maanantai 26. maaliskuuta 2012

20 syytä miksi vastustan nykyistä maahanmuuttopolitiikkaa

Vahtikoirankin piti väsätä juttu Toulousen tapahtumista. Siinä ei kuitenkaan ole liiemmin järkeä, koska aiheesta on jo kirjoitettu monta erittäin hyvää blogitekstiä.

Linkkejä:


http://ajattelemista.blogspot.com/2012/03/merahin-tapaus-paljastaa-lannen.html
http://takkirauta.blogspot.com/2012/03/viharikokset-poliittinen-korrektius-ja.html
http://hampaankolosta.blogspot.com/2012/03/haussa-aarioikeistolainen.html
http://vasarahammer.blogspot.com/2012/03/toulousen-jihadisti.html


Kuten muutkin kirjoittajat, ihmettelen sitä, että kun ampujaksi paljastuikin ei-valkoihoinen, rasistinen rikos muuttuikin mediassa kuin taikaiskusta ei-rasistiseksi. Päätelmä: ilmeisesti vain valkoihoinen voi olla rasisti. Onko tummaihoinen sitten niin jalo vai niin tyhmä olento, että ei kykene edes rasismiin?

Usein nettikeskusteluissa sanotaan, että "mainitse yksikin järkevä perustelu, jonka vuoksi vastustat maahanmuuttoa." Koska Mohamed Merahin kujanjuoksu on jo käsitelty moneen kertaan, päätinkin kirjoittaa tällä kertaa niitä järkeviä perustelujani.


Vastustan massamaahanmuuttoa, koska:


1. Periaatteesta: Silloin, kun missä tahansa yhteiskunnassa hyväksytään yksi ainoa totuus ja sitä "totuutta" pönkitetään tosiasioita pimittämällä, vääristämällä ja suoranaisella valehtelulla, jonkun pitää periaatteesta olla eri mieltä jo tasapainon ja sananvapauden vuoksi. Ja jos ei muuten niin ihan vaan piruuttaan.

2. Raiskaukset ja erityisesti joukkoraiskaukset:
Näiden määrä on kasvanut räjähdysmäisesti kaikissa maissa, joissa on paljon muslimitaustaisia maahanmuuttajia.



3. Ryöstöt: Kukapa olisi innoissaan lukiessaan kuinka vanhuksia ja vammaisia pahoinpidellään kaduilla ja rahat viedään. Kiitos EU:n, joka halusi avata rajat. Asialla tosin eivät ole pelkästään mamut vaan myös Romanian ja Bulgarian mannet, jotka ovat jo nykyään yhtä varma kevään merkki kuin koiranpaska.


4. Jengiytyminen: Kaikissa maissa, joissa on paljon maahanmuuttajia (läntinen naapurimme hyvänä esimerkkinä) turhautuneet mamunuoret muodostavat jengejä, joissa yleensä initaatioriittinä on silmitön väkivalta, joka kohdistuu usein täysin ulkopuolisiin. Joka tapauksessa jengiytyminen lisää aina rikollisuutta ja turvattomuutta.




5. Homojen ja juutalaisten vainoaminen:
Malmö on hyvä esimerkki kaupungista, jossa ei kannata kertoa olevansa homo. Juutalaisten joukkopako kaupungista on jo alkanut aikoja sitten. Syy: muslimit eivät voi sietää homoja, juutalaisista nyt puhumattakaan. Koska tummaihoinen ei voi olla rasisti, kyse lienee ennakkoluuloista. Tämä tieto ei kuitenkaan liiemmin lämmitä hakattua juutalaista, jonka asunto on poltettu ja tytär raiskattu. 





6. Sharia-lain ajaminen:
jokaisen kunnollisen muslimin tavoitteena on saattaa omassa yhteisössään voimaan sharia-laki. Länsimaiseen oikeuskäsitykseen ei kertakaikkiaan sovi, että raiskattu on itse syyllinen tai että varkaalta leikataan käsi. Aviorikoksesta kivittäminenkin on useimpien mielestä liioittelua varsinkin, kun rangaistus koskee yleensä vain naista eikä syytetyn omalla kertomuksella asioiden kulusta ole mitään merkitystä.


7. Sukuelinten silvonta:
En halua olla tekemisissä sellaisen ihmisen kanssa, joka silpoo avuttoman lapsen sukuelimiä. Silpokoon jokainen aikuisena värkkinsä itse, jos haluaa. Puolustuskyvyttömän lapsen runtelu sen sijaan on rikos, josta pitäisi karkoittaa tekijä maasta välittömästi.



8. Tasku-, käsilaukku-, ym. varkaudet: Muistan mainiosti ajat, jolloin saatoin pitää kaupassa reppuani ostoskärryssä eikä tullut edes mieleen, että joku varastaa sen. Nykyään ei voi pääkaupunkiseudulla omakoti- ja rivitaloissa edes pitää ovia auki, kun ottaa aurinkoa pihassa, koska yritteliäät tummapintaiset veijarit väijyvät puskissa päästäkseen varastamaan kaiken, minkä helposti mukaansa saavat. Kultaista kaulaketjuakaan ei kannata käyttää kesällä. Joku Romanian manne tulee kyllä takuuvarmasti "sovittamaan" väkisin omaa rihkamakoruaan ja kohta huomaat tehneesi surkean ei-vapaaehtoisen vaihtokaupan. Oslossa oli jo yli 15 000 (!) taskuvarkautta viime vuonna. Mutta pitäkää nyt kuitenkin mielessä se, että "kukaan ei jätä kotimaataan ja matkusta kauas Pohjolaan ilman painavaa syytä."


http://rahmispossu.net/2012/03/25/oslo-varkaiden-paratiisi-yli-15-000-taskuvarkautta-viime-vuonna/


Romaneja painavat syyt kaulassa



9. Suomalaisten asettaminen kakkosluokan kansalaisiksi omassa maassaan: Maahanmuuttajilla on paremmat etuudet kuin vastaavassa tilanteessa olevilla suomalaisilla. Vai oletteko joskus kuulleet kantaväestön edustajasta, jolle sossu olisi maksanut ajokortin? Työelämässä on jo ainakin Helsingissä toimintamalli siitä, että mamu ohittaa suomalaisen työllistämistilanteessa.

10. Sananvapauden kaventuminen:
Se että sananvapautta jatkuvasti rajoitetaan, ei tietysti ole mamujen syy vaan hyysäripäättäjiemme. Se on kuitenkin maahanmuuton seuraus. Ilman massamaahanmuuttoa mamutusta tuskin vastustettaisiin siinä määrin, että mamukriittisiä pitäisi pyrkiä vaientamaan lakeja muuttamalla. Vain diktatuureissa toisinajattelijat vaiennetaan väkivalloin. Sananvapauden rajoittaminen on väkivaltaa ja törkeä hyökkäys demokratiaa vastaan. Siksi onkin irvokasta, kun sananvapautta rajoittavia lakeja laatineet poliitikot nyyhkivät demokratiasta, josta eivät ilmeisesti ymmärrä edes alkeita.


11. Maahanmuuttajien massatyöttömyys:
Mitä järkeä on tuoda maahan, jossa on ennestään satojatuhansia työttömiä, sakkia, jolla ei ole mitään mahdollisuutta (eikä aina edes halua) työllistyä. Silläkö se "työvoimapula" (hehheh) helpottuu, että lisätään työttömien määrää vielä muutamalla sadallatuhannella? Ei voi ymmärtää...



12. Suomalaisten asunnottomuus: Jokainen vuokra-asunto, joka menee maahanmuuttajaperheelle on joltakin suomalaiselta perheeltä pois. Tämä on siis fakta, ei mielipide. Kun asuntoja ei riitä kaikille, soisin, että asuntojonoissa kotimaan kansalaiset ovat etusijalla eikä päinvastoin, kuten tilanne tällä hetkellä on.


13. Palkkojen polkeminen: Ne mamuista, jotka töitä saavat, työllistyvät yleensä ns. paskaduuneihin (olen niitä tehnyt itsekin ja tiedän mistä puhun) palkalla ja ehdoilla, joihin suomalainen ei ikinä suostuisi. Esim. raksoilla pääkaupunkiseudulla suomalainen duunari on jo harvinaisuus, joka kutsutaan töihin silloin, kun pitää korjata ammattitaidottomien (mutta halpojen) virolaisduunareiden jälkiä. Vähäiset verot näistä puoli-ilmaisista työntekijöistä maksetaan luonnollisesti Viroon, joten valtiolle ei kerry heistä verotuloja.

14. White flight eli valkoisten joukkopako:
USA:ssa syntynyt termi sisäiselle muuttoliikkeelle, joka syntyy silloin, kun keski- ja yläluokkaa edustavien valkoisten asuinalueille tulee riittävä määrä muita rotuja ja kulttuureita edustavia muuttajia. Esim. Englannissa ilmiötä on tuloksetta yritetty estää jopa lainsäädännöllä. Ilmiön väistämätön seuraus on ghettoutuminen, josta on valtaisa määrä esimerkkejä Keski-Euroopassa. Ruotsissa kuuluisin valkoisten jättämä alue on Rosengård, jossa 86 %  asukkaista on ulkomaalaistaustaisia (tilasto vuodelta 2008). Sinne eivät uskalla mennä edes poliisit, palomiehistä puhumattakaan, kun päälle sataa kiviä ja polttopulloja.



Juu, eurabia-teoria on ihan naurettavaa skitsoilua...


15. Kommunikaatiovaikeudet esim. lääkärissä ja työpaikoilla: Olen kuullut lukuisia kauhujuttuja siitä, kuinka ulkomaalainen lääkäri ei ole tajunnut edes vaivaa, mihin ollaan apua hakemassa, saatikka osannut sitä hoitaa. Kyllä vähimmäisvaatimus työssäkäynnille vaativassa työssä pitäisi olla hyvä (ei siis välttävä) suomen kielen taito. Ei voida vaatia, että vanhukset opettelevat englantia, koska akateemisen koulutuksen saanut ulkomailta muuttanut lääkäri ei jaksa opetella suomea.


16. Naisten halveksunta: Vaikka feminismi on mielestäni hanurista, sivistyneeseen yhteiskuntaan kuuluu itsestään selvyytenä muiden ihmisen kunnioitus sukupuolesta riippumatta. Kuten myös tasa-arvo. Näiden asioiden sisäistäminen tuntuu olevan etenkin muslimitaustaisille moniosaajille ylivoimainen tehtävä.


17. Sosiaalikulujen kasvu: Mitä enemmän mamuja yhteiskunnan eläteiksi maahamme rahdataan, sitä enemmän rahaa sosiaalisektori nielee. Kun meillä ei enää ole varaa edes poliiseihin ja palomiehiin, on mielenkiintoista seurata, mistä kaivetaan rahat yhä kasvaviin sosiaalimenoihin. Veikkaus: sosiaaliturva tullaan ajamaan alas oman maan kansalaisilta ja mamut saavat edelleen tukea, koska "kaikkein heikoimmilta ei voi apua evätä."


18. Kerjäämisen käsiin räjähtäminen: Ei niinkään johdu maahanmuutosta, vaikka kyseiset ammatinharjoittajat kernaasti KELAn lämpöiseen syleilyyn antautuisivatkin. Kuitenkin rajojen avaamisen myötä kerjäläisten määrä on räjähtänyt käsiin. Meillä alkaa jo olla suhteessa väkilukuun enemmän kerjäläisiä kuin Venäjällä, mikä on saavutus sinänsä.


19. Oikeuslaitoksen mädättyminen ja kääntyminen länsimaista oikeuskäsitystä vastaan: Kun kaiken läpäisevä poliittinen korrektius ja rasismin pelko on edennyt tarpeeksi pitkälle, yhteiskunta muuttaa omia lakejaan, koska ei halua leimautua rasistiseksi. Räikeä esimerkki saatiin hiljattain Englannissa, jossa somalineitokaisten ryhmä hakkasi ilman syytä ohikulkevan tytön sairaalakuntoon. Heidät vapautettiin syytteistä koska "muslimit eivät ole tottuneita alkoholin käyttäjiä". Suomessakin on jo osittain käytössä ns. väriasteikko rangaistuksissa: mitä tummempi iho, sitä pienempi tuomio. Mielestäni nimenomaan tämä on piilorasismia. Tällöinhän oletetaan, että mitä mustempi on pinta, sitä vähemmän kykenee tekemään moraalisia valintoja.

20. Kouluopetuksen rapistuminen:
Asia jonka jokseenkin kaikki perheelliset ainakin Etelä-Suomessa tietävät, vaikka eivät ääneen sano, on halu vaihtaa omat lapset sellaiseen kouluun, jossa on mahdollisimman vähän mamuja ja etenkin somaleita. Olen nähnyt kiihkosuvaitsevaisten vanhempien vaivaantuneena selittävän, että lasten takia täytyy muuttaa, kun nykyisessä koulussa on niin paljon häiriköiviä maahanmuuttajalapsia. Poliittisen korrektiuden takia ei haluta kertoa, että ruotsalaiset koululaiset ovat tilastojen mukaan tyhmistyneet samaa tahtia kun massamaahanmuutto on edennyt. Sama on edessä täälläkin. Lapsestasi tulee vääjäämättä puoli-idiootti, koska Ahmedin tai Jusufin on annettava toteuttaa itseään.



Siinä muutamia mitä tuli hakematta mieleen. Lisääkin keksisin helposti. Mm. huoltosuhteen heikentyminen, suomalaisiin kohdistuva rasismi ja suomalaisen kulttuurin halveksunta ja alasajo. Mulla on kuitenkin paha tapa kirjoittaa niin pitkiä tekstejä, etten jaksa niitä itsekään lukea, joten riittäköön tämä tällä kertaa.

P.s. Maahanmuuttajissa on fiksujakin yksilöitä. Nur Muhamed, vaikka onkin kokoomuslainen, vaikuttaa muuten täyspäiseltä (kukaan ei ole täydellinen). Laitan linkin tekstiin, jossa hän vaatii, että mamurikolliset olisi karkoitettava Suomesta. Jos suomalainen poliitikko sanoisi ääneen samat asiat, älämölö jatkuisi viikkoja ja mielenosoittajat teutaroisivat kaduilla vaatimassa eroa ja "rasistin" ura olisi katkolla.


http://caalim68.puheenvuoro.uusisuomi.fi/100525-rikollisten-maahanmuuttajien-pakkokarkoitus


Islam ei ole pedofiiliuskonto, tytöt vaan kypsyvät nopeammin!

maanantai 12. maaliskuuta 2012

Kokoomuksen ja kumppaneiden saavutukset

Vaikka media väsymättä kehuu Kokoomusta ja mustamaalaa persuja, silti ihmetyttää ensin mainitun jatkuva menestys politiikassa. Porvareiden omistaman median jatkuva Kokoomuksen nuoleskelu ja kansanedustaja Eero Lehden (Kok) omistaman Taloustutkimuksen tilastojen vääristely (Kokoomuksen eduksi) selittää ilmiötä vain osittain.
 

Onko 25% suomalaisista rikkaita?
 

Suomessa yli 100 000 euroa kuussa tienaavia on vain n. 35 000. Silti Kokoomuksella on galluppien mukaan 25% kannatus. Vaikka siitä otettaisiin perinteinen galluppien kokoomuslisä eli 5% pois, kannatusluvut ovat saavutusten rinnalla käsittämättömät. Joko lähes neljännes kansasta kuvittelee olevansa rikkaita asuessaan järjettömään hintaan velaksi ostetussa neukkukuutiossaan ja ajellessaan 13 vuotta vanhalla sitikalla tai sitten kyseessä on jonkinlainen massapsykoosi. 





Kerrataanpas hieman Kokoomuksen ja hallituskumppaneiden "saavutuksia" viime vuosilta. Jospa se vaikka jollakin toimisi psykoosilääkkeenä.
 

Kokoomuksen & kump. saavutuksia: EU nöyristely, lepsujen maiden mielettömät tukipaketit (50 miljardia viimeisin luku Suomen vastuissa) , tyhmät lait, epärealistiset ympäristövouhotukset, uudet rakennusmääräykset (vaihtuvat nopeammin kuin niitä ehtii lukea), maaseudun jätevesisekoilu, uusi aselaki (millä muuten esim. maaseudulla vanhukset tulevaisuudessa puolustautuvat ulkomaalaisia rikollisjoukkioita vastaan, jos ei edes pyssyä ole pelotteena? Poliisin tulo kestää 2-5 tuntia soitosta, kun Paras-hanke on saneerannut puolet poliiseista kortistoon), turpeen syrjintä (suuri luonnonvara), terveelliset luonnontuotteet kielletään (vrt. tilamaito, sen sijaan myrkkyjä saa syöttää mielinmäärin), liialliset suojelualueet, energiaverot, kaavoitussekoilut, hallitsematon maahanmuutto. Sananvapauden rajoittaminen.

Kuuluisa vastuullinen toiminta

 

Moraalin tilalle on tullut "vastuullinen" toiminta. Eli kaikki sellainen, mikä edistää vakuutusyhtiöiden, pörssifirmojen, pankkien ja sijoittajien ja ylipäänsä rikkaiden etuja on "vastuullista". Palkankorotusten pyytäminen, työsopimuksista kiinni pitäminen, julkiset palvelut ja heikommista huolehtiminen eivät ole vastuullista toimintaa.

Jos vastuunkanto tarkoittaa suomalaisen veronmaksajan rahojen lapioimista Ranskan ja Saksan pankeille, Kokoomus ja sen apupuolueet ovat totisesti olleet vastuunkantajia isolla Veellä.
 

Itse haluaisin kyllä, että vastuuta kannettaisiin esim. vanhuksista, työttömistä, pienituloisista, eläkeläisistä, sairaista ja ylipäätään kotimaan asioista. Jaetaan rahaa sitten ulkomaille, jos omat asiat ovat kunnossa ja silti jää ylimääräistä. Tällaista vastuunkantoa en ole Kokoomukselta tai sen apupuolueilta havainnut.
 

Yhteinen hyvä muodostuu nykyisin siitä, että tehdään kovasti töitä ja kiristetään vyötä,  sitten otetaan paljon velkaa, että pystytään maksamaan laiskojen koijareiden velat. Näinhän se Jyrkin filosofia menee. Tämän systeemin loogisuuden pystyy ymmärtämään ilmeisesti vain poikkeuksellisen älykäs kokoomuslainen?

Ja lisää:
 

Lainvalmistelijat eivät tunne asiaa, josta ovat lakia säätämässä. Hallitus on sallinut vihreiden tuhota koko maan. Hyvä veli -verkostot eli korruptio. Tuloerot kasvavat ennen näkemätöntä vauhtia, pyrkimys tasaveroon, tolkuttomat energiaverot. Jättityöttömyys, ennen näkemätön velkaantuneisuus. Tuottavuusohjelma karsii poliisit, palomiehet ja sulkee mielisairaalat. Mikään ei toimi kuten pitää, mielenterveysongelmaiset joutuvat kadulle. Herroja kyllä palkataan lisää, mm. valtiosihteereitä.
 

Suomi on EU:n suurin nettomaksaja. Lisäksi Suomi maksaa jäsenmaksua myös viiden muun maan (Englanti, Saksa, Itävalta, Hollanti ja Ruotsi) puolesta. Kun muut maat maksattavat maataloustukiaisensa pääosin EU:lla, Suomi maksaa niistä valtaosan itse.
 

Kuntauudistus pitää mainita erikseen. Kummallista uudistuksessa ei ole se, että Kokoomus sitä ajaa, vaikka oikeastaan kukaan muu ei sitä halua. Kansan olojen kurjistaminen on Kokoomuksen kestotavoite, joten kuntapolitiikka on heidän osaltaan johdonmukaista. Oudompaa on se, että Keskustapuolueen kannatus on lähtenyt nousuun. Tärkeimpänä syynä tähän erikoiseen käänteeseen on ilmeisesti (Väyrysen hyvän pressanvaalikampanjan lisäksi) kuntauudistuksen ponteva vastustus.

Paras-laki, kuntauudistuksen äiti, Keskustan ja Kokoomuksen yhteiskehitelmä
 

Keskusta teki hiljattain välikysymyksen hallituksen kaavailemasta kuntaremontista. Eniten keskustan kritiikki näyttää kohdistuvan hallituksen esityksen vaihtoehdottomuuteen. Kuitenkin edellinen Kiviniemen hallitus ajoi voimakkaasti painostaen ideaa 20 000 asukkaan väestöpohjasta. Näin kuulemma saadaan terveyspalvelut turvattua. Keskusta kyselee kovaan ääneen perusteluja kuntauudistuksen välttämättömuudelle. Hyvä on kyselläkin, koska perusteluja ei ole, jos pakkomielteenomaista kansalaisten elämän vaikeuttamista ja elämän kurjistamista ei perusteluksi lasketa. Silti tärkeää on huomata, että myöskään Paras-hanke ei perustunut mihinkään faktoihin. Se oli samanlaista uudistamista uudistamisen vuoksi kuin nykyinen kuntahankekin. Kunnissa tiedettiin jo etukäteen, että Paras-hanke on täysin susi. Nyt valtavalla vaivalla ja suurin kustannuksin rakennettuja hallintohimmeleitä puretaan kaikessa hiljaisuudessa. Keskusta jättää kertomatta, että nykyistä kuntauudistusta edeltänyt Paras-hanke oli myös vaihtoehdoton pakkolaki, jonka valmistelussa kuntia ei kuunneltu lainkaan. Millään muulla ei ollut väliä, kunhan hatusta vedetty pakollinen 20 000 asukkaan väestöpohjavaatimus saatiin täytettyä kussakin kunnassa. Siksi on huvittavaa, että Kiviniemi ja Keskusta kovaan ääneen arvostelevat Kokoomusta uudistuksesta, jonka siemeniä se oli itse kylvämässä ja jota oli itse rakentamassa Kokoomuksen kanssa. Itse asiassa hiukan ihmettelen, mikseivät persut pidä tästä asiasta isompaa meteliä, vaan antavat Keskustan kerätä irtopisteitä vastustamalla omaa viritelmäänsä.





 Sdp ja Kreikkavakuudet
 

Sdp oli pitkään oppositiossa, joten mahdollisuuksia tyrimiseen ei ole ollut niin paljon kuin muilla Kokoomuksen apupuolueilla. Sixpack-hallituksessa demarit ovat kuitenkin aloittaneet vahvasti: salaiseksi julistetut Kreikkavakuudet ovat jo sen luokan farssi, että Sdp painii ihan samassa sarjassa sössijänä kuin muutkin vanhat puolueet. Koko vakuussopimus perustuu siihen, että sijoittajat ostavat vakuudeksi asetettuja Kreikan valtion arvottomia velkapapereita. Jos sijoittajat eivät niitä huoli, jää suunniteltu velkapapereiden vaihto AAA-luokan arvopapereihin Urpilaisen haaveeksi. Miten on, vaihtaisitko itse AAA-luokan papereita Kreikan valtion velkapapereihin hyvää hyvyyttäsi, jos sinulla olisi siihen mahdollisuus? Niinpä. Joka tapauksessa vakuudet saadaan vain 20 %:lle takauksista ja ne tulevat meille niin kalliiksi, että mikään muu maa ei niitä huolinut. Entäs ne loput 80 %? Miksei Jutta selitä, mistä ne saadaan, jos ja kun Kreikka kaatuu?
 

Jutussani "Jytkyn todelliset syyt" luettelin jo pitkän listan asioita, joita Kokoomus ja apupuolueensa ovat onnistuneet sössimään. 

Laitan vielä tähän muutaman lisää:
 

-Valtion voittoa tuottavia yrityksiä on myyty ja myydään edelleen pilkkahintaan ulkomaalaisille syömävelan kattamiseksi. Kansalaiselle tästä ei ole ollut mitään hyötyä, koska esim. sähkön hinta on moninkertaistunut.
 

-Suomi on liittynyt EU:hun, joka laajenee holtittomasti maihin, jotka ovat lähes kehitysmaiden asteella. Seurauksena on rikollisuuden kasvu, kerjäläiset yms. Jokaikinen täyspäinen käsittää, että EU voisi edes teoriassa toimia vain Pohjoismaiden, Benelux-maiden, Saksan, Ranskan ja Brittien kanssa.
 

-Ulkomaalaiset voivat ostaa Suomen maaperää itselleen. Tämä on vähän outoa varsinkin, kun esim. Venäjältä ei suomalainen saa ostaa maata. Eikö vaikka pitkäaikainen vuokrasopimus riittäisi?

-Valtion velka ja julkinen sektori kasvavat holtittomasti. Optiomiljonääri maksaa saman verran veroa kuin keskituloinen. Jos julkinen sektori vielä kasvaa, sitä on mahdotonta pienentää, koska sen palveluksessa on liikaa äänestäjiä.

-Kokoomus alentaa veroja ja maksattaa alennukset tulevilla sukupolvilla ottamalla lisää lainaa valtiolle.

-Suomalaisella keski-ikäisellä miehellä ei nykysysteemissä tunnu olevan enää oikeutta edes mielipiteeseen, mutta rahansa kelpaavat kaikille.
 

-Energiaverot kasvavat koko ajan. Tämä on regressiivistä verotusta, josta pienituloinen maksaa suurimman osuuden palkastaan. Vihreät ilmeisesti kuvittelevat, että Lapissa ei tarvitse ajaa autoa. Vihreät kyllä pääsevät apurahalla maksetulle taidetyöhuoneelleen tai(julkisen sektorin suoja)työpaikalleen metrolla. Muiden suomalaisten pitää ajaa kymmeniä kilometrejä tarvittaessa.

-Kokoomuksen apupuolueen Vihreiden energiapolitiikka on luonnolle tuhoisaa. On vedenpitäviä todisteita siitä, että uusiutuvilla ei voida korvata kuin 20-30% energiantuotannosta (huimin kustannuksin). Tämä on jo havaittu mm. Saksassa ja Tanskassa. Samaan aikaan em. maat lisäävät koko ajan hiilen polttoaan. Vihreiden energiapolitiikka tulee nostamaan entisestäänkin tolkuttoman kallista energian hintaa pilviin, lisäämään päästöjä, koska hiilen poltto lisääntyy, ja tuhoamaan suomalaisen teollisuuden elinedellytykset.

-Vihreät haluavat raskaan teollisuuden pois Suomesta. Heidän mielestään innovointi pitää talouden pystyssä. Nyt samat tuotteet tehdään Kiinassa, missä niiden valmistus saastuttaa monin verroin enemmän. Maaseudun tukevaisuus -lehden päätoimittaja Lauri Kontroa mukaillen: cityvihreät ilmeisesti uskovat, että tulevaisuuden onnellisessa Suomessa kaikki asuvat yhdessä isossa kerrostalossa ja elättävät itsensä lähettelemällä sähköpostiviestejä toisilleen.


Kokoomus ja Rkp eivät halua, että harmaata taloutta laitetaan kuriin

 

Ihmetystä herätti myös se, että Kokoomus ja Rkp tekivät yksissä tuumin kaikkensa hallitusneuvotteluissa estääkseen harmaaseen talouteen puuttumisen.
 

http://fifi.voima.fi/artikkeli/2011/kesakuu/muistio-kokoomus-ja-rkp-jarruttavat-harmaan-talouden-torjuntaa
 

Yrittäjät ovat perinteisesti äänestäneet Kokoomusta. Mitenkähän pienyrittäjää hyödyttää harmaan talouden suosiminen? Sehän vääristää kilpailua ja rehellisen yrittäjän on mahdotonta pärjätä. Entä kuka maksaa verot, jos tulevaisuudessa työt tekevät mamut pimeästi?
 

Mielenkiintoinen kysymys: kun oikeistoliberaalit ovat saaneet maan täyteen ulkomaalaista orjatyövoimaa, joka ei maksa veroja, kenen veroeuroista maksetaan työttömyyskorvaukset kansalle, joka on jäänyt työttömäksi?
 

Jos mamu tekee saman työn kuin sinä alle puolella palkalla ja työnantajan ei tarvitse maksaa tellejä ja lellejä, arvaa, kumman riistäjä palkkaa? Muistakaa nämä profeetalliset sanat, kun työttömyyskorvaukset lopetetaan ja kiittäkää itseänne siitä, että äänestitte Kokoomusta ja sanansyöjädemareita. Muitakin vaihtoehtoja olisi ollut.


Ps. EU:sta vielä: mainitkaapa yksikin jättimäinen liittovaltio, jossa ns. pienen, tavallisen ihmisen on hyvä olla? Intia? Kiina? Venäjä? Usa? Yhdessäkään näistä ei ole vastaavaa terveydenhuoltoa, sosiaaliturvaa tai koulutusjärjestelmää kuin Pohjoismailla (voi kai jo sanoa) oli ennen kuin nämä pässit keksivät, että viedään Suomi väkisin mukaan eurostoliittoon.
 

Kokoomuksen politiikka pähkinänkuoressa:
 

Työssäoloikää pidennettävä
Rikkaille lisää rahaa
Rikkailta verot pois kokonaan
Helpotuksia rikkaiden veronkiertoon
Köyhille lisää veroja, maksuja ja pienemmät eläkkeet
Kaikki palvelut yksityistettävä
Lisää kulutusveroja, jotka kurittavat erityisesti köyhien kukkaroa
Harmaan talouden edistäminen
Rikollisten yritysten tukeminen
Lisää maahanmuuttajia
Lisää ulkomaista halpatyövoimaa
Lisää orjatyöläisiä kokoomuslaisten firmoihin 9 euron päiväpalkalla
Sosiaaliturvajärjestelmän alasajo
Opetus maksulliseksi
Kirjastot maksulliseksi
Asuntolainan korkovähennys kokonaan pois
Työviikko takaisin 6-päiväiseksi
Ei ylityökorvauksia
Vuosittaisten lomien vähentäminen
Lakko-oikeus ja kaikki työntekijöiden oikeudet pois

Sananvapautta rajoitettava


http://www.flickr.com/photos/dahlstroms/3990300397/
http://www.flickr.com/photos/foxypar4/924981220/