKETOIMINTA / KOTI / SIJOITUSLAINATARJOUS ILMAN KUSTANNUKSIA / STRESSIA OTA YHTEYTTÄ TÄNÄÄN Whatsapp +19292227023 Sähköposti drbenjaminfinance@gmail.com

    Olemme finanssikonsultteja, jotka tarjoavat luotettavia lainoja yksityishenkilöille ja rahoitusta liike-, koti- ja projektien käynnistämiseen. Oletko kyllästynyt hakemaan lainoja vai oletko taloudellisessa sekaannuksessa. Onko sinulla alhaiset luottopisteet ja sinun on vaikea saada lainoja pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta? sitten älä enää huolehdi, sillä olemme ratkaisu taloudelliseen epäonniisi. Tarjoamme kaiken tyyppisiä lainoja, jotka vaihtelevat $ 5,000.00: sta $ 533,000,000.00USD: hen alhaisella 2%: n korolla ja lainan kestolla 1-35 vuotta. Menetätkö unta öisin huolestuttaessasi, kuinka saada Legit-lainanantaja? Ota meihin yhteyttä Whatsappin kautta +19292227023 Sähköposti drbenjaminfinance@gmail.com

    Jaa tämä auttaaksesi sielua juuri nyt, kiitos

    VastaaPoista
  92. Tarjoamme seuraavia lainoja ihmisille, jotka tarvitsevat taloudellista avustajaa MAAILMASSA, matalalla 3%: n korolla. Toimistomme sijaitsevat Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Kanadassa, ja annamme lainaa yksityishenkilöille ja yrityksille kaikkialla maailmassa ensiluokkaisella lainausmerkinnällä.

    * Bitcoin-lainat.
    * Sijoittajien lainat.
    * Velan vakauttaminen.
    * Asuntolainat.
    * Yrityslainat.
    * Henkilökohtaiset lainat.
    * Kansainväliset lainat.
    * Matkalainat.
    * Viisumilainat.

    Jos olet kiinnostunut lainapalveluistamme, ota meihin yhteyttä alla olevilla tiedoilla.

    Sähköposti: protonloan2020@hotmail.com
    Mobiili / mikä-sovellus KANADA: +1 (204) 410-2623
    Mobile / Whats-app UK: +44 (752) 064-7201
    Google Hangout: protonloan2020@gmail.com

    VastaaPoista
  93. Tämän tarkoituksena on ilmoittaa suurelle yleisölle, että annamme tällä hetkellä lainaa taloudellista apua tarvitseville ihmisille alhaisella 3 prosentin korolla. Jos olet kiinnostunut hakemaan lainaa, ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja:

    Sähköposti: protonloan2020@hotmail.com
    Matkapuhelin / Whatsapp KANADA: +1 (204) 410-2623
    Mobile / Whatsapp UK: +44 (752) 064-7201
    Google Hangout: protonloan2020@gmail.com

    VastaaPoista
  94. Haluan varauksetta suositella työskentelemään Frank Lainapalveluiden kanssa, jos olet asuntolainan markkinoilla. Olen puhunut monille välittäjille ostaessani asuntolainaa verkossa. Ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen voisin kertoa, että hän on sellainen henkilö, johon voisin luottaa auttaakseni tekemään parhaan päätöksen minulle ja perheelleni. lainan nostaminen 1–30 vuoden sisällä, vakuudella tai ilman, mutta ei luottotarkistusta, ja heidän palvelunsa ovat nopeita, luotettavia ja luotettavia, koska olen testannut ja luottanut niihin toisin kuin muut yritykset. Niiden palveluihin kuuluvat jälleenrahoituslainat, kuorma-autolainat, koulutuslainat, opintolainat, henkilökohtaiset lainat, autolainat, lainojen vakauttamislainat, yrityslainat, vakuudelliset ja vakuudettomat lainat, asuntolainat, asuntolainat ja ne tarjoavat lainoja erittäin edullisella 2 prosentin korolla. kiinnostuneista henkilöistä tulee ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: k.frankloans@gmail.com. Luotto on avoin kaikille kansalaisuudesta riippumatta.

    Sähköposti: k.frankloans@gmail.com

    VastaaPoista
  95. Tervetuloa NORTION LOAN CONSULTANT -yritykseen,

    Nortion-lainakonsultti on täällä varmistaaksesi, että saat yrityksellesi parhaan lainan tai maksat laskuja. Vastaa vain muutamaan yksinkertaiseen kysymykseen ja täytä ehdot.
    Ota heti yhteyttä saadaksesi ilmaisen lainan, jonka korko on 2,5% kaikista lainoista alle 24 tunnissa, se on helppoa, nopeaa ja turvattua.

    Yhteystiedot

    Sähköposti: nortionloanconsultant@gmail.com

    Puhelinnumero: +14092102 4274 (VAIN TEKSTI)

    Whatsapp: +14092102 4274 (VAIN TEKSTI)

    Facebook: Nortion-laina

    Instagram: Nortion-lainakonsultti

    Twitter: @nortionloanconsultant

    Laina parhaalla mahdollisella tavalla

    VastaaPoista
  96. Hei hyvät naiset ja herrat, tarvitsetko taloudellista apua? Olen Susan Benson. Olen lainanantaja ja myös finanssikonsultti.

    Tarvitsetko yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa tai lainaa projektisi loppuun saattamiseksi? Jos vastauksesi on kyllä, suosittelen, että otat yhteyttä yritykseeni. Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluja, mukaan lukien pitkä- ja lyhytaikaiset lainat. Jos haluat lisätietoja, kirjoita meille sähköpostitse: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) tai Lähetä minulle sähköpostia WhatsApp-palveluun: +447903159998 ja saa vastauksen hetkessä.

    Olemme kattava rahoituspalveluyritys ja olemme sitoutuneet auttamaan sinua täyttämään kaikki toiveesi. Olemme erikoistuneet tarjoamaan jäsenneltyjä rahoitusratkaisuja yksityisille ja yrityksille tehokkaimmalla ja nopeimmalla tavalla.

    Tässä on joitain syitä, miksi sinun pitäisi ottaa meihin yhteyttä lainan saamiseksi;
    * Mukavuus - Voit hakea lainaa missä ja milloin tahansa.
    * Joustava summa - Voit päättää, kuinka paljon haluat lainata.
    * Nopea suora rahoitus - saat lainasi 24 tunnin kuluessa hyväksynnästä.
    * Joustava korko - kohtuullinen korko 3%.
    * Korkea hyväksyntä
    * Joustava takaisinmaksu - saat mahdollisuuden valita takaisinmaksupäivä joko viikoittain, kuukausittain tai vuosittain 1-30 vuoden ajan.
    * Yksinkertainen online-sovellus.
    * Henkilökohtainen ohjaus ja asiantuntemus.
    * Ei piilotettuja maksuja

    Älä menetä mahdollisuutta varojen puutteen vuoksi. Ota nyt yhteyttä yritykseeni, voimme auttaa sinua lainalla, koska olemme auttaneet lukuisia henkilöitä ja organisaatioita, jotka ovat kohdanneet taloudellisia vaikeuksia ympäri maailmaa

    Jos haluat lisätietoja lainatarjouksestamme, lähetä meille lainapyyntösi tähän sähköpostiosoitteeseen sunshinefinancialgroupinc@gmail.com tai WhatsApp-palveluun numeroon +447903159998

    Välittäjät / konsultit / välittäjät ovat tervetulleita tuomaan asiakkaansa ja ovat täysin suojattuja. Työskentelemme luottamuksellisesti yhdessä kaikkien osapuolten hyödyksi.

    VastaaPoista
  97. TARJOAMME ALEMMAT LAINAPALVELUT:.

    * Sijoittajien lainat ..........
    * Velan vakauttaminen ...........
    * Asuntolainat .......
    * Yrityslainat ........
    * Henkilökohtaiset lainat ...............
    * Kansainväliset lainat ...
    * Matkalainat .........
    * Viisumilainat .........

    Tarjoamme lainoja henkilöille, jotka tarvitsevat taloudellista avustajaa matalalla 3 prosentin korolla. Saadaksesi lainaa tältä yritykseltä, voit kertoa tarvitsemasi lainan tarkan määrän ja ajan, jolloin voit maksaa lainasi takaisin. Joten, jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä alla olevilla yksityiskohdilla.
    Sähköposti: protonloan2020@hotmail.com
    Matkapuhelin / Whatsapp: +1 (204) 410-2623

    VastaaPoista
  98. Do you need personal loan?
    Loan for your home improvements,
    Mortgage loan,
    Debt consolidation loan,
    Commercial loan,
    Education loan,
    Car loan,
    Loan for assets.
    financialserviceoffer876@gmail.com WhatsApp +918929509036

    VastaaPoista
  99. Hei kaverit, haluaisin lausua suuren kiitoksen LAPO MICRO FINANCELLE, joka antoi minulle lainaa sairaan lapseni hoitoon. Olen niin iloinen voidessani tavata LAPOn tänään, ota yhteyttä häneen Whatsappissa +447868753778 tai sähköpostitse, jos tarvitset kiireellistä lainaa: lapofunding960@gmail.com

    VastaaPoista
  100. Hei, annamme lainoja kaikenlaisiin tarkoituksiin. Tarjoamme vähimmäismäärästä 5 000,00 - 900 000 ilman vakuuksia ja alhaisella 3%: n korolla. Laina-aika: enintään 25 vuotta tarvitsemastasi lainasummasta riippuen. asiakkaiden tulee olla yli 18-vuotiaita. Tämä lainanapahtuma takaa 100% vakaville asiakkaille. Lisätietoja lainasta saat ottamalla meihin yhteyttä: Sähköposti: creditservice2020@hotmail.com
    Matkapuhelin / WhatsApp: +44752 064 7201

    VastaaPoista
  101. Nimeni on rouva Abigail Mills, joka on uusi legit lainanantajien 2021 ja haluamme auttaa kaikkia elimiä, jotka tarvitsevat taloudellista apua tarjoamme alkaen 500000,00 euroa ja 5,000,000,00 euroa joten jos tarvitset apua ystävällisesti lähettää meille sähköpostia osoitteeseen: abigailmills.loans227@gmail.com niin, että lainaustapahtuma voi tapahtua nyt, kun olet lainan kanssa seuraavan 8 tunnin aikana, se on nopea siirto ja se on turvallinen ilman viivytystä. Joten sähköpostitse: abigailmills.loans227@gmail.com jos kiinnostunut

    Sähköposti: abigailmills.loans227@gmail.com

    VastaaPoista
  102. TARJOAMME KAIKKI LAINSÄÄDÄNNÖT - SOVELLETAAN KÄYTTÄVÄT LAINAT.

    Oletko liikemies tai nainen? Oletko taloudellisessa sotkussa tai tarvitsetko varoja oman yrityksen perustamiseen? Tarvitsetko lainaa pienen mittakaavan ja keskisuuren liiketoiminnan aloittamiseksi? Onko sinulla alhainen luotto-pisteet ja sinulla on vaikea saada pääomalainaa paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta ?. Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: abigailmills.loans227@gmail.com

    Lainamme ovat hyvin vakuutettuja maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi. Tärkein tavoite on auttaa sinua saamaan ansaitsemasi palvelut. Ohjelmamme on nopein tapa saada mitä tarvitset nopeasti. Vähennä maksuja, jotta kuukausittaiset kulut rasittuvat. Hanki joustavuutta, jolla voit käyttää mihin tahansa tarkoitukseen lomista, koulutukseen, ainutlaatuisiin ostoksiin. Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: abigailmills.loans227@gmail.com

    Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluja, joihin kuuluvat: Liiketoimintasuunnittelu, Kauppa- ja kehitysrahoitus, Kiinteistöt ja Kiinnitykset, Velkakonsolidointilainat, Liikelainat, Yksityiset lainat, Kotimaan jälleenrahoituslainat, joiden korko on alhainen 2,00% per henkilö, yritykset ja yrityksiä. Hanki paras perheellesi ja omista unelmiesi kotisi myös yleislainajärjestelmämme kanssa. Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: abigailmills.loans227@gmail.com

    TARJOAMME KAIKKI LAINSÄÄDÄNNÖT - SOVELLETAAN KÄYTTÄVÄT LAINAT.

    Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja: abigailmills.loans227@gmail.com
    Kirjoita meille takaisin lainan tiedot;
    - Koko nimi:
    - Lainan määrä:
    - Lainan kesto:
    - Lainan tarkoitus:
    - Kaupunki maa:
    - Puhelin:
    - Kuinka kuulit meistä:

    Jos olet kiinnostunut saamaan lainaa, kirjoita meille ystävällisesti lainaehto. Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja: abigailmills.loans227@gmail.com
    Vilpittömästi sinun,
    Rouva Abigail Mills

    Odotamme kuulevani sinusta ASAP

    Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: abigailmills.loans227@gmail.com

    VastaaPoista
  103. Hei kaikki

    Nimeni on Valtteri Eemil olen Suomesta ja asun Turun kaupungissa. Olen etsinyt lainaa verkossa ja kaikki saan on huijareita, mutta löysin tämän lainayrityksen Abigail Millsin lainayritykseksi ja olen nähnyt ihmisiä verkossa todistamassa siellä hyviä tekoja, joten päätin kokeilla, olenko onnellinen jälleen kerran haki 350 000,00 euron lainan ja lainanantajan Abigail Mills vakuutti minulle, että kahdeksan tunnin aikana lainaani tulee pankkitililleni, joten sain tänään töissäni viestin pankilta, että on olemassa joitakin 350 000,00 euron varoja tilini ja kiitän Abigail Millsiä, koska hän on todellinen, joten jos tarvitset online-lainaa, älä huijata, kuten minäkin, tältä yritykseltä, koska hän on ainoa todellinen yritys, joka antaa lainaa verkossa. Niiden sähköpostiosoite on abigailmills.loans227@gmail.com

    VastaaPoista
  104. Nimeni on Sofia Venla Eevi, ja olen kotoisin Turusta Suomesta, ja sain juuri lainan Abigail Millsin lainayritykseltä juuri nyt ja olen kuullut tästä yrityksestä ja ajattelin, että se oli väärennetty yritys, mutta nyt olen niin iloinen, että tämä yritys auttoi minua ja 100% tämä yritys on todellinen, joten joku, joka tarvitsee lainaa, on oikea yritys hakea nyt, kun haken lainaa yritykselleni 250 000,00 euroa ja tämä yritys auttoi minua viipymättä olen niin onnellinen, että todistan tämän yrityksen, koska olen näki, että muut ihmiset tekevät sen, ja olen iloinen voidessani olla niiden ihmisten joukossa, jotka jakavat todistuksen siitä, miten tämä yritys auttoi minua niin, jos tarvitset todellista lainaa auttajasi on täällä. niiden yhteystiedot ovat abigailmills.loans227@gmail.com

    VastaaPoista
  105. Hyvää päivää kaikille

    Nimeni on Luukas Otto Jimi, joka olen Suomesta ja asun Oulun kaupungissa. Haluan käyttää tätä vähän aikaa minun täytyy kirjoittaa Internetiin, että jos tarvitset todellista ja laillista lainaa, Abigail Mills on oikea yritys, jota haen 2 yritystä, joita hain lainaa ja Abigail Mills oli kolmas Olen hakenut lainaa Abigail Millsin lainayritykseltä alle kahdeksan tunnin kuluttua, kun yritys kertoi minulle, että kuka tahansa, joka tarvitsee online-lainaa ilman huijauksia, tulee Abigail Millsiltä ja olkaa varma, että olet tyytyväinen tähän yritykseen . Voit ottaa yhteyttä tähän yritykseen vain postitse tai whatsapp-osoitteella abigailmills.loans227@gmail.com Whatsapp +1 (575) 655-0066. Suhtautuu kaikkiin, jotka lukevat tämän viestin kaikkialla maailmassa.

    VastaaPoista
  106. Kuka tahansa nimeni on Kojonka Moe ja olen Suomesta ja asun Jyväskylän kaupungissa. Olen kuullut, että ihmiset todistavat tästä yrityksestä nimeltä Abigail Mills, ja tämä on ensimmäinen kerta, kun haken online-lainaa, ja pelkäsin hakea online-lainaa, koska huijain internetissä, mutta kun olen lukenut niin paljon todistuksia tästä päätin antaa sille kokeilun ja hakenut lainaa tästä yhtiöstä nimeltä Abigail Mills lainayhtiö, jota tarvitsin rahaa ja tarvitsin 95 000,00 euron lainan. Joten olen hakenut ja minulle kerrottiin, mitä pelkään, mutta annoin yritykselle mahdollisuuden auttaa minua ja he vakuuttivat minulle, että alle 8 tunnin aikana saan lainan tililleni. En koskaan uskonut, mutta odotin alle kahdeksan tunnin aikana, että sain pankilta puhelun, että tililläni oli 95 000,00 euroa ja heti pankki soitti minulle, kun otin yhteyttä yritykseen ja kerroin, että sain lainan ja tänään olen onnellinen. Joten jos tulit minun viestini ja olet lukenut sen ja tarvitset legit lainaa tältä yritykseltä ja olla varma, että olette tyytyväisiä tähän yritykseen, uskon, että tämä yritys on Jumala, ja minä rukoilen, että he kestävät ja auttavat ihmisiä . Ota yhteyttä tähän yritykseen sähköpostitse osoitteessa abigailmills.loans227@gmail.com

    VastaaPoista
  107. Terveisiä kaikille tai kenelle tahansa, jonka nimeni on Landrew Paul, olen kotoisin Helsingistä, olen kuullut tästä yrityksestä nimeltä Abigail Mills, että he auttavat ihmisiä lainoilla ympäri maailmaa. Minua etsittiin kerran lainaa verkossa ja minua huijasi 2 yritystä, jotka oli väärennös ja sen jälkeen en koskaan uskonut hyvään lainayhtiöön, joka voisi tulla Internetistä. Ajattelin, että ne kaikki olivat petoksia, kunnes löysin tämän yrityksen nimeltä Abigail Mills -lainayritys. Löysin ihmisiä todistamaan tästä yrityksestä ja olin yllättynyt, miksi tein ei löydä tätä yritystä ajoissa. En koskaan uskonut, mitä ihmiset sanoivat yrityksestä, ennen kuin hain hakemuksen ja annoin sille kokeilun, jonka etsin oli suuri ja kiinteistöjen osalta lainan määrä oli 10,5 miljoonaa euroa, joten hain ja lady Abigail Mills puhui minulle, mutta koska lainani oli suuri, lainan saaminen kesti vain 15 tuntia, koska he kertoivat minulle, että lainapalvelu oli 8 tuntia lainan saamiseksi. Ainoa asia, jonka hän käski minun tehdä, oli tallettaa pankkisiirtomaksu, jonka pankki käytti siirtääksesi lainaani pankkitililleni, kun hän kertoi minulle, että pelkäsin kerran olevan huijaus, mutta sanoin, että annan sen antaa Yritin tallettaa ilmoittamasi siirtomaksu ja se oli kaikki, kun talletin, katso alle 15 tunnissa, sain pankistani viestin, että 10,5 miljoonan euron rahasumma on hyvitetty pankkitililleni ja kaiken rahat yksityiskohdat ja siitä, mistä se tuli, katso, se oli Abigail Mills, joka auttoi minua, kun näin ensimmäisen kerran, olin yllättynyt, en koskaan uskonut silmiini, mutta se oli totta. Joten kerroin itselleni, koska muut ihmiset, että yritys auttoi todistamaan siellä hyvistä teoista, annan minun tehdä minun syytäni, jonka vuoksi ei ole helppo nähdä legit lainayritystä verkossa nykyään, joten kuka tahansa mistä tahansa, joka tarvitsee online-lainan hankkimatta huijausta, hakevat tätä yritystä koska he vain auttavat Olen vahvistanut sen, ja on totta, että olen niin onnellinen ja tiedän, että tämä yritys tekee muista ihmisistä onnellisempia kuin minä. Voit ottaa yhteyttä tähän yritykseen sähköpostitse tai Whatsapp bt: llä. Käytin Whatsappia, koska se oli nopeampi yrityksen sähköpostiosoite on abigailills.loans227@gmail.com ja Whatsapp on +1 (575) 655-0066. Kiitos kaikille, tervetulleiksi Landrew Paul Helsinki Finlandista.

    VastaaPoista
  108. Hei kaikki. Nimeni on Jeannette Ramona Tallulah, olen kotoisin Tampereelta, näin ihmisten todistavan tästä yrityksestä nimeltä Abigail Mills -lainayritys, ja on hyvä asia, että olin myös huijauksen uhri 3 kertaa, kunnes löysin tämän yrityksen nimeltä Abigail Mills -lainayhtiö Jumalan karhu Todistan, että tämä yritys on todellinen ja legit olen 3 yksinhuoltajaäiti ja työskentelen kahdessa paikassa ansaitaksesi enemmän rahaa minulle ja lapsilleni tämä yritys auttoi minua sen jälkeen kun selitettiin heille yritys kertoi minulle, että älä ole huolissani siitä, että olen aioin vastaanottaa lainaani turvallisesti, pelkäsin syytä huijata, ennen kuin ajattelin, että sama asia tapahtuu minulle, mutta sanoin itselleni, että Jumala tietää parhaiten. Yhtiö kertoi minulle, että lainan saaminen oli 8 tuntia ja ajattelin sitä 8 tunnin nopeaan. Sanoin, että etsin lainan määrä oli 350.000.00 dollaria ja kun tein kaikki yritys pyysi minua tekemään ja lähetin vaaditut tiedot sain lainaani 8 tunnissa ilmoitetun ajan kuluessa. Saatuaani lainaani sanoin itselleni, että Jumala on se, joka sai minut perustamaan tämän yrityksen, ja olen jo tutustunut tähän yritykseen yhdelle ystävälleni, joka tarvitsee myös apua, jotta kuka tahansa täällä tai muualla näet tämän viestin, jos tarvitset todellista laina tämä on ainoa yritys, joka voi auttaa epäilemättä epäonnistumisessa. Olen onnellinen joka päivä tämän yrityksen takia, ja Jumala rukoilen Jumalaa, että rouva Abigail Mills pysyisi viimeisenä tässä maailmassa, jotta hän voi jatkaa apua tarvitsevien ihmisten auttamisessa. Otin yhteyttä tähän yritykseen sähköpostitse, joka on abigailmills.loans227@gmail.com. Kiitos kaikille, jotka lukevat viestini ja viestini.

    VastaaPoista
  109. Nimeni on Sara, olen Belgiasta, sain juuri joululainan Patricia Kingsman -lainayhtiöltä, joten jos tarvitset kiireellistä lainaa, ota välittömästi yhteyttä tähän yritykseen, he ovat nopeita ja luotettavia Whatsapp +1 575-655-0066 sähköpostitse patriciakingsman.loans2016@gmail. com

    VastaaPoista
  110. Olen nimeltä Theresa Oliver. mutta asun Yhdysvalloissa. Muutama kuukausi sitten olin taloudellisesti ahdingossa, ja epätoivoni vuoksi useat online-lainanantajat huijasivat minut. ja ammatistani, koska olen yksinhuoltajaäiti, jolla on 2 lasta ja koko maailma, tuntui siltä, ​​että se riippui minusta, ja valitan ja keskustelen ystäväni kanssa sosiaalisessa mediassa, joka asuu (Puolassa) ja joka suositteli minut. erittäin luotettavalle lainanantajalle nimeltä (rouva Antonia Rowan) (CREDIT-SUISSE) lainapalveluista, hän oli pelastaja JUMALA, joka lähetettiin pelastamaan perheeni lainalla 85 000,00 USD 3 % korolla, ilman stressiä, ota yhteyttä hänen: credit-suisse147@hotmail.com

    VastaaPoista
  111. Hyvää päivää,

    Etsitkö kiireellistä ILMAISTA lainaa? Ota yhteyttä UNICREDIT FAST LOANiin heti saadaksesi
    kauppa. Se on nopeaa helppoa ja turvallista.

    YHTEYSTIEDOT:

    SÄHKÖPOSTI: unicreditfastloan@gmail.com

    PUHELIN:+17815611941

    INSTAGRAM: @unifastloan

    TWITTER: Unicredit-pikalaina

    FACEBOOK: Unicredit-pikalaina

    Lainaa parhaan edun mukaan.

    VastaaPoista

  112. Lainatarjous ilman protokollaa
    Tarjoamme lainoja 2 000 € - 500 000 000 € valitsemasi takaisinmaksuajan sisällä 2 % korolla. Sähköposti: dakany.endre@gmail.com

    VastaaPoista
  113. Tarvitsetko rahoitusta yrityksesi perustamiseen tai sijoittamiseen? Tarvitsetko lainaa suurten projektien toteuttamiseen? Tarvitsetko henkilökohtaista lainaa? Tarvitsetko rahoitusta moniin muihin tarkoituksiin? Tarvitsetko islamilaista lainaa? Ota meihin yhteyttä sähköpostitse saadaksesi lainaa mahdollisimman pian: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  114. Lainatarjous Hae nyt @ sähköpostitse: IFSCapitalloan@gmail.com

    ( IFSCapitalloan@gmail.com ) TARJOA KAIKENLAISTA LAINOA - HAKEMINEN EDULLISTA LAINOA ( IFSCapital@post.com )

    Tarvitsetko lainaa velkasi vakiinnuttamiseksi 1 %:lla? RMPCapitals@gmail.com ( RMPCapitals@usa.com ) Tai henkilökohtaiset lainat * yrityslainat jne. Asianomaisten osapuolten tulee ottaa meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: ( SuiteCapitals@gmail.com ) SuiteCapitals@post.com

    Täytä alla oleva hakulomake: -
    Koko nimi: -
    Tarvittava lainasumma: -
    Lainan kesto: -
    Lainan tarkoitus: -
    Kaupunki maa: -
    Puhelin: -
    Sen sivuston nimi/linkki, jonka kuulet meistä:

    Tarvitsetko lainaa velkasi vakiinnuttamiseksi 1 %:lla? CYSCredits@Post.com ( CYSCredits@Asia.com ) Tai henkilökohtaiset lainat * yrityslainat jne. Asianomaisten osapuolten tulee ottaa meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: ( ValidusCapital@execs.com ) ValidusCapital@techie.com

    ( CYSCredits@Asia.com ) TARJOA KAIKENLAISTA LAINOA - HAKEMINEN EDULLISTA LAINOA ( CYSCredits@Post.com )

    VastaaPoista
  115. Sir/äiti

    Tarjoamme kaikenlaisia lainoja, yrityslainoja, henkilökohtaisia lainoja ja paljon muuta 2 prosentin korolla. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: (richardcosmos5@gmail.com)

    VastaaPoista
  116. Tarvitsetko pikalainaa?

    Tervetuloa kaikille! Lainauskapasiteettimme vaihtelee 2 000 € - 100 000 000 € kohtuullisella 2 % korolla erittäin yksinkertaisilla ja vaivattomilla ehdoilla. Jos olemme herättäneet kiinnostuksesi, jätä viestisi sähköpostitse: richardcosmos5@gmail.com

    VastaaPoista
  117. Hei kaikki ,
    Olen Kamilla Oulusta ja haluan vain kiittää rikkaus Donaldia vilpittömyydestä, avoimuudesta, läpinäkyvyydestä, totuudenmukaisuudesta, rakkaudesta ja tuesta lainavarojen saamisen aikana ja sen jälkeen. Olen käynyt läpi paljon noiden huijareiden käsissä, eikä aika salli minun kertoa kaikkea, mitä kävin viime kuukausina verkossa vieraana tai saada lainavaroja saadakseni asunnon täältä Chilestä, mutta Jumala vastasi minulle. rukoukset herra Wealth Donaldin tuen ja rakkauden kautta, joka syleili minua ja ymmärsi minua alkuperäisestä epäilystäni ja epävakaisuudestani huolimatta ja hyvällä sydämellään ja rakkaudellaan olen nyt kodin omistaja hänen 2 % korkoisten lainarahastojensa kautta ja minulla on lupaus levitä tätä uutista ja kerro myös maailmalle, että vielä on olemassa aitoja ja vähän hyviä online-lainayrityksiä, jotka voivat auttaa ja myös elvyttää kuivaa luuta, kuten olin ennen. Älä jätä kuuntelematta ja lukematta tätä todistusta, koska tämä on todellinen elämää muuttava kokemus ja kenenkään, joka tarvitsee tällaista käännettä, ei pitäisi epäröidä tai epäillä tätä, koska olen todistanut ja vannon Jumalalle taivaassa, että tämä tarina on todellinen ja myös tarina kokemuksestani heidän kanssaan. Tarkista heidän sähköpostinsa, jos tarvitset rahoitusta! sähköposti: wealthcooperativehelp@gmail.com tai Voit ottaa häneen yhteyttä tämän sähköpostin kautta: wealthcooperativehelp@gmail.com pikachattia varten tai whatsapp/ +393512969379

    Kiitos
    Kamilla

    VastaaPoista
  118. Tarvitsetko lainaa? Henkilökohtainen laina? Yritysluotto? Asuntolaina? Maatalouden rahoitus ja hankkeet? Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainoja 2% korolla! yhteyssähköposti; (richardcosmos5@gmail.com)

    tarjoa pikalainaa

    VastaaPoista