keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Median valikoiva kuulo

Klassinen esimerkki siitä, kuinka erilailla valtamedia kohtelee poliitikkoja, osui silmiini hetki sitten. Meinasi oikein lentää kahvit suusta, kun surffaillessani törmäsin näihin joidenkin poliitikkojen väitteisiin eurosta luopumisen hinnasta.


Astrid Thors sanoi aivan pokkana eduskunnassa (!), että eurosta luopuminen maksaisi Suomelle 180 miljardia euroa!!! Jos Suomen vuosibudjetti on karvan päälle 50 miljardia, olisi summa n. 3,6 kertaa vuosibudjettimme. Sitä kuinka rähmällään erkkomedia on nk. vanhojen puolueiden edessä, kuvaa, että yhdessäkään tiedotusvälineessä ei ole kyseenalaistettu tätä pöyristyttävän typerää väitettä millään tavalla. Ajatelkaa, kyseinen rouva on ollut ministerinä Suomessa!! Jos joku persukansanedustaja olisi päästänyt yhtä sekopäisen lausunnon suustaan, olisi se ollut etusivuilla viikon, Soinilta olisi vaadittu lausuntoa joka taholta herkeämättä ja asiaan palattaisiin punavihreiden toimittajien kolumneissa vielä vuosien päästä. Kukkahattutädeiltä ei kukaan tietenkään odota täysjärkisyyttä maahanmuuttoon liittyvissä asioissa, mutta luulisi, että kansanedustajilla nyt on edes jonkinlaiset alkeet matematiikasta opiskeltuna. 

Paavo Lipponen ei ihan samoihin lukuihin päässyt, mutta hänkin sanoi, että tutkimusten mukaan markkaan paluu aiheuttaisi Suomelle valtavat kustannukset, 100 miljardia euroa ei kuulemma riittäisi. Jos muuten laskettaisiin kaikki kulut, mitä Lipposen päätöksistä on Suomelle aiheutunut, veikkaan että 100 miljardia ei riittäisi, mutta se on toinen tarina.

Kertoo kyllä aika paljon maamme journalismin tilasta, että yksikään toimittaja ei kysynyt kummaltakaan poliitikolta sitä, mihin tutkimuksiin heidän väitteensä perustuvat. Jos euroon siirtymisen arvioitiin maksaneen aikoinaan n. miljardin (euroissa edelleen), miten sen muutos takaisin markaksi maksaa 100 tai melkein 200 kertaisen määrän?


Tässähän ne 50 miljardia (mitä pahimmillaan Suomella on  takuuvastuita eurokriisissä) ovat pikkurahoja, kun niitä verrataan markkaan palaamisen kustannuksiin! Ei ihme, että Katainen ja Urpilainen niin auliisti veronmaksajien rahoja mailmalla jakavat, jos vaihtoehdot ovat näin kauhistuttavat. Tai sitten isoegoisten narrien on vaan kertakaikkiaan mahdotonta myöntää olleensa karmealla tavalla väärässä. Mieluummin raunioitetaan maan talous vuosikymmeniksi eteenpäin kuin myönnetään totuus: EU:sta ja erityisesti eurosta ei ole ollut Suomelle mitään muuta kuin harmia.


http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2011/12/1459259/lipponen-markasta-puhuminen-on-kansan-harhaan-johtamista

http://www.eduskunta.fi/faktatmp/utatmp/akxtmp/ptk_85_2011_ke_p_1.shtml


http://www.flickr.com/photos/53539456@N00/1509309418/

2 kommenttia:

 1. Kun olin suhteessa Wilsonin seitsemään vuoteen, hän hajosi kanssani, teen kaiken mahdollisen saadakseni hänet takaisin, mutta kaikki oli turhaa, halusin häntä takaisin niin paljon rakkauden tähden, että minulla oli hänelle, pyydin häntä kaikesta Lupasin, mutta hän kieltäytyi. Selitin ongelmani jollekin verkossa ja hän ehdotti, että ottaisin yhteyttä oikeinkirjoittajan käyttöön, joka auttaisi minua heittämään loitsun, jotta voisin tuoda hänet takaisin, mutta olen tyyppi, joka ei usko oikeuteen, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kokeilla sitä, Tarkoitin oikeinkirjoittajaa nimeltä tohtori AKHERE ja lähetän hänelle sähköpostia, ja hän kertoi minulle, ettei ole mitään ongelmaa, että kaikki on kunnossa ennen kolme päivää, että minun ex palaa minulle kolme päivää ennen, hän heittää loitsun ja yllättävän toisen päivä, se oli noin kuusitoista. Minun ex kutsui minua, olin niin yllättynyt, vastasin puheluun ja kaikki mitä hän sanoi oli, että hän oli niin pahoillani kaikesta, mitä tapahtui, että hän halusi minun palaavan hänelle, että hän rakastaa minua niin paljon. Olin niin onnellinen ja menin hänen luokseen, niin aloimme yhdessä elää yhdessä onnellisina. Siitä lähtien olen luvannut, että kenelläkään tiedän, että minulla on suhde ongelma, olisin auttamassa tällaista henkilöä viittaamalla hänelle ainoaan todellinen ja voimakas oikeinkirjoittaja, joka auttoi minua omalla ongelmallani ja kuka eroaa kaikki fake niistä siellä. Jokainen tarvitsisi oikeinkirjoittajan apua, hänen sähköpostiosoitteensa: AKHERETEMPLE@gmail.com
  tai
  soita / whatsapp: +2349057261346 voit lähettää hänelle sähköpostia, jos tarvitset hänen apua suhteestasi tai muussa. Ota yhteyttä nyt kaikkiin ongelmiin
  AKHERETEMPLE@gmail.com
  tai
  soita / WhatsApp: +2349057261346

  VastaaPoista
 2. Tarvitsetko kiireellistä lainaa maksaa laskuja, ostaa talon, refinansiota tai rakentaa uuden yrityksen, henkilökohtaisen lainan, ostaa auton? jne.
  ota yhteyttä tunnettuun lainanantajaan pelkäämättä menetettyä. Tarjoamme lainaa lainoille, jotka tarvitsevat rahoitusta 3%: n korolla. ota meihin yhteyttä tänään laina-palvelun nopeasta ja kätevästä lainaamisesta.
    ota yhteyttä jompaankumpaan seuraavista yksityiskohdista.
  Sähköposti: financial_creditloan@outlook.com

  VastaaPoista