tiistai 17. joulukuuta 2013

Avoin kirje Umayya Abu-Hannalle

Olet jälleen kerran saapunut maahamme vastaanottamaan jotakin palkintoa ja aukomaan päätäsi. Niin uskomatonta kuin se onkin, me pölvästit annamme sinulle vieläkin rahaa, vaikka olet ollut jo vuosia poissa. Aina kun näen naamasi lehdessä, huomaan, että sillä hetkellä häpeän olla suomalainen. Häpeän sitä, että kukaan ei uskalla sanoa sinulle suoraan, että ”ongelmasi” eivät johdu sinun tai lapsesi ihonväristä tms. Ihonvärisi ei muuten edes ole musta, vaan lähinnä keltainen. Omassa suvussanikin on tummempia ihmisiä, ihan supisuomalaisia.

Ongelmasi johtuvat siitä, että et osaa käyttäytyä. Tulee mieleen sukujuhlat, joissa vuodesta toiseen liian kireä puvuntakki päällään vuolaasti hikoileva setämies ottaa hiukan liikaa kotikaljaa ja halaa nuoria tyttöjä hieman liian pitkään. Ja taputtelee vääristä paikoista. Aina kun setä tulee huoneeseen, tunnelma hyytyy ja kaikki ovat vaivaantuneita, mutta kukaan ei kehtaa sanoa mistä kenkä puristaa. Setä itse ei huomaa mitään vaan kuvittelee olevansa hurmaava seuramies. Jonkun täytyisi kertoa sedälle, mikä on normaalia, mikä ei. Mutta kun kukaan ei kehtaa.





Alkeelliset käytöstavat

 

Jos ihminen kutsuu itse itsensä vieraaksi vaikka kesämökille, hyviin tapoihin ei ainakaan kuulu alkaa valittamaan palvelusta ja ruuan laadusta. Lähisukulaisilta se vielä jotenkin siedetään (jos henkilö on esim. vanhus), ventovieraalle sanotaan yleensä tässä vaiheessa, että voisitko lähteä kotiisi. Sama pätee myös silloin, kun muutetaan vieraaseen maahan. Olen itse asunut ulkomailla nuorempana ja ei tullut kyllä mieleenikään pilkata isäntiäni ja heidän elämäntapaansa. Sen sijaan että olisin koko ajan vaatinut jotain, pyrin sopeutumaan ja antamaan oman vaatimattoman panokseni kyseiselle yhteiskunnalle. En kohdannut rasismia. Se ei johdu siitä, että olen valkoinen, vaan siitä, että osaan käyttäytyä asiallisesti. On normaalia olettaa, että  ulkomaalainen edes yrittää elää maassa maan tavalla.  Normaalia ei ole, että ulkomaalainen solvaa ylimielisesti uuden kotimaansa muita asukkaita ja vaatii heitä muuttamaan elämäntapaansa. Sanotaan nyt aivan suoraan: jos muutat Suomeen, sinun tehtäväsi on sopeutua meidän elämäntapaamme, meidän ei tarvitse muuttaa itseämme millään tavalla. Jos elämäntapamme ei miellytä, lähde pois. Niin yksinkertaista se on. Kunniaksesi on sanottava, että tajusit sitten vihdoin häipyä. Et kuitenkaan rakkaaseen kotimaahasi vaan toiseen halveksimaasi (korkean sosiaaliturvan omaavaan) länsimaahan.


Onko sinulla tosiaan varaa opettaa meitä elämään?

 

Vaikka olet syntynyt Israelissa, etnisesti olet palestiinalainen. Mistä me tunnemme  palestiinalaiset?  Siitä, että vaaditte koko ajan muilta kansoilta rahaa ja tapatte pommeilla täysin viattomia ihmisiä. Ja olette täydellisen kyvyttömiä luomaan edes alkeellisinta infrastruktuuria saati sitten demokratiaa ja hyvinvointia omassa maassanne. Suomalaisissa on varmaan omat puutteensa. Kuitenkin kaikissa mahdollisissa vertailuissa, joissa etsitään parasta maata asua,  Suomi on aina viiden parhaan joukossa. Yhdysvaltalainen Newsweek listasi vastikään Suomen maailman parhaaksi maaksi. Lehti perusti vertailunsa koulutuksen tasoon, terveydenhuoltoon, yleiseen elämänlaatuun, maan poliittiseen ilmapiiriin sekä talouden dynaamisuuteen. Sinun kansasi oma maa Palestiina tunnetaan maailman persläpenä ja maanmiehesi vihamielisinä terroristeina, joita muut kansat pelkäävät. Koetko oikeasti, että meillä on jotakin opittavaa sinulta ja kansaltasi? Suhtautuuko oma kansasi esim. juutalaisiin suvaitsevammin kuin me maahanmuuttajiin? Sinun lastasi haukkui yksi mummo metroasemalla (näin ainakin väität) ja sillä perusteella leimaat kaikki suomalaiset rasisteiksi. Onko loogista päätellä, että niiden tuhansien viattomien ihmisten vuoksi, jotka ovat kuolleet palestiinalaisten pommiattentaateissa, kaikki palestiinalaiset ovat murhaajia?


Marttyyrius

 

Jos olisin kuvataiteilija ja minulta tilattaisiin työ, jonka aiheena olisi ruikutus, idea napsahtaisi mieleeni saman tien. Maalaisin jättikokoisen kuvan sinusta linnanjuhlissa nyrpeä ilme kasvoillasi. Missä maassa äärimmäisen tyhmä yksilö voi päästä kansanedustajaksi ainoastaan siksi, että ihonväri on tumma (vrt. Jani Toivola)? Entä missä maassa parhaimmillaankin keskivertoa surkeampi kirjoittaja voi saada kutsun linnanjuhliin pelkästään siksi että on ulkomaalainen? Kyllä, Suomessa. Edes maamme arvokkaimmassa juhlassa et voinut käyttäytyä asiallisesti. Koska on äärimmäisen tärkeää, että mielellään koko maailma ja vähintäänkin inhoamasi Suomen kansa ymmärtää millainen marttyyri olet, keksit sitten printata adoptiotyttäresi lärvin juhlapukuusi. Katsokaa, minä uhrasin elämäni ja pelastin lapsen Afrikasta! No, hienoa, nykyisen kotimaasi Hollannin veronmaksajat varmasti kiittävät, saivat jälleen uuden elätin. Kun mukaan lasketaan apurahat ja palkinnot, joita täältä sinulle edelleen lähetellään, lapsi elää varmaan aineellisessa mielessä ihan mukavasti.


Kiitos että kelpasi

 

Suomi on tarjonnut sinulle verovaroilla kustannetut korkeakouluopinnot ja useita hyviä työpaikkoja. Kirjojasi ja juttujasi on julkaistu arvostetuissa välineissä ja sinut äänestettiin Helsingin kaupunginvaltuustoon.

Ja palkintoja on riittänyt: olet saanut Suomessa mm. Kansanvalistusseuran palkinnon, Vuoden Kristiina -palkinnon, opetusministeriön Suomi-palkinnon ja Bonnierin suuren journalistipalkinnon. Ja nyt tulit noutamaan Global Family Award  -palkinnon.

Mutta paska maahan Suomi on, ei siitä pääse yli eikä ympäri. Nöyrä kiitos kuitenkin siitä, että rahamme kelpasivat. Ja vielä se tärkein: ole kiltti, pysy täältä poissa.

Umayya Abu-Hanna, hollanti, hs, linnajuhlat, maahanmuutto, multikulti, palestiina, rasismi



perjantai 13. joulukuuta 2013

Kiakkovieraat näytti porvarihevosille närhen munat

Näistä anarkistisankareista, jotka mellakoivat itsenäisyyspäivänä Tampereella, on vaahdottu jo niin paljon, että tuskin osaisin aiheesta mitään uutta kirjoittaa. 

Siksi laitoin  kuvan, josta voinee päätellä, mikä on oma mielipiteeni kyseisten hyypiöiden vaikuttamismetodeista. 




http://yle.fi/uutiset/tampereen_mellakka_-_hevosten_telojia_selvitetaan/6974489

tiistai 10. joulukuuta 2013

Monikulttuurisessa Suomessa vanhus tarvitsee kättä pidempää turvakseen

Suhteellisen vähälle huomiolle jäi uutinen siitä, kuinka ulkomaalainen rosvojoukkio ryösti Tellervo Koiviston Helsingissä. Eli kriminaalijoukko röyhkeästi piiritti rva Koiviston ratikassa ja ryösti lompakon. Tavallinen vanhuksen ryöstö on nykyään liian arkipäiväistä uutisoitavaksi, mutta entisen presidentin puolison joutuminen rikoksen uhriksi julkisella paikalla saattaa jo herättää huomiota kansainvälisestikin. Tapausta uutisoitiin monella tavalla. Jotkut lehdet kertoivat jutun niin kuin se tapahtui (tosin tekijöiden kansallisuudesta ei tietenkään mainittu mitään). Useimmat yrittivät uutisoida tapahtuman tavanomaiseen tapaan siten, että lukijan olisi vaikeaa arvata, että asialla olivat ulkomaalaiset. Tyypillistä oli puhua ”näpistyksestä” tai joutumisesta varkauden uhriksi. Jokainen lukijahan arvaisi heti että asialla eivät ole suomalaiset, jos kirjoitettaisiin että ”miesjoukko ryösti yli 80v. vanhuksen”. Se ei nyt vaan kerta kaikkiaan ole suomalainen tapa toimia. Ei edes paatuneimpien rikollisten keskuudessa.


Suomalaisten kolme ryhmää

 

Suhtautumisessa maahanmuuttoon suomalaiset voi karkeasti jakaa kolmeen ryhmään. Ylivoimaisesti suurin on Dodot. Tiedättehän, Mauritiuksella muinoin elänyt lentokyvytön lintulaji, joka pedottomassa ympäristössä kehittyneenä lajina ei osannut pelätä saarelle tiensä löytäneitä ihmisiä, jotka tappoivat niitä ruuakseen. Liian kiltin ja luottavaisen olennon kohtalo oli lopulta sukupuutto. Politiikassa tämä ryhmä äänestää tyypillisesti Sdp:tä, kepua tai Kokoomusta.

Sitten on suhteellisen pieni, vähitellen kasvava ryhmä omilla aivoillaan ajattelevia selväjärkisiä yksilöitä, jotka kutsuvat itseään maahanmuuttokriittisiksi, muut tuttavallisesti ”rasisteiksi”. Tälle ryhmälle ei ole oikein tarjolla muita vaihtoehtoja (tällä hetkellä) kuin perussuomalaisten ja pienpuolueiden kannattaminen.


Pienin, mutta mamuasioissa vaikutusvaltaisin ryhmittymä ovat monikulttuurisuutta ihannoivat uhrautujat (”suvaitsevaiset, suvakit”). Heitä eivät tilastot, faktat tai  muiden maiden huonot kokemukset hetkauta. He ovat päättäneet uhrata elämänsä pyhälle asialle: valkoisen rodun oletetut menneisyyden rikokset on hyvitettävä ottamalla mahdollisimman paljon tummahipiäistä väkeä maahamme eläteiksi. Se että Suomessa ei ole koskaan ollut orjia tai että Suomi oli itsekin satoja vuosia vuorotellen Venäjän ja Ruotsin siirtomaa, ei uhrautujaa liikuta. Tosiasioilta on tiukasti suljettava silmät, muuten on kauheinta, mitä ihminen voi olla: rasisti. Uhrautujat antavat äänensä vihreille, Vasemmistoliitolle tai RKP:lle.


Meidän ”rasistien” epäkiitollinen tehtävä on yrittää valistaa Dodoja niistä kauhuista, joita on tiedossa, kun multikultti pääsee kunnolla vauhtiin täällä peräpohjolassakin. Uhrautujia ei voi valistaa. He elävät omassa todellisuudessaan, jossa järjenkäyttö on kiellettyä ja totuus on ajatusrikos.
 

Tavoitteemme on itsekäs ja arkipäiväinen: turvata lastemme tulevaisuus ja pelastaa maamme tai edes se vähä mitä siitä on vielä pelastettavissa.

 

Kohti yhteistä turvapaikkajärjestelmää

 

Olen itsekin osittain Dodo. On eräs asia, jonka ajattelemista olen tietoisesti vältellyt. Se on jotakin niin kauheaa, että järki meinaa nyrjähtää aina kun kuulen asiasta. EU:ssa nimittäin pyritään määrätietoisesti kohti yhteistä turvapaikkajärjestelmää. Tällä hetkellähän muutamat EU-maat, esim. Italia, Ranska ja (yllätys, yllätys) Ruotsi saavat suhteessa huomattavasti enemmän turvapaikkahakemuksia kuin vähemmän suositut maat. Tulevan järjestelmän tarkoituksena on  sekä tasata pakolaisista aiheutuvaa taloudellista taakanjakoa jäsenmaiden kesken että suunnata valtavia pakolaisvirtoja niin, että kukin maa kärsisi edes suurin piirtein yhtä paljon. Mikäli pahin kauhuskenaario toteutuu, tännekin saadaan kymmeniä, ehkä jopa satoja tuhansia uusia luku- ja kirjoitustaidottomia uussuomalaisia. En tiedä, kuinka neuvottelut etenevät. Oletukseni on, että koska nykyisin on ajatusrikos ja poliittinen itsemurha (jos et kuulu nk. populisteihin) mainita mitään negatiivista maahanmuutosta, poliitikkomme suostuvat mihin tahansa vaatimuksiin uusista yhteisistä pakolaissäännöistä. Mikään rahasumma ei liian suuri kun puhutaan tummapintaisista ulkomaalaisista. Kerron yhden esimerkin: valtio on olevinaan taloudellisesti niin tiukilla, että vanhustenhoidosta (joka muutenkin kituu henkitoreissaan) leikataan 300 miljoonaa. Samaan aikaan kehitysavusta, joka on yli miljardi euroa (vuodessa) ei leikata mitään. Ei euroakaan.


Annetaan vanhuksille edes mahdollisuus puolustautua

 

Jos tässä käy niin pahasti kuin pelkään, on lakeja muutettava. Rikollisuus tulee saamaan sellaiset mittasuhteet, että ylikuormitetulla poliisillamme (poliisien määrää vieläpä vähennetään vuosi vuodelta) ei ole mitään mahdollisuutta puolustaa vanhuksia ryöstelyiltä. Ehdotankin, että halukkaille yli 55-vuotiaille kantasuomalaisille on tulevassa monikulttuurisessa Suomessa annettava automaattisesti oikeus etälamauttimen tai jonkin vastaavan sähköaseen käyttöön hätätilanteessa tai edes lupa kaasusumuttimeen. Mahdollisilta kauhistelijoilta kysyisin, että kungfullako kasikymppisten mummojen pitäisi puolustautua raavaita äijälaumoja vastaan? Vai tökkiä rollaattorilla nilkkoihin?

http://ec.europa.eu/finland/news/press/101/10795_fi.htm


Jo vuonna 2009  Suomessa asuville ulkomaalaisille kertyi väkilukuun suhteutettuna rangaistuksia tuomioista 1,6-kertaisesti eli n. 60 prosenttia enemmän kuin suomalaisille. Schengenin sopimus mahdollisti aikoinaan Itä-Euroopan gangsterien esteettömän pääsyn näennäisvauraan Pohjolan lihapatojen ääreen.  Voi vain arvailla, millainen rikostsunami vyöryy maahan, jos mamujen määrä esim. viisinkertaistuu. Näinhän tulee nykypolitiikalla joka tapauksessa tapahtumaan. Kyse on vain aikataulusta. Jos valtiovalta ei millään tavalla puolusta heikoimpiaan ja nekin harvat kriminaalit, jotka sattumalta jäävät kiinni, selviävät lähes aina ehdollisella, ei karmean herätyksen todellisuuteen saaneille Dodo-paroille jää tulevaisuudessa muuta mahdollisuutta kuin ottaa oikeus omiin käsiinsä tai alistua elämään ainaisessa väkivallan pelossa. Ikävä kyllä. Dodon metsästysaika on alkamassa.





http://www.eurooppatiedotus.fi/Public/default.aspx?contentid=224736&nodeid=37760&culture=fi-FI#.UqY3veJQiSp
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/107527-nama-luvut-julki-ensi-kertaa-ulkomaalaisten-rikokset-suomessa

P.S. Kaikille ei varmaan ole ilman muuta selvää mitä tarkoitan, kun puhun ajatusrikoksista. Aika kuvaava esimerkki on tapaus ”Anu Palosaari ja muslimivideon linkitys”. Luin asiasta ensimmäistä kertaa blogista nimeltä ”A Smith and Wesson beats four aces” (suosittelen) enkä ollut aluksi uskoa silmiäni. Bloggaaja Anu Palosaari on nimittäin saanut syytteen epäillystä kiihotuksesta kansanryhmää vastaan ja lisäksi uskonrauhan rikkomisesta. Ja mitä Palosaari teki? Hän linkitti sivustolleen Youtube- videopätkän, jossa irakilainen islamin imaami kertoo, että islamin uskonto sallii lapsiin sekaantumisen täysin laillisena miesten oikeutena. Kyseisellä videolla imaami kertoo myös kuinka oli nähnyt ja kuullut Irakin (edesmenneen) hengellisen johtajan Khomeinin käyttävän hyväkseen neljävuotiasta tyttöä. Mikähän tässä on se rikos? Ilmeisesti pedofilian paheksuminen? Jos imaami itse kertoo videolla islamin uskon säännöistä, jotka todellakaan eivät ole mikään tarkoin varjeltu salaisuus, miksi sitä ei saa linkittää omaan blogiinsa? Huvittavinta asiassa on, että Palosaari on tietääkseni muslimi itsekin! Eli Suomessa ei edes muslimi saa tuoda julki islamista asioita, jotka ovat kuitenkin jokaisen nähtävillä Youtubessa? Tätä tarkoitan, kun puhun ajatusrikoksista. Silti suvaitsevaisto kehtaa pokkana väittää että meillä Suomessa on sananvapaus. Kukin tehköön asiasta oman päätelmänsä.



http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Abell-photoblog45_3.jpg

perjantai 6. joulukuuta 2013

Somalien työllistymisestä ja valtapuolueiden suhmuroinnista kunnallispolitiikassa




Ajattelin jo jäädä eläkkeelle lyhyeltä mutta sitäkin kiihkeämmältä bloggaajan uraltani, kun kyllästyin täydellisesti netin lapselliseen juupas-eipäs -jankutukseen. Pitkästä aikaa iski kuitenkin inspiraatio, kun törmäsin persujen puoluelehteen. Minulla oli mielikuva  kotikutoisesta talkoilla väännetystä, täynnä tyhjää uhoa olevasta läpyskästä (kuten muutkin puoluelehdet), mutta yllätyin positiivisesti. Näköjään Soini esikuntineen teki erittäin fiksusti palkatessaan Matias Turkkilan päätoimittajaksi.


Somalien kotoutuminen

 

Pääkirjoituksessaan Turkkila kertoo olleensa Helsingin kaupungintalolla kuulemassa kansainvälisen Open Society Foundations -tutkimusryhmän analyysiä somalien tilanteesta Helsingissä. Tulokset ovat äärimmäisen mielenkiintoisia. Olen lukemattomissa nettikeskusteluissa törmännyt väitteeseen, että pääkaupunkiseudulla lähes kaikki työikäiset somalit ovat töissä ja maakunnissakin kyseisen ryhmän työttömyys johtuu kuulemma rasismista, ”työhaluja kyllä olisi”. Lisäksi kovasti pelätään korkeakoulutettujen somalien häipyvän maasta ”rasismin vuoksi”.


Annetaanpas lukujen puhua puolestaan:

 

Työikäisistä  helsinkiläisistä somalinaisista 13% on töissä -siis noin joka kahdeksas. Miehistä noin joka neljäs työikäinen käy töissä. Yrittäjiä somalimiehistä on n. 0,5%, naisista 0%. Helsingin alueen yliopistoissa ei  tutkimuksen mukaan opiskele ainuttakaan somalia. Eli juuri kuten olen koko ajan arvellutkin. Ns. ”suvaitsevaiset” puhuvat tässäkin asiassa täyttä paskaa kuten tavallista. Näistä ”työssäkäyvistä” valtaosa on somaleille varta vasten räätälöidyissä kelatulkin yms. hommissa, jotka eivät tuota mitään ja joita ei edes tarvittaisi, jos somalit vaivautuisivat opettelemaan uuden kotimaansa kielen. Todettakoon, että somalikulttuurissa on monta hienoa, epäilemättä omaakin kulttuuriamme rikastuttavaa perinnäistapaa. Hakematta tulevat mieleen kunniamurhat, lapsiavioliitot, heimosodat, raiskattujen tyttöjen kivittäminen, lasten sukuelinten silvonta, päivittäinen khatin jyrsiminen yms. Mielestäni olisi kuitenkin jo aika käsittää, että työnteko ei kuulu heidän perinteiseen elintapaansa, koska vuosisatojen ajan somalit olivat Afrikan sarven herrakansaa, joilla oli orjia hoitamassa ruumiilliset työt. Tästä olen jo aiemmin kertonut laajemmin jutussa Somalit ja rasismi.


http://ilmainensanakirja.fi/sanakirja_suomi-somali/ty%C3%B6

Mikä siinä sitten niin kovasti ärsyttää?

 

Toisin kuin helposti voisi luulla, minulla ei ole mitään somaleita vastaan. Jos olisin heimoveljieni kanssa laittanut kotimaani ns. tuhannen p*llun päreiksi ja siellä olisi mahdotonta elää,  olisin hyvinkin valmis suuntaamaan muille maille. Jos vielä kuulisin, että jossakin on hyväuskoisten tsuhnien täyttämä maa, joka lupaa antaa ilmaiseksi asunnon tykötarpeineen, auton, ajokortin, vaatetuksen ja elatuksen loppuiäkseni, tuskin vaivautuisin edes pakkaamaan arvottomia romppeitani, vaan naureskelisin olemattomaan partaani ja kysyisin että koska lähdetään. Järjetön maahanmuuttopolitiikkaamme ei siis ole mamujen vika.

Ärsyttävää on se, että tosiasioita ei myönnetä eikä niistä saa ääneen puhua. Somalit ovat olleet suomessa yli 20 vuotta. Tässä ajassa he eivät ole osoittaneet aikomustakaan integroitua suomalaiseen yhteiskuntaan. Lökäpöksyjä ja lippalakin pitämistä väärinpäin ei lasketa kotoutumiseksi. On somaleita, jotka ovat syntyneet Suomessa ja asuneet täällä koko ikänsä eivätkä siltikään osaa suomea kunnolla. Olisiko aika myöntää ääneen, että somalit eivät tule koskaan kotoutumaan Suomeen? Se ei johdu siitä, että kotouttamiseen ei olisi panostettu tarpeeksi, vaan siitä, että heimoasteelle jääneet ihmiset eivät yksinkertaisesti halua muuttaa elämäntapaansa lainkaan. He haluavat elää omalla tavallaan. Kuinkahan kauan romaneita on kaikin mahdollisin tavoin hyysätty maassamme? Ei liene maailmassa toista vähemmistöä, jolle olisi samalla lailla kannettu kaikki valmiina tarjottimella eteen. Silti on paljon tavallisempaa nähdä ufoja kun työssäkäyvä mustalainen. Siis oikeasti. Itse en tosin ole valitettavasti koskaan nähnyt kumpiakaan.

http://rahmispossu.net/2013/11/27/katso-jarkyttava-tilasto-nain-sujuu-kotoutuminen/



Ne kuuluisat Pisa-tutkimukset

 

Mediassa on viime päivinä kovasti ihmetelty, että kuinka voi olla mahdollista, että Suomen koululaiset pärjäsivät niin huonosti Pisa-testeissä. Nii-in. Mistäköhän ihmeestä se voisi johtua? Ai-ai sentään, on kyllä vaikea dilemma. Krista Kiurukin luetteli kymmeniä syitä paitsi sitä ilmeisintä.

 

Maahanmuuttajalapset heikentävät sekä opetuksen tasoa että testituloksia

 

Kulttuuri rikastettu!
 Aamulehdessä (4.12.2013) sentään toimittaja Kati Kalliosaari uskalsi kirjoittaa, että ”esimerkiksi maahanmuuttajanuoret ovat Pisa-tulosten perusteella jopa 2-3 vuotta ikätovereitaan jäljessä. Ensimmäistä kertaa Suomessa erottui myös kouluja, joiden tulokset matematiikassa jäivät OECD:n keskiarvojen alapuolelle”. Hän ei kuitenkaan uskaltanut sanoa sitä, mikä rivien välistä on helposti luettavissa: kyseiset koulut ovat juuri niitä, joissa on eniten mamuja. Tanskassa tilanne on jo niin paha, että vaikka maahanmuuttajanuorukaiset jotenkin suoriutuvatkin yhdeksänneltä luokalta läpi, yli puolet heistä ei osaa lukea kunnolla.

http://www.dr.dk/P4/Kbh/Nyheder/Koebenhavn/2012/11/20/071114.htm

Olen jo aiemmin kirjoittanut aiheesta oman ennustukseni: Suomeen tulee yksityiskouluja niille, joilla on siihen varaa ja köyhien kakarat  ja maahanmuuttajalapset käyvät tavallisessa koulussa eivätkä opi mitään. Lapsen tulevaisuus on sinetöity jo ala-asteella vanhempien varallisuuden perusteella. Ghettoutuminen on väistämätöntä, kun vähitellen täysin kouluttamattomien määrä kasvaa kasvamistaan. Tulee rikkaiden suojatut eliittialueet ja slummit, joissa köyhät saavat pelätä henkensä puolesta päivittäin.

Tämä systeemihän on käytössä jotakuinkin kaikissa maissa, joissa on paljon siirtolaisia Afrikasta ja arabimaista.

En voi muuta kuin päätellä, että tätä valtaosa kansasta haluaa, koska yhä uudelleen äänestää puolueita, jotka haluavat massamaahanmuuttoa ja kaikin tavoin pyrkivät kasvattamaan tuloeroja. Itse vielä jokin aika sitten haaveilin idealistisesti, että edes jokin kolkka maailmassa säilytettäisiin turvallisena lintukotona, jossa ihmisten on hyvä olla ja elää, mutta ei voi mitään, demokratiassa mennään enemmistön ehdoilla.

Mutta, ei siitä sen enempää tällä kertaa, Perussuomalainen -lehdessä oli nimittäin toinenkin, paljon mielenkiintoisempi juttu, josta valtamedia ei ole hiiskunut sanaakaan.


Pajuselle haluttiin kovemmat tulot kuin New Yorkin pormestarilla

 

Lehdessä kerrottiin Helsingin kunnallispoliitikoiden käsittämättömästä suhmuroinnista, josta persut nostivat valtaisan metelin. Kevan hallituksen puheenjohtaja Laura Räty (Kok.) paheksui tuimana poliittisia virkanimityksiä, mutta unohti (ilmeisesti epähuomiossa) mainita, että hänetkin on valittu Kokoomuksen mandaatilla sekä Kevan hallitukseen että Helsingin kaupungin apulaiskaupunginjohtajaksi. Tässä alkuasetelma irvokkaalle sulle-mulle - näytelmälle, jossa syöttiläsherrat ja -rouvat yrittivät jakaa toisilleen jättipalkkojensa päälle vielä lisää veronmaksajien rahaa persujen torpatessa lopulta hankkeen.

Jussi Halla-aho (ps.) kertoo samaisesta tapauksesta Scripta-blogissaan. Hänen mukaansa ensin  Helsingin kaupunginjohtaja Jussi Pajunen (Kok.) esitti vuoden 2012 joulukuussa Rädyn ja muiden apulaiskaupunginjohtajien palkan korottamista 144 803 eurosta 159 288 euroon vuodessa. Vastapalveluksena apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri (vihr.) esitti, että kaupunginjohtajan palkkaa nostettaisiin 190 380 euroon vuodessa. Palkankorotus olisi tuottanut Pajuselle korkeammat ansiot kuin esim. New Yorkin ja Lontoon pormestareilla on. Mainittakoon että kummassakin metropolissa on yli 8 miljoonaa asukasta, Helsingissä n. 600 000 ja risat. Halla-aho kuvaa palkankorotusesityksiä ”tolkuttomiksi”.



Ei ole muuten näillä kuntajohtajien ja virkamiesten palkoilla ja luontaiseduilla ihme, että vanhustenhoidosta pitää jälleen leikata satoja miljoonia valtakunnan tasolla.

Persut tekivät ensin palkankorotusesityksistä hylkäysesityksen, joka ei menestynyt. Asiaa ei kuitenkaan jätetty siihen.

” Palkankorotusasia palasi kaupunginhallitukseen 11.3.2013. Varavaltuutettu Pekka Tiusanen (ps.) oli tehnyt perussuomalaisten valtuustoryhmän puolesta oikaisuvaatimuksen, jossa edellytettiin palkankorotuspäätösten kumoamista mm. siksi, että kaupunginjohtaja Pajunen ja apulaiskaupunginjohtaja Sauri olivat tosiasiallisesti jäävejä toimimaan esittelijöinä toisiaan koskevassa asiassa.”

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Tatu Rauhamäki (Kok.) totesi esittelyssään, että menettely on ollut omiaan aiheuttamaan epäilyksiä puolueettomuudesta: ”On katsottava, asiaa objektiivisesti arvioiden, että tällaisessa menettelyssä saattaa syntyä perusteltu epäilys viranhaltijoiden puolueettomuudesta asiakokonaisuuden käsittelyn yhteydessä.” Lopulta perussuomalaisten toiminta johti siihen, että kaupunginjohtajiston palkankorotustoiveet kariutuivat. Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Rauhamäki ilmoitti toukokuussa, ettei hän aio esitellä palkankorotuksia.


Miten laittaa ruotuun poliitikko, joka ei ole lahjottavissa?

 


Ei ole ihme, että muut puolueet vihaavat persuja kuin ruttoa. PS rikkoo politiikan ikiaikaisia kirjoittamattomia sääntöjä karkealla tavalla. Politiikkahan on näytelmä, jossa julkisesti ollaan hoitavinaan yhteisiä asioita, mutta oikeasti pyritään kähmimään mahdollisimman paljon rahaa ja muita etuja itselle ja yhteistyökumppaneille. Malliesimerkkejä tällaisesta etujen kähminnästä ovat viimeaikaiset kohut Ailuksen, Rädyn ja muiden poliittisella mandaatilla nimitettyjen virkamiesten jättipalkoista ja muista eduista. Kun persut eivät pelkästään kieltäydy pelaamasta tätä rahanjakopeliä vaan lisäksi estävät muidenkin rikastumisen yhteiskunnan rahoilla, alkaa pinna kiristyä monella taholla. Persuillehan tarjottiin kultatarjottimella avainta hyvä veli kerhoon viime hallitusneuvotteluissa. Hinta olisi ollut halpa. Ei olisi kuin tarvinnut luopua kaikista periaatteistaan ja rikkoa vaalilupauksensa. Kun he päättivät etujen ja rahankähminnän sijaan pitää vaalilupauksensa, olivat muut puolueet suorastaan tyrmistyneitä. Miten laittaa ruotuun poliitikko, joka ei ole lahjottavissa? Kun persuja ei saada vastuuseen mistään poliittisista väärinkäytöksistä (koska niitä ei ole), jää vaihtoehdoksi mustamaalaaminen. Käsi sydämelle, kuka oikeasti uskoo, että perussuomalaiset ovat  ”äärioikeistoa”? Jo ajatuskin on naurettava. Silti tätä mielikuvaa markkinoidaan etenkin valtakunnan päälehden Helsingin Sanomien toimesta jatkuvalla syötöllä. Malliesimerkki kohun nostamisesta tyhjästä löytyy täältä:

http://www.hs.fi/kaupunki/Perussuomalainen+Rkpn+valtuutetulle+Espoossa+Puhuisitko+suomea/a1386134336289?ref=tf_iHSisboksi300-artikkeli&jako=1903539bb6412a0fcea81b4a1cb03277

Siis mitä?! PS:n kunnanvaltuutettu pyytää, että ”voisiko RKP:n edustaja puhua suomea” Espoon kunnanvaltuuston kokouksessa? Että kyllä voi ollakin kauheita nämä ”äärioikeistolaiset”, ei ole ihmisen pahuudella äärtä ei määrää. Mihin tämä maailma on menossa ja sitä rataa…

 

Mikä tässä nyt sitten on niin kauhean mielenkiintoista?

 

Se, että jos jonkin Perähinkuvainikkalan 121 asukkaan kunnan persuvaltuutettu kaivaa ajatuksissaan nenäänsä kunnanvaltuuston kokouksen jälkeen parkkipaikalla, tehdään ”skandaalista” juttu jokaiseen lehteen ja se on kymppiuutisten pääaihe. Mutta kun persut oikeasti onnistuvat torppaamaan valtapuolueiden syöttöporsaiden törkeän veronmaksajien rahojen väärinkäyttöyrityksen, siitä ei puhuta missään halaistua sanaa.

Juuri tällaisten tapausten vuoksi  syytän mediaa puolueelliseksi ja väitän, että se käyttää vaikutusvaltaansa törkeällä tavalla väärin.

http://www.halla-aho.com/scripta/helsingin_johtajiston_palkankorotuksista.html
http://www.halla-aho.com/scripta/helsingin_johtajiston_palkankorotuksista_osa_2.html

P.S. Ei kyllä taas tiedä, pitäisikö itkeä vai nauraa, kun tutkijat ja toimittajat huolestuneina pohtivat Ruotsissa nuorison keskuudessa yleistynyttä joukkoraiskausilmiötä. Mistä ihmeestä moinen johtuu? Ei voi tutkijaparka ymmärtää. Kun kukaan ei uskalla ääneen sanoa, että asialla ovat joka ainoassa tapauksessa olleet maahanmuuttajanuoret, joilla on hiukan erilainen moraalikäsitys kuin kantaväestöllä, menee syiden pohdinta väkisinkin koomiseksi , vaikka asia sinällään on äärimmäisen vakava. Kyse ei siis todellakaan ole siitä, että Per-Erik ja Olle eivät enää yhtäkkiä ymmärtäisi (”kun on tämä nettiporno ja kaikki”), että tyttöjen pakottaminen väkivallalla ryhmäseksiin on väärin ja rikollista, vaikka näin äkkinäinen voisi jutuista päätellä.


Kun tutkijat nyt pelkäävät, että ilmiö yleistyy Suomessakin ja miettivät kuumeisesti, että miten tytöt voisivat suojautua joukkoraiskauksilta, niin minä voin sen kertoa. Toimittajat ja tutkijat kun eivät nykyään saa Eurostoliitossa totuutta sanoa tai ura loppuu siihen.

Eli: älkää tytöt lähtekö metsään tai mihinkään muuallekaan yksinänne mamupoikien kanssa. Siinä voi käydä todella huonosti. Kavereita voi ihan hyvin tavata vaikka kahvilassa tai ostarilla. Suomi on lyhyessä ajassa muuttunut sellaiseksi paikaksi, että pitää olla varovainen. Mukava saa edelleen olla mutta ei liian luottavainen.

http://www.hs.fi/kotimaa/Seksitutkija+Ruotsin+joukkoraiskausilmi%C3%B6+saattaa+olla+Suomessa+pinnan+alla/a1305756409297?ref=hs-art-top-3
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013120417793916_ul.shtml
http://www.opensocietyfoundations.org/




http://www.flickr.com/photos/insyros/2071458496/in/photostream/