tiistai 20. joulukuuta 2011

Koko euron historia on yhtä karmeaa kusetusta

Tässä vaihe vaiheelta maailmanhistorian suurimman kuprun tarina eli mitä media ei halua sinun tietävän eurosta:

1. Ensin Lipponen- Niinistö parivaljakko veivät Suomen siihen ilman kansanäänestystä. Tämä on mielestäni rikoksena sitä luokkaa, että kumpikin herroista kuuluisi vankilaan. On suorastaan pöyristyttävää, että sen sijaan tälläiset kaverit esiintyvät viisaina valtiomiehinä jaellen ylimielisinä kansalle neuvojaan. Jos äänestys olisi järjestetty, on enemmän kuin todennäköistä, että olisimme rahaliiton ulkopuolella ja tilanteemme olisi sama kuin Ruotsin, joka on saanut valtavaa etua omasta valuutastaan.


2. Sitten otettiin mukaan euroon tilastoja vääristellyt Kreikka.
 

3. Tämän jälkeen Ranska, Italia ja Saksa alkoivat rikkoa kasvu- ja vakaussopimusta.  Siitä ei seurannut sanktioita.

4. Sitten EKP piti korkotasoa matalalla, jotta kyseisissä maissa talous kasvaisi. Liikkeellä oli valtavat määrät  halpaa ja löysää rahaa.

5. Käsittämättömällä tavalla luottoluokittajien päänuppi oli umpijäässä,  kun Kreikka oli AAA-maa vielä alkuvuonna 2008.6. Kun vihdoin taloustaantuma iski polvilleen joukon rahaliiton heikompia valtiota, alettiin rikkomaan EU:n perussopimusta ja pakotettiin muut valtiot tukemaan velkarahalla asiansa tyrineitä maita.

7. Sitten teetettiinkin hämäysmielessä ”stressitesti” pankeille. Kaikki pääsivät läpi ja kuinka ollakaan, muutaman kuukauden kuluttua irlantilaispankit olivat kontillaan.

8. Sitten EKP alkoi vastoin omia sääntöjään ostamaan ranskalaisten ja saksalaisten pankkien riskiluottoja pois Italiasta ja Kreikasta.

9. Sitten tehtiin toiset ”stressitestit”, joista selvisi puhtain paperein mm. myöhemmin komeasti kaatunut Dexia.10. Nyt annettiin Kreikalle toinen lainapaketti, vaikka maan talousennusteet osoittavat kriisin siellä vain syventyvän ensi vuonna. Alun perin oli sovittu, että lainapaketteja Kreikalle myönnetään jatkossa vain, jos se kykenee osoittamaan, että maan taloutta ollaan saamassa kuntoon.11. Ennen lopullista romahdusta Merkel ja Sarkozy sopivat, että laitetaan saksalaisten ja ranskalaisten pankkien tappiot  EU:n kaikkien veronmaksajien maksettavaksi.

Olli Rehnille ja muille EU- komissaareille sellaisia terveisiä, että jatkakaa vain samalla typerällä EU:n ja euron laajentamislinjalla. Syöskää koko Eurooppa kivikaudelle. Eipä se teitä siellä mustan Mersun takapenkillä haittaa. Maailman historian suurimmilla huijareilla palkka sen kun juoksee ja Euroopan kansat maksavat. Tai ainakin Suomi maksaa, kuten aina.


P.s Vasemmistoliitto erotti ehkä fiksuimman edustajansa, kun potki Markus Mustajärven ulos ryhmästään, kun kaveri ei suostunut äänestämään vakaumustaan vastaan. Nykyisin Vasenryhmää edustava Mustajärvi veisteli jokin aika sitten eduskunnassa pitämässään puheessa, että ennen Suomi tunnettiin maana, joka maksaa kaikki velkansa. Nyt Suomi tunnetaan hänen mielestään maana, joka maksaa kaikkien velat.

Samassa yhteydessä hän ennusti, että EU on menossa kohti liittovaltiota. Kuten jokainen politiikkaa seuraava tietää, juuri näin on käymässä.

Tämän jutun jatko-osa löytyy tuolta:

http://medianvahtikoira.blogspot.fi/2012/07/koko-euron-historia-on-yhta-karmeaa.html

Kuluttajaliitto: "Euro ollut ostovoiman tappaja"

http://www.verkkouutiset.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=69865:kuluttajaliitto-qeuro-ollut-ostovoiman-tappajaq&catid=10:ulkomaat-paeaeuutinen-&Itemid=6
http://www.flickr.com/photos/kathycsus/353531145/ 

http://www.flickr.com/photos/12771303@N00/23096466/ 

http://www.flickr.com/photos/uggboy/4075362980/ 

2 kommenttia:

 1. Kun olin suhteessa Wilsonin seitsemään vuoteen, hän hajosi kanssani, teen kaiken mahdollisen saadakseni hänet takaisin, mutta kaikki oli turhaa, halusin häntä takaisin niin paljon rakkauden tähden, että minulla oli hänelle, pyydin häntä kaikesta Lupasin, mutta hän kieltäytyi. Selitin ongelmani jollekin verkossa ja hän ehdotti, että ottaisin yhteyttä oikeinkirjoittajan käyttöön, joka auttaisi minua heittämään loitsun, jotta voisin tuoda hänet takaisin, mutta olen tyyppi, joka ei usko oikeuteen, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kokeilla sitä, Tarkoitin oikeinkirjoittajaa nimeltä tohtori AKHERE ja lähetän hänelle sähköpostia, ja hän kertoi minulle, ettei ole mitään ongelmaa, että kaikki on kunnossa ennen kolme päivää, että minun ex palaa minulle kolme päivää ennen, hän heittää loitsun ja yllättävän toisen päivä, se oli noin kuusitoista. Minun ex kutsui minua, olin niin yllättynyt, vastasin puheluun ja kaikki mitä hän sanoi oli, että hän oli niin pahoillani kaikesta, mitä tapahtui, että hän halusi minun palaavan hänelle, että hän rakastaa minua niin paljon. Olin niin onnellinen ja menin hänen luokseen, niin aloimme yhdessä elää yhdessä onnellisina. Siitä lähtien olen luvannut, että kenelläkään tiedän, että minulla on suhde ongelma, olisin auttamassa tällaista henkilöä viittaamalla hänelle ainoaan todellinen ja voimakas oikeinkirjoittaja, joka auttoi minua omalla ongelmallani ja kuka eroaa kaikki fake niistä siellä. Jokainen tarvitsisi oikeinkirjoittajan apua, hänen sähköpostiosoitteensa: AKHERETEMPLE@gmail.com
  tai
  soita / whatsapp: +2349057261346 voit lähettää hänelle sähköpostia, jos tarvitset hänen apua suhteestasi tai muussa. Ota yhteyttä nyt kaikkiin ongelmiin
  AKHERETEMPLE@gmail.com
  tai
  soita / WhatsApp: +2349057261346

  VastaaPoista
 2. Tarvitsetko kiireellistä lainaa maksaa laskuja, ostaa talon, refinansiota tai rakentaa uuden yrityksen, henkilökohtaisen lainan, ostaa auton? jne.
  ota yhteyttä tunnettuun lainanantajaan pelkäämättä menetettyä. Tarjoamme lainaa lainoille, jotka tarvitsevat rahoitusta 3%: n korolla. ota meihin yhteyttä tänään laina-palvelun nopeasta ja kätevästä lainaamisesta.
    ota yhteyttä jompaankumpaan seuraavista yksityiskohdista.
  Sähköposti: financial_creditloan@outlook.com

  VastaaPoista