torstai 29. syyskuuta 2016

Nyt riittää- Punavihreä terrorismi rikoslakiin!Demokratia, oikeusvaltio ja tasa-arvo eivät ole itsestäänselvyyksiä. Ne ovat länsimaisen kapitalistisen elämäntavan tärkeimmät saavutukset ja niitä on puolustettava.  Näistä kolmesta tärkein on tietysti demokratia. Ilman sitä ei olisi kahta muutakaan. Viime aikoina hyökkäykset demokratiaa ja sen kahta tärkeintä kivijalkaa, sananvapautta ja kokoontumisenvapautta vastaan ovat lisääntyneet huolestuttavalla tavalla.


Äärivasemmisto hallitsee läpeensä mädän median kautta keskustelua


Yhteiskuntamme perusteita jyrsimään on vuosikausien välinpitämättömyyden ansiosta onnistunut levittäytymään pimeyden voima, jonka lonkerot ulottuvat jo kaikkialle. Se on punavihreä terrorismi. Erotuksena tavallisesta terrorismista punavihreä terrorismi on naamioinut itsensä näennäisen viattomaksi ja salonkikelpoiseksi. Päämäärät ovat kuitenkin täsmälleen samat kuin muullakin terrorismilla: eriarvoisuuden ja pelon lisääminen ja sitä kautta yhteiskunnan ajaminen kaaokseen.

Suvaitsevaisuuttaan voi osoittaa kansainvälisillä käsimerkeillä

Arkisimmalla tasolla ihminen törmää kuvailemaani terroriin seuraamalla keskustelua ja median artikkeleita maahanmuutosta ja erityisesti siihen enemmän tai vähemmän kriittisesti suhtautuvista ihmisistä. Maahanmuuttajien tekemiin rikoksiin suhtaudutaan mediassa vähätellen ja niitä pyritään salaamaan. Äärivasemmiston rikoksista ei yleensä vaivauduta edes kertomaan, ei ainakaan etusivulla. Sen sijaan maahanmuuttokriittisiin kohdistuva vihapuhe on viime vuosina lisääntynyt Suomessa räjähdysmäisesti. Enää hysteerisellä solvaamisella ei ole mitään pidäkkeitä. Tietyt tahot oikein kilpailevat siitä kuka osaa loukata törkeimmin. Se on luonut pohjaa ihmisten kiusaamiselle arjessaan tavalla, jota ei voi millään hyväksyä. On aika rikkoa hiljaisuus ja viheltää peli poikki!

Tuhotaan natsit ja poliisit ja Suomi!

Kiusaaminen on raaistunut ja saanut tyrmistyttäviä piirteitä


Kun aiemmin kiusaaminen oli lähinnä asiatonta nimittelyä somessa ja keskustelupalstoilla, nyt esim. maahanmuuttoa ja EU:ta vastustavaan mielenilmaukseen osallistuva yksilö saakin ikäväkseen huomata, että hänen työnantajaansa on otettu yhteyttä ja vaadittu hänen erottamistaan tai on soitettu nimettömänä esim. lastensuojeluviranomaisille ja väitetty, että lasten äiti on natsi ja lapset pitää ottaa huostaan. Jopa ”vastuullisessa mediassa” maahanmuuttokriittisen yleisnimeksi on vakiintunut ”rasisti”. Enää ei voi puhua pelkästä kiusaamisesta. Kyse on jo yhden ihmisryhmän demonisoinnista ja järjestäytyneestä terrorista. Käykääpä huviksenne vierailemassa yhdessä salonkikelpoisen terrorin pesäpaikoista, Rasmus-FB-ryhmässä. Kun luette keskusteluja, tehkää ajatuskoe: vaihtakaa sanan ”rasisti” paikalle ”juutalainen”. Huomaatte jo parissa minuutissa, että yhtä sanaa vaihtamalla jokainen keskusteluun osallistuja saisi syytteen kiihotuksesta ihmisryhmää vastaan.

Aina löytyy uusia tapoja osoittaa suvaitsevaisuuttaan!

Muutenkin punavihreiden ja "vastuullisen median" retoriikka ja toimintatavat ovat kuin suoraan totalitarismin oppikirjasta. Nyt on jo marttyyri "Runopoika" (vrt. Horst Wessel), demonisoitu vihollinen eli myyttinen "rasisti", jonka syytä on kaikki paha ja jolla ei ole oikeutta edes mielipiteeseen (vrt. juutalainen). Demokratiaa ajetaan hurjaa vauhtia alas riemusta hihkuen. Enää puuttuvat toisinajattelijoille varatut keskitysleirit. Tämäkin järjestyy kätevästi kriminalisoimalla mielipiteet.


Punavihreä terroristi väittää härskisti olevansa hyvän asialla 


Punavihreä terrorismi toimii verrattoman paljon ovelammin kuin tavalliset riviterroristit. Pieni vähemmistö haluaa levittää pelkoa ja luoda hiljaisuutta suureen yleisöön saadakseen yhä enemmän valtaa.  Kun jokainen, joka on eri mieltä, tuomitaan rasistiksi ilman oikeudenkäyntiä, lautamiehiä ja mahdollisuutta puolustautumiseen, useimmat valitsevat vaikenemisen, koska pelkäävät. 


Suomi oli vielä muutama vuosi sitten yhteiskunta, jossa naureskeltiin esim. Ruotsin hysteeriselle rasisti-jahdille. Nyt sama ilmiö on saatu ujutettua tännekin. Kun järjestäytynyttä yhteiskuntaa puolustavat tavalliset järkevät ihmiset, jotka ovat huolissaan omasta ja perheidensä tulevaisuudesta, demonisoidaan ali-ihmisiksi, joilla ei ole oikeutta mielipiteeseen ja vaaditaan, että heiltä on vietävä kokoontumisvapaus, on jo aika jokaisen ajattelevan ihmisen sanoa: nyt riittää. Tämän edessä ei kukaan voi eikä saa olla sivullinen.

Hyvien ihmisten juhla...

Sinäkin olet rasisti, tuomiotasi ei vaan ole vielä langetettu


Äärivasemmiston Suomessa olisi lopulta tilaa vain äärivasemmistolle. Kaikki muut olisivat ”rasisteja”, joilla ei ole oikeutta elää (kuten jokainen voi esim. Takkunetin tai Rasmuksen keskusteluista käydä itse toteamassa). Erityisesti toisinajattelijoiden ihmisarvoa on aina puolustettava, koska silloin puolustamme suomalaisen yhteiskunnan ydintä. Ei ole olemassa kahta ääripäätä. On olemassa tolkun ihmiset, jotka haluavat säilyttää hyvinvointivaltion ja terroristit, jotka pyrkivät hajottamaan yhteiskunnan sisältäpäin sekä ulkoisella että henkisellä väkivallalla. Meidän on osoitettava, että suuri enemmistö suomalaisista ei hyväksy ihmisten demonisointia ja syrjintää. Aivan samalla tavalla kuin tässä ajassa puhutaan ”rasisteista”, 1930- luvun Saksassa demonisoitiin juutalaiset. Jokainen tietää mihin se johti. Natsimedian pitkäaikainen kampanjointi johti lopulta siihen, että kansalaisten mielestä juutalaiset ovat roskaväkeä, tyhmiä ali-ihmisiä, joilla ei ole oikeutta samanlaisen elämään kuin muilla. Heidän liikeyrityksiään tuhottiin ja näin heiltä vietiin kansalaisoikeudet ja mahdollisuus elättää itsensä. Kuulostaako tutulta?


Tälle touhulle on saatava stoppi ennen kuin on liian myöhäistä


Puheet ovat tekoja. Jokaisen puolueen on kyettävä omilla toimillaan osoittamaan, että ne eivät hyväksy äärivasemmiston terroria. Poliitikkojen kytkökset ääriväkivaltaisiin terroristiryhmiin eli Antifaan, Anarkisteihin ja näitä tukeviin ryhmiin, kuten Varisverkosto, Takkunet ja Rasmus, on selvitettävä. Olisi myös aika vakavissaan pohtia, miten ja miksi Vihreällä puolueella ja Vasemmistoliitolla on niin valtavasti valtaa suhteessa kokoonsa. Sanomalla taikasanan ”rasisti” he onnistuvat ajamaan muut poliitikot puolustuskannalle joka tilanteessa. Poliitikon täytyy nykyään yötä päivää sanoutua irti rasismista, tuomita rasismi, olla huolissaan rasismista, olla pahoillaan rasismista, keksiä keinoja vähentää rasismia ja pyytää anteeksi, jos on joskus jutellut rasistin kanssa tai seisonut rasistin vieressä tai kuuluu samaan puolueeseen, jossa joku on joskus seisonut rasistin vieressä jne. jne.


Tulee hakematta mieleen pari dokumenttia, jotka olen nähnyt kulteista. Yksi keino lannistaa esim. uskonnollisen kultin jäsenten viimeinenkin oma tahto on syyttää heitä yhä uudelleen ja uudelleen mielivaltaisten sääntöjen rikkomisesta ja niitähän pitää tietysti katua julkisesti! Ja muistaa olla pahoillaan ja nöyrä.  


Mitä enemmän puolueet antavat periksi äärivasemmiston epäinhimilliselle ihmisvainolle ja vihapuheelle, sitä enemmän järjestäytyneillä terroristeilla on tilaa toimia. Ja sitä enemmän voimilla, joiden perimmäinen tarkoitus on yhteiskunnan hajottaminen, on valtaa.

”Ei se, että toivoo ja vaatiikin maahantulon hillitsemistä ja asiattomien ja huonosti käyttäytyvien poistamista maasta, ole enempää fasismia kuin rasismiakaan. Niiden niputtaminen on kuitenkin ihan tavallista” totesi professori Kari Hokkanen Suomenmaa-lehdessä. Tällaisia ulostuloja kaivattaisiin nyt muiltakin vaikuttajilta.
Vetoomus ns. tolkun ihmisille


Vetoan jokaiseen ajattelevaan ihmiseen: ottakaa yhteyttä kansanedustajaanne ja vaatikaa punavihreää terrorismia rikoslakiin. Meillä tavallisilla ihmisillä on oltava oikeus elää ilman vainoa ja pelkoa, vaikka olisimmekin eri mieltä kuin äärivasemmisto. Suomi on paras maa meille kaikille elää, kun ketään ei syrjitä.


P.s Äärivasemmiston rikoksia viime vuosilta:

- v.2011: Anarkistit räjäyttivät VR:n ratavaihteen, joka johti koko junaliikenteen seisahtumiseen.


- v.2011: Musta Pispala -festivaalien yhteydessä anarkistit mm. sotkivat Tampereen kaupungin virastotalon seinät, polttivat digitaalisen mainostaulun, rikkoivat näyteikkunoita ja polttivat autonrenkaita kadulla.


- v.2013 Espoossa hajotettiin lukuisten pankkiautomaattien näytöt 18.8-19.8. välisenä yönä. Antifasistit ilmoittautuivat tekijöiksi.


- v.2013: ”Kuokkavieraat”: äärivasemmiston toimesta Itsenäisyyspäivänä toistakymmentä poliisia loukkaantui ja poliisihevoset hakattiin avohaavoille.


- v.2014: Anarkistit pahoinpitelivät Kokoomuksen kansanedustajan Lahdessa.


- v.2014: Anarkofeministi Suvi Auvinen kirjoittaa Twitterissä: ”Jos jotain leikataan, niin Stubbilta pää!”


- v.2014: ”Kiakkovieraat”: itsenäisyyspäivänä anarkistit riehuvat ja siitä seurasi 100 000 euron vahingot ja 13 pidätystä.


- v.2015: Anarkistit hakkasivat kokoomusbussin etulasia – poliisi tarvittiin paikalle

- v.2015: Stubbin koti äärivasemmiston ilkivallan kohteena.


- v.2015: Musta Pispala -festivaalien aikaan anarkistit sotkivat spraymaalilla paikkoja ja heittelivät kivillä poliiseja ja autoja. Sammon Turkiksen ikkunat rikottiin.


- v.2015: Tampereella Rajat Kiinni -mielenosoituksessa äärivasemmistolaiset pahoinpitelivät porukalla jo ennestään loukkaantuneen miehen mm. potkimalla päähän ja mieheltä varastettiin kännykkä.- v.2015: Turussa Rajat Kiinni -mielenosoituksessa isokokoinen äärivasemmistolainen mies löi naista.


- v.2015: Satoja äärivasemmistolaisia häiritsi 612-soihtukulkuetta. Ihmisten joukkoon heitettiin ilotulitteita ja soihtuja ja kivillä heitettiin sekä kulkuetta että poliisia. Ainakin yhdelle osuman saaneelle tuli hoitoa vaativia vammoja.


-v. 2016: Anarkistit polttivat Securitaksen autot.


- v.2016: Äärivasemmisto poltti kuusi autoa ja toisaalla kaivinkoneen Myllypurossa.


- v.2016: Raju tuhopoltto Vantaalla paljastui luultua vaarallisemmaksi: viisi bussinkuljettajaa pelastui täpärästi. Eläinaktivistit kertoivat sytyttäneensä tulipalon, jossa palavaa materiaalia lensi bussivarikon katolle.


- v.2016: Musta Kallio –anarkistitapahtumassa mellakoitiin ja poliisi joutui käyttämään voimakeinoja. Tämän jälkeen anarkistit uhkailivat poliisia kostolla.


- v.2016: Suomi Ensin –mielenosoituksessa Helsingissä vastamielenosoittaja löi naista kasvoihin.


- v.2016: Anarkistit kävivät Yle:n kuvaajan kimppuun mielenosoituksessa.


- v.2016: Äärivasemmistolainen uhkasi Yle Oulun toimittajaa Pyhäjoella.


- v.2016: Aktivistit heittelivät kivillä ja polttivat poliisiauton Pyhäjoella.


Näiden lisäksi Ruotsissa Antifan sisarjärjestö AFA on syyllistynyt vapaudenriistoihin, pahoinpitelyihin, tuhopolttoihin jne. Yksi ääritapauksista oli, kun eräälle Ruotsidemokraattien kunnallispoliitikolle kaiverrettiin puukolla hakaristi otsaan. Tosin "puolueeton" ruotsalainen iltapäivälehdistö laimensi kohun kätevästi keksimällä, että mies kaiversi sen itse (sic)!


He eivät tyydy pahoinpitelemään pelkästään vihaamiaan poliitikkoja vaan myös esim. heidän tyttöystäviään on pahoinpidelty brutaalisti. Kuuluisimmat näistä lienevät Ruotsidemokraattien ex-nuorisojohtaja Martin Kinnusen ja hänen tyttöystävänsä toistuvat pahoinpitelyt, jotka johtivat lopulta siihen, että Martin joutui muuttamaan Saksaan saadakseen elää normaalia elämää.

"Vasemmiston väkivalta on parempaa"- Li Andersson

Saksassa anarkistien julisteissa on tunnuksena palava poliisi. Poliisiin kohdistuvia polttopullohyökkäyksiä on kymmeniä vuosittain ja asialla on äärivasemmisto. Toiminnan tarkoitus sama on kuin Suomessakin: tuhota demokratia ja vaientaa eriävät mielipiteet.

7 kommenttia:

 1. HOW I BECAME A VICTOR AFTER SO MANY FAILED ATTEMPT OF GETTING A LOAN.

  I feel so blessed and fulfilled. I've been reluctant in applying for a loan i heard about online because everything seems too good to be true, but i was convinced & shocked when my friend at my place of work got a loan from Progresive Loan INC. & we both confirmed it and i also went ahead to apply, today am a proud owner of my company and making money for my family and a happy mom. Well i'm Annie Joe by name from Pauls Valley, Oklahoma. As a single mom with three kids it was hard to get a job that could take care of me and my kids and I had so much bills to pay and to make it worst I had bad credit so i couldn't obtain a loan from any bank. I had an ideal to start a business as an hair stylist but had no capital to start, Tried all type of banks but didn't work out until I was referred by my co-worker to a godsent lender advertising to give a loan at 2% interest rate. I sent them a mail using their official email address (progresiveloan@yahoo.com) and I got a reply immediately and my loan was approved, and I was directed to the Bank site where I withdrawed my loan directly to my account. To cut the story short am proud of my hair stylist company and promise to testify to the world how my life was transformed.. If you are in need of any kind of loan, i advise you contact Progresive Loan INC and be financially lifted Email: progresiveloan@yahoo.com OR Call/Text +1(603) 786-7565  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun olin suhteessa Wilsonin seitsemään vuoteen, hän hajosi kanssani, teen kaiken mahdollisen saadakseni hänet takaisin, mutta kaikki oli turhaa, halusin häntä takaisin niin paljon rakkauden tähden, että minulla oli hänelle, pyydin häntä kaikesta Lupasin, mutta hän kieltäytyi. Selitin ongelmani jollekin verkossa ja hän ehdotti, että ottaisin yhteyttä oikeinkirjoittajan käyttöön, joka auttaisi minua heittämään loitsun, jotta voisin tuoda hänet takaisin, mutta olen tyyppi, joka ei usko oikeuteen, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kokeilla sitä, Tarkoitin oikeinkirjoittajaa nimeltä tohtori AKHERE ja lähetän hänelle sähköpostia, ja hän kertoi minulle, ettei ole mitään ongelmaa, että kaikki on kunnossa ennen kolme päivää, että minun ex palaa minulle kolme päivää ennen, hän heittää loitsun ja yllättävän toisen päivä, se oli noin kuusitoista. Minun ex kutsui minua, olin niin yllättynyt, vastasin puheluun ja kaikki mitä hän sanoi oli, että hän oli niin pahoillani kaikesta, mitä tapahtui, että hän halusi minun palaavan hänelle, että hän rakastaa minua niin paljon. Olin niin onnellinen ja menin hänen luokseen, niin aloimme yhdessä elää yhdessä onnellisina. Siitä lähtien olen luvannut, että kenelläkään tiedän, että minulla on suhde ongelma, olisin auttamassa tällaista henkilöä viittaamalla hänelle ainoaan todellinen ja voimakas oikeinkirjoittaja, joka auttoi minua omalla ongelmallani ja kuka eroaa kaikki fake niistä siellä. Jokainen tarvitsisi oikeinkirjoittajan apua, hänen sähköpostiosoitteensa: AKHERETEMPLE@gmail.com
   tai
   soita / whatsapp: +2349057261346 voit lähettää hänelle sähköpostia, jos tarvitset hänen apua suhteestasi tai muussa. Ota yhteyttä nyt kaikkiin ongelmiin
   AKHERETEMPLE@gmail.com
   tai
   soita / WhatsApp: +2349057261346

   Poista
  2. Tarvitsetko kiireellistä lainaa maksaa laskuja, ostaa talon, refinansiota tai rakentaa uuden yrityksen, henkilökohtaisen lainan, ostaa auton? jne.
   ota yhteyttä tunnettuun lainanantajaan pelkäämättä menetettyä. Tarjoamme lainaa lainoille, jotka tarvitsevat rahoitusta 3%: n korolla. ota meihin yhteyttä tänään laina-palvelun nopeasta ja kätevästä lainaamisesta.
     ota yhteyttä jompaankumpaan seuraavista yksityiskohdista.
   Sähköposti: financial_creditloan@outlook.com

   Poista
 2. Eikai kukaan muu kuin sosialisti ja fasisti voi ihannoida valtiota.

  VastaaPoista
 3. MITEN VOITTAIN VOITTAIN, SINUA TÄSSÄ KÄYTETTÄVÄSSÄ VÄLTTÄMÄTTÖMÄSTÄ LAKKOON.

  Olen niin siunattu ja täytetty. Olen ollut haluton hakea lainaa, jonka kuulin verkosta, koska kaikki tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, mutta olin vakuuttunut ja järkyttynyt, kun ystäväni työpaikallani sai lainan Progressive Loan INC: lta. & Molemmat vahvistimme sen ja olen myös jatkanut hakemusta, tänään olen yrityksen ylpeä omistaja ja rahoille perheeni ja onnellinen äiti. No olen Annie Joe nimeltä Pauls Valley, Oklahoma. Yhtenä äidinä kolmella lapsella oli vaikea saada työtä, joka voisi hoitaa minua ja lapsia, ja minulla oli niin paljon laskuja maksaa ja pahimmillaan minulla oli huono luotto, joten en voinut saada lainaa mistään pankki. Minulla oli ihanteellinen aloittaa liiketoiminta kampaajana, mutta ei ollut pääomaa aloittaa, Tyypillinen kaikenlaisia ​​pankkeja, mutta ei toimivat, kunnes minulle oli viitannut minun työtoverin jumalallinen lainanantaja mainonta antaa lainan 2 % korko. Lähetin heille sähköpostia virallisella sähköpostiosoitteellani (progresiveloan@yahoo.com) ja sain vastauksen heti ja laina hyväksyttiin, ja minua ohjasi pankin sivustoon, jossa nostin lainani suoraan tililleni. Leikata tarina lyhyt olen ylpeä minun hiustyyliyritys ja lupaus todistaa maailmalle, miten elämäni muuttui .. Jos tarvitset minkäänlaista lainaa, kehotan ottamaan yhteyttä Progressive Loan INC ja taloudellisesti nosta Email: progresiveloan@yahoo.com TAI Soita / WhatsApp: +16626183756, voit myös käydä osoitteessa: https://progresivefunding.wordpress.com
  VastaaPoista
 4. Kun olin suhteessa Wilsonin seitsemään vuoteen, hän hajosi kanssani, teen kaiken mahdollisen saadakseni hänet takaisin, mutta kaikki oli turhaa, halusin häntä takaisin niin paljon rakkauden tähden, että minulla oli hänelle, pyydin häntä kaikesta Lupasin, mutta hän kieltäytyi. Selitin ongelmani jollekin verkossa ja hän ehdotti, että ottaisin yhteyttä oikeinkirjoittajan käyttöön, joka auttaisi minua heittämään loitsun, jotta voisin tuoda hänet takaisin, mutta olen tyyppi, joka ei usko oikeuteen, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kokeilla sitä, Tarkoitin oikeinkirjoittajaa nimeltä tohtori AKHERE ja lähetän hänelle sähköpostia, ja hän kertoi minulle, ettei ole mitään ongelmaa, että kaikki on kunnossa ennen kolme päivää, että minun ex palaa minulle kolme päivää ennen, hän heittää loitsun ja yllättävän toisen päivä, se oli noin kuusitoista. Minun ex kutsui minua, olin niin yllättynyt, vastasin puheluun ja kaikki mitä hän sanoi oli, että hän oli niin pahoillani kaikesta, mitä tapahtui, että hän halusi minun palaavan hänelle, että hän rakastaa minua niin paljon. Olin niin onnellinen ja menin hänen luokseen, niin aloimme yhdessä elää yhdessä onnellisina. Siitä lähtien olen luvannut, että kenelläkään tiedän, että minulla on suhde ongelma, olisin auttamassa tällaista henkilöä viittaamalla hänelle ainoaan todellinen ja voimakas oikeinkirjoittaja, joka auttoi minua omalla ongelmallani ja kuka eroaa kaikki fake niistä siellä. Jokainen tarvitsisi oikeinkirjoittajan apua, hänen sähköpostiosoitteensa: AKHERETEMPLE@gmail.com
  tai
  soita / whatsapp: +2349057261346 voit lähettää hänelle sähköpostia, jos tarvitset hänen apua suhteestasi tai muussa. Ota yhteyttä nyt kaikkiin ongelmiin
  AKHERETEMPLE@gmail.com
  tai
  soita / WhatsApp: +2349057261346

  VastaaPoista
 5. Tarvitsetko kiireellistä lainaa maksaa laskuja, ostaa talon, refinansiota tai rakentaa uuden yrityksen, henkilökohtaisen lainan, ostaa auton? jne.
  ota yhteyttä tunnettuun lainanantajaan pelkäämättä menetettyä. Tarjoamme lainaa lainoille, jotka tarvitsevat rahoitusta 3%: n korolla. ota meihin yhteyttä tänään laina-palvelun nopeasta ja kätevästä lainaamisesta.
    ota yhteyttä jompaankumpaan seuraavista yksityiskohdista.
  Sähköposti: financial_creditloan@outlook.com

  VastaaPoista