maanantai 12. maaliskuuta 2012

Kokoomuksen ja kumppaneiden saavutukset

Vaikka media väsymättä kehuu Kokoomusta ja mustamaalaa persuja, silti ihmetyttää ensin mainitun jatkuva menestys politiikassa. Porvareiden omistaman median jatkuva Kokoomuksen nuoleskelu ja kansanedustaja Eero Lehden (Kok) omistaman Taloustutkimuksen tilastojen vääristely (Kokoomuksen eduksi) selittää ilmiötä vain osittain.
 

Onko 25% suomalaisista rikkaita?
 

Suomessa yli 100 000 euroa kuussa tienaavia on vain n. 35 000. Silti Kokoomuksella on galluppien mukaan 25% kannatus. Vaikka siitä otettaisiin perinteinen galluppien kokoomuslisä eli 5% pois, kannatusluvut ovat saavutusten rinnalla käsittämättömät. Joko lähes neljännes kansasta kuvittelee olevansa rikkaita asuessaan järjettömään hintaan velaksi ostetussa neukkukuutiossaan ja ajellessaan 13 vuotta vanhalla sitikalla tai sitten kyseessä on jonkinlainen massapsykoosi. 

Kerrataanpas hieman Kokoomuksen ja hallituskumppaneiden "saavutuksia" viime vuosilta. Jospa se vaikka jollakin toimisi psykoosilääkkeenä.
 

Kokoomuksen & kump. saavutuksia: EU nöyristely, lepsujen maiden mielettömät tukipaketit (50 miljardia viimeisin luku Suomen vastuissa) , tyhmät lait, epärealistiset ympäristövouhotukset, uudet rakennusmääräykset (vaihtuvat nopeammin kuin niitä ehtii lukea), maaseudun jätevesisekoilu, uusi aselaki (millä muuten esim. maaseudulla vanhukset tulevaisuudessa puolustautuvat ulkomaalaisia rikollisjoukkioita vastaan, jos ei edes pyssyä ole pelotteena? Poliisin tulo kestää 2-5 tuntia soitosta, kun Paras-hanke on saneerannut puolet poliiseista kortistoon), turpeen syrjintä (suuri luonnonvara), terveelliset luonnontuotteet kielletään (vrt. tilamaito, sen sijaan myrkkyjä saa syöttää mielinmäärin), liialliset suojelualueet, energiaverot, kaavoitussekoilut, hallitsematon maahanmuutto. Sananvapauden rajoittaminen.

Kuuluisa vastuullinen toiminta

 

Moraalin tilalle on tullut "vastuullinen" toiminta. Eli kaikki sellainen, mikä edistää vakuutusyhtiöiden, pörssifirmojen, pankkien ja sijoittajien ja ylipäänsä rikkaiden etuja on "vastuullista". Palkankorotusten pyytäminen, työsopimuksista kiinni pitäminen, julkiset palvelut ja heikommista huolehtiminen eivät ole vastuullista toimintaa.

Jos vastuunkanto tarkoittaa suomalaisen veronmaksajan rahojen lapioimista Ranskan ja Saksan pankeille, Kokoomus ja sen apupuolueet ovat totisesti olleet vastuunkantajia isolla Veellä.
 

Itse haluaisin kyllä, että vastuuta kannettaisiin esim. vanhuksista, työttömistä, pienituloisista, eläkeläisistä, sairaista ja ylipäätään kotimaan asioista. Jaetaan rahaa sitten ulkomaille, jos omat asiat ovat kunnossa ja silti jää ylimääräistä. Tällaista vastuunkantoa en ole Kokoomukselta tai sen apupuolueilta havainnut.
 

Yhteinen hyvä muodostuu nykyisin siitä, että tehdään kovasti töitä ja kiristetään vyötä,  sitten otetaan paljon velkaa, että pystytään maksamaan laiskojen koijareiden velat. Näinhän se Jyrkin filosofia menee. Tämän systeemin loogisuuden pystyy ymmärtämään ilmeisesti vain poikkeuksellisen älykäs kokoomuslainen?

Ja lisää:
 

Lainvalmistelijat eivät tunne asiaa, josta ovat lakia säätämässä. Hallitus on sallinut vihreiden tuhota koko maan. Hyvä veli -verkostot eli korruptio. Tuloerot kasvavat ennen näkemätöntä vauhtia, pyrkimys tasaveroon, tolkuttomat energiaverot. Jättityöttömyys, ennen näkemätön velkaantuneisuus. Tuottavuusohjelma karsii poliisit, palomiehet ja sulkee mielisairaalat. Mikään ei toimi kuten pitää, mielenterveysongelmaiset joutuvat kadulle. Herroja kyllä palkataan lisää, mm. valtiosihteereitä.
 

Suomi on EU:n suurin nettomaksaja. Lisäksi Suomi maksaa jäsenmaksua myös viiden muun maan (Englanti, Saksa, Itävalta, Hollanti ja Ruotsi) puolesta. Kun muut maat maksattavat maataloustukiaisensa pääosin EU:lla, Suomi maksaa niistä valtaosan itse.
 

Kuntauudistus pitää mainita erikseen. Kummallista uudistuksessa ei ole se, että Kokoomus sitä ajaa, vaikka oikeastaan kukaan muu ei sitä halua. Kansan olojen kurjistaminen on Kokoomuksen kestotavoite, joten kuntapolitiikka on heidän osaltaan johdonmukaista. Oudompaa on se, että Keskustapuolueen kannatus on lähtenyt nousuun. Tärkeimpänä syynä tähän erikoiseen käänteeseen on ilmeisesti (Väyrysen hyvän pressanvaalikampanjan lisäksi) kuntauudistuksen ponteva vastustus.

Paras-laki, kuntauudistuksen äiti, Keskustan ja Kokoomuksen yhteiskehitelmä
 

Keskusta teki hiljattain välikysymyksen hallituksen kaavailemasta kuntaremontista. Eniten keskustan kritiikki näyttää kohdistuvan hallituksen esityksen vaihtoehdottomuuteen. Kuitenkin edellinen Kiviniemen hallitus ajoi voimakkaasti painostaen ideaa 20 000 asukkaan väestöpohjasta. Näin kuulemma saadaan terveyspalvelut turvattua. Keskusta kyselee kovaan ääneen perusteluja kuntauudistuksen välttämättömuudelle. Hyvä on kyselläkin, koska perusteluja ei ole, jos pakkomielteenomaista kansalaisten elämän vaikeuttamista ja elämän kurjistamista ei perusteluksi lasketa. Silti tärkeää on huomata, että myöskään Paras-hanke ei perustunut mihinkään faktoihin. Se oli samanlaista uudistamista uudistamisen vuoksi kuin nykyinen kuntahankekin. Kunnissa tiedettiin jo etukäteen, että Paras-hanke on täysin susi. Nyt valtavalla vaivalla ja suurin kustannuksin rakennettuja hallintohimmeleitä puretaan kaikessa hiljaisuudessa. Keskusta jättää kertomatta, että nykyistä kuntauudistusta edeltänyt Paras-hanke oli myös vaihtoehdoton pakkolaki, jonka valmistelussa kuntia ei kuunneltu lainkaan. Millään muulla ei ollut väliä, kunhan hatusta vedetty pakollinen 20 000 asukkaan väestöpohjavaatimus saatiin täytettyä kussakin kunnassa. Siksi on huvittavaa, että Kiviniemi ja Keskusta kovaan ääneen arvostelevat Kokoomusta uudistuksesta, jonka siemeniä se oli itse kylvämässä ja jota oli itse rakentamassa Kokoomuksen kanssa. Itse asiassa hiukan ihmettelen, mikseivät persut pidä tästä asiasta isompaa meteliä, vaan antavat Keskustan kerätä irtopisteitä vastustamalla omaa viritelmäänsä.

 Sdp ja Kreikkavakuudet
 

Sdp oli pitkään oppositiossa, joten mahdollisuuksia tyrimiseen ei ole ollut niin paljon kuin muilla Kokoomuksen apupuolueilla. Sixpack-hallituksessa demarit ovat kuitenkin aloittaneet vahvasti: salaiseksi julistetut Kreikkavakuudet ovat jo sen luokan farssi, että Sdp painii ihan samassa sarjassa sössijänä kuin muutkin vanhat puolueet. Koko vakuussopimus perustuu siihen, että sijoittajat ostavat vakuudeksi asetettuja Kreikan valtion arvottomia velkapapereita. Jos sijoittajat eivät niitä huoli, jää suunniteltu velkapapereiden vaihto AAA-luokan arvopapereihin Urpilaisen haaveeksi. Miten on, vaihtaisitko itse AAA-luokan papereita Kreikan valtion velkapapereihin hyvää hyvyyttäsi, jos sinulla olisi siihen mahdollisuus? Niinpä. Joka tapauksessa vakuudet saadaan vain 20 %:lle takauksista ja ne tulevat meille niin kalliiksi, että mikään muu maa ei niitä huolinut. Entäs ne loput 80 %? Miksei Jutta selitä, mistä ne saadaan, jos ja kun Kreikka kaatuu?
 

Jutussani "Jytkyn todelliset syyt" luettelin jo pitkän listan asioita, joita Kokoomus ja apupuolueensa ovat onnistuneet sössimään. 

Laitan vielä tähän muutaman lisää:
 

-Valtion voittoa tuottavia yrityksiä on myyty ja myydään edelleen pilkkahintaan ulkomaalaisille syömävelan kattamiseksi. Kansalaiselle tästä ei ole ollut mitään hyötyä, koska esim. sähkön hinta on moninkertaistunut.
 

-Suomi on liittynyt EU:hun, joka laajenee holtittomasti maihin, jotka ovat lähes kehitysmaiden asteella. Seurauksena on rikollisuuden kasvu, kerjäläiset yms. Jokaikinen täyspäinen käsittää, että EU voisi edes teoriassa toimia vain Pohjoismaiden, Benelux-maiden, Saksan, Ranskan ja Brittien kanssa.
 

-Ulkomaalaiset voivat ostaa Suomen maaperää itselleen. Tämä on vähän outoa varsinkin, kun esim. Venäjältä ei suomalainen saa ostaa maata. Eikö vaikka pitkäaikainen vuokrasopimus riittäisi?

-Valtion velka ja julkinen sektori kasvavat holtittomasti. Optiomiljonääri maksaa saman verran veroa kuin keskituloinen. Jos julkinen sektori vielä kasvaa, sitä on mahdotonta pienentää, koska sen palveluksessa on liikaa äänestäjiä.

-Kokoomus alentaa veroja ja maksattaa alennukset tulevilla sukupolvilla ottamalla lisää lainaa valtiolle.

-Suomalaisella keski-ikäisellä miehellä ei nykysysteemissä tunnu olevan enää oikeutta edes mielipiteeseen, mutta rahansa kelpaavat kaikille.
 

-Energiaverot kasvavat koko ajan. Tämä on regressiivistä verotusta, josta pienituloinen maksaa suurimman osuuden palkastaan. Vihreät ilmeisesti kuvittelevat, että Lapissa ei tarvitse ajaa autoa. Vihreät kyllä pääsevät apurahalla maksetulle taidetyöhuoneelleen tai(julkisen sektorin suoja)työpaikalleen metrolla. Muiden suomalaisten pitää ajaa kymmeniä kilometrejä tarvittaessa.

-Kokoomuksen apupuolueen Vihreiden energiapolitiikka on luonnolle tuhoisaa. On vedenpitäviä todisteita siitä, että uusiutuvilla ei voida korvata kuin 20-30% energiantuotannosta (huimin kustannuksin). Tämä on jo havaittu mm. Saksassa ja Tanskassa. Samaan aikaan em. maat lisäävät koko ajan hiilen polttoaan. Vihreiden energiapolitiikka tulee nostamaan entisestäänkin tolkuttoman kallista energian hintaa pilviin, lisäämään päästöjä, koska hiilen poltto lisääntyy, ja tuhoamaan suomalaisen teollisuuden elinedellytykset.

-Vihreät haluavat raskaan teollisuuden pois Suomesta. Heidän mielestään innovointi pitää talouden pystyssä. Nyt samat tuotteet tehdään Kiinassa, missä niiden valmistus saastuttaa monin verroin enemmän. Maaseudun tukevaisuus -lehden päätoimittaja Lauri Kontroa mukaillen: cityvihreät ilmeisesti uskovat, että tulevaisuuden onnellisessa Suomessa kaikki asuvat yhdessä isossa kerrostalossa ja elättävät itsensä lähettelemällä sähköpostiviestejä toisilleen.


Kokoomus ja Rkp eivät halua, että harmaata taloutta laitetaan kuriin

 

Ihmetystä herätti myös se, että Kokoomus ja Rkp tekivät yksissä tuumin kaikkensa hallitusneuvotteluissa estääkseen harmaaseen talouteen puuttumisen.
 

http://fifi.voima.fi/artikkeli/2011/kesakuu/muistio-kokoomus-ja-rkp-jarruttavat-harmaan-talouden-torjuntaa
 

Yrittäjät ovat perinteisesti äänestäneet Kokoomusta. Mitenkähän pienyrittäjää hyödyttää harmaan talouden suosiminen? Sehän vääristää kilpailua ja rehellisen yrittäjän on mahdotonta pärjätä. Entä kuka maksaa verot, jos tulevaisuudessa työt tekevät mamut pimeästi?
 

Mielenkiintoinen kysymys: kun oikeistoliberaalit ovat saaneet maan täyteen ulkomaalaista orjatyövoimaa, joka ei maksa veroja, kenen veroeuroista maksetaan työttömyyskorvaukset kansalle, joka on jäänyt työttömäksi?
 

Jos mamu tekee saman työn kuin sinä alle puolella palkalla ja työnantajan ei tarvitse maksaa tellejä ja lellejä, arvaa, kumman riistäjä palkkaa? Muistakaa nämä profeetalliset sanat, kun työttömyyskorvaukset lopetetaan ja kiittäkää itseänne siitä, että äänestitte Kokoomusta ja sanansyöjädemareita. Muitakin vaihtoehtoja olisi ollut.


Ps. EU:sta vielä: mainitkaapa yksikin jättimäinen liittovaltio, jossa ns. pienen, tavallisen ihmisen on hyvä olla? Intia? Kiina? Venäjä? Usa? Yhdessäkään näistä ei ole vastaavaa terveydenhuoltoa, sosiaaliturvaa tai koulutusjärjestelmää kuin Pohjoismailla (voi kai jo sanoa) oli ennen kuin nämä pässit keksivät, että viedään Suomi väkisin mukaan eurostoliittoon.
 

Kokoomuksen politiikka pähkinänkuoressa:
 

Työssäoloikää pidennettävä
Rikkaille lisää rahaa
Rikkailta verot pois kokonaan
Helpotuksia rikkaiden veronkiertoon
Köyhille lisää veroja, maksuja ja pienemmät eläkkeet
Kaikki palvelut yksityistettävä
Lisää kulutusveroja, jotka kurittavat erityisesti köyhien kukkaroa
Harmaan talouden edistäminen
Rikollisten yritysten tukeminen
Lisää maahanmuuttajia
Lisää ulkomaista halpatyövoimaa
Lisää orjatyöläisiä kokoomuslaisten firmoihin 9 euron päiväpalkalla
Sosiaaliturvajärjestelmän alasajo
Opetus maksulliseksi
Kirjastot maksulliseksi
Asuntolainan korkovähennys kokonaan pois
Työviikko takaisin 6-päiväiseksi
Ei ylityökorvauksia
Vuosittaisten lomien vähentäminen
Lakko-oikeus ja kaikki työntekijöiden oikeudet pois

Sananvapautta rajoitettava


http://www.flickr.com/photos/dahlstroms/3990300397/
http://www.flickr.com/photos/foxypar4/924981220/

4 kommenttia:

 1. Jälleen pelkkää asiaa!!

  VastaaPoista
 2. Muuten ok juttu, mutta mistä tuo luku "yli 100 000 kuussa tienaavia 35 000". Tilastokeskuksen mukaan 64 000 suomalaista tienaa yli 100 000 vuodessa.

  VastaaPoista
 3. Kun olin suhteessa Wilsonin seitsemään vuoteen, hän hajosi kanssani, teen kaiken mahdollisen saadakseni hänet takaisin, mutta kaikki oli turhaa, halusin häntä takaisin niin paljon rakkauden tähden, että minulla oli hänelle, pyydin häntä kaikesta Lupasin, mutta hän kieltäytyi. Selitin ongelmani jollekin verkossa ja hän ehdotti, että ottaisin yhteyttä oikeinkirjoittajan käyttöön, joka auttaisi minua heittämään loitsun, jotta voisin tuoda hänet takaisin, mutta olen tyyppi, joka ei usko oikeuteen, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kokeilla sitä, Tarkoitin oikeinkirjoittajaa nimeltä tohtori AKHERE ja lähetän hänelle sähköpostia, ja hän kertoi minulle, ettei ole mitään ongelmaa, että kaikki on kunnossa ennen kolme päivää, että minun ex palaa minulle kolme päivää ennen, hän heittää loitsun ja yllättävän toisen päivä, se oli noin kuusitoista. Minun ex kutsui minua, olin niin yllättynyt, vastasin puheluun ja kaikki mitä hän sanoi oli, että hän oli niin pahoillani kaikesta, mitä tapahtui, että hän halusi minun palaavan hänelle, että hän rakastaa minua niin paljon. Olin niin onnellinen ja menin hänen luokseen, niin aloimme yhdessä elää yhdessä onnellisina. Siitä lähtien olen luvannut, että kenelläkään tiedän, että minulla on suhde ongelma, olisin auttamassa tällaista henkilöä viittaamalla hänelle ainoaan todellinen ja voimakas oikeinkirjoittaja, joka auttoi minua omalla ongelmallani ja kuka eroaa kaikki fake niistä siellä. Jokainen tarvitsisi oikeinkirjoittajan apua, hänen sähköpostiosoitteensa: AKHERETEMPLE@gmail.com
  tai
  soita / whatsapp: +2349057261346 voit lähettää hänelle sähköpostia, jos tarvitset hänen apua suhteestasi tai muussa. Ota yhteyttä nyt kaikkiin ongelmiin
  AKHERETEMPLE@gmail.com
  tai
  soita / WhatsApp: +2349057261346

  VastaaPoista
 4. Tarvitsetko kiireellistä lainaa maksaa laskuja, ostaa talon, refinansiota tai rakentaa uuden yrityksen, henkilökohtaisen lainan, ostaa auton? jne.
  ota yhteyttä tunnettuun lainanantajaan pelkäämättä menetettyä. Tarjoamme lainaa lainoille, jotka tarvitsevat rahoitusta 3%: n korolla. ota meihin yhteyttä tänään laina-palvelun nopeasta ja kätevästä lainaamisesta.
    ota yhteyttä jompaankumpaan seuraavista yksityiskohdista.
  Sähköposti: financial_creditloan@outlook.com

  VastaaPoista