lauantai 28. tammikuuta 2012

Suomi -maahanmuuttajien runsaudensarvi

En erityisesti pidä "suvaitsevaisista älyköistä" kuten joku on juttujani luettuaan saattanut huomatakin. Varsinkin vihreät ja heidän typerä politiikkansa (joka tulee kansalle kalliiksi), ja hyökkäyksensä sananvapautta vastaan ärsyttävät ajoittain kovastikin. Umpiluupäinen junttivaino on oma lukunsa. Samalla kun neitokaiset litkivät punaviiniä ja ottavat taidekuvia sheivaamattomista karvaturreistaan, kannaisi joskus tuumata kotvanen että kuka ne heidän opintotukensa oikein maksaa. 


Haavisto vaikuttaa fiksulta 


Sitten asiaan: vihreiden presidenttiehdokkaan, Pekka Haaviston fiksu ja herrasmiesmäinen käytös on tehnyt Vahtikoiraan vaikutuksen. Jopa siinä määrin, että omatuntoni alkoi hiukan kolkuttaa. Ajattelin ensin, että kirjoitan jonkin myönteisen jutun vihreistä. En kuitenkaan keksinyt mitään positiivista sanottavaa heistä, joten päätinkin sovinnon eleenä suunnitella "old school" -tyyppisen julisteen, jonka avulla he saavat helpommin tyydytettyä kiihkeää tarvettaan asuttaa maamme ulkomaalaisilla. Jos kerran mamuja pitää Suomeen houkutella, tehdään se edes tyylillä.


Tekoja, ei puhetta


Punavihreät poliitikot tuntuvat olevan yhtä mieltä siitä, että mamuja tarvitaan lisää ainakin satojatuhansia, ehkä jopa miljoonia, tyydyttämään huutavaa työvoimapulaa. Tämä tavoite ei onnistu pelkästään puhumalla ja vihapuheesta jankuttamalla. Tarvitaan tekoja. Oma vaatimaton panokseni on kampanjajuliste, johon olen koonnut mahdollisimman ytimekkäästi maamme ja elämäntapamme hyviä puolia. Ulkoasu ja teksti on suunniteltu niin että uskoisin sen vetävän puoleensa eniten jalorotuisinta osaa ihmiskunnasta, afrikkalaisia tummapintaisia veljiämme. 

Julisteen saa jokainen maahanmuuttoon positiivisesti (ja miksei negatiivisestikin) suhtautuva laittaa sivulleen. Tehdään tästä samanlainen ilmiö kuin Pekan ja vihreiden uskomattomasta paluusta politiikan huipulle!
2 kommenttia:

 1. Kun olin suhteessa Wilsonin seitsemään vuoteen, hän hajosi kanssani, teen kaiken mahdollisen saadakseni hänet takaisin, mutta kaikki oli turhaa, halusin häntä takaisin niin paljon rakkauden tähden, että minulla oli hänelle, pyydin häntä kaikesta Lupasin, mutta hän kieltäytyi. Selitin ongelmani jollekin verkossa ja hän ehdotti, että ottaisin yhteyttä oikeinkirjoittajan käyttöön, joka auttaisi minua heittämään loitsun, jotta voisin tuoda hänet takaisin, mutta olen tyyppi, joka ei usko oikeuteen, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kokeilla sitä, Tarkoitin oikeinkirjoittajaa nimeltä tohtori AKHERE ja lähetän hänelle sähköpostia, ja hän kertoi minulle, ettei ole mitään ongelmaa, että kaikki on kunnossa ennen kolme päivää, että minun ex palaa minulle kolme päivää ennen, hän heittää loitsun ja yllättävän toisen päivä, se oli noin kuusitoista. Minun ex kutsui minua, olin niin yllättynyt, vastasin puheluun ja kaikki mitä hän sanoi oli, että hän oli niin pahoillani kaikesta, mitä tapahtui, että hän halusi minun palaavan hänelle, että hän rakastaa minua niin paljon. Olin niin onnellinen ja menin hänen luokseen, niin aloimme yhdessä elää yhdessä onnellisina. Siitä lähtien olen luvannut, että kenelläkään tiedän, että minulla on suhde ongelma, olisin auttamassa tällaista henkilöä viittaamalla hänelle ainoaan todellinen ja voimakas oikeinkirjoittaja, joka auttoi minua omalla ongelmallani ja kuka eroaa kaikki fake niistä siellä. Jokainen tarvitsisi oikeinkirjoittajan apua, hänen sähköpostiosoitteensa: AKHERETEMPLE@gmail.com
  tai
  soita / whatsapp: +2349057261346 voit lähettää hänelle sähköpostia, jos tarvitset hänen apua suhteestasi tai muussa. Ota yhteyttä nyt kaikkiin ongelmiin
  AKHERETEMPLE@gmail.com
  tai
  soita / WhatsApp: +2349057261346

  VastaaPoista
 2. Tarvitsetko kiireellistä lainaa maksaa laskuja, ostaa talon, refinansiota tai rakentaa uuden yrityksen, henkilökohtaisen lainan, ostaa auton? jne.
  ota yhteyttä tunnettuun lainanantajaan pelkäämättä menetettyä. Tarjoamme lainaa lainoille, jotka tarvitsevat rahoitusta 3%: n korolla. ota meihin yhteyttä tänään laina-palvelun nopeasta ja kätevästä lainaamisesta.
    ota yhteyttä jompaankumpaan seuraavista yksityiskohdista.
  Sähköposti: financial_creditloan@outlook.com

  VastaaPoista