perjantai 6. joulukuuta 2013

Somalien työllistymisestä ja valtapuolueiden suhmuroinnista kunnallispolitiikassa
Ajattelin jo jäädä eläkkeelle lyhyeltä mutta sitäkin kiihkeämmältä bloggaajan uraltani, kun kyllästyin täydellisesti netin lapselliseen juupas-eipäs -jankutukseen. Pitkästä aikaa iski kuitenkin inspiraatio, kun törmäsin persujen puoluelehteen. Minulla oli mielikuva  kotikutoisesta talkoilla väännetystä, täynnä tyhjää uhoa olevasta läpyskästä (kuten muutkin puoluelehdet), mutta yllätyin positiivisesti. Näköjään Soini esikuntineen teki erittäin fiksusti palkatessaan Matias Turkkilan päätoimittajaksi.


Somalien kotoutuminen

 

Pääkirjoituksessaan Turkkila kertoo olleensa Helsingin kaupungintalolla kuulemassa kansainvälisen Open Society Foundations -tutkimusryhmän analyysiä somalien tilanteesta Helsingissä. Tulokset ovat äärimmäisen mielenkiintoisia. Olen lukemattomissa nettikeskusteluissa törmännyt väitteeseen, että pääkaupunkiseudulla lähes kaikki työikäiset somalit ovat töissä ja maakunnissakin kyseisen ryhmän työttömyys johtuu kuulemma rasismista, ”työhaluja kyllä olisi”. Lisäksi kovasti pelätään korkeakoulutettujen somalien häipyvän maasta ”rasismin vuoksi”.


Annetaanpas lukujen puhua puolestaan:

 

Työikäisistä  helsinkiläisistä somalinaisista 13% on töissä -siis noin joka kahdeksas. Miehistä noin joka neljäs työikäinen käy töissä. Yrittäjiä somalimiehistä on n. 0,5%, naisista 0%. Helsingin alueen yliopistoissa ei  tutkimuksen mukaan opiskele ainuttakaan somalia. Eli juuri kuten olen koko ajan arvellutkin. Ns. ”suvaitsevaiset” puhuvat tässäkin asiassa täyttä paskaa kuten tavallista. Näistä ”työssäkäyvistä” valtaosa on somaleille varta vasten räätälöidyissä kelatulkin yms. hommissa, jotka eivät tuota mitään ja joita ei edes tarvittaisi, jos somalit vaivautuisivat opettelemaan uuden kotimaansa kielen. Todettakoon, että somalikulttuurissa on monta hienoa, epäilemättä omaakin kulttuuriamme rikastuttavaa perinnäistapaa. Hakematta tulevat mieleen kunniamurhat, lapsiavioliitot, heimosodat, raiskattujen tyttöjen kivittäminen, lasten sukuelinten silvonta, päivittäinen khatin jyrsiminen yms. Mielestäni olisi kuitenkin jo aika käsittää, että työnteko ei kuulu heidän perinteiseen elintapaansa, koska vuosisatojen ajan somalit olivat Afrikan sarven herrakansaa, joilla oli orjia hoitamassa ruumiilliset työt. Tästä olen jo aiemmin kertonut laajemmin jutussa Somalit ja rasismi.


http://ilmainensanakirja.fi/sanakirja_suomi-somali/ty%C3%B6

Mikä siinä sitten niin kovasti ärsyttää?

 

Toisin kuin helposti voisi luulla, minulla ei ole mitään somaleita vastaan. Jos olisin heimoveljieni kanssa laittanut kotimaani ns. tuhannen p*llun päreiksi ja siellä olisi mahdotonta elää,  olisin hyvinkin valmis suuntaamaan muille maille. Jos vielä kuulisin, että jossakin on hyväuskoisten tsuhnien täyttämä maa, joka lupaa antaa ilmaiseksi asunnon tykötarpeineen, auton, ajokortin, vaatetuksen ja elatuksen loppuiäkseni, tuskin vaivautuisin edes pakkaamaan arvottomia romppeitani, vaan naureskelisin olemattomaan partaani ja kysyisin että koska lähdetään. Järjetön maahanmuuttopolitiikkaamme ei siis ole mamujen vika.

Ärsyttävää on se, että tosiasioita ei myönnetä eikä niistä saa ääneen puhua. Somalit ovat olleet suomessa yli 20 vuotta. Tässä ajassa he eivät ole osoittaneet aikomustakaan integroitua suomalaiseen yhteiskuntaan. Lökäpöksyjä ja lippalakin pitämistä väärinpäin ei lasketa kotoutumiseksi. On somaleita, jotka ovat syntyneet Suomessa ja asuneet täällä koko ikänsä eivätkä siltikään osaa suomea kunnolla. Olisiko aika myöntää ääneen, että somalit eivät tule koskaan kotoutumaan Suomeen? Se ei johdu siitä, että kotouttamiseen ei olisi panostettu tarpeeksi, vaan siitä, että heimoasteelle jääneet ihmiset eivät yksinkertaisesti halua muuttaa elämäntapaansa lainkaan. He haluavat elää omalla tavallaan. Kuinkahan kauan romaneita on kaikin mahdollisin tavoin hyysätty maassamme? Ei liene maailmassa toista vähemmistöä, jolle olisi samalla lailla kannettu kaikki valmiina tarjottimella eteen. Silti on paljon tavallisempaa nähdä ufoja kun työssäkäyvä mustalainen. Siis oikeasti. Itse en tosin ole valitettavasti koskaan nähnyt kumpiakaan.

http://rahmispossu.net/2013/11/27/katso-jarkyttava-tilasto-nain-sujuu-kotoutuminen/Ne kuuluisat Pisa-tutkimukset

 

Mediassa on viime päivinä kovasti ihmetelty, että kuinka voi olla mahdollista, että Suomen koululaiset pärjäsivät niin huonosti Pisa-testeissä. Nii-in. Mistäköhän ihmeestä se voisi johtua? Ai-ai sentään, on kyllä vaikea dilemma. Krista Kiurukin luetteli kymmeniä syitä paitsi sitä ilmeisintä.

 

Maahanmuuttajalapset heikentävät sekä opetuksen tasoa että testituloksia

 

Kulttuuri rikastettu!
 Aamulehdessä (4.12.2013) sentään toimittaja Kati Kalliosaari uskalsi kirjoittaa, että ”esimerkiksi maahanmuuttajanuoret ovat Pisa-tulosten perusteella jopa 2-3 vuotta ikätovereitaan jäljessä. Ensimmäistä kertaa Suomessa erottui myös kouluja, joiden tulokset matematiikassa jäivät OECD:n keskiarvojen alapuolelle”. Hän ei kuitenkaan uskaltanut sanoa sitä, mikä rivien välistä on helposti luettavissa: kyseiset koulut ovat juuri niitä, joissa on eniten mamuja. Tanskassa tilanne on jo niin paha, että vaikka maahanmuuttajanuorukaiset jotenkin suoriutuvatkin yhdeksänneltä luokalta läpi, yli puolet heistä ei osaa lukea kunnolla.

http://www.dr.dk/P4/Kbh/Nyheder/Koebenhavn/2012/11/20/071114.htm

Olen jo aiemmin kirjoittanut aiheesta oman ennustukseni: Suomeen tulee yksityiskouluja niille, joilla on siihen varaa ja köyhien kakarat  ja maahanmuuttajalapset käyvät tavallisessa koulussa eivätkä opi mitään. Lapsen tulevaisuus on sinetöity jo ala-asteella vanhempien varallisuuden perusteella. Ghettoutuminen on väistämätöntä, kun vähitellen täysin kouluttamattomien määrä kasvaa kasvamistaan. Tulee rikkaiden suojatut eliittialueet ja slummit, joissa köyhät saavat pelätä henkensä puolesta päivittäin.

Tämä systeemihän on käytössä jotakuinkin kaikissa maissa, joissa on paljon siirtolaisia Afrikasta ja arabimaista.

En voi muuta kuin päätellä, että tätä valtaosa kansasta haluaa, koska yhä uudelleen äänestää puolueita, jotka haluavat massamaahanmuuttoa ja kaikin tavoin pyrkivät kasvattamaan tuloeroja. Itse vielä jokin aika sitten haaveilin idealistisesti, että edes jokin kolkka maailmassa säilytettäisiin turvallisena lintukotona, jossa ihmisten on hyvä olla ja elää, mutta ei voi mitään, demokratiassa mennään enemmistön ehdoilla.

Mutta, ei siitä sen enempää tällä kertaa, Perussuomalainen -lehdessä oli nimittäin toinenkin, paljon mielenkiintoisempi juttu, josta valtamedia ei ole hiiskunut sanaakaan.


Pajuselle haluttiin kovemmat tulot kuin New Yorkin pormestarilla

 

Lehdessä kerrottiin Helsingin kunnallispoliitikoiden käsittämättömästä suhmuroinnista, josta persut nostivat valtaisan metelin. Kevan hallituksen puheenjohtaja Laura Räty (Kok.) paheksui tuimana poliittisia virkanimityksiä, mutta unohti (ilmeisesti epähuomiossa) mainita, että hänetkin on valittu Kokoomuksen mandaatilla sekä Kevan hallitukseen että Helsingin kaupungin apulaiskaupunginjohtajaksi. Tässä alkuasetelma irvokkaalle sulle-mulle - näytelmälle, jossa syöttiläsherrat ja -rouvat yrittivät jakaa toisilleen jättipalkkojensa päälle vielä lisää veronmaksajien rahaa persujen torpatessa lopulta hankkeen.

Jussi Halla-aho (ps.) kertoo samaisesta tapauksesta Scripta-blogissaan. Hänen mukaansa ensin  Helsingin kaupunginjohtaja Jussi Pajunen (Kok.) esitti vuoden 2012 joulukuussa Rädyn ja muiden apulaiskaupunginjohtajien palkan korottamista 144 803 eurosta 159 288 euroon vuodessa. Vastapalveluksena apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri (vihr.) esitti, että kaupunginjohtajan palkkaa nostettaisiin 190 380 euroon vuodessa. Palkankorotus olisi tuottanut Pajuselle korkeammat ansiot kuin esim. New Yorkin ja Lontoon pormestareilla on. Mainittakoon että kummassakin metropolissa on yli 8 miljoonaa asukasta, Helsingissä n. 600 000 ja risat. Halla-aho kuvaa palkankorotusesityksiä ”tolkuttomiksi”.Ei ole muuten näillä kuntajohtajien ja virkamiesten palkoilla ja luontaiseduilla ihme, että vanhustenhoidosta pitää jälleen leikata satoja miljoonia valtakunnan tasolla.

Persut tekivät ensin palkankorotusesityksistä hylkäysesityksen, joka ei menestynyt. Asiaa ei kuitenkaan jätetty siihen.

” Palkankorotusasia palasi kaupunginhallitukseen 11.3.2013. Varavaltuutettu Pekka Tiusanen (ps.) oli tehnyt perussuomalaisten valtuustoryhmän puolesta oikaisuvaatimuksen, jossa edellytettiin palkankorotuspäätösten kumoamista mm. siksi, että kaupunginjohtaja Pajunen ja apulaiskaupunginjohtaja Sauri olivat tosiasiallisesti jäävejä toimimaan esittelijöinä toisiaan koskevassa asiassa.”

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Tatu Rauhamäki (Kok.) totesi esittelyssään, että menettely on ollut omiaan aiheuttamaan epäilyksiä puolueettomuudesta: ”On katsottava, asiaa objektiivisesti arvioiden, että tällaisessa menettelyssä saattaa syntyä perusteltu epäilys viranhaltijoiden puolueettomuudesta asiakokonaisuuden käsittelyn yhteydessä.” Lopulta perussuomalaisten toiminta johti siihen, että kaupunginjohtajiston palkankorotustoiveet kariutuivat. Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Rauhamäki ilmoitti toukokuussa, ettei hän aio esitellä palkankorotuksia.


Miten laittaa ruotuun poliitikko, joka ei ole lahjottavissa?

 


Ei ole ihme, että muut puolueet vihaavat persuja kuin ruttoa. PS rikkoo politiikan ikiaikaisia kirjoittamattomia sääntöjä karkealla tavalla. Politiikkahan on näytelmä, jossa julkisesti ollaan hoitavinaan yhteisiä asioita, mutta oikeasti pyritään kähmimään mahdollisimman paljon rahaa ja muita etuja itselle ja yhteistyökumppaneille. Malliesimerkkejä tällaisesta etujen kähminnästä ovat viimeaikaiset kohut Ailuksen, Rädyn ja muiden poliittisella mandaatilla nimitettyjen virkamiesten jättipalkoista ja muista eduista. Kun persut eivät pelkästään kieltäydy pelaamasta tätä rahanjakopeliä vaan lisäksi estävät muidenkin rikastumisen yhteiskunnan rahoilla, alkaa pinna kiristyä monella taholla. Persuillehan tarjottiin kultatarjottimella avainta hyvä veli kerhoon viime hallitusneuvotteluissa. Hinta olisi ollut halpa. Ei olisi kuin tarvinnut luopua kaikista periaatteistaan ja rikkoa vaalilupauksensa. Kun he päättivät etujen ja rahankähminnän sijaan pitää vaalilupauksensa, olivat muut puolueet suorastaan tyrmistyneitä. Miten laittaa ruotuun poliitikko, joka ei ole lahjottavissa? Kun persuja ei saada vastuuseen mistään poliittisista väärinkäytöksistä (koska niitä ei ole), jää vaihtoehdoksi mustamaalaaminen. Käsi sydämelle, kuka oikeasti uskoo, että perussuomalaiset ovat  ”äärioikeistoa”? Jo ajatuskin on naurettava. Silti tätä mielikuvaa markkinoidaan etenkin valtakunnan päälehden Helsingin Sanomien toimesta jatkuvalla syötöllä. Malliesimerkki kohun nostamisesta tyhjästä löytyy täältä:

http://www.hs.fi/kaupunki/Perussuomalainen+Rkpn+valtuutetulle+Espoossa+Puhuisitko+suomea/a1386134336289?ref=tf_iHSisboksi300-artikkeli&jako=1903539bb6412a0fcea81b4a1cb03277

Siis mitä?! PS:n kunnanvaltuutettu pyytää, että ”voisiko RKP:n edustaja puhua suomea” Espoon kunnanvaltuuston kokouksessa? Että kyllä voi ollakin kauheita nämä ”äärioikeistolaiset”, ei ole ihmisen pahuudella äärtä ei määrää. Mihin tämä maailma on menossa ja sitä rataa…

 

Mikä tässä nyt sitten on niin kauhean mielenkiintoista?

 

Se, että jos jonkin Perähinkuvainikkalan 121 asukkaan kunnan persuvaltuutettu kaivaa ajatuksissaan nenäänsä kunnanvaltuuston kokouksen jälkeen parkkipaikalla, tehdään ”skandaalista” juttu jokaiseen lehteen ja se on kymppiuutisten pääaihe. Mutta kun persut oikeasti onnistuvat torppaamaan valtapuolueiden syöttöporsaiden törkeän veronmaksajien rahojen väärinkäyttöyrityksen, siitä ei puhuta missään halaistua sanaa.

Juuri tällaisten tapausten vuoksi  syytän mediaa puolueelliseksi ja väitän, että se käyttää vaikutusvaltaansa törkeällä tavalla väärin.

http://www.halla-aho.com/scripta/helsingin_johtajiston_palkankorotuksista.html
http://www.halla-aho.com/scripta/helsingin_johtajiston_palkankorotuksista_osa_2.html

P.S. Ei kyllä taas tiedä, pitäisikö itkeä vai nauraa, kun tutkijat ja toimittajat huolestuneina pohtivat Ruotsissa nuorison keskuudessa yleistynyttä joukkoraiskausilmiötä. Mistä ihmeestä moinen johtuu? Ei voi tutkijaparka ymmärtää. Kun kukaan ei uskalla ääneen sanoa, että asialla ovat joka ainoassa tapauksessa olleet maahanmuuttajanuoret, joilla on hiukan erilainen moraalikäsitys kuin kantaväestöllä, menee syiden pohdinta väkisinkin koomiseksi , vaikka asia sinällään on äärimmäisen vakava. Kyse ei siis todellakaan ole siitä, että Per-Erik ja Olle eivät enää yhtäkkiä ymmärtäisi (”kun on tämä nettiporno ja kaikki”), että tyttöjen pakottaminen väkivallalla ryhmäseksiin on väärin ja rikollista, vaikka näin äkkinäinen voisi jutuista päätellä.


Kun tutkijat nyt pelkäävät, että ilmiö yleistyy Suomessakin ja miettivät kuumeisesti, että miten tytöt voisivat suojautua joukkoraiskauksilta, niin minä voin sen kertoa. Toimittajat ja tutkijat kun eivät nykyään saa Eurostoliitossa totuutta sanoa tai ura loppuu siihen.

Eli: älkää tytöt lähtekö metsään tai mihinkään muuallekaan yksinänne mamupoikien kanssa. Siinä voi käydä todella huonosti. Kavereita voi ihan hyvin tavata vaikka kahvilassa tai ostarilla. Suomi on lyhyessä ajassa muuttunut sellaiseksi paikaksi, että pitää olla varovainen. Mukava saa edelleen olla mutta ei liian luottavainen.

http://www.hs.fi/kotimaa/Seksitutkija+Ruotsin+joukkoraiskausilmi%C3%B6+saattaa+olla+Suomessa+pinnan+alla/a1305756409297?ref=hs-art-top-3
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013120417793916_ul.shtml
http://www.opensocietyfoundations.org/
http://www.flickr.com/photos/insyros/2071458496/in/photostream/

34 kommenttia:

 1. Mahtavaa! olet tehnyt kambäkin!. Median Vaksi-koira on Suomen parhaita lokeja, minun lisäkseni siis, ja lähinnä me 2 laadimme myös sekalaista grafiikkaa ja kuvia !. Welkam bäk.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MITEN VOITTAIN VOITTAIN, SINUA TÄSSÄ KÄYTETTÄVÄSSÄ VÄLTTÄMÄTTÖMÄSTÄ LAKKOON.

   Olen niin siunattu ja täytetty. Olen ollut haluton hakea lainaa, jonka kuulin verkosta, koska kaikki tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, mutta olin vakuuttunut ja järkyttynyt, kun ystäväni työpaikallani sai lainan Progressive Loan INC: lta. & Molemmat vahvistimme sen ja olen myös jatkanut hakemusta, tänään olen yrityksen ylpeä omistaja ja rahoille perheeni ja onnellinen äiti. No olen Annie Joe nimeltä Pauls Valley, Oklahoma. Yhtenä äidinä kolmella lapsella oli vaikea saada työtä, joka voisi hoitaa minua ja lapsia, ja minulla oli niin paljon laskuja maksaa ja pahimmillaan minulla oli huono luotto, joten en voinut saada lainaa mistään pankki. Minulla oli ihanteellinen aloittaa liiketoiminta kampaajana, mutta ei ollut pääomaa aloittaa, Tyypillinen kaikenlaisia ​​pankkeja, mutta ei toimivat, kunnes minulle oli viitannut minun työtoverin jumalallinen lainanantaja mainonta antaa lainan 2 % korko. Lähetin heille sähköpostia virallisella sähköpostiosoitteellani (progresiveloan@yahoo.com) ja sain vastauksen heti ja laina hyväksyttiin, ja minua ohjasi pankin sivustoon, jossa nostin lainani suoraan tililleni. Leikata tarina lyhyt olen ylpeä minun hiustyyliyritys ja lupaus todistaa maailmalle, miten elämäni muuttui .. Jos tarvitset minkäänlaista lainaa, kehotan ottamaan yhteyttä Progressive Loan INC ja taloudellisesti nosta Email: progresiveloan@yahoo.com TAI Soita / Teksti +1 (603) 786-7565

   Poista
  2. After being in relationship with Wilson for seven years,he broke up with me, I did everything possible to bring him back but all was in vain, I wanted him back so much because of the love I have for him, I begged him with everything, I made promises but he refused. I explained my problem to someone online and she suggested that I should contact a spell caster that could help me cast a spell to bring him back but I am the type that don't believed in spell, I had no choice than to try it, I meant a spell caster called Dr AKHERE and I email him, and he told me there was no problem that everything will be okay before three days, that my ex will return to me before three days, he cast the spell and surprisingly in the second day, it was around 4pm. My ex called me, I was so surprised, I answered the call and all he said was that he was so sorry for everything that happened, that he wanted me to return to him, that he loves me so much. I was so happy and went to him, that was how we started living together happily again. Since then, I have made promise that anybody I know that have a relationship problem, I would be of help to such person by referring him or her to the only real and powerful spell caster who helped me with my own problem and who is different from all the fake ones out there. Anybody could need the help of the spell caster, his email: AKHERETEMPLE@gmail.com
   or
   call/whatsapp:+2349057261346 you can email him if you need his assistance in your relationship or anything. CONTACT HIM NOW FOR SOLUTION TO ALL YOUR PROBLEMS
   AKHERETEMPLE@gmail.com
   or
   call/whatsapp:+2349057261346

   Poista
  3. Tarvitsetko kiireellistä lainaa maksaa laskuja, ostaa talon, refinansiota tai rakentaa uuden yrityksen, henkilökohtaisen lainan, ostaa auton? jne.
   ota yhteyttä tunnettuun lainanantajaan pelkäämättä menetettyä. Tarjoamme lainaa lainoille, jotka tarvitsevat rahoitusta 3%: n korolla. ota meihin yhteyttä tänään laina-palvelun nopeasta ja kätevästä lainaamisesta.
     ota yhteyttä jompaankumpaan seuraavista yksityiskohdista.
   Sähköposti: financial_creditloan@outlook.com

   Poista
 2. Tää on taas niin tätä. Tuo kuva "Yhtään käännöstä ei löydy sanalle työ somalia-suomi sanakirjassa" on tunnetusti photosopattu vitsi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa klikata sitä kuvaa. Palataan sitten asiaan jos vielä tarvetta ilmenee...

   Poista
 3. Tarjoamme lainat välillä erityisesti hyvin vakavasti takuu

  hyvää iltaa
  Sinä olentojen etsivät laina on elvyttää toimintaa joko hankkeen tai ostaa asunnon, mutta valitettavasti pankki kysyy olosuhteet, joissa et älä huoli Olen erityisen j " tarjoaa lainoja vaihtelevat € 5000 € 9.000.000 on kaikille, jotka voivat täyttää myös korko on 2% vuodessa. joko tarvitset rahaa muista syistä; hesietez ei yhteyttä minuun lisätietoja on laina rahaa ilman kustannuksia ja häpeää. kiitos ei yhteyttä minuun mail: claudia1.kappeler@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Tarjoamme lainat välillä erityisesti hyvin vakavasti takuu

  hyvää iltaa
  Sinä olentojen etsivät laina on elvyttää toimintaa joko hankkeen tai ostaa asunnon, mutta valitettavasti pankki kysyy olosuhteet, joissa et älä huoli Olen erityisen j " tarjoaa lainoja vaihtelevat € 5000 € 9.000.000 on kaikille, jotka voivat täyttää myös korko on 2% vuodessa. joko tarvitset rahaa muista syistä; hesietez ei yhteyttä minuun lisätietoja on laina rahaa ilman kustannuksia ja häpeää. kiitos ei yhteyttä minuun mail: claudia1.kappeler@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Tarjoamme lainat välillä erityisesti hyvin vakavasti takuu

  hyvää iltaa
  Sinä olentojen etsivät laina on elvyttää toimintaa joko hankkeen tai ostaa asunnon, mutta valitettavasti pankki kysyy olosuhteet, joissa et älä huoli Olen erityisen j " tarjoaa lainoja vaihtelevat € 5000 € 9.000.000 on kaikille, jotka voivat täyttää myös korko on 2% vuodessa. joko tarvitset rahaa muista syistä; hesietez ei yhteyttä minuun lisätietoja on laina rahaa ilman kustannuksia ja häpeää. kiitos ei yhteyttä minuun mail: claudia1.kappeler@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Tarjoamme lainat välillä erityisesti hyvin vakavasti takuu

  hyvää iltaa
  Sinä olentojen etsivät laina on elvyttää toimintaa joko hankkeen tai ostaa asunnon, mutta valitettavasti pankki kysyy olosuhteet, joissa et älä huoli Olen erityisen j " tarjoaa lainoja vaihtelevat € 5000 € 9.000.000 on kaikille, jotka voivat täyttää myös korko on 2% vuodessa. joko tarvitset rahaa muista syistä; hesietez ei yhteyttä minuun lisätietoja on laina rahaa ilman kustannuksia ja häpeää. kiitos ei yhteyttä minuun mail: claudia1.kappeler@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Tarjoamme lainat välillä erityisesti hyvin vakavasti takuu

  hyvää iltaa
  Sinä olentojen etsivät laina on elvyttää toimintaa joko hankkeen tai ostaa asunnon, mutta valitettavasti pankki kysyy olosuhteet, joissa et älä huoli Olen erityisen j " tarjoaa lainoja vaihtelevat € 5000 € 9.000.000 on kaikille, jotka voivat täyttää myös korko on 2% vuodessa. joko tarvitset rahaa muista syistä; hesietez ei yhteyttä minuun lisätietoja on laina rahaa ilman kustannuksia ja häpeää. kiitos ei yhteyttä minuun mail: claudia1.kappeler@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Tarjoamme lainat välillä erityisesti hyvin vakavasti takuu

  hyvää iltaa
  Sinä olentojen etsivät laina on elvyttää toimintaa joko hankkeen tai ostaa asunnon, mutta valitettavasti pankki kysyy olosuhteet, joissa et älä huoli Olen erityisen j " tarjoaa lainoja vaihtelevat € 5000 € 9.000.000 on kaikille, jotka voivat täyttää myös korko on 2% vuodessa. joko tarvitset rahaa muista syistä; hesietez ei yhteyttä minuun lisätietoja on laina rahaa ilman kustannuksia ja häpeää. kiitos ei yhteyttä minuun mail: claudia1.kappeler@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Tarjoamme lainat välillä erityisesti hyvin vakavasti takuu

  hyvää iltaa
  Sinä olentojen etsivät laina on elvyttää toimintaa joko hankkeen tai ostaa asunnon, mutta valitettavasti pankki kysyy olosuhteet, joissa et älä huoli Olen erityisen j " tarjoaa lainoja vaihtelevat € 5000 € 9.000.000 on kaikille, jotka voivat täyttää myös korko on 2% vuodessa. joko tarvitset rahaa muista syistä; hesietez ei yhteyttä minuun lisätietoja on laina rahaa ilman kustannuksia ja häpeää. kiitos ei yhteyttä minuun mail: claudia1.kappeler@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Tarjoamme lainat välillä erityisesti hyvin vakavasti takuu

  hyvää iltaa
  Sinä olentojen etsivät laina on elvyttää toimintaa joko hankkeen tai ostaa asunnon, mutta valitettavasti pankki kysyy olosuhteet, joissa et älä huoli Olen erityisen j " tarjoaa lainoja vaihtelevat € 5000 € 9.000.000 on kaikille, jotka voivat täyttää myös korko on 2% vuodessa. joko tarvitset rahaa muista syistä; hesietez ei yhteyttä minuun lisätietoja on laina rahaa ilman kustannuksia ja häpeää. kiitos ei yhteyttä minuun mail: claudia1.kappeler@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Tarjoamme lainat välillä erityisesti hyvin vakavasti takuu

  hyvää iltaa
  Sinä olentojen etsivät laina on elvyttää toimintaa joko hankkeen tai ostaa asunnon, mutta valitettavasti pankki kysyy olosuhteet, joissa et älä huoli Olen erityisen j " tarjoaa lainoja vaihtelevat € 5000 € 9.000.000 on kaikille, jotka voivat täyttää myös korko on 2% vuodessa. joko tarvitset rahaa muista syistä; hesietez ei yhteyttä minuun lisätietoja on laina rahaa ilman kustannuksia ja häpeää. kiitos ei yhteyttä minuun mail: claudia1.kappeler@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Tarjoamme lainat välillä erityisesti hyvin vakavasti takuu

  hyvää iltaa
  Sinä olentojen etsivät laina on elvyttää toimintaa joko hankkeen tai ostaa asunnon, mutta valitettavasti pankki kysyy olosuhteet, joissa et älä huoli Olen erityisen j " tarjoaa lainoja vaihtelevat € 5000 € 9.000.000 on kaikille, jotka voivat täyttää myös korko on 2% vuodessa. joko tarvitset rahaa muista syistä; hesietez ei yhteyttä minuun lisätietoja on laina rahaa ilman kustannuksia ja häpeää. kiitos ei yhteyttä minuun mail: claudia1.kappeler@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Tarjoamme lainat välillä erityisesti hyvin vakavasti takuu

  hyvää iltaa
  Sinä olentojen etsivät laina on elvyttää toimintaa joko hankkeen tai ostaa asunnon, mutta valitettavasti pankki kysyy olosuhteet, joissa et älä huoli Olen erityisen j " tarjoaa lainoja vaihtelevat € 5000 € 9.000.000 on kaikille, jotka voivat täyttää myös korko on 2% vuodessa. joko tarvitset rahaa muista syistä; hesietez ei yhteyttä minuun lisätietoja on laina rahaa ilman kustannuksia ja häpeää. kiitos ei yhteyttä minuun mail: claudia1.kappeler@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Tarjoamme lainat välillä erityisesti hyvin vakavasti takuu

  hyvää iltaa
  Sinä olentojen etsivät laina on elvyttää toimintaa joko hankkeen tai ostaa asunnon, mutta valitettavasti pankki kysyy olosuhteet, joissa et älä huoli Olen erityisen j " tarjoaa lainoja vaihtelevat € 5000 € 9.000.000 on kaikille, jotka voivat täyttää myös korko on 2% vuodessa. joko tarvitset rahaa muista syistä; hesietez ei yhteyttä minuun lisätietoja on laina rahaa ilman kustannuksia ja häpeää. kiitos ei yhteyttä minuun mail: claudia1.kappeler@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Tarjoamme lainat välillä erityisesti hyvin vakavasti takuu

  hyvää iltaa
  Sinä olentojen etsivät laina on elvyttää toimintaa joko hankkeen tai ostaa asunnon, mutta valitettavasti pankki kysyy olosuhteet, joissa et älä huoli Olen erityisen j " tarjoaa lainoja vaihtelevat € 5000 € 9.000.000 on kaikille, jotka voivat täyttää myös korko on 2% vuodessa. joko tarvitset rahaa muista syistä; hesietez ei yhteyttä minuun lisätietoja on laina rahaa ilman kustannuksia ja häpeää. kiitos ei yhteyttä minuun mail: claudia1.kappeler@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Tarjoamme lainat välillä erityisesti hyvin vakavasti takuu

  hyvää iltaa
  Sinä olentojen etsivät laina on elvyttää toimintaa joko hankkeen tai ostaa asunnon, mutta valitettavasti pankki kysyy olosuhteet, joissa et älä huoli Olen erityisen j " tarjoaa lainoja vaihtelevat € 5000 € 9.000.000 on kaikille, jotka voivat täyttää myös korko on 2% vuodessa. joko tarvitset rahaa muista syistä; hesietez ei yhteyttä minuun lisätietoja on laina rahaa ilman kustannuksia ja häpeää. kiitos ei yhteyttä minuun mail: claudia1.kappeler@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Tarjoamme lainat välillä erityisesti hyvin vakavasti takuu

  hyvää iltaa
  Sinä olentojen etsivät laina on elvyttää toimintaa joko hankkeen tai ostaa asunnon, mutta valitettavasti pankki kysyy olosuhteet, joissa et älä huoli Olen erityisen j " tarjoaa lainoja vaihtelevat € 5000 € 9.000.000 on kaikille, jotka voivat täyttää myös korko on 2% vuodessa. joko tarvitset rahaa muista syistä; hesietez ei yhteyttä minuun lisätietoja on laina rahaa ilman kustannuksia ja häpeää. kiitos ei yhteyttä minuun mail: claudia1.kappeler@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Tarjoamme lainat välillä erityisesti hyvin vakavasti takuu

  hyvää iltaa
  Sinä olentojen etsivät laina on elvyttää toimintaa joko hankkeen tai ostaa asunnon, mutta valitettavasti pankki kysyy olosuhteet, joissa et älä huoli Olen erityisen j " tarjoaa lainoja vaihtelevat € 5000 € 9.000.000 on kaikille, jotka voivat täyttää myös korko on 2% vuodessa. joko tarvitset rahaa muista syistä; hesietez ei yhteyttä minuun lisätietoja on laina rahaa ilman kustannuksia ja häpeää. kiitos ei yhteyttä minuun mail: claudia1.kappeler@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Tarjoamme lainat välillä erityisesti hyvin vakavasti takuu

  hyvää iltaa
  Sinä olentojen etsivät laina on elvyttää toimintaa joko hankkeen tai ostaa asunnon, mutta valitettavasti pankki kysyy olosuhteet, joissa et älä huoli Olen erityisen j " tarjoaa lainoja vaihtelevat € 5000 € 9.000.000 on kaikille, jotka voivat täyttää myös korko on 2% vuodessa. joko tarvitset rahaa muista syistä; hesietez ei yhteyttä minuun lisätietoja on laina rahaa ilman kustannuksia ja häpeää. kiitos ei yhteyttä minuun mail: claudia1.kappeler@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Tarjoamme lainat välillä erityisesti hyvin vakavasti takuu

  hyvää iltaa
  Sinä olentojen etsivät laina on elvyttää toimintaa joko hankkeen tai ostaa asunnon, mutta valitettavasti pankki kysyy olosuhteet, joissa et älä huoli Olen erityisen j " tarjoaa lainoja vaihtelevat € 5000 € 9.000.000 on kaikille, jotka voivat täyttää myös korko on 2% vuodessa. joko tarvitset rahaa muista syistä; hesietez ei yhteyttä minuun lisätietoja on laina rahaa ilman kustannuksia ja häpeää. kiitos ei yhteyttä minuun mail: claudia1.kappeler@gmail.com

  VastaaPoista


 21. Tarjoamme lainat yksilöiden väliseen vakavaan

  Hei herra ja rouva Olemme vakavia ihmisiä, jotka tarjoavat lainoja 1000 € - 5000000 €
  tahansa voi maksaa korko 2% vuodessa useilla aloilla Meillä auttaa ymmärtämään projekteja ja ratkaisemaan erilaisia taloudellisia ongelmia.
  Ota yhteyttä tähän sähköpostiin: maolisania@gmail.com

  VastaaPoista


 22. Tarjoamme lainat yksilöiden väliseen vakavaan

  Hei herra ja rouva Olemme vakavia ihmisiä, jotka tarjoavat lainoja 1000 € - 5000000 €
  tahansa voi maksaa korko 2% vuodessa useilla aloilla Meillä auttaa ymmärtämään projekteja ja ratkaisemaan erilaisia taloudellisia ongelmia.
  Ota yhteyttä tähän sähköpostiin: maolisania@gmail.com

  VastaaPoista
 23. lainan tarjous 48 tunnissa.
  Hei, onko sinulla taloudellisia huolenaiheita? Ja niillä, joilla on ongelmia saada pääomalainoja paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta. Katso tämä osoite Sähköposti: maurogiovanni00@gmail.com

  whatsapp: +33 6 44 68 84 20

  VastaaPoista
 24. lainan tarjous 48 tunnissa.
  Hei, onko sinulla taloudellisia huolenaiheita? Ja niillä, joilla on ongelmia saada pääomalainoja paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta. Katso tämä osoite Sähköposti: maurogiovanni00@gmail.com

  whatsapp: +33 6 44 68 84 20

  VastaaPoista
 25. After being in relationship with Wilson for seven years,he broke up with me, I did everything possible to bring him back but all was in vain, I wanted him back so much because of the love I have for him, I begged him with everything, I made promises but he refused. I explained my problem to someone online and she suggested that I should contact a spell caster that could help me cast a spell to bring him back but I am the type that don't believed in spell, I had no choice than to try it, I meant a spell caster called Dr AKHERE and I email him, and he told me there was no problem that everything will be okay before three days, that my ex will return to me before three days, he cast the spell and surprisingly in the second day, it was around 4pm. My ex called me, I was so surprised, I answered the call and all he said was that he was so sorry for everything that happened, that he wanted me to return to him, that he loves me so much. I was so happy and went to him, that was how we started living together happily again. Since then, I have made promise that anybody I know that have a relationship problem, I would be of help to such person by referring him or her to the only real and powerful spell caster who helped me with my own problem and who is different from all the fake ones out there. Anybody could need the help of the spell caster, his email: AKHERETEMPLE@gmail.com
  or
  call/whatsapp:+2349057261346 you can email him if you need his assistance in your relationship or anything. CONTACT HIM NOW FOR SOLUTION TO ALL YOUR PROBLEMS
  AKHERETEMPLE@gmail.com
  or
  call/whatsapp:+2349057261346

  VastaaPoista
 26. Tarvitsetko kiireellistä lainaa maksaa laskuja, ostaa talon, refinansiota tai rakentaa uuden yrityksen, henkilökohtaisen lainan, ostaa auton? jne.
  ota yhteyttä tunnettuun lainanantajaan pelkäämättä menetettyä. Tarjoamme lainaa lainoille, jotka tarvitsevat rahoitusta 3%: n korolla. ota meihin yhteyttä tänään laina-palvelun nopeasta ja kätevästä lainaamisesta.
    ota yhteyttä jompaankumpaan seuraavista yksityiskohdista.
  Sähköposti: financial_creditloan@outlook.com

  VastaaPoista
 27. Mina olla somali mina ryostaa mina raiska sina. Hah. Mina raiska ja te katso vieresta.hahaa huhuu. Huuuu huhuu. Ruttututuuu. Sumppulurrtoparsakissamollotollorollo

  VastaaPoista
 28. Do you need personal loan?
  Loan for your home improvements,
  Mortgage loan,
  Debt consolidation loan,
  Commercial loan,
  Education loan,
  Car loan,
  Loan for assets.
  financialserviceoffer876@gmail.com WhatsApp +918929509036

  VastaaPoista