perjantai 15. tammikuuta 2016

Boikotti MV-lehteä vastaan perustuu härskiin valehteluun

Kun kuulin MV-lehteä vastaan organisoidusta boikotista, en aluksi korvaani lotkauttanut. En lue kyseistä julkaisua kuin hyvin harvoin ja tiedossa on, että raivopäisen suvakkilauman perustarpeisiin kuuluu vainota jotakuta. Tällä kertaa huono arpa napsahti MV-lehden priimusmoottori Ilja J:lle, ensi kuussa uhrina on jo mahdollisesti joku toinen. ”Suvaitsevaisia” on ollut aina, heitä on kutsuttu mm. inkvisitioksi, bolsevikeiksi, natseiksi tai vaikka taistolaisiksi. Natsit haaveilivat tuhatvuotisesta valtakunnasta, suvakit monikulttuurisesta valtakunnasta.  Aina ollaan ehdottoman oikeassa ja vastustajat pitää tuhota. Mikään ei muutu, ainoastaan vainon kohde. Eli lyhyesti: kun asialle ei oikein mitään mahda, on sitä turha pohtia.Sanden blogikirjoitus


Törmättyäni Sanden blogiin ja kolumniin, joka oli raflaavasti otsikoitu ”Mitä Vittua”, ryhdyin pohtimaan asiaa tarkemmin. Kuten kirjoittaja aivan oikein totesi : ”ei ole olemassa mitään osittaista sensuuria, sitä joko on tai ei ole”. Kun sananvapautta vastaan hyökätään, jokaisen ajattelevan ihmisen pitäisi havahtua. Sananvapaus on demokratian tärkein kivijalka, ilman sitä ei ole demokratiaa.

Sananvapauden rajoittamisessa on ongelmana myös se, että mihin raja vedetään. Pyritäänkö vastaavaan sensuuriin kuin tällä hetkellä Venäjällä, onko esikuvana jo edesmennyt Neuvostoliitto tai Natsi-Saksa vai tavoitellaanko peräti Pohjois-Korean järjestelmää, jossa internet on suljettu kokonaan. Kummastusta herättää myös hyökkäyksen laajuus. Kun sekä media että koko puoluekenttä (persuja lukuun ottamatta) hyökkää yhtenäisenä vihaa hyökyvänä massana yhden nettikirjoittajan kimppuun, sitä voisi verrata vaikka siihen, että USA, Venäjä, Kiina ja EU sekä miljoonat vapaaehtoiset muista maista hyökkäisivät Islantia vastaan.


Päättelin, että väitettyjen nk. ”valeuutisten” määrän ja törkeyden pitää olla jotain ennenkuulumatonta.
Kiihkoilu ”valeuutisista” on silkkaa valehtelua


Tutkijaluonteena päätin satunnaisotannalla ryhtyä etsimään niitä ”keksittyjä uutisia”, joiden olemassaololla MV-lehden vastaista boikottia perustellaan. Käytyäni huolellisesti läpi jokusen kymmenen juttua olin ihmeissäni. Olivatko jutut provosoivia? Kyllä. Liikuttiinko hyvän maun rajoilla? Ehdottomasti. Löysinkö valheita? No en löytänyt.


Suunnistin seuraavaksi kyseisen kampanjan alkulähteelle Facebookiin ”Loppu MV-lehdelle” -ryhmän seinälle. Ajatuksena oli, että tarkistan heidän listansa valheellisista uutisista, kun en niitä itse löydä. Suuri oli tyrmistykseni, kun tajusin, että he eivät ole laittaneet sivuilleen ainuttakaan esimerkkiä valheellisesta uutisoinnista! En ole suinkaan ainoa, jota asia ihmetyttää. Kerta toisensa jälkeen sivun keskusteluissa pyydettiin linkkejä uutisiin, jotka eivät pidä paikkaansa. Kyselijä sai vastaansa joko solvausmyrskyn tai hiljaisuuden  ja sitten kiusallisia kyselevä jo kiireesti bannattiinkin ylläpidon toimesta.  Ainuttakaan esimerkkiä valeuutisista ei ole kukaan kyennyt esittämään! Kun keskusteluissa väitetään mm. että ”98-100% MV-lehden jutuista on paskaa”, luulisi olevan helppoa laittaa sivuille vaikka kymmenen pahimman valheuutisen lista.


Johtopäätös: MV- lehteä ei haluta vaientaa siksi, että siinä valehdeltaisiin. Se halutaan vaientaa siksi, että se kertoo totuuden, jota ei haluta kuulla.Kukaan ei tykkää totuudenpuhujasta


MV-lehden levikki on jo satojatuhansia, suurempi kuin yhdelläkään maakuntalehdellä. Suvakit eivät enää millään pysty kokonaan peittämään maahanmuuton ongelmia, koska kuka tahansa voi käydä päivittäin MV- lehdestä katsomassa totuuden. MV-lehti ei ole mitään täydellistä journalismia, eikä voikaan olla, kun sitä vääntää käytännössä yksi kaveri kengännauhabudjetilla. Kaikkine puutteineenkin se on parasta, mitä suomalaiselle journalismille on tapahtunut kymmeniin vuosiin. MV-lehti on selvästi provosoiva ja hyvin maahanmuuttovastainen sivusto. Mutta. Media valehtelee, pimittää uutisia, muuttaa faktoja omiin agendoihinsa sopiviksi, vääristelee ja jopa suvakkileirin raivoa pelkäävä poliisikin on tässä mukana. YLE valehtelee aivan suoraan päin naamaa ja vääntää juttuja miten haluaa. Osa kansasta ei enää luota valtamediaan. MV-lehti kirjoittaa asioista eri tavalla. Se on siis saatava lopetettua. Näin toimii näennäisdemokratia. Näin ei toimi demokratia.

Jättitulot ovat suuresti liioiteltuja


Jokainen, joka jaksaa käyttää viisi minuuttia elämästään googlettamiseen, oppii pian, että netissä on käytännössä mahdotonta tehdä tiliä mainoksilla ilman Google AdSence -ohjelmaa. Ilman sitä puhutaan nimellisistä summista. Vielä helpompaa on todeta, onko MV-lehden sivuilla kyseistä ohjelmaa. Käykää muutamana päivänä (ilman mainosten blokkausohjelmaa) vaikka iltapäivälehtien sivuilla. Huomaatte, että mainokset vaihtuvat, koska AdSense toimii niin. Se vaihtaa mainoksia epäsäännöllisen säännöllisesti. Sitten menette MV-lehden sivuille ja havaitsette, että siellä ovat samat mainokset kuukaudesta toiseen. Mitä ilmeisimmin MV-lehdellä ei ole sopimusta Google AdSense:n kanssa. Eli Ilja J:n rikastuminen mainoksilla on kyllä aivan täyttä puppua, kuten lähes kaikki muutkin boikottikampanjan väitteet.


Välinpitämättömän sivustakatsojan on aika herätä


Väitetään, että esim. vuonna 1940 saksalaisista oli natseja n. 7%. Loput olivat sivustakatsojia, joita kiinnostivat lähinnä omat asiat. Absoluuttinen pahuus pääsee aina valtaan juuri siksi, että välinpitämättömät sivustakatselijat antavat pahuudelle vallan. He eivät toimi ennen kuin on liian myöhäistä.


Törmäsin Facebookissa kampanjaan, jossa on mielestäni oivallettu paras tapa vastustaa tätä mielipidetyranniaa: laita roposi likoon. Äänestä rahalla, onko sananvapaus tärkeää vai ei. Laitan tähän kyseisen tekstin kokonaisuudessaan:


”Mua alkoi nyt tosissaan ärsyttämään tämä ihmisjahti ja noitavaino mikä Iljaa ja MV-lehteä vastaan on organisoitu. Tuntuu, että jotain tarttis tehrä!


Lapsenakin oli pakko mennä väliin kun koulussa pienempiä kiusattiin, vaikka välillä tuli turpaan niin että vieläkin hirvittää.


Tuhansia kiihkoilevia ihmisiä vs. yksi. Onko reilua?


Vetoan kaikkiin lukijoihin: mitäs ajattelisitte jos laitettaisiin pystyyn epävirallinen "euro kuussa MV- lehdelle kampanja"?


Jos edes suurin osa julkaisun lukijoista uhraisi euron kuussa, se auttaisi jo paljon. Yksi iltapäivälehtikin maksaa enemmän. Kun täytyy siinä lehden toimittamisen ohessa ihmisen syödäkin ja maksaa laskut jne. Ja kaikki maksaa ihan sairaasti nykyään.


Olisi lisäksi mielestäni hyvä vastaisku tälle suvakkihysterialle.


Tässä ei enää ole kyse ainoastaan MV-lehdestä, vaan siitä annammeko suvakkien hallita tiedonvälitystä täydellisesti. Tarvitsemmeko totuutta jonka ainoastaan vaihtoehtomedia punavihreän progandan hallitsemassa mediaympäristössä meille pystyy antamaan?Tämä noitavaino ja ihmisjahti mikä MV-lehteä vastaan on suvakkikiihkoilijoiden toimesta polkaistu käyntiin, on nykyajan versio 1930- saksan kirjaroviosta. Kun mielipide on väärä, ja totuus on epämiellyttävä, totuudenkertoja on vaiennettava.


Olemme perimmäisten kysymysten äärellä, annammeko suvakkien saada mediakentän täydellisesti valtaansa ja Suomen muuttua Ruotsin kaltaiseksi suvakkilandiaksi, jossa ikävien tosiasioiden kertomisesta ei menetä pelkästään ystäviään ja mainettaan vaan myös toimeentulonsa? Oma vastaukseni on jyrkkä EI!


Tiedän, että näinä aikoina monella on raha tiukalla, mutta euron kai useimmat pystynevät irrottamaan ilman, että talous kaatuu? Ja jos ei pysty, niin edes sanaa levittämällä voisi antaa panoksensa asialle.


Jos vastustat vihaa ja kiihkoilua, ja sananvapaus sekä totuus ovat sinulle tärkeitä, tue MV-lehteä eurolla kuussa. Maksutiedot löytyvät aina jutun alapuolelta.”
Lopuksi: itse teen jotain, mitä en koskaan olisi uskonut tekeväni. Tulen laittamaan kuukausittain kohtalaisen summan nettijulkaisun tukemiseen, jota kaiken huipuksi en välttämättä edes lue. Kuten alla olevassa kuvassa todetaan: vihaa ja kiihkoilua vastaan, totuuden ja sananvapauden puolesta. Voisi sitä huonommankin asian puolesta muutaman euron tuhlata.


Vetoankin kaikkiin inhimillisyytensä säilyttäneisiin, täyspäisiin ihmisiin ja erityisesti bloggaajiin: (koska seuraavana vainolistalla olette te) tukekaa MV-lehteä, vaikka edes sillä eurolla kuussa. Taistelkaa sensuuria ja suvakkien mielipideterroria vastaan. Kiitos.


Jakakaa tätä kuvaa! Kiitos!13 kommenttia:

 1. Täyttä asiaa! Vaikka suvakit ovat nähtävästi joukkopsykoosissa, ei meidän tavallisten täyspäisten tarvitse siihen osallistua. Boikotoikoon niin paljon kuin haluavat.

  Kiihkosuvakkeja on enintään muutama tuhat, MV-lehden lukijoita on satoja tuhansia. Tämän voisivat mainostajat ottaa huomioon.

  Ja lopuksi vielä lainaus, joka on hyvin osuva MV:n kohdalle:

  "First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win." -Mahatma Gandhi

  VastaaPoista
 2. Näin se ILOSANOMA leviää...

  JAKAKAA, jakakaa niin perkeleesti !!??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ÄLÄ KÄYTÄ RAHOITUSRYHMÄSTÄ OTA YHTEYTTÄ NYT TÄMÄNÄ KAIKKI LAATU ALLE 2%.( prosperloanfirm@yahoo.com )

   Lainamme on hyvin vakuutettu, jotta suurin turvallisuus on meidän prioriteettiemme. Päämääränä on auttaa sinua saamaan ansaitsemasi palvelun. Meidän laina-ohjelma on nopein. Annamme laina minkä tahansa valitsemassasi valuutassa (dollari, punta, euro, dinaari jne.) Ja kesto on 1-50 vuotta lainan takaisinmaksamiseksi (turvallinen ja vakuudettomaksi).

   Tarvitsetko minkäänlaista lainaa ja sinulla on alhainen luotto-pisteet, onko sinulla vaikeuksia saada lainoja
   paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta? ratkaisu sinun
   taloudellinen ongelma on PROSPER LOAN FIRM. Ehdot ovat erittäin kohtuullisia
   ja huomaavainen. Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluja, joihin kuuluvat: yrityslaina, velkojen konsolidointi lainat, henkilökohtaiset lainat, autolainat, hotelliluotot, opintolainat, kotimaisen jälleenrahoituksen lainat, joilla on alhainen korko @ 2% per henkilö, yritys ja yhteisö.

   Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: prosperloanfirm1@gmail.com, prosperloanfirm@yahoo.com tai prosperloanfirm@hotmail.com. Käytä ja ole vapaa orjuudesta.

   Poista
 3. MV lehteä jokapäivä lukeva vaikka olen täällä Brasilian lämmössä ja vois olla muutakin tekemistä.Toivon että lehti tekis myös enemmän selväksi äänestäjillemme siitä että ketkä näitä sss pellejä oikein johtaa sillä se ei ole monellekkaan lukijalle tullu selväksi.Eihän eduskunnan keskimääräisessä älykkyysosamäärässä ole juuri hurraamisen varaa ja ruottinki exfinannssi ministeri Bosse Ringholm sai matikassa nippanappa hyväksytyn ja tää toinen ruottalaine joka laskeskeli Kataiselle jotain joka tuli maksaan hunjaa kansallemme siis Anders Borg jolla oli myös matikassa suuriaongelmia koulussa niin tälläisiä Superosaajia meillä on esikuvina suomalaisille poliittisille päättäjille jotka itseasissa ei päätä hevonhelvettiä mistään kun ei niillä ole järkeä käsittää näin laajoihin perspektiiveihin vietyjä asioita vaan ne kulissientakana olijat olis hyvä saattaa päivänvaloon ettei tarttis kokoajan syyttää väärääpuolta koska kuten sanoin Ruotsissa ja Suomessa heidä ÄÖ:nsä ei ole edes 100 vaikka 100 mennään alamäkeä ilman ymmäryksen häivää tulevasta äkkipysäyksestä ja STOPPI olemme me eikä siinä silloin ennää Kunniankukko laula.Siis MV läiset todelliset syylliset julki ja kansan tuomittavaksi ennenkuin he pakenevat jonnekin hevonhelvetin kuuseen josta voivat jatkaa tätä kusetusta ilmanpelkoa ja ruuanpuutetta joka meillä on kohta kaikilla tätämenoa eessä eikä todellakaan kaukana.Kansalaiset Omat kasvimaat kukoistaan sillä pian on Piruirti ja halvanruuantuonti loppuu Euroopasta.

  VastaaPoista
 4. Voi olla totta, että MV lehteä vastaan käydään jotain laajempaakin taistelua, mutta onhan sieltä niitä vika uutisia tullut. Sen kyllä sanon, että huvittavasti vastustajat kritisoivat julkaisua kiihkoilusta, kun nyt vastustajien touhu tuntuu vähän samanlaiselta.

  Mutta niihin uutisiin. Ei kai niitä virheellisiä uutisointeja kannata jättää enää jakoon? Näitä on kuitenkin helppopoistaa facebookista ja saitiltakin. En väitä että julkaisu olisi tehnyt väärin poistessaan näitä, aivan oikein on tehnyt. Mutta tällöin niitä ei löydä enää. Jos haluaa etsiä webin historiasta, kannattaa etsiä Wayback machinella https://archive.org/web/. Sieltä näkee otoksia sivustojen historiasta, näytti olevan myös MV-lehdestä.

  Mutta, MV-lehti on julkaissut väärää tietoa. Se onko se ollut tahallista vai ammattitaidottamuutta, en tiedä, mutta itse ole näiden jälkeen julkaisun lukemisen jättänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin penään esimerkkejä. Jos olet valheellisia juttuja löytänyt, on fiksumpaa laittaa linkki kyseiseen juttuun kuin vaan väittää, että "kyllä niitä on".

   Olen seurannut MV-lehteä alusta asti, ja objektiivinen mielipiteeni on, että nk. kutsuttu valtamedia julkaisee paljon valheellisempaa propagandaa kuin MV-lehti. MV-lehti sentään yrittää kertoa totuuden erittäin rajallisilla resursseilla. Esim. Yle puolestaan pyrkii kaikessa negatiivisessa uutisoinnissa mikä liittyy maahanmuuttoon, joko salaamaan tai ainakin vääristämään totuutta.

   Laitan itsekin tästä lähtien pienen tukisumman MV-lehdelle. Ei voi olla niin, että punavihreät saavat yksin hallita tiedonvälitystä ilman mitään vastavoimaa.

   Poista
 5. En ole koskaan tällaiseen lahjoittanu monestakin syystä. Nyt lahjoitin reilusti, en sen takia mitä tätä tökerö julkaisu on tai en sen takia mitä mieltä olen, vaan sen takia että sensurin on loputtava.

  En jaa Mv-"lehden" arvoja mutta en hyväksy "suvakkien" tapaa toimia mm.fanatismi,kiihkoilu ja väkivalta ovat vääriä arvoja sellaislta ihmisiltä, jotka väittävät sitoutuneensa näitä aasioita vastaan.

  VastaaPoista
 6. Kirjoitit. "Tutkijaluonteena päätin satunnaisotannalla ryhtyä etsimään...." Kirjoituksestasi haisee aseenteellisuus ja alhainen koulutus kilometrin päähän. Suosittelen tutustumista esimerkiksi termiin validiteetti ennen kuin jatkossa käytät luonnehdintaa tutkijaluonne itsestäsi. Netissä kuka vain voi olla mitä vain. Tutkimisesi on kuin pikkulasten Kevätpörriäis-lehden toimitus lastenhuoneen nurkassa: tuntuu ihan oikealta, mutta ei ole sinne päinkään.

  Linkistä pääset alkuun. Luonnollisesti MV on jo siivonnut juttunsa pois, mutta objektiivisella journalismilla sitä ei olisi koskaan edes julkaistu

  http://www.ts.fi/uutiset/turun+seutu/842116/Marilynista+tyrmataan+vaitetty+tanssilattiaraiskaus

  Turun Sanomat 16.1.2016
  "Internetin vihasivusto MV-lehden sivulle on sivuston omistaja ja ylläpitäjä liittänyt eilen noin puolen minuutin videon, jossa nuori nainen on puolialastomana selällään yökerhon tanssilattialla. Naisen jalkojen edessä on polvillaan nuori mies. Sivusto väittää videon leviävän Facebookissa otsikolla Näin tääl Turus. Videossa väitetään myös, että videossa maahanmuuttaja yrittää raiskata naista ja että kukaan ei puutu tilanteeseen. Videon kommenteissa epäillään, että video on kuvattu Turussa Nightclub Marilynissä. Nightclub Marilynin yrittäjät Pekka ja Mikaela Savolainen vahvistavat, että video on kuvattu tiistai-iltana Marilynissä. Kaikki muut väitteet ovat valheellisia."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, itse asiassa olen jo tutustunut kyseiseen tapaukseen. Alkuperäisessä jutussa ei mainittu ravintolan nimeä lainkaan. Jos keskustelussa ravintolan nimeä arvuuteltiin, kommenteistahan on vastuussa Facebook, ei MV- lehti.

   Kyseistä juttua ei myöskään ole siivottu mihinkään, löytyy edelleen tuosta linkistä.

   http://mvlehti.net/2016/01/15/ullatusrakkaus-ja-turmaustippaus-iskee-karvaisine-kourineen/

   Jokainen voi käydä itse tarkistamassa pitävätkö Turun sanomien väitteet paikkansa.

   MV- lehtihän vain julkaisi videon, ei väittänyt mitään.

   Jos oikeasti haluat todistaa, että MV-lehti julkaisee valeuutisia, laita nyt vaikka esim. kymmenen valheellista uutista linkkeineen (ei videoita tms.)ja perustelut mikä niissä on valheellista. Jos niitä valeuutisia on niin paljon kuin väitetaan, ei luulisi olevan vaikeaa.

   Ad hominem-jutut jätän tälläkin kertaa omaan arvoonsa.

   Poista
  2. Kuten jutussasi totesit, Ilja vääntää lehteä käytännössä yksin kengännauhabudjetilla, jollain YLE:llä puolestaan on tuhansia työntekijöitä ja yli puolen miljardin budjetti. Silti pitäisi MV-lehdestä löytyä saman tason journalismia kuin valtamediasta.

   Tästä huolimatta, hyvin usein, MV-lehti kertoo tärkeän uutisen jopa päiviä ennen kuin valtamedia (vrt. esim. Kölnin matuhyökkäykset).

   On mahdollista, että ilman MV-lehteä, moni uutinen olisi jätetty Suomessa kokonaan uutisoimatta valtamediassa.

   Oikeasti, kukaan ei ole vielä koskaan pystynyt osoittamaan yhtään MV-lehden juttua joka olisi valhetta. Silti kauheasti vaahdotaan MV- lehden valeuutisista. Kertokaapas suvakit yksikin ja todistakaa, että se on valeuutinen, linkkien kanssa kiitos!

   P.S On hämmästyttävää, että nk. suvaisevaisille tuntuu olevan täysin mahdotonta keskustella asioista, menemättä henk. koht. solvaamiseen. Tämä lienee sitten merkki siitä "korkeasta koulutuksesta"?

   Poista
 7. Tämä kyseinen vaientamisyritys laukaisi itsessäni talkoohengen oikein kunnolla. En itsekään ole aiemmin vastaavia lahjoituksia tehnyt tai suomalaisista julkaisuista maksanut, mutta tätä sensuuria vastaan on taisteltava. Mitenhän saataisiin aikaiseksi vastaboikotti kyseisen sensuurin ajamalle puolueelle? Mukaan voisi kyllä ottaa nekin puolueet, jotka ovat lähteneet hännystelemään tähän kampajaan.

  VastaaPoista
 8. http://yle.fi/uutiset/nain_somehuhusta_tulee_totta__tarkastelussa_kolme_vastamedian_uutista/8420146

  VastaaPoista
 9. Tässä vain yksi helposti omaksuttava noin 130 MV valheesta, joita olen kerännyt.
  http://rasismiavastaan.blogspot.fi/2016/01/mv-naruttaa-139.html
  MV jutuista noin 90% jutuista otetaan ilman lupaa suomalaisesta mediasta.
  Nyt peruskysymys, johon toivon taas vastausta:
  "MV ja muut rasistimediat väittävät - että media valehtelee. Miten median valhe muuttuu todeksi MV:ssä kun se "valhe" on sinne varastettu?"
  -
  Kun MV varastaa lehtikuvaajan kuvan, kuten Lehtisen ottaman professori HämeenAnttilan alastonkuvan HS:stä rikkoo mv useaa kohtaa laista. henkilö ei saa esittää ilman kuvaajan lupaa muunnetussa valossa eli halveksunnan kohteena. Kuva oli otettu Kuukausiliitteeseen ei MV lehteen- laki määrittää yksiselitteisesti, että kuvaajan moraaliset oikeudet antavat hänelle mahdollisuuden kieltää kuvansa käyttö. Keneltäkään kuvaajalta ei ole kysytty lupia.
  MV on olemassaolonsa ajan varastanut lähes kaikki valokuvat ja videot julkaisuunsa. Yhdeltäkään kuvaajalta ei ole kysytty lupaa.
  Tämä on johtanut mm siihen että kuvattavat eivät enää suostu kuviin, koska pelkäävät tulevansa solvatuiksi MVsivuilla. laskin viime kuussa että janitskinin korvaussumma olisi nyt noin 150 000 euroa jos hänet niistä kansainvälisen tavan eli 3 x arkistohinta eli noin 300€ / kuva tuomitaan.
  -
  Oleellisinta on lasten kokema kauhu.
  Kollegani tietävät jo kymmeniä tapauksia (jotka tulevat julki Janitskinin oikeudenkäynneissä) tapauksista joissa julkisuuden henkilö on revitty MV:ssä kappaleiksi ymmärtämättä että näillä on kouluikäisiä lapsia. Nuo lapset ovat joutuneet säännönmukaisesti kiusattaviksi kouluissan Janitskinin takia.
  -
  Näitä esimerkkejä on vaikka miten. Mutta niiden esittämisellä teidän joukollenne ei ole mitään merkitystä, Koska Te uskotte vain sen mikä tuntuu hyvältä. Pilkaamienne koulutettujen sivistykseen kuuluu kyky arvioida omaa tietämystään. Se saa aikaan itsekritiikkiä.
  -
  Asettautumalla Janitskinin taakse asettaudutte koulukiusaajan asemaan, saatte aikaan syyttömässä lapsessa tuskaa. No Janitski rinnasti lapset ja koirat kun hän taipui sumentamaan lapsien päiväkotokasvot, Kuvaa hänen empatiakykyään.
  -
  Lopuksi.
  Te esiinnytte kaikki valenimillä, näin rasistit toimivat kaikkialla, sisimmässänne häpeätte sitä mitä teette lähimmäisillenne. Me suvakit taas olemme verkossa yleensä omilla nimillämme. Niihin teidän onkin helppo kohdistaa uhkauksia, ivaa ja pilkkaa. Kummat ovat pelkureita? kysy itseltäsi.

  VastaaPoista