tiistai 11. elokuuta 2015

Kunnallispoliitikko Minna Minkkinen antoi kasvot rasismille

Tamperelainen kunnallispoliitikko Minna Minkkinen kirjoitti sekä blogiinsa että Aamulehden yleisönosastoon (10.08.2015) tekstin, joka typeryydessään hakee vertaistaan. Kirjoituksessa hän aivan suoraan toteaa, että rasistien kanssa ei pidä lainkaan käydä dialogia, koska he ovat rasisteja. Eli, jotta tämä tulisi täysin selväksi: rasistilla ei ole oikeutta mielipiteeseen, koska hän on rasisti. Tässä logiikassa on yksi perustavan laatuinen ongelma: jos rasisteilla ei ole oikeutta sanoa mielipidettään, silloin pitäisi olla vähintäänkin jonkinlainen tuomioistuin, jossa yksiselitteisten lakipykälien perusteella julistettaisiin yksilö rasistiksi. Puheoikeuden menettäminen yhteiskunnassa koko loppuelämäkseen on aivan liian kova tuomio jonkun "suvaitsevaisen" yksin päätettäväksi. Etenkin kun n. 99,99% "punavihreän älymystön" rasisteiksi tuomitsemista ihmisistä ei itse koe olevansa rasisteja.
Mutta jos kerran rasistiksi voi kuka tahansa julistaa kenet tahansa, päätän nyt tätä kirjoittaessani, itse itselleni myöntämilläni valtuuksilla, että Minna Minkkinen on rasisti. Päätöstäni minun ei tarvitse perustella, koska rasistien kanssa ei ensinnäkään saa, eikä toisekseen myöskään voi keskustella. Päätöksestä ei myöskään voi valittaa. Minnan omalla mielipiteellä ei ole merkitystä, koska rasisteilla ei ole oikeutta mielipiteeseen. Minna, voit lopettaa poliittisen urasi ja keskittyä pitämään pääsi kiinni.

Järjen jättiläisen kuolematonta viisautta on luettavissa tuolla, omalla vastuulla:

http://minnaminkkinen.blogspot.fi/2015/08/rasismissa-ei-ole-puolitieta.html?spref=fb

Tekstissäni "Ovatko suvaitsevaiset aikamme natseja" todistin vastaansanomattomasti, että itseään suvaitsevaisina pitävät ihmiset ovat paljon natsimpaa porukka kuin heidän ihmisjahtinsa varsinaiset kohteet. Minnan epä-älyllisyydessään suorastaan karmaiseva kehäpäättely vain vahvistaa käsitystäni.

http://medianvahtikoira.blogspot.fi/2012/04/ovatko-suvaitsevaiset-aikamme-natseja.html

kuva: http://hampaankolosta.blogspot.fi/


4 kommenttia:

 1. Hyvä pointti. Jos vielä saisi jostain sellaisen arvion, että rasisti on hyvä ihminen puolustaessaan neekereitä ja vihatessaan valkoisia. Mutta ei sellaista varmaan mistään saa...

  VastaaPoista
 2. MITEN VOITTAIN VOITTAIN, SINUA TÄSSÄ KÄYTETTÄVÄSSÄ VÄLTTÄMÄTTÖMÄSTÄ LAKKOON.

  Olen niin siunattu ja täytetty. Olen ollut haluton hakea lainaa, jonka kuulin verkosta, koska kaikki tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, mutta olin vakuuttunut ja järkyttynyt, kun ystäväni työpaikallani sai lainan Progressive Loan INC: lta. & Molemmat vahvistimme sen ja olen myös jatkanut hakemusta, tänään olen yrityksen ylpeä omistaja ja rahoille perheeni ja onnellinen äiti. No olen Annie Joe nimeltä Pauls Valley, Oklahoma. Yhtenä äidinä kolmella lapsella oli vaikea saada työtä, joka voisi hoitaa minua ja lapsia, ja minulla oli niin paljon laskuja maksaa ja pahimmillaan minulla oli huono luotto, joten en voinut saada lainaa mistään pankki. Minulla oli ihanteellinen aloittaa liiketoiminta kampaajana, mutta ei ollut pääomaa aloittaa, Tyypillinen kaikenlaisia ​​pankkeja, mutta ei toimivat, kunnes minulle oli viitannut minun työtoverin jumalallinen lainanantaja mainonta antaa lainan 2 % korko. Lähetin heille sähköpostia virallisella sähköpostiosoitteellani (progresiveloan@yahoo.com) ja sain vastauksen heti ja laina hyväksyttiin, ja minua ohjasi pankin sivustoon, jossa nostin lainani suoraan tililleni. Leikata tarina lyhyt olen ylpeä minun hiustyyliyritys ja lupaus todistaa maailmalle, miten elämäni muuttui .. Jos tarvitset minkäänlaista lainaa, kehotan ottamaan yhteyttä Progressive Loan INC ja taloudellisesti nosta Email: progresiveloan@yahoo.com TAI Soita / Teksti +1 (603) 786-7565

  VastaaPoista
 3. BEST AVAILABLE WAY TO FINANCEIAL FREEDOM {upstoxfunding@yahoo.com}
  Are you looking for financial freedom? Are you in debt, you need a loan to start a new business? Or you collapse financially, do you need a loan to buy a car or a house? Have you ever been rejected by your bank in ever finance? You want to improve your financial? You need a loan to pay off your bills pay off? No more looking, we welcome you for an opportunity to get all types of loans at a very affordable 3% interest rate for others. For information, contact us now by email at: {upstoxfunding@yahoo.com}

  Do you have a bad credit? Do you need money to pay bills? Is it necessary to start a new business? Do you have an unfinished project due to poor funding? Do you need money to invest in any specialty that will benefit you? And you do not know what to do. We offer the following loans;both Personal loans [secure and unsecured], Business loans [secure and unsecured] ,combination loans ,Student loans,Consolidation loans and so many others.

  Company name: UPSTOX FUNDING
  Company Email: upstoxfunding@yahoo.com
  Text/Call :(302) 273-5794

  VastaaPoista
 4. Hei, Hanki helppo pääsy varmistamaan aidot online-rahapalvelut vain 2 prosentin korolla. Hanki seuraava laina.
  Henkilökohtaiset lainat (suojattu ja vakuudettomat)
  Yritysten luotot (turvallinen ja vakuus)
  Konsolidointilaina ja paljon muuta. Olemme sertifioitu, luotettava, luotettava, tehokas, nopea ja dynaaminen. Jos kiinnostunut, ota meihin yhteyttä käyttäen alla mainittuja yksityiskohtia.

  Sähköposti: progresiveloan@yahoo.com
  Soita / WhatsApp: +16626183756
  Verkkosivusto: https://progresivefunding.wordpress.com  VastaaPoista