maanantai 26. maaliskuuta 2012

20 syytä miksi vastustan nykyistä maahanmuuttopolitiikkaa

Vahtikoirankin piti väsätä juttu Toulousen tapahtumista. Siinä ei kuitenkaan ole liiemmin järkeä, koska aiheesta on jo kirjoitettu monta erittäin hyvää blogitekstiä.

Linkkejä:


http://ajattelemista.blogspot.com/2012/03/merahin-tapaus-paljastaa-lannen.html
http://takkirauta.blogspot.com/2012/03/viharikokset-poliittinen-korrektius-ja.html
http://hampaankolosta.blogspot.com/2012/03/haussa-aarioikeistolainen.html
http://vasarahammer.blogspot.com/2012/03/toulousen-jihadisti.html


Kuten muutkin kirjoittajat, ihmettelen sitä, että kun ampujaksi paljastuikin ei-valkoihoinen, rasistinen rikos muuttuikin mediassa kuin taikaiskusta ei-rasistiseksi. Päätelmä: ilmeisesti vain valkoihoinen voi olla rasisti. Onko tummaihoinen sitten niin jalo vai niin tyhmä olento, että ei kykene edes rasismiin?

Usein nettikeskusteluissa sanotaan, että "mainitse yksikin järkevä perustelu, jonka vuoksi vastustat maahanmuuttoa." Koska Mohamed Merahin kujanjuoksu on jo käsitelty moneen kertaan, päätinkin kirjoittaa tällä kertaa niitä järkeviä perustelujani.


Vastustan massamaahanmuuttoa, koska:


1. Periaatteesta: Silloin, kun missä tahansa yhteiskunnassa hyväksytään yksi ainoa totuus ja sitä "totuutta" pönkitetään tosiasioita pimittämällä, vääristämällä ja suoranaisella valehtelulla, jonkun pitää periaatteesta olla eri mieltä jo tasapainon ja sananvapauden vuoksi. Ja jos ei muuten niin ihan vaan piruuttaan.

2. Raiskaukset ja erityisesti joukkoraiskaukset:
Näiden määrä on kasvanut räjähdysmäisesti kaikissa maissa, joissa on paljon muslimitaustaisia maahanmuuttajia.3. Ryöstöt: Kukapa olisi innoissaan lukiessaan kuinka vanhuksia ja vammaisia pahoinpidellään kaduilla ja rahat viedään. Kiitos EU:n, joka halusi avata rajat. Asialla tosin eivät ole pelkästään mamut vaan myös Romanian ja Bulgarian mannet, jotka ovat jo nykyään yhtä varma kevään merkki kuin koiranpaska.


4. Jengiytyminen: Kaikissa maissa, joissa on paljon maahanmuuttajia (läntinen naapurimme hyvänä esimerkkinä) turhautuneet mamunuoret muodostavat jengejä, joissa yleensä initaatioriittinä on silmitön väkivalta, joka kohdistuu usein täysin ulkopuolisiin. Joka tapauksessa jengiytyminen lisää aina rikollisuutta ja turvattomuutta.
5. Homojen ja juutalaisten vainoaminen:
Malmö on hyvä esimerkki kaupungista, jossa ei kannata kertoa olevansa homo. Juutalaisten joukkopako kaupungista on jo alkanut aikoja sitten. Syy: muslimit eivät voi sietää homoja, juutalaisista nyt puhumattakaan. Koska tummaihoinen ei voi olla rasisti, kyse lienee ennakkoluuloista. Tämä tieto ei kuitenkaan liiemmin lämmitä hakattua juutalaista, jonka asunto on poltettu ja tytär raiskattu. 

6. Sharia-lain ajaminen:
jokaisen kunnollisen muslimin tavoitteena on saattaa omassa yhteisössään voimaan sharia-laki. Länsimaiseen oikeuskäsitykseen ei kertakaikkiaan sovi, että raiskattu on itse syyllinen tai että varkaalta leikataan käsi. Aviorikoksesta kivittäminenkin on useimpien mielestä liioittelua varsinkin, kun rangaistus koskee yleensä vain naista eikä syytetyn omalla kertomuksella asioiden kulusta ole mitään merkitystä.


7. Sukuelinten silvonta:
En halua olla tekemisissä sellaisen ihmisen kanssa, joka silpoo avuttoman lapsen sukuelimiä. Silpokoon jokainen aikuisena värkkinsä itse, jos haluaa. Puolustuskyvyttömän lapsen runtelu sen sijaan on rikos, josta pitäisi karkoittaa tekijä maasta välittömästi.8. Tasku-, käsilaukku-, ym. varkaudet: Muistan mainiosti ajat, jolloin saatoin pitää kaupassa reppuani ostoskärryssä eikä tullut edes mieleen, että joku varastaa sen. Nykyään ei voi pääkaupunkiseudulla omakoti- ja rivitaloissa edes pitää ovia auki, kun ottaa aurinkoa pihassa, koska yritteliäät tummapintaiset veijarit väijyvät puskissa päästäkseen varastamaan kaiken, minkä helposti mukaansa saavat. Kultaista kaulaketjuakaan ei kannata käyttää kesällä. Joku Romanian manne tulee kyllä takuuvarmasti "sovittamaan" väkisin omaa rihkamakoruaan ja kohta huomaat tehneesi surkean ei-vapaaehtoisen vaihtokaupan. Oslossa oli jo yli 15 000 (!) taskuvarkautta viime vuonna. Mutta pitäkää nyt kuitenkin mielessä se, että "kukaan ei jätä kotimaataan ja matkusta kauas Pohjolaan ilman painavaa syytä."


http://rahmispossu.net/2012/03/25/oslo-varkaiden-paratiisi-yli-15-000-taskuvarkautta-viime-vuonna/


Romaneja painavat syyt kaulassa9. Suomalaisten asettaminen kakkosluokan kansalaisiksi omassa maassaan: Maahanmuuttajilla on paremmat etuudet kuin vastaavassa tilanteessa olevilla suomalaisilla. Vai oletteko joskus kuulleet kantaväestön edustajasta, jolle sossu olisi maksanut ajokortin? Työelämässä on jo ainakin Helsingissä toimintamalli siitä, että mamu ohittaa suomalaisen työllistämistilanteessa.

10. Sananvapauden kaventuminen:
Se että sananvapautta jatkuvasti rajoitetaan, ei tietysti ole mamujen syy vaan hyysäripäättäjiemme. Se on kuitenkin maahanmuuton seuraus. Ilman massamaahanmuuttoa mamutusta tuskin vastustettaisiin siinä määrin, että mamukriittisiä pitäisi pyrkiä vaientamaan lakeja muuttamalla. Vain diktatuureissa toisinajattelijat vaiennetaan väkivalloin. Sananvapauden rajoittaminen on väkivaltaa ja törkeä hyökkäys demokratiaa vastaan. Siksi onkin irvokasta, kun sananvapautta rajoittavia lakeja laatineet poliitikot nyyhkivät demokratiasta, josta eivät ilmeisesti ymmärrä edes alkeita.


11. Maahanmuuttajien massatyöttömyys:
Mitä järkeä on tuoda maahan, jossa on ennestään satojatuhansia työttömiä, sakkia, jolla ei ole mitään mahdollisuutta (eikä aina edes halua) työllistyä. Silläkö se "työvoimapula" (hehheh) helpottuu, että lisätään työttömien määrää vielä muutamalla sadallatuhannella? Ei voi ymmärtää...12. Suomalaisten asunnottomuus: Jokainen vuokra-asunto, joka menee maahanmuuttajaperheelle on joltakin suomalaiselta perheeltä pois. Tämä on siis fakta, ei mielipide. Kun asuntoja ei riitä kaikille, soisin, että asuntojonoissa kotimaan kansalaiset ovat etusijalla eikä päinvastoin, kuten tilanne tällä hetkellä on.


13. Palkkojen polkeminen: Ne mamuista, jotka töitä saavat, työllistyvät yleensä ns. paskaduuneihin (olen niitä tehnyt itsekin ja tiedän mistä puhun) palkalla ja ehdoilla, joihin suomalainen ei ikinä suostuisi. Esim. raksoilla pääkaupunkiseudulla suomalainen duunari on jo harvinaisuus, joka kutsutaan töihin silloin, kun pitää korjata ammattitaidottomien (mutta halpojen) virolaisduunareiden jälkiä. Vähäiset verot näistä puoli-ilmaisista työntekijöistä maksetaan luonnollisesti Viroon, joten valtiolle ei kerry heistä verotuloja.

14. White flight eli valkoisten joukkopako:
USA:ssa syntynyt termi sisäiselle muuttoliikkeelle, joka syntyy silloin, kun keski- ja yläluokkaa edustavien valkoisten asuinalueille tulee riittävä määrä muita rotuja ja kulttuureita edustavia muuttajia. Esim. Englannissa ilmiötä on tuloksetta yritetty estää jopa lainsäädännöllä. Ilmiön väistämätön seuraus on ghettoutuminen, josta on valtaisa määrä esimerkkejä Keski-Euroopassa. Ruotsissa kuuluisin valkoisten jättämä alue on Rosengård, jossa 86 %  asukkaista on ulkomaalaistaustaisia (tilasto vuodelta 2008). Sinne eivät uskalla mennä edes poliisit, palomiehistä puhumattakaan, kun päälle sataa kiviä ja polttopulloja.Juu, eurabia-teoria on ihan naurettavaa skitsoilua...


15. Kommunikaatiovaikeudet esim. lääkärissä ja työpaikoilla: Olen kuullut lukuisia kauhujuttuja siitä, kuinka ulkomaalainen lääkäri ei ole tajunnut edes vaivaa, mihin ollaan apua hakemassa, saatikka osannut sitä hoitaa. Kyllä vähimmäisvaatimus työssäkäynnille vaativassa työssä pitäisi olla hyvä (ei siis välttävä) suomen kielen taito. Ei voida vaatia, että vanhukset opettelevat englantia, koska akateemisen koulutuksen saanut ulkomailta muuttanut lääkäri ei jaksa opetella suomea.


16. Naisten halveksunta: Vaikka feminismi on mielestäni hanurista, sivistyneeseen yhteiskuntaan kuuluu itsestään selvyytenä muiden ihmisen kunnioitus sukupuolesta riippumatta. Kuten myös tasa-arvo. Näiden asioiden sisäistäminen tuntuu olevan etenkin muslimitaustaisille moniosaajille ylivoimainen tehtävä.


17. Sosiaalikulujen kasvu: Mitä enemmän mamuja yhteiskunnan eläteiksi maahamme rahdataan, sitä enemmän rahaa sosiaalisektori nielee. Kun meillä ei enää ole varaa edes poliiseihin ja palomiehiin, on mielenkiintoista seurata, mistä kaivetaan rahat yhä kasvaviin sosiaalimenoihin. Veikkaus: sosiaaliturva tullaan ajamaan alas oman maan kansalaisilta ja mamut saavat edelleen tukea, koska "kaikkein heikoimmilta ei voi apua evätä."


18. Kerjäämisen käsiin räjähtäminen: Ei niinkään johdu maahanmuutosta, vaikka kyseiset ammatinharjoittajat kernaasti KELAn lämpöiseen syleilyyn antautuisivatkin. Kuitenkin rajojen avaamisen myötä kerjäläisten määrä on räjähtänyt käsiin. Meillä alkaa jo olla suhteessa väkilukuun enemmän kerjäläisiä kuin Venäjällä, mikä on saavutus sinänsä.


19. Oikeuslaitoksen mädättyminen ja kääntyminen länsimaista oikeuskäsitystä vastaan: Kun kaiken läpäisevä poliittinen korrektius ja rasismin pelko on edennyt tarpeeksi pitkälle, yhteiskunta muuttaa omia lakejaan, koska ei halua leimautua rasistiseksi. Räikeä esimerkki saatiin hiljattain Englannissa, jossa somalineitokaisten ryhmä hakkasi ilman syytä ohikulkevan tytön sairaalakuntoon. Heidät vapautettiin syytteistä koska "muslimit eivät ole tottuneita alkoholin käyttäjiä". Suomessakin on jo osittain käytössä ns. väriasteikko rangaistuksissa: mitä tummempi iho, sitä pienempi tuomio. Mielestäni nimenomaan tämä on piilorasismia. Tällöinhän oletetaan, että mitä mustempi on pinta, sitä vähemmän kykenee tekemään moraalisia valintoja.

20. Kouluopetuksen rapistuminen:
Asia jonka jokseenkin kaikki perheelliset ainakin Etelä-Suomessa tietävät, vaikka eivät ääneen sano, on halu vaihtaa omat lapset sellaiseen kouluun, jossa on mahdollisimman vähän mamuja ja etenkin somaleita. Olen nähnyt kiihkosuvaitsevaisten vanhempien vaivaantuneena selittävän, että lasten takia täytyy muuttaa, kun nykyisessä koulussa on niin paljon häiriköiviä maahanmuuttajalapsia. Poliittisen korrektiuden takia ei haluta kertoa, että ruotsalaiset koululaiset ovat tilastojen mukaan tyhmistyneet samaa tahtia kun massamaahanmuutto on edennyt. Sama on edessä täälläkin. Lapsestasi tulee vääjäämättä puoli-idiootti, koska Ahmedin tai Jusufin on annettava toteuttaa itseään.Siinä muutamia mitä tuli hakematta mieleen. Lisääkin keksisin helposti. Mm. huoltosuhteen heikentyminen, suomalaisiin kohdistuva rasismi ja suomalaisen kulttuurin halveksunta ja alasajo. Mulla on kuitenkin paha tapa kirjoittaa niin pitkiä tekstejä, etten jaksa niitä itsekään lukea, joten riittäköön tämä tällä kertaa.

P.s. Maahanmuuttajissa on fiksujakin yksilöitä. Nur Muhamed, vaikka onkin kokoomuslainen, vaikuttaa muuten täyspäiseltä (kukaan ei ole täydellinen). Laitan linkin tekstiin, jossa hän vaatii, että mamurikolliset olisi karkoitettava Suomesta. Jos suomalainen poliitikko sanoisi ääneen samat asiat, älämölö jatkuisi viikkoja ja mielenosoittajat teutaroisivat kaduilla vaatimassa eroa ja "rasistin" ura olisi katkolla.


http://caalim68.puheenvuoro.uusisuomi.fi/100525-rikollisten-maahanmuuttajien-pakkokarkoitus


Islam ei ole pedofiiliuskonto, tytöt vaan kypsyvät nopeammin!

4 kommenttia:

 1. Olen samaa mieltä kanssasi. Maahanmuuttaja- ja erityisesti muslimivastaisuuteni perustuu kokemuksiini, ei tietämättömyyteen tai ennakkoluuloihin. Kyllä harvassa ovat ne kunnon kansalaiset mamujen joukossa, ja heidänkin olemustensa taakse todennäköisesti kätkeytyy potentiaalinen terroristi.

  VastaaPoista
 2. Meidän koulussa ulkomaalaistaustaiset melusivat välkällä, suomalaistaustaiset tunnilla häiriköiden. Ulkomaalaiset suomea osaamattomat lääkärit ovat ärsyttäviä koska ei tule ymmärretyksi, mutta ne jotka osaavat suomea on hyvä juttu. Terveydenhoidon suhteen ollaan valitettavasti muutenkin välinpitämättömiä, eikä hoitoa aina saa, vaikka tarvitsisikin.

  VastaaPoista
 3. Kun olin suhteessa Wilsonin seitsemään vuoteen, hän hajosi kanssani, teen kaiken mahdollisen saadakseni hänet takaisin, mutta kaikki oli turhaa, halusin häntä takaisin niin paljon rakkauden tähden, että minulla oli hänelle, pyydin häntä kaikesta Lupasin, mutta hän kieltäytyi. Selitin ongelmani jollekin verkossa ja hän ehdotti, että ottaisin yhteyttä oikeinkirjoittajan käyttöön, joka auttaisi minua heittämään loitsun, jotta voisin tuoda hänet takaisin, mutta olen tyyppi, joka ei usko oikeuteen, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kokeilla sitä, Tarkoitin oikeinkirjoittajaa nimeltä tohtori AKHERE ja lähetän hänelle sähköpostia, ja hän kertoi minulle, ettei ole mitään ongelmaa, että kaikki on kunnossa ennen kolme päivää, että minun ex palaa minulle kolme päivää ennen, hän heittää loitsun ja yllättävän toisen päivä, se oli noin kuusitoista. Minun ex kutsui minua, olin niin yllättynyt, vastasin puheluun ja kaikki mitä hän sanoi oli, että hän oli niin pahoillani kaikesta, mitä tapahtui, että hän halusi minun palaavan hänelle, että hän rakastaa minua niin paljon. Olin niin onnellinen ja menin hänen luokseen, niin aloimme yhdessä elää yhdessä onnellisina. Siitä lähtien olen luvannut, että kenelläkään tiedän, että minulla on suhde ongelma, olisin auttamassa tällaista henkilöä viittaamalla hänelle ainoaan todellinen ja voimakas oikeinkirjoittaja, joka auttoi minua omalla ongelmallani ja kuka eroaa kaikki fake niistä siellä. Jokainen tarvitsisi oikeinkirjoittajan apua, hänen sähköpostiosoitteensa: AKHERETEMPLE@gmail.com
  tai
  soita / whatsapp: +2349057261346 voit lähettää hänelle sähköpostia, jos tarvitset hänen apua suhteestasi tai muussa. Ota yhteyttä nyt kaikkiin ongelmiin
  AKHERETEMPLE@gmail.com
  tai
  soita / WhatsApp: +2349057261346

  VastaaPoista
 4. Tarvitsetko kiireellistä lainaa maksaa laskuja, ostaa talon, refinansiota tai rakentaa uuden yrityksen, henkilökohtaisen lainan, ostaa auton? jne.
  ota yhteyttä tunnettuun lainanantajaan pelkäämättä menetettyä. Tarjoamme lainaa lainoille, jotka tarvitsevat rahoitusta 3%: n korolla. ota meihin yhteyttä tänään laina-palvelun nopeasta ja kätevästä lainaamisesta.
    ota yhteyttä jompaankumpaan seuraavista yksityiskohdista.
  Sähköposti: financial_creditloan@outlook.com

  VastaaPoista