lauantai 28. tammikuuta 2012

Suomi -maahanmuuttajien runsaudensarvi

En erityisesti pidä "suvaitsevaisista älyköistä" kuten joku on juttujani luettuaan saattanut huomatakin. Varsinkin vihreät ja heidän typerä politiikkansa (joka tulee kansalle kalliiksi), ja hyökkäyksensä sananvapautta vastaan ärsyttävät ajoittain kovastikin. Umpiluupäinen junttivaino on oma lukunsa. Samalla kun neitokaiset litkivät punaviiniä ja ottavat taidekuvia sheivaamattomista karvaturreistaan, kannaisi joskus tuumata kotvanen että kuka ne heidän opintotukensa oikein maksaa. 


Haavisto vaikuttaa fiksulta 


Sitten asiaan: vihreiden presidenttiehdokkaan, Pekka Haaviston fiksu ja herrasmiesmäinen käytös on tehnyt Vahtikoiraan vaikutuksen. Jopa siinä määrin, että omatuntoni alkoi hiukan kolkuttaa. Ajattelin ensin, että kirjoitan jonkin myönteisen jutun vihreistä. En kuitenkaan keksinyt mitään positiivista sanottavaa heistä, joten päätinkin sovinnon eleenä suunnitella "old school" -tyyppisen julisteen, jonka avulla he saavat helpommin tyydytettyä kiihkeää tarvettaan asuttaa maamme ulkomaalaisilla. Jos kerran mamuja pitää Suomeen houkutella, tehdään se edes tyylillä.


Tekoja, ei puhetta


Punavihreät poliitikot tuntuvat olevan yhtä mieltä siitä, että mamuja tarvitaan lisää ainakin satojatuhansia, ehkä jopa miljoonia, tyydyttämään huutavaa työvoimapulaa. Tämä tavoite ei onnistu pelkästään puhumalla ja vihapuheesta jankuttamalla. Tarvitaan tekoja. Oma vaatimaton panokseni on kampanjajuliste, johon olen koonnut mahdollisimman ytimekkäästi maamme ja elämäntapamme hyviä puolia. Ulkoasu ja teksti on suunniteltu niin että uskoisin sen vetävän puoleensa eniten jalorotuisinta osaa ihmiskunnasta, afrikkalaisia tummapintaisia veljiämme. 

Julisteen saa jokainen maahanmuuttoon positiivisesti (ja miksei negatiivisestikin) suhtautuva laittaa sivulleen. Tehdään tästä samanlainen ilmiö kuin Pekan ja vihreiden uskomattomasta paluusta politiikan huipulle!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti