keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Tapaus Immonen: häpeän olla suomalainenImmosen Facebook- skandaalin myötä tapahtui hyviäkin asioita. Ainakin allekirjoittaneelta karisi viimeinenkin ylpeys suomalaisuudesta. Eli taas on yksi ”nationalisti” vähemmän. Se, miten Immosta ovat kohdelleet sekä media että nk. ”suvaitsevaiset” ihmiset, on jo niin alapuolella kaiken arvostelun, että välillä olen miettinyt näenkö unta. Ymmärrän, että jossain Pakistanissa tai Afganistanissa poltetaan ihmisiä elävänä, kun luullaan että he ovat turmelleet Koraania. Tai Nigeriassa poltetaan ihmisiä noitina. Mutta että noitavaino Suomessa 2000-luvulla! Jos joku olisi etukäteen kertonut, olisin väittänyt, että ei ole mahdollista, ei meillä, me olemme sivistysvaltio, jossa on ainakin periaatteessa sananvapaus. Olin väärässä.

Immosen rikos ja suhteellisuuden taju

Tarkastellaanpa muutamaa korkean profiilin rikostapausta lähikuukausilta ja median sekä suvaitsevaiston suhtautumista niihin.

1) Yli 70 tapausta, joissa muslimijengit pieksivät, ryöstelivät ja puukottivat satunnaisesti valittuja alaikäisiä kantasuomalaisia "valkonaamoja" (heidän käyttämänsä termi) Helsingissä ja ympäryskunnissa. Jos uhri pelkäsi ja oli ”avuton”, siitä sai lisäpisteitä.

2) Viisi muslimisomalia, jotka joukkoraiskasivat satunnaisesti valitun kantasuomalaisen nuoren naisen.

3) Muslimiafgaani, joka raiskasi, pahoinpiteli ja poltti elävältä kantasuomalaisen alaikäisen tytön.

Mikään näistä tapahtumista ei herättänyt minkäänlaista reaktiota pekkavennamoissa tai tuomiojissa, ns. punavihreistä puhumattakaan. Media yritti kaikin tavoin salata tekijöiden etniset taustat, kunnes somekansa levitti nimet julkisuuteen. Poikkeuksena muistaakseni Iltalehti, joka alusta asti kertoi jengiryöstelijöiden tapauksessa tekijöiden olevan ulkomaalaistaustaisia , ”mutta mukana on ihan suomalaisiakin” (ei ollut). Kukaan professori ei esittänyt paheksuntaansa.  Lyhyesti sanoen, ihan ok. Tällaista sattuu monikulttuurisessa maailmassa. Se on vaan rikkautta.  Mutta annas olla, kun persu kirjoittaa jotain Facebookiin, siitäkös riemu repeää. Onhan Immosen rikos tietenkin järkyttävän törkeä verrattuna edellä mainittuihin tapauksiin, mutta silti... Ihmiset, ihan oikeasti: eikö teillä ole minkäänlaista suhteellisuuden tajua?
Monikulttuurisuus on käsite

Myönnettäköön, että Immonen ilmaisi itseään epäselvästi, vaikka varmasti tiesi, että jokaista persun sanaa luetaan kuin piru raamattua. Sitä, mikä hänen motiivinsa moiseen oli, en tiedä. Silti ainakin ne ihmiset, joilla on vähänkin järkeä päässä, voisivat vetää henkeä ja lopettaa lapsellisen vouhottamisen. Tällainen hysteerinen sekoilu ja asioiden tahallinen väärinymmärtäminen vain repii yhteiskuntaa kahtia entistäkin enemmän. Jokainen puolueettomasti asiaa tarkasteleva ymmärtää Immosen päivityksen luettuaan, että luonnollisesti hän puhuu monikulttuurisuudesta oppina tai aatteena, jota vastaan "taistelee" kuten vaikka kommunisti "taistelee" kapitalismia vastaan.

Keskustelua vaikeuttaa huomattavasti se, että ”suvaitsevaisena” itseään pitävä kansanosa ei tiedä maahanmuutosta mitään muuta, kuin omat ruusunpunaiset kuvitelmansa. Näin ollen myöskään terminologia ei ole hallussa. Jossain muussa maassa natsiksi haukkumisesta tulisi automaattisesti kunnianloukkaussyyte. Täällä se on ihan arkipäivää. Ei käsitetä, kuinka törkeä loukkaus se on. Etenkin, kun se kohdistuu ihan tavalliseen tallaajaan, joka ei ole ikinä edes ajatellut mitään rasistista. Tällaisia on mm. suurin osa persuista.  Samoin ei käsitetä, että monikulttuurisuus on aatesuunta, kuten esim. kommunismi tai vaikka scientologia. Sitä saa vapaasti vastustaa siinä kuin perussuomalaisuuttakin. Jos itse olisin persupoliitikko, haastaisin natsittelijoita oikeuteen kunnianloukkauksesta. Ei voi olla niin, että esim. maahanmuuttajista ei saa sanoa mitään, ei edes asioita jotka ovat todistettavasti totta, mutta persuista saa sanoa ihan mitä tahansa ilman mitään seurauksia.

Absoluuttinen tyhmyys

Presidentti Niinistö peräänkuulutti kannanotossaan asiallista keskustelua maahanmuutosta. Tajusin tämän jupakan myötä, miksi monissa maissa on äärikansallisia aseellisia ryhmittymiä. Siksi, että a) media sensuroi käytännössä kaiken maahanmuuttokriittisen hyvin perustellun argumentoinnin. Esim. itseltäni sensuroidaan käytännössä kaikki kommentit, joita lehtien palstoille kirjoitan, vaikka muotoilisin ne kuinka huolellisesti (niin ettei  tekstissä olisi mitään rasistista).  Läpi päästetään ainoastaan järjettömät mölinät ja sitten kerrotaankin, kuinka tyhmiä mamukriittiset ovat, kun eivät osaa edes kielioppia, heh heh.  Ja b) vastapuolella on lapsen tasolle jääneitä idiootteja. Aiemmin maahanmuuttomyönteisillä oli esittää mamukriittisten faktavyörytystä vastaan n. 6 vasta-argumenttia: juntti, impivaara, rasisti, natsi, fasisti ja uusimpana oma suosikkini hömpsönpömpsön. Nyt kun on vihdoin käsitetty, että näillä ei oikein tosipaikan tullen pärjätä, reagoidaan kuten lapsen tasolle jääneen taulapään kuuluukin: huudetaan solvauksia  niin lujaa, että muut eivät pysty sanomaan mitään. Tästä saatiin hyvä esimerkki, kun persuja edustanut Matias Turkkila meni urheasti puhumaan Immosen vastaiseen mielenosoitukseen. Tämän rohkeuden ”suvaitsevaisto” palkitsi solvaus- ja huutomyrskyllä niin että hänen puhettaan ei voinut kuulla. Ainoa asiallisesti käyttäytynyt ”suvaitsevaiston” edustaja oli Ali Jahangiri, joka tuloksetta pyysi tampioita noudattamaan edes alkeellisia käytöstapoja.

Siis niinku hiiirveitä noi pasistit ja silleen...

Neuvoja satelee


No, hätä ei ole tämän näköinen. Onneksi on olemassa myös ulkomaalaistaustaisia ”suvaitsevaisia” älyköitä, jotka auliisti neuvovat meille suomalaisille, kuinka meidän tulee elää omassa maassamme. Näitä edustavat mm. Vihreiden kansanedustaja Ozan Yanar ja keskustan Abdirahim ”Husu” Hussein. On hauska seurata, kuinka toimittajat nöyrän spanielin katse silmissään kuuntelevat kyseisiä herroja korvat punaisina ja hyvä etteivät polvillaan pyydä anteeksi suomalaisten rasistisuutta ja yleistä pahuutta. Jos olisin itse toimittaja, kysyisin: ”Mitenkäs muuten ne vähemmistöjen oikeudet siellä Turkissa ja Somaliassa? Saamieni tietojen mukaan Turkissa on jatkunut vuosikymmeniä kurdien kansanmurha ja parhaillaankin Turkki pommittaa kurdialuetta maan tasalle. Somalit puolestaan ovat vuosisatojen ajan orjuuttaneet bantu- vähemmistöään ja lisäksi kiinnostaisi tietää, että jos minä valkoihoisena muuttaisin Somaliaan, saisinko valtiolta asunnon, auton ja elannon loppuiäkseni? Pikemminkin olen ymmärtänyt, että Somaliassa ilman henkivartijoita liikkuva valkoihoinen kidnapataan, hakataan, sitten vaaditaan lunnaita, jonka jälkeen tapetaan. Että mitenkäs on, hyvät herrat, olisiko siellä omankin kotimaan puolella jotakin parannettavaa? Ozan voi kommentoida ensin…” Tosin tämän jälkeen olisin entinen toimittaja, sillä eihän pyhiä maahanmuuttajia saa missään tapauksessa loukata.

Anteeksi Olli

Pyydän tässä julkisesti anteeksi Olli Immoselta maanmiesteni ääretöntä tyhmyyttä ja kuvottavan vastenmielistä ihmisjahtia, jonka kohteeksi jouduit. Myös te, jotka ette asiaan mitenkään puuttuneet olette tapahtuneesta vastuussa. Juuri hiljainen hyväksyntä mahdollisti myös natsien, maolaisten ja stalistien hirmuteot. Kuten otsikossa totesin, häpeän olla suomalainen. Jonkun se pitää tehdä, kun asianomaisilla ei aivokapasiteetti ja moraalintaju riitä.

P.s.  Kukaan persukansanedustaja ei neuvojani ole pyytänyt, mutta annan silti neuvon: älkää nyt ihmeessä antako idioottien, jotka eivät teitä ikinä äänestäisi vaikuttaa politiikkaanne millään tavalla. Jos persuista tulee samanlainen puolue kuin entisistä kolmesta suuresta, puolueen kannatus putoaa kuin kivi. Mikäli maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuvilla ei ole enää edes kuvitelmaa siitä, että parlamentarismilla voi jotenkin vaikuttaa asioihin, tänne tulee syntymään ihan oikeita ääriliikkeitä, joilla on hieman järeämmät konstit käytössä kuin Facebook-kirjoittelu. Sitten ei ole enää kenelläkään kivaa.

7 kommenttia:

 1. Vihavaisen blogissa joku kommentaattori ihmetteli, "spontaanin" kansanjuhlan syntynopeutta. Sellainen vaikutelma kommentista minulle jäi, että takana täytyy olla rahaa ja vankka ammattitaito. On ikään kuin koneisto tyhjäkäynnillä, joka polkaistaan täysille kierroksille aina tilaisuuden tullen.

  Viime vuosien aikana mielipide-erot Suomessa on minusta jyrkentyneet selvästi. Kuten Seppo Oikkonen on monissa kirjoituksissaan sanonut, suomalaiset ovat kansana alamaiskansaa, joka jakautuu tasan kahtia joka kerta, kun aletaan "keskustella" asioista. Herää vain kysymys, mikä on se taho, joka käyttää tätä ominaisuutta hyväkseen vai käytetäänkö sitä hyväksi? Jos käytetään hyväksi onko taho se sama, joka järjesti "spontaanin" kansanjuhlankin? Ja jos taho on jokin vieras valtio, haluaako se jotain enemmän kuin vain hallita keskenään riitelevää kansaa?

  Aiemmin pidin hourupäiden juttuina sitä, että kansalaisvaltiot halutaan tuhota. Kun maailmanmenoa katselee, on hankala enää välttyä siltä vaikutelmalta, että näin todella on. Suuryrityksille valtiot paikallisine lainsäädäntöineen ovat vain kiusallinen riesa. Sosialistit haluavat hävittää kansallisvaltiot ja kristinuskon ideologisista syistä. Edellämainitut kun edustavat "sortavia rakenteita" ja vasta kun ne on hävitetty, kaikenlainen sorto ja varmaan rasismikin häviää. Itse asiassa olen alkanut epäillä, että koko puoluekentän vasen puoli on ostettu jo aikoja sitten ja koko politiikanteko vasemmisto-oikeisto akseleineen on vain näytelmää.

  Jos käsitykseni maailmanmenosta on oikea, perussuomalaisia tullaan vainoamaan viimeiseen immoseen. Niin kauan että kukaan ei puhu enää Suomen tai suomalaisten etujen ajamisesta mitään. Mitä sen jälkeen tapahtuu, siihen vastasitkin jo jälkikirjoituksessasi. 2020 - luku on huonolla tuurilla melkoisen levoton.

  maallikko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun olin suhteessa Wilsonin seitsemään vuoteen, hän hajosi kanssani, teen kaiken mahdollisen saadakseni hänet takaisin, mutta kaikki oli turhaa, halusin häntä takaisin niin paljon rakkauden tähden, että minulla oli hänelle, pyydin häntä kaikesta Lupasin, mutta hän kieltäytyi. Selitin ongelmani jollekin verkossa ja hän ehdotti, että ottaisin yhteyttä oikeinkirjoittajan käyttöön, joka auttaisi minua heittämään loitsun, jotta voisin tuoda hänet takaisin, mutta olen tyyppi, joka ei usko oikeuteen, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kokeilla sitä, Tarkoitin oikeinkirjoittajaa nimeltä tohtori AKHERE ja lähetän hänelle sähköpostia, ja hän kertoi minulle, ettei ole mitään ongelmaa, että kaikki on kunnossa ennen kolme päivää, että minun ex palaa minulle kolme päivää ennen, hän heittää loitsun ja yllättävän toisen päivä, se oli noin kuusitoista. Minun ex kutsui minua, olin niin yllättynyt, vastasin puheluun ja kaikki mitä hän sanoi oli, että hän oli niin pahoillani kaikesta, mitä tapahtui, että hän halusi minun palaavan hänelle, että hän rakastaa minua niin paljon. Olin niin onnellinen ja menin hänen luokseen, niin aloimme yhdessä elää yhdessä onnellisina. Siitä lähtien olen luvannut, että kenelläkään tiedän, että minulla on suhde ongelma, olisin auttamassa tällaista henkilöä viittaamalla hänelle ainoaan todellinen ja voimakas oikeinkirjoittaja, joka auttoi minua omalla ongelmallani ja kuka eroaa kaikki fake niistä siellä. Jokainen tarvitsisi oikeinkirjoittajan apua, hänen sähköpostiosoitteensa: AKHERETEMPLE@gmail.com
   tai
   soita / whatsapp: +2349057261346 voit lähettää hänelle sähköpostia, jos tarvitset hänen apua suhteestasi tai muussa. Ota yhteyttä nyt kaikkiin ongelmiin
   AKHERETEMPLE@gmail.com
   tai
   soita / WhatsApp: +2349057261346

   Poista
  2. Tarvitsetko kiireellistä lainaa maksaa laskuja, ostaa talon, refinansiota tai rakentaa uuden yrityksen, henkilökohtaisen lainan, ostaa auton? jne.
   ota yhteyttä tunnettuun lainanantajaan pelkäämättä menetettyä. Tarjoamme lainaa lainoille, jotka tarvitsevat rahoitusta 3%: n korolla. ota meihin yhteyttä tänään laina-palvelun nopeasta ja kätevästä lainaamisesta.
     ota yhteyttä jompaankumpaan seuraavista yksityiskohdista.
   Sähköposti: financial_creditloan@outlook.com

   Poista
 2. Tuntuu siltä että tämä maa on kollektiivisesti menettänyt järkensä, meno on kuin Kiinassa kulttuurivallankumouksen aikaan.

  Siihen aikaan fanaattiset nuoret etsivät Kommunismin vihollisia (rasisteja) ja pakottivat kohtaamiaan sivullisia tunnustamaan olevansa luokkavihollisia (l. rasisteja). Uskoaan kommunismiin (monikulttuurisuuteen) piti julistaa jatkuvasti, muuten tuomittiin kollektiivisesti luokkaviholliseksi (natsiksi). Luokkavihollisiksi (natseiksi) julistetuilta vaadittiin julkisia katumissessioita yhä uudelleen mutta mikään ei riittänyt. Luokkaviholliseksi (natsiksi) voitiin julistaa kuka vaan, siksi oli parasta juosta joukon mukana ja esittää että vihasi sydämensä pohjasta luokkavihollisia (rasisteja), vaikkei oikeastaan edes tiennyt mitä sana tarkoittaa, muuten olisi tullut itsekin leimatuksi luokkaviholliseksi (eli siis natsiksi nykyaikana Suomessa).

  Ja media tukee tätä mielipuolisuutta kaikin mahdollisin tavoin. Ja jos tavallinen täyspäinen ihminen yrittää edes vähän toppuutella touhua, on vähintäänkin nettipersu (riippumatta siitä onko ikinä edes miettinyt äänestävänsä persuja) tai rasisti. Ei voi ymmärtää...

  VastaaPoista
 3. MITEN VOITTAIN VOITTAIN, SINUA TÄSSÄ KÄYTETTÄVÄSSÄ VÄLTTÄMÄTTÖMÄSTÄ LAKKOON.

  Olen niin siunattu ja täytetty. Olen ollut haluton hakea lainaa, jonka kuulin verkosta, koska kaikki tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, mutta olin vakuuttunut ja järkyttynyt, kun ystäväni työpaikallani sai lainan Progressive Loan INC: lta. & Molemmat vahvistimme sen ja olen myös jatkanut hakemusta, tänään olen yrityksen ylpeä omistaja ja rahoille perheeni ja onnellinen äiti. No olen Annie Joe nimeltä Pauls Valley, Oklahoma. Yhtenä äidinä kolmella lapsella oli vaikea saada työtä, joka voisi hoitaa minua ja lapsia, ja minulla oli niin paljon laskuja maksaa ja pahimmillaan minulla oli huono luotto, joten en voinut saada lainaa mistään pankki. Minulla oli ihanteellinen aloittaa liiketoiminta kampaajana, mutta ei ollut pääomaa aloittaa, Tyypillinen kaikenlaisia ​​pankkeja, mutta ei toimivat, kunnes minulle oli viitannut minun työtoverin jumalallinen lainanantaja mainonta antaa lainan 2 % korko. Lähetin heille sähköpostia virallisella sähköpostiosoitteellani (progresiveloan@yahoo.com) ja sain vastauksen heti ja laina hyväksyttiin, ja minua ohjasi pankin sivustoon, jossa nostin lainani suoraan tililleni. Leikata tarina lyhyt olen ylpeä minun hiustyyliyritys ja lupaus todistaa maailmalle, miten elämäni muuttui .. Jos tarvitset minkäänlaista lainaa, kehotan ottamaan yhteyttä Progressive Loan INC ja taloudellisesti nosta Email: progresiveloan@yahoo.com TAI Soita / Teksti +1 (603) 786-7565

  VastaaPoista
 4. Kun olin suhteessa Wilsonin seitsemään vuoteen, hän hajosi kanssani, teen kaiken mahdollisen saadakseni hänet takaisin, mutta kaikki oli turhaa, halusin häntä takaisin niin paljon rakkauden tähden, että minulla oli hänelle, pyydin häntä kaikesta Lupasin, mutta hän kieltäytyi. Selitin ongelmani jollekin verkossa ja hän ehdotti, että ottaisin yhteyttä oikeinkirjoittajan käyttöön, joka auttaisi minua heittämään loitsun, jotta voisin tuoda hänet takaisin, mutta olen tyyppi, joka ei usko oikeuteen, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kokeilla sitä, Tarkoitin oikeinkirjoittajaa nimeltä tohtori AKHERE ja lähetän hänelle sähköpostia, ja hän kertoi minulle, ettei ole mitään ongelmaa, että kaikki on kunnossa ennen kolme päivää, että minun ex palaa minulle kolme päivää ennen, hän heittää loitsun ja yllättävän toisen päivä, se oli noin kuusitoista. Minun ex kutsui minua, olin niin yllättynyt, vastasin puheluun ja kaikki mitä hän sanoi oli, että hän oli niin pahoillani kaikesta, mitä tapahtui, että hän halusi minun palaavan hänelle, että hän rakastaa minua niin paljon. Olin niin onnellinen ja menin hänen luokseen, niin aloimme yhdessä elää yhdessä onnellisina. Siitä lähtien olen luvannut, että kenelläkään tiedän, että minulla on suhde ongelma, olisin auttamassa tällaista henkilöä viittaamalla hänelle ainoaan todellinen ja voimakas oikeinkirjoittaja, joka auttoi minua omalla ongelmallani ja kuka eroaa kaikki fake niistä siellä. Jokainen tarvitsisi oikeinkirjoittajan apua, hänen sähköpostiosoitteensa: AKHERETEMPLE@gmail.com
  tai
  soita / whatsapp: +2349057261346 voit lähettää hänelle sähköpostia, jos tarvitset hänen apua suhteestasi tai muussa. Ota yhteyttä nyt kaikkiin ongelmiin
  AKHERETEMPLE@gmail.com
  tai
  soita / WhatsApp: +2349057261346

  VastaaPoista
 5. Tarvitsetko kiireellistä lainaa maksaa laskuja, ostaa talon, refinansiota tai rakentaa uuden yrityksen, henkilökohtaisen lainan, ostaa auton? jne.
  ota yhteyttä tunnettuun lainanantajaan pelkäämättä menetettyä. Tarjoamme lainaa lainoille, jotka tarvitsevat rahoitusta 3%: n korolla. ota meihin yhteyttä tänään laina-palvelun nopeasta ja kätevästä lainaamisesta.
    ota yhteyttä jompaankumpaan seuraavista yksityiskohdista.
  Sähköposti: financial_creditloan@outlook.com

  VastaaPoista